eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bia³ystokDostawa produktów spo¿ywczych (4 pakiety) do Domu Pomocy Spo³ecznej w Bia³ymstoku przy ul. ¦wierkowej 9



Og³oszenie z dnia 2025-12-01

Og³oszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa produktów spo¿ywczych (4 pakiety) do Domu Pomocy Spo³ecznej w Bia³ymstoku przy ul. ¦wierkowej 9

SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY

1.1.) Rola zamawiaj±cego

Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego

1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: Dom Pomocy Spo³ecznej

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304674

1.5) Adres zamawiaj±cego

1.5.1.) Ulica: ¦wierkowa 9

1.5.2.) Miejscowo¶æ: Bia³ystok

1.5.3.) Kod pocztowy: 15-328

1.5.4.) Województwo: podlaskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL841 - Bia³ostocki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@dps.bialystok.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.dps.bialystok.pl

1.6.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - inny zamawiaj±cy

Jednostka samorz±dowa

1.7.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Inna dzia³alno¶æ

Dzia³alno¶æ spo³eczna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Og³oszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa produktów spo¿ywczych (4 pakiety) do Domu Pomocy Spo³ecznej w Bia³ymstoku przy ul. ¦wierkowej 9

2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-8f661643-387c-4c63-bce6-04bc9d1f9b59

2.5.) Numer og³oszenia: 2025/BZP 00566298

2.6.) Wersja og³oszenia: 01

2.7.) Data og³oszenia: 2025-12-01

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak

2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2025/BZP 00047763/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:

1.2.1 Dostawa produktów spo¿ywczych

2.11.) O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wy³±cznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn±

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTÊPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-8f661643-387c-4c63-bce6-04bc9d1f9b59

3.2.) Zamawiaj±cy zastrzega dostêp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowi±zani s± do sk³adania ofert, wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu, o¶wiadczeñ oraz innych dokumentów wy³±cznie przy u¿yciu ¶rodków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o ¶rodkach komunikacji elektronicznej, przy u¿yciu których zamawiaj±cy bêdzie komunikowa³ siê z wykonawcami - adres strony internetowej: https://ezamowienia.gov.pl, sekretariat@dps.bialystok.pl, https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/, https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-8f661643-387c-4c63-bce6-04bc9d1f9b59

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotycz±ce korespondencji elektronicznej: https://ezamowienia.gov.pl, sekretariat@dps.bialystok.pl, https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/, https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-8f661643-387c-4c63-bce6-04bc9d1f9b59

3.8.) Zamawiaj±cy wymaga sporz±dzenia i przedstawienia ofert przy u¿yciu narzêdzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzêdzi, które nie s± ogólnie dostêpne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Jêzyki, w jakich mog± byæ sporz±dzane dokumenty sk³adane w postêpowaniu:

polski

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnosz±ce siê do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczêciem postêpowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: DGO/341p-6/25

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Tak

4.1.8.) Mo¿liwe jest sk³adanie ofert czê¶ciowych: Tak

4.1.9.) Liczba czê¶ci: 4

4.1.10.) Ofertê mo¿na sk³adaæ na wszystkie czê¶ci

4.1.11.) Zamawiaj±cy ogranicza liczbê czê¶ci zamówienia, któr± mo¿na udzieliæ jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiaj±cy uwzglêdnia aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegó³owe odnosz±ce siê do przedmiotu zamówienia:

Czê¶æ 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Babeczka wielkanocna 188 szt.
2. Babka piaskowa 80 kg
3. Bagietka 260/280 g 20 szt.
4. Bu³eczka babuni z kruszonk± 60 g 150 szt.
5. Bu³eczka jagodzianka 80 g 200 szt.
6. Bu³eczka musli 50 szt.
7. Bu³eczka wiejska/swojska 80 g 100 szt.
8. Bu³eczka wroc³awska sucha 50g 1200 szt.
9. Bu³eczka z ¿urawin± 40 g 100 szt.
10. Bu³eczki graham 80 g 9300 szt.
11. Bu³eczki s³odkie waniliowe 50 g 200 szt.
12. Bu³eczki wroc³awskie 50 g 46000 szt.
13. Bu³eczki z budyniem/ lemonka 80 g 200 szt.
14. Bu³eczki ¿ytnie 60 g 9300 szt.
15. Bu³ka ma¶lana 30 g 100 szt.
16. Bu³ka z marmolad±/¶limak 90 g 200 szt.
17. Bu³ka z serem 80 g 200 szt.
18. Cebulak/ Bu³ka margerita/ pizzerinka 100 g 500 szt.
19. Cha³ka zdobna 200 g 1000 szt.
20. Chleb baltonowski krojony 600 g 19000 szt.
21. Chleb bez glutenowy codzienny (jasny, ciemny) np. Balviten 20 kg
22. Chleb mieszany z siemieniem lnianym 500 g krojony 4050 szt.
23. Chleb tostowy 500 g 20 szt.
24. Chleb wieloziarnisty krojony 500 g 3950 szt.
25. Chleb wileñski krojony 400 g 2000 szt.
26. Chleb ¿ytni razowy 500 g 4500 szt.
27. Ciastka kokosanki 5 kg
28. Ciasto 3 Bit 100 kg
29. Ciasto krówka 80 kg
30. Ciasto Pani Walewska 80 kg
31. Ciasto przek³adane porzeczkowe 80 kg
32. Ciasto ¶liwkowe lane 80 kg
33. Ciasto WZ 80 kg
34. Dro¿d¿ówka / Placek z kruszonk± ok. 320 g 50 szt.
35. Eklerki mini 5 kg
36. Makowiec 80 kg
37. Paluch wyborny 75 g 60 szt.
38. Paluszki z cynamonem 80 g 200 szt.
39. P±czki w cukrze pudrze 50 g 400 szt.
40. P±czusie 5 kg
41. Ptasie mleczko 100 kg
42. Rogaliki z marmolad± 5 kg
43. Rolada z kremem i galaretk± 80 kg
44. Sernik 100 kg
45. Wst±¿ka jab³kowa 100 szt.

4.2.6.) G³ówny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, ¶wie¿e wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-01 do 2026-12-31

4.2.11.) Zamawiaj±cy przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiaj±cy przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówieñ na podobne us³ugi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób okre¶lania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wy³±cznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiaj±cy okre¶la aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe lub innowacyjne, ¿±da etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu ¿ycia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Czê¶æ 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Deser mleczny z ry¿em i owocami 150g - ró¿ne smaki 100 szt.
2. Dro¿d¿e piekarnicze 40 kg
3. Jogurt kremowy z owocami 122 g Fantazja-ró¿ne smaki 20 szt.
4. Jogurt naturalny 150 g- bez mleka w poszku i ¿elatyny 7700 szt.
5. Jogurt naturalny 350 g- bez mleka w proszku i ¿elatyny 50 szt.
6. Jogurt naturalny b/ laktozy 150g 10 szt.
7. Jogurt owocowy 150 g ró¿ne smaki 2850 szt.
8. Jogurt pitny naturalny 330 ml 300 szt.
9. Jogurt pitny smakowy 250 g ró¿ne smaki 50 szt.
10. Jogurt pitny smakowy ró¿ne smaki b/cukru 250 g 100 szt.
11. Jogurt typu islandzkiego (skyr) owocowy 140g- ró¿ne smaki 50 szt.
12. Kefir 1,8%-3% t³uszczu 200 g 100 szt.
13. Kefir 1,8%-3% t³uszczu 400 g 300 szt.
14. Margaryna zwyk³a 250 g 60% t³uszczu 720 szt.
15. Mas³o ro¶linne 250 g 10 szt.
16. Mas³o ¶mietankowe sto³owe 200 g 82% t³uszczu 10400 szt.
17. Ma¶lanka naturalna 1 litr 10 szt.
18. Mleko 2% luz, opakowanie 5 l 19500 l
19. Ser ¿ó³ty b/ laktozy plastry 150g 5 kg
20. Ser Favita 12% t³ 270 g 25 szt.
21. Ser Fromage 80g ró¿ne smaki 360 szt.
22. Ser Mozzarella Classic 125 g 10 szt.
23. Ser Mozzarella mini 150 g 20 szt.
24. Ser Mozzarella tarty grys 1 kg 10 kg
25. Ser ple¶niowy naturalny 125 g 15 szt.
26. Ser tarty gouda 1 kg 10 kg
27. Ser ¿ó³ty typu holenderskiego 130 kg
28. Ser ¿ó³ty lekki 16% t³. W suchej masie 20 kg
29. Ser ¿ó³ty rolada ustrzycka 60 kg
30. Ser ¿ó³ty typu salami 120 kg
31. Ser ¿ó³ty typu szwajcarskiego 120 kg
32. Serek homogenizowany 150 g - ró¿ne smaki 1150 szt.
33. Serek homogenizowany bez laktozy naturalny 150 g 20 szt.
34. Serek homogenizowany waniliowy/naturalny- b/ laktozy 150g 20 szt.
35. Serek kanapkowy twarogowy 150 g - ró¿ne smaki 2000 szt.
36. Serek mascarpone 250 g 25 szt.
37. Serek mazowiecki topiony kremowy 100 g - kie³baska 400 szt.
38. Serek topiony 100 g ró¿ne smaki 1500 szt.
39. Serek topiony 140 g kr±¿ki mix smaków 1000 szt.
40. Serek topiony plastry 130 g - ró¿ne smaki 700 szt.
41. Serek twarogowy zio³owy/naturalny 150g np. Deliser plastry 300 szt.
42. Serek wiejski b/ laktozy 180g 20 szt.
43. Serek wiejski lekki 150 g 280 szt.
44. Serek wiejski smakowy 150 g 500 szt.
45. Serek wysokobia³kowy naturalny 150g 50 szt.
46. ¦mietana 18% 400 g 3320 szt.
47. ¦mietana 30% b/ laktozy 330g 10 szt.
48. ¦mietanka UHT 30% t³ 500 ml 30 szt.
49. Twaróg capri 200 kg
50. Twaróg pó³t³usty b/ laktozy 230g 2 kg
51. Twaróg pó³t³usty klinek 230g 3 kg
52. Twaróg pó³t³usty, krajanka 1400 kg
53. Twaróg sernikowy 1 kg wiaderko np. Pi±tnica 10 kg
54. Twaróg wysokobia³kowy b/ laktozy 500g - wiaderko 3 kg
55. Jogurt naturalny typu Greckiego 400g 10 szt.
56. Ser kozi podpuszczkowy/twarogowy/ wêdzony 1 kg
57. Ser kozi do smarowania 150g 10 szt.
58. Sery Koryciñskie ró¿ne smaki 1 kg

4.2.6.) G³ówny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-01 do 2026-12-31

4.2.11.) Zamawiaj±cy przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiaj±cy przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówieñ na podobne us³ugi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób okre¶lania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wy³±cznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiaj±cy okre¶la aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe lub innowacyjne, ¿±da etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu ¿ycia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Czê¶æ 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Agrest 2 kg
2. Ananas 10 szt.
3. Arbuz 700 kg
4. Awokado 2 kg
5. Bak³a¿an 10 kg
6. Banany 1000 kg
7. Bazylia ¶wie¿a 10 szt.
8. Borówka amerykañska 2 kg
9. Botwina 20 kg
10. Broku³ 30 szt.
11. Brukselka 5 kg
12. Brzoskwinie 200 kg
13. Burak æwik³owy 1900 kg
14. Cebula 1300 kg
15. Cebula czerwona 70 kg
16. Cukinia 150 kg
17. Cykoria 2 kg
18. Cytryny 300 kg
19. Czere¶nie 10 kg
20. Czosnek g³ówka 250 szt.
21. Dynia 20 kg
22. Fasolka szparagowa 30 kg
23. Figi 30 szt.
24. Granat 5 szt.
25. Grejpfrut czerwony 5 kg
26. Gruszki 1050 kg
27. Grzyby suszone 1 kg
28. Imbir korzeñ 2 kg
29. Jab³ka 3500 kg
30. Kaki 5 kg
31. Kalafior ¶wie¿y 30 szt.
32. Kapusta bia³a 1700 kg
33. Kapusta czerwona 150 kg
34. Kapusta kwaszona 600 kg
35. Kapusta m³oda 200 szt.
36. Kapusta pekiñska 250 kg
37. Kie³ki rzodkiewki, broku³a, lucerny itp. 20 szt.
38. Kiwi 5 kg
39. Koper 70 kg
40. Limonka 2 kg
41. Maliny 5 kg
42. Mandarynki 300 kg
43. Mango 40 szt.
44. Marchew 7000 kg
45. Melon ¿ó³ty miodowy 10 kg
46. Miechunka 5 szt.
47. Miêta ¶wie¿a 5 szt.
48. Morele 100 kg
49. Natka pietruszki 30 kg
50. Nektarynki 370 kg
51. Ogórki gruntowe 400 kg
52. Ogórki kwaszone 700 kg
53. Ogórki szklarniowe, sa³atkowe 1000 kg
54. Papryka czerwona, ¿ó³ta 500 kg
55. Pieczarki 350 kg
56. Pietruszka korzeñ 1000 kg
57. Pietruszka natka karbowana 1 kg
58. Pomarañcze 800 kg
59. Pomidorki koktailowe 10 kg
60. Pomidory 1900 kg
61. Por 400 kg
62. Porzeczka czerwona, czarna 10 kg
63. Przyprawa-koper do ogórków 30 szt.
64. Roszponka 5 kg
65. Rozmaryn ¶wie¿y doniczka 5 szt.
66. Rukola 5 kg
67. Rzepa sopel 200 kg
68. Rzodkiewka 1600 szt.
69. Sa³ata karbowana 15 szt.
70. Sa³ata lodowa 600 szt.
71. Sa³ata mix 10 kg
72. Sa³ata rzymska 30 szt.
73. Sa³ata zielona 1700 szt.
74. Seler korzeñ 1200 kg
75. Seler naciowy 5 kg
76. Susz owocowy mieszany 30 kg
77. Szczypior 2300 szt.
78. Szparagi ¶wie¿e 3 kg
79. Szpinak 10 kg
80. ¦liwki 450 kg
81. Truskawki 250 kg
82. Tymianek ¶wie¿y doniczka 5 szt.
83. Winogrona 10 kg
84. Wi¶nie 10 kg
85. Ziemniaki 23000 kg
86. Ziemniaki m³ode 7000 kg
87. ¯urawina ¶wie¿a 1 kg

4.2.6.) G³ówny kod CPV: 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-01 do 2026-12-31

4.2.11.) Zamawiaj±cy przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiaj±cy przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówieñ na podobne us³ugi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób okre¶lania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wy³±cznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiaj±cy okre¶la aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe lub innowacyjne, ¿±da etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu ¿ycia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Czê¶æ 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Ananas puszka plastry 580 g 20 szt.
2. Baton bez glutenowy Raw 50 g 5 szt.
3. Baton owocowy bez cukry Raw 35 g 1800 szt.
4. Bazylia10 g 20 szt.
5. Beskidzkie mini krakersy 90 g 1800 szt.
6. Biszkopty 120 g 800 szt.
7. Biszkopty b/cukru 100 g 200 szt.
8. Biszkopty bez glutenowe 85 g 5 szt.
9. Brzoskwinia w syropie puszka 850 g 20 szt.
10. Budyñ bez cukru 1 kg ró¿ne smaki 40 kg
11. Bu³ka tarta 500 g 280 kg
12. Bu³ka tarta bez glutenowa 500 g np. Belviten 2 kg
13. Cebulka z³ocista 314 g 5 szt.
14. Chrupki kukurydziane 100 g typu Flips 200 szt.
15. Chrupki kukurydziane 70 g smakowe 400 szt.
16. Chrzan delikatesowy Mosso 290 g 600 szt.
17. Ciasteczka zbo¿owe b/cukru Sante 300 g – ró¿ne smaki 220 szt.
18. Ciastka korzenne lub miodowe lub pierniki toruñskie z polew± lub nadziewane 10 kg
19. Ciastka kruche z marmolad±, z polew± lukrowan± lub polew± czekoladow± 10 kg
20. Ciastka ma¶lane niskobia³kowe 150 g 5 szt.
21. Ciastka w polewie czekoladowej biszkoptowe lub herbatniki 10 kg
22. Ciasto francuskie XXL 375g (na papierze do pieczenia) 20 szt.
23. Ciecierzyca konserwowa 400 g 30 szt.
24. Cukier 1 kg 2500 kg
25. Cukier puder 400 g 16 kg
26. Cukier waniliowy ok. 32 g 330 szt.
27. Cynamon 20 g 150 szt.
28. Czekolada gorzka min 64% kakao 90g 30 szt.
29. Czosnek granulowany 1000 g 20 szt.
30. Czosnek marynowany 190 g 5 szt.
31. Æwik³a z chrzanem 350 g 640 szt.
32. Dro¿d¿e suszone instant 7 g 40 szt.
33. D¿em bez cukru na fruktozie(dla diabetyków) 240 g 250 szt.
34. D¿em £owicz 280 g truskawa, brzoskwinia, wisnia, porzeczka 300 szt.
35. D¿em owocowy na 1 osobê 20 g 1800 szt.
36. Fasola bia³a 400 g drobna, ¶rednia 70 kg
37. Fasola bia³a konserwowa 400 g 40 szt.
38. Fasola bia³a ¶rednia, drobna op 5 kg 80 kg
39. Fasola czerwona konserwowa 400 g 100 szt.
40. Galaretka owocowa bez cukru 14 g 600 szt.
41. Galaretka owocowa ró¿ne smaki 70 g 1800 szt.
42. Ga³ka muszkato³owa mielona 10 g 20 szt.
43. Go¼dziki 10 g 30 szt.
44. Groch po³ówki 400 g 80 kg
45. Groch po³ówki 5 kg 40 kg
46. Groszek konserwowy Kotlin 400 g 450 szt.
47. Grze¶ki truskawkowe,¶mietankowe 26 g bez polewy 700 szt.
48. Herbata czarna li¶ciasta 100 g Lipton 5 szt.
49. Herbata czarna li¶ciasta 100 g-Assam 1200 szt.
50. Herbata owocowa luzem dzika róza – malina 100 g 30 op.
51. Herbatniki 100 g typu Krakus, Szkolne 750 szt.
52. Herbatniki b/ cukru 120 g 230 szt.
53. Herbatniki Be-be 14 g 50 szt.
54. Imbir mielony 20 g 20 szt.
55. Kakao 100 g Wedel 60 szt.
56. Kapary w zalewie octowej 200g 10 szt.
57. Kasza gryczana 1 kg 80 kg
58. Kasza gryczana 5 kg 40 kg
59. Kasza jaglana 30 kg
60. Kasza jêczmienna 1 kg 150 kg
61. Kasza jêczmienna 5 kg 70 kg
62. Kasza kus- kus 130 kg
63. Kasza manna 1 kg 350 kg
64. Kasza pêczak 1 kg 100 kg
65. Kasza pêczak 5 kg 60 kg
66. Kaszka ry¿owa bez mleczna, kleik bez cukru 160 g 40 szt.
67. Kawa Inka 150 g 1200 szt.
68. Ketchup 480 g ³agodny Pudliszki 560 szt.
69. Kisiel 1 kg bez cukru ró¿ne smaki 80 kg
70. Kminek mielony 20 g 20 szt.
71. Kolendra 6 g li¶æ 10 szt.
72. Kolendra mielona 15g 20 szt.
73. Koncentrat barszcz czerwony Krakus 300 ml 100 szt.
74. Koncentrat pomidorowy 30% 200 g Dawton 10 szt.
75. Koncentrat pomidorowy 30% 900 g MK 270 szt.
76. Koncentrat ¿urek Krakus 300 ml 30 szt.
77. Kostki roso³owe 180g drobiowe 1450 op.
78. Kostki roso³owe wo³owe 180g 30 op.
79. Krem balsamiczny 250 g 10 szt.
80. Kukurydza konserwowa Dafton 400 g 380 szt.
81. Kurkuma 15 g 10 szt.
82. Kwasek cytrynowy 1000 g 40 szt.
83. Li¶æ laurowy 1000g 8 szt.
84. Lu Petitki Lubisie ró¿ne 30 g 900 szt.
85. Majeranek 500 g 10 szt.
86. Majonez minimum 60% t³uszczu 900 ml Mosso 370 szt.
87. Maka pszenna na pizzê typ 00 10 kg
88. Makaron 0,4 kg Lubella 100 % pszenicy durum ró¿ny 200 kg
89. Makaron 5 kg pe³noziarnisty- ró¿ny 500 kg
90. Makaron 5 kg 100 % przenicy durum ró¿ne 500 kg
91. Makaron bez glutenowy ró¿ny 1 kg
92. Makaron ry¿owy 400g- ró¿ny 20 kg
93. Makaron z zielonego groszku 250g 10 szt.
94. Marmolada wieloowocowa, tradycyjna 1000 g 1 kg
95. Masa kajmakowa 15 szt.
96. Masa makowa z bakaliami 850 g 20 szt.
97. Mas³o czekoladowe np.. Nutella 600g 5 szt.
98. Mas³o orzechowe 500g 5 szt.
99. M±ka 1 kg typ 450 tortowa 1600 kg
100. M±ka bez glutenowa uniwersalna 2 kg
101. M±ka kukurydziana 2 kg
102. M±ka ry¿owa 2 kg
103. M±ka ziemniaczana 1 kg 80 kg
104. Mieszanka czekoladowa- cukierki w polewie z zawarto¶ci± 22% czekolady 5 kg
105. Mieszanka owocowa cukierki nadziewane 5 kg
106. Mieszanka przyprawa Garam masala 20g 20 szt.
107. Mini wafelki 150g b/cukru 600 szt.
108. Miód naturalny 1 kg 25 kg
109. Miód naturalny pszczeli na 1 osobê 25 g 2000 szt.
110. Mleczko kokosowe 400g 50 szt.
111. Morele suszone 200 g 10 szt.
112. Mus owocowy 100% bez cukru - ró¿ne smaki 120g- saszetka 800 szt.
113. Musly(kasza manna/p³atki owsiane+ owoce ró¿ne)b/cukru 170g- saszetka 500 szt.
114. Musly(ry¿/p³atki owsiane+ owoce ró¿ne)b/cukru 170g- saszetka 500 szt.
115. Musztarda 175 g chrzanowa, miodowa, sto³owa Roleski-³agodna 700 szt.
116. Musztarda francuska 190g 50 szt.
117. Musztarda ³agodna Roleski 900 g 20 szt.
118. Nasiona sza³wi hiszpañskiej chia 150g 10 szt.
119. Ocet 10% spirytusowy 1 l 170 szt.
120. Ocet balsamiczny 250g 10 szt.
121. Ocet jab³kowy Kamis 250 g 10 szt.
122. Ogórek konserwowy w s³oikach 1600 g 60 szt.
123. Ogórki konserwowy w s³oikach 870 g 300 szt.
124. Olej rzepakowy 100% 1L- rafinowany 800 szt.
125. Olej rzepakowy 100% 3L- rafinowany 200 szt.
126. Oliwa z oliwek extra virgin 500 g 2 szt.
127. Oliwki czarne drylowane 210 g 10 szt.
128. Oliwki zielone drylowane 240 g 20 szt.
129. Oregano 8 g 20 szt.
130. Orzechy w³oskie 100 g 35 szt.
131. Papryka konserwowa s³oik 3850g paski 200 szt.
132. Papryka konserwowa s³oik 870 g 100 szt.
133. Papryka ostra 800 g 5 szt.
134. Papryka s³odka 800 g 10 szt.
135. Passata pomidorowa 700g 50 szt.
136. Pasztet bia³ostocki z drobiem 280 g 250 szt.
137. Pasztet drobiowy 50g 100 szt.
138. Pestki dyni 200 g 8 szt.
139. Pestki s³onecznika 200 g 20 szt.
140. Pesto bazyliowe 190g 10 szt.
141. Pesto paprykowe 190g 10 szt.
142. Pieczarki marynowana 800 g 7 szt.
143. Pieczywa chrupkie Sanko bez cukru 170 g-ró¿ne 150 szt.
144. Pieprz cytrynowy mielony 900 g 3 szt.
145. Pieprz naturalny mielony czarny 1000 g 15 szt.
146. Pieprz zio³owy 600 g 24 szt.
147. P³atki jêczmienne b³yskawiczne 5 kg 50 kg
148. P³atki jêczmienne b³yskawiczne 500 g 220 kg
149. P³atki kukurydziane bez glutenowe 500 g Nestle 5 szt.
150. P³atki migda³ów 100 g 15 szt.
151. P³atki owsiane bez glutenowe 500 g 2 kg
152. P³atki owsiane zwyk³e 5 kg 50 kg
153. P³atki owsiane zwyk³e 500 g 230 kg
154. P³atki ry¿owe 400 g 210 kg
155. P³atki ry¿owe 5 kg 60 kg
156. Pomidorki krojone bez skórki- puszka 400 g 40 szt.
157. Pomidory suszone w oleju krojone s³oik 270 g 40 szt.
158. Proszek do pieczenia 30 g 50 szt.
159. Przyprawa curry 20 g 50 szt.
160. Przyprawa do flaków 20 g 60 szt.
161. Przyprawa sucha Kucharek 1 kg 150 kg
162. Przyprawa w p³ynie 1 L Winiary 110 szt.
163. Rodzynki 200 g 40 kg
164. Ry¿ bia³y d³ugoziarnisty 1 kg 350 kg
165. Ry¿ bia³y d³ugoziarnisty 5 kg 100 kg
166. Ry¿ brazowy 10 kg
167. Ry¿ ja¶minnowy (4x100) 10 kg
168. Sa³atka Pickles 900g 40 szt.
169. S³odzik dla diabetyków 1200 tabletek 50 szt.
170. Soczek owocowy bez cukru 200 ml 1000 szt.
171. Soczek warzywny pomidorowy bez cukru 300 g 500 szt.
172. Soczek warzywny z buraka 300 g bez cukru 500 szt.
173. Soczewica czerwona 5 kg 130 kg
174. Soda oczyszczona do celów spo¿ywczych 100 g 10 szt.
175. Sok owocowo- warzywny b/ cukru 1 litr 400 szt.
176. Sok owocowy ró¿ne smaki b/cukru – 5 litrów 40 szt.
177. Sok owocowy ró¿ne smaki b/ cukru – 1 litr 400 szt.
178. Sok pomidorowy 1 litr 500 szt.
179. Sok wielo warzywny b/cukru 1 litr 650 szt.
180. Sok ¿urawinowy/ aroniowy 750g 50 szt.
181. Sos czosnkowy 250g 50 szt.
182. Sos ogrodowy Knorr 700 g 10 szt.
183. Sos sojowy 1l 10 szt.
184. Sos Sweet chili 740ml 10 szt.
185. Sos tatarski Mosso 240 g 250 szt.
186. Sos Teriyaki 1l 5 szt.
187. Sos Worcestershire 1 l 5 szt.
188. Sól 1 kg ró¿na 550 kg
189. Syrop owocowy 420 ml Paola, Gellwe, £owicz – porzeczka, wi¶nia, malina, truskawka 750 szt.
190. Szczaw konserwowy siekany 350 g Laskol, Rolnik 120 szt.
191. Szczaw konserwowy siekany 900 g Laskol, Rolnik 50 szt.
192. Szynka wieprzowa konserwowa -konserwa 110 g 200 szt.
193. ¦liwka kalifornijska 150 g 60 szt.
194. ¦liwka w czekoladzie 5 kg
195. Tortilla 18 cm-18 szt w op. 20 op.
196. Tymianek 10 g 30 szt.
197. Wafle b/cukru 180 g 100 szt.
198. Wafle ry¿owe130 g typu Sonko 600 szt.
199. Wafle ¶mietankowe, orzechowe, o smaku cha³wy, z nadzieniem owocowym lub kisielu 10 kg
200. Wiórki kokosowe 200 g 10 szt.
201. Ziele angielskie 1000 g 15 szt.
202. Zio³a prowansalskie 10 g 30 szt.
203. ¯elatyna spo¿ywcza zwyk³a wp. 50 g 330 szt.
204. ¯urawina suszona 200 g 20 szt.

4.2.6.) G³ówny kod CPV: 15800000-6 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-01 do 2026-12-31

4.2.11.) Zamawiaj±cy przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiaj±cy przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówieñ na podobne us³ugi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób okre¶lania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wy³±cznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiaj±cy okre¶la aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe lub innowacyjne, ¿±da etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu ¿ycia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiaj±cy przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie

5.3.) Warunki udzia³u w postêpowaniu: Nie

5.5.) Zamawiaj±cy wymaga z³o¿enia o¶wiadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.9.) Zamawiaj±cy przewiduje uzupe³nienie przedmiotowych ¶rodków dowodowych: Nie

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiaj±cy wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiaj±cy przewiduje aukcjê elektroniczn±: Nie

6.4.) Zamawiaj±cy wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiaj±cy wymaga zabezpieczenia nale¿ytego wykonania umowy: Nie

6.7.) Zamawiaj±cy przewiduje uniewa¿nienie postêpowania, je¶li ¶rodki publiczne, które zamierza³ przeznaczyæ na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia nie zosta³y przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiaj±cy przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiaj±cy przewiduje zmiany umowy: Nie

7.5.) Zamawiaj±cy uwzglêdni³ aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe, innowacyjne lub etykiety zwi±zane z realizacj± zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin sk³adania ofert: 2025-12-09 10:00

8.2.) Miejsce sk³adania ofert: Dom Pomocy Spo³ecznej, ul. ¦wierkowa 9

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2025-12-09 10:30

8.4.) Termin zwi±zania ofert±: 30 dni

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.