eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KołobrzegDostawa ryb świeżych, wędzonych, mrożonych i produktów rybnych do punktów żywienia w obiektach "Uzdrowisko Kołobrzeg" S.A.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2021-02-25

Ogłoszenie nr 510419132-N-2021 z dnia 2021-02-25 r.
Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna:

Dostawa ryb świeżych, wędzonych, mrożonych i produktów rybnych do punktów żywienia w obiektach "Uzdrowisko Kołobrzeg" S.A.

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak
Numer ogłoszenia: 776779-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES:
Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna, krajowy numer identyfikacyjny 28817100000000, ks. Piotra Ściegiennego 1, 78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie, państwo Polska

telefon: 943 548 802
faks: 94 35 225 16
e-mail: m.zasada@uzdrowisko.kolobrzeg.pl
www: www.uzdrowisko.kolobrzeg.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Podmiot prawa publicznego

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa ryb świeżych, wędzonych, mrożonych i produktów rybnych do punktów żywienia w obiektach "Uzdrowisko Kołobrzeg" S.A.

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): DPZ.271.35.2020

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do punktów żywienia w obiektach zamawiającego, środkiem transportu dostawcy, ryb świeżych, wędzonych, mrożonych i przetworzonych w następujących rodzajach i ilościach:


1 Filety śledzie opiekane kg 500
2 Halibut wędzony kg 50
3 Kawior czarny 100g szt 100
4 Koreczki śledziowe kg 380
5 Krewetka w ziemniaku 300g szt 8
6 Leczo rybne 3kg kg 8
7 Łosoś wędzony kg 250
8 Łosoś wędzony brzuszki 3+ kg 700
9 Makrela wędzona kg 1800
10 Pałeczki krabowe 250g kg 120
11 Paprykarz z łososia wędzonego 2kg kg 8
12 Paprykarz z makreli wędzonej 2kg kg 8
13 Pasta rybna – łososiowa/ kawiorowa/ z tuńczyka 130g szt 30
14 Rolada z dorsza ze szpinakiem kg 6
15 Sałatka śledziowa 2,8 – 3kg kg 450
16 Szaszłyk z łososia kg 8
17 Śledź solony matias 4kg kg 1800
18 Śledź płat wędzony na gorąco 3kg kg 12
19 Śledź tuszka wędzona kg 12
20 Śledź w sosie tatarskim 3kg kg 12
Ryby świeże
1 Dorsz filet b/s kg 70
2 Dorsz filet kawałki z fileta kg 50
3 Filet z łososia świeży kg 90
4 Filet z flądry bez skóry kg 40
5 Karp świeży filet kg 50
6 Pstrąg patroszony kg 120
7 Sandacz kg 50
Ryby mrożone
1 Dorsz – filet kg 2800
2 Filet z czerniaka b/s kg 6800
3 Filet z łososia kg 70
4 Filet z mintaja kg 80
5 Filet z miruny kg 400
6 Filet z morszczuka kg 50
7 Flądra tuszka b/s kg 50
8 Kalmar krążki bez panierki kg 80
9 Kalmar krążki z panierką kg 90
10 Kalmary tuba kg 90
11 Karp filet b/o z/s kg 120
12 Krewetki królewskie black tiger 16-20 got kg 10
13 Leszcz płat z/s kg 40
14 Łosoś wędzony ścinki kg 80
15 Sandacz – filet kg 40


Podane ilości zamawianych towarów nie są wielkościami ostatecznymi i mogą się wahać w zależności od potrzeb zamawiającego w zakresie do 5% zamówienia.

2. Dostarczane produkty powinny odpowiadać Polskiej Normie, zachowywać wszystkie wymagane cechy przydatności do spożycia, walory estetyczne oraz powinny posiadać określony, aktualny termin przydatności do spożycia. Towar powinien być zapakowany w opakowania adekwatne do masy i rodzaju towaru z oznaczonymi:
- nazwą produktu,
- nazwą producenta,
- masą zawartości opakowania,
- terminem przydatności do spożycia lub okresem przechowywania,
- identyfikacją partii produktu.

3. Termin ważności danego produktu nie może upływać w dniu dostawy ani w ciągu dwóch następnych dni po dostawie.
Opakowanie powinno być dostosowane do właściwości danego towaru, bez uszkodzeń, odpowiednie z punktu widzenia higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.
Ryby wędzone powinny być świeże nie pakowane w opakowania typu VAKU (hermetycznych opakowań).
Poza okresem ochronnym powinna być dostarczana ryba świeża, nie mrożona.
Ryby mrożone bez glazury, dopuszcza się wyłącznie glazurę technologiczną.

4. Z dostawą łączy się usługa transportowa oraz rozładunek we wskazanym miejscu u zamawiającego.

II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Nie

II.5) Główny kod CPV: 03.31.00.00

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12/02/2021

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 374000 pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 2

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: IMPERIAL - KOŁOBRZEG Sp. z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul.Albatrosa 11
Kod pocztowy: 78-100
Miejscowość: Kołobrzeg
Kraj/woj.: zachodniopomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 314029.82

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 314029.82
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 364076.74
Waluta: pln
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.