To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2018-11-06
Ogłoszenie nr 500265845-N-2018 z dnia 06-11-2018 r.
Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich im. Kazimierza Andrzeja Jaworskiego w Chełmie: Usługa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu zestawów śniadaniowych dla uczniów Zespołu Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie odbywających praktyki u pracodawców w ramach projektu "Zawodowi.pl" współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
tak
Nazwa projektu lub programu
Projekt pn. "Zawodowi.pl", współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 616371-N-2018
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich im. Kazimierza Andrzeja Jaworskiego w Chełmie, Krajowy numer identyfikacyjny 20069600000,
ul. ul. Reformacka
13,
22100
Chełm, woj.
lubelskie, państwo
Polska, tel.
82 565 27 06, e-mail
zsz4@zsz4.chelm.pl, faks
82 565 27 06.
Adres strony internetowej (url): http://www.zsgihchelm.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: miejska jednostka organizacyjna
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu zestawów śniadaniowych dla uczniów Zespołu Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie odbywających praktyki u pracodawców w ramach projektu "Zawodowi.pl" współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020
II.2) Rodzaj zamówienia:
Usługi
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest usługa polegającą na przygotowaniu i dostarczeniu zestawów śniadaniowych dla uczniów Zespołu Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie odbywających praktyki u pracodawców w ramach projektu "Zawodowi.pl" współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020. Zakres rzeczowy obejmuje: 1)świadczenie usługi polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłku w postaci zestawów drugiego śniadania dla uczniów wyjeżdżających na praktyki zawodowe do pracodawców w Lublinie, 2)ilość zestawów każdorazowo: 12. 3)wyjazdy będą odbywały się w soboty o godz. 7.00 i/lub w inne dni tygodnia - zgodnie z harmonogramem praktyk. Miejsce dostarczenia posiłku: Chełm - centrum miasta - po uzgodnieniu z Zamawiającym, 4)okres wykonywania zamówienia do dnia 21 czerwca 2019r. 5)łączna ilość zestawów: 300. 6)przykładowe zestawy:a)napój gazowany smakowy, min. 750ml; jogurt pitny, min.350g; 2 bułeczki (min. 100g) z wędliną, serem żółtym lub topionym plus dowolne dodatki, zapakowane w jednorazowy woreczek śniadaniowy, każda oddzielnie;b)napój gazowany smakowy, min. 750ml; drożdżówka z serem, min.150g; 1 bułeczka (min. 100g) wędliną, serem żółtym lub topionym plus dowolne dodatki, zapakowana w jednorazowy woreczek śniadaniowy;c)sok owocowy, min. 750ml; parówki w opakowaniu hermetycznym, 2 szt.; 2 bułeczki (min. 100g), serek homogenizowany, min,125g;d)dowolne dodatki, zapakowane w jednorazowy woreczek śniadaniowy, każda oddzielnie;e)woda gazowana min. 750ml; chrupki kukurydziane, (min. 90g), 2 bułeczki (min. 100g) z wędliną, serem żółtym lub topionym plus dowolne dodatki, zapakowane w jednorazowy woreczek śniadaniowy, każda oddzielnie.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 55110000-4
Dodatkowe kody CPV: 55521200-0
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
NAZWA: Usługa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu zestawów śniadaniowych dla uczniów Zespołu Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie odbywających praktyki u pracodawców w ramach projektu "Zawodowi.pl" współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020 |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
09/10/2018 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
8611.12
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Firma Handlowo-Usługowa Viki Renata Skiba
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
2940
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z CHEŁMA
- "Remont nawierzchni betonowych i bitumicznych" - DPG Dorohusk
- Zakup odczynników i materiałów zużywalnych do wykonywania badań metodą genetyczną na analizatorze BIOFIRE
- Usługa organizacji szkoleń w projekcie "CZAS NA ZAWODOWCÓW" realizowanego w ramach programu Fundusze Europejskie dla Lubelskiego 2021 - 2027
- Usługi szkoleniowe obejmujące przeprowadzenie kursów dietetycznych w ramach realizacji projektu pn. "Doskonalenie kompetencji kadry dydaktycznej PANS w Chełmie"
- "Remont elewacji budynków BKS 2a i 2b" - DPG w Terespolu
- Zakup produktów leczniczych
więcej: przetargi w Chełmie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zapewnienie sali szkoleniowej i wyżywienia podczas 5 spotkań Interesariuszy programu RENEWAT.
- Organizacja dwóch 3 - dniowych turnusów szkoleniowych w ramach projektu "Wygrana rodzina - gdański model przeciwdziałania dziedziczeniu biedy"
- Kompleksowa organizacja krajowego wyjazdu studyjnego "Uprawa i przetwórstwo lawendy możliwością rozwoju i zwiększenia dochodów ..." dla 20 osób. Realizacja Planu Operacyjnego KSOW + na rok 2025.
- Organizacja 12 (dwunastu) wizyt zawodoznawczych w roku 2025 dla uczniów biorących udział w projekcie "Poprawa jakości kształcenia zawodowego na terenie Powiatu Krakowskiego
- Usługa noclegowa, usługa gastronomiczno - restauracyjna oraz najem powierzchni na potrzeby organizacji wizyty studyjnej
- Świadczenie usług hotelowych dla zespołu muzyków orkiestry Ukrainian Freedom Orchestra w związku z realizacją Koncertów (...)
więcej: Hotelarskie usługi noclegowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.