eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Białystok › Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz ich przetworów (sprawa nr 56/ZP/WTiZ/11)

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-12-19

Białystok: Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz ich przetworów (sprawa nr 56/ZP/WTiZ/11)
Numer ogłoszenia: 335475 - 2011; data zamieszczenia: 19.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 386204 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza, ul. Bema 100, 15-370 Białystok, woj. podlaskie, tel. 085 7145171, faks 085 7484218.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz ich przetworów (sprawa nr 56/ZP/WTiZ/11).

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem postępowania są dostawy do Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz ich przetworów zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1a, nr 1b, nr 1c oraz nr 1d do SIWZ. CZEŚĆ I Przedmiotem zamówienia jest asortyment wyszczególniony w poniżej tabeli. L.p. Nazwa przedmiotu J.m Ilość Klasyfikacja CPV 1 Schab wieprzowy b/k kg 45 15113000-3 2 Łopatka wieprzowa b/k kg 45 15113000-3 3 Szynka wieprzowa b/k kg 30 15131410-2 4 Karkówka wieprzowa b/k kg 55 15113000-3 5 Udziec wołowy b/k kg 75 15111000-9 Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. Część II L.p. Nazwa przedmiotu J.m. Ilość Klasyfikacja CPV 1 Kiełbasa krakowska parzona kg 35 15131130-5 2 Szynka wieprzowa gotowana kg 35 15131130-5 3 Baleron gotowany kg 35 15131130-5 4 Ogonówka wędzona kg 35 15131130-5 5 Boczek wędzony b/k kg 35 15131130-5 6 Kiełbasa zwyczajna kg 11 15131130-5 Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. Część III L.p. Nazwa przedmiotu J.m. Ilość Klasyfikacja CPV 1 Ćwiartka z kurczaka(udko) kg 300 15112000-6 2 Filet z piersi kurczaka kg 120 15112000-6 3 Udziec z indyka b/k kg 120 15112000-6 4 Wątróbka drobiowa kg 40 15112300-9 Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. Część IV L.p. Nazwa przedmiotu J.m. Ilość Klasyfikacja CPV 1 Parówki drobiowe kg 290 15131135-0 2 Pasztetowa drobiowa kg 80 15131310-1 3 Szynka drobiowa kg 130 15131135-0 4 Mortadela drobiowa kg 100 15131135-0 5 Pasztet drobiowy pieczony kg 80 15131310-1 6 Polędwica drobiowa kg 130 15131135-0 7 Kiełbasa biała parzona drobiowa kg 170 15131135-0 8 Kiełbasa złota drobiowa kg 170 15131135-0 9 Parówki z indyka w opakowaniach 200-250 g, pakowane VAC kg 10 10 Szynka z indyka kg 120 15131135-0 Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. W związku z żywieniem osób wyznania muzułmańskiego wyroby drobiowe nie mogą posiadać domieszek wieprzowych. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.14.10 - Szynka 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.20.00 - Drób 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.13.10 - Pasztety .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: mięso

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Mięsny Podlasie s.c. Krzysztof Cimaszewski, Krzysztof Hanusiak, ul. Zaścianki 53, 15-521 Zaścianki, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4522,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4234,14

  • Oferta z najniższą ceną: 4234,14 / Oferta z najwyższą ceną: 5068,36

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: przetwory mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Mięsnego KBS Sp. z o.o., Potoczyzna 33a, 19-100 Mońki, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2477,20 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2895,91

  • Oferta z najniższą ceną: 2895,91 / Oferta z najwyższą ceną: 3298,80

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: mięso drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • AL BA Podlaskie Centrum Mięsne Żuraw i Gryko sp. j., ul. I Armii Wojska Polskiego 2 D, 15-103 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4956,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5292,00

  • Oferta z najniższą ceną: 5292,00 / Oferta z najwyższą ceną: 7956,9

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: przetwory drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • AL BA Podlaskie Centrum Mięsne Żuraw i Gryko sp. j., ul. I Armii Wojska Polskiego 2D, 15-103 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 12874,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 13462,05

  • Oferta z najniższą ceną: 13462,05 / Oferta z najwyższą ceną: 22089,7

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.