Ogłoszenie z dnia 2025-12-01
Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Gminnego w Siennicy Różanej
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
1.2.) Nazwa zamawiającego: Przedszkole Gminne w Siennicy Różanej
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 529383394
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Siennica Różana 257A
1.5.2.) Miejscowość: Siennica Różana
1.5.3.) Kod pocztowy: 22-304
1.5.4.) Województwo: lubelskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL812 - Chełmsko-zamojski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@przedszkolesiennica.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://ezamowienia.gov.pl
1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Gminnego w Siennicy Różanej
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-cc729c02-80dd-4207-95ab-7d7a7f94d3c5
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00566960
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-12-01
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2025/BZP 00564498/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Gminnego w Siennicy Różanej
2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-cc729c02-80dd-4207-95ab-7d7a7f94d3c53.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: 11.1. W postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego komunikacja między Zamawiającym, a Wykonawcami odbywa się przy użyciu Platformy e-Zamówienia, która jest dostępna pod adresem https://ezamowienia.gov.pl
11.2. Korzystanie z Platformy e-Zamówienia jest bezpłatne
11.3. Zamawiający wyznacza następujące osoby do kontaktu z Wykonawcami:
Pani Dyrektor Małgorzata Padzińska tel. 82 540 61 80, e-mail: sekretariat@przedszkolesiennica.pl
Wykonawca zamierzający wziąć udział w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego musi posiadać konto podmiotu „Wykonawca” na Platformie e-Zamówienia.
11.18. W szczególnie uzasadnionych przypadkach uniemożliwiających komunikację Wykonawcy i Zamawiającego za pośrednictwem Platformy e-Zamówienia, Zamawiający dopuszcza komunikację za pomocą poczty elektronicznej na adres e-mail: sekretariat@przedszkolesiennica.pl (nie dotyczy składania ofert w postępowaniu).
Rozdział 11 SWZ
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: 11.11. Możliwość korzystania w postępowaniu z „Formularzy do komunikacji” w pełnym zakresie wymaga posiadania konta „Wykonawcy” na Platformie e-Zamówienia oraz zalogowania się na Platformie e-Zamówienia. Do korzystania z „Formularzy do komunikacji” służących do zadawania pytań dotyczących treści dokumentów zamówienia wystarczające jest posiadanie tzw. konta uproszczonego na Platformie
e-Zamówienia.
11.12. Wszystkie wysłane i odebrane w postępowaniu przez wykonawcę wiadomości widoczne są po zalogowaniu w podglądzie postępowania w zakładce „Komunikacja”.
11.13. Maksymalny rozmiar plików przesyłanych za pośrednictwem „Formularzy do komunikacji” wynosi 150 MB (wielkość ta dotyczy plików przesyłanych jako załączniki do jednego formularza).
11.14. Minimalne wymagania techniczne dotyczące sprzętu używanego w celu korzystania z usług Platformy e-Zamówienia oraz informacje dotyczące specyfikacji połączenia określa § 12 Regulamin Platformy e-Zamówienia, a mianowicie:
11.14.1. W celu prawidłowego korzystania z usług Platformy e-Zamówienia wymagany jest:
a) Komputer PC:
parametry minimum: Intel Core2 Duo, 2 GB RAM, HD,
zainstalowany jedne z poniższych systemów operacyjnych: MS Windows 7 lub nowszy, OSX/Mac OS 10.10, Ubuntu 14.04,
zainstalowana jedna z poniższych przeglądarek: Chrome 66.0 lub nowsza, Firefox 59.0 lub nowszy, Safari 11.1 lub nowsza, Edge 14.0 i nowsze,
albo
b) Tablet/Telefon:
parametry minimum: 4 rdzenie procesora, 2GB RAM, Android 6.0 Marshmallow, iOS 10.3,
przeglądarka Chrome 61 lub nowa
11.14.2. Dla skorzystania z pełnej funkcjonalności może być konieczne włączenie w przeglądarce obsługi protokołu bezpiecznej transmisji danych SSL,
obsługi Java Script, oraz cookies;
11.14.3. Specyfikacja połączenia, formatu przesyłanych danych oraz kodowania
i oznaczania czasu odbioru danych:
a) specyfikacja połączenia – formularze udostępnione są za pomocą protokołu TLS 1.2,
b) format danych oraz kodowanie: formularze dostępne są w formacie HTML z kodowaniem UTF-8,
c) oznaczenia czasu odbioru danych: wszelkie operacje opierają się
o czas serwera i dane zapisywane są z dokładnością co do sekundy.
11.15. W przypadku problemów technicznych i awarii związanych z funkcjonowaniem Platformy e-Zamówienia użytkownicy mogą skorzystać ze wsparcia technicznego dostępnego pod numerem telefonu (32) 77 88 999 lub drogą
elektroniczną poprzez formularz udostępniony na stronie internetowej https://ezamowienia.gov.pl w zakładce „Zgłoś problem”.
11.16. Przy porozumiewaniu się w ramach niniejszego postępowania Wykonawcy powinni posługiwać się znakiem postępowania: PG-19/01-25
11.17. UWAGA: Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za błędy
w transmisji danych, w tym błędy spowodowane awariami systemów teleinformatycznych, systemów zasilania lub też okolicznościami zależnymi od operatora zapewniającego transmisję danych
Ofertę składa się, pod rygorem nieważności, w formie elektronicznej lub w postaci elektronicznej opatrzonej podpisem zaufanym lub podpisem osobistym.
Zamawiający preferuje w szczególności następujące formaty przesłanych danych: .pdf, .docx, zip.
Pozostałe informacje zostały zawarte w rozdziale 11 SWZ z uwagi na ograniczoną ilość znaków
3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:
polski
3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, Zamawiający informuje, że: 1) Jest administratorem danych osobowych Wykonawcy oraz osób, których dane Wykonawca przekazał w niniejszym postępowaniu;
2) dane osobowe Wykonawcy przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego na zadanie pn.: „Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Gminnego w Siennicy Różanej” prowadzonym w trybie podstawowym; 3) odbiorcami danych osobowych Wykonawcy będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. z 2024 r. poz. 1320 ze zm.), dalej „ustawa Pzp”; 4) dane osobowe Wykonawcy będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; 5) obowiązek podania przez Wykonawcę danych osobowych bezpośrednio go dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; 6) w odniesieniu do danych osobowych Wykonawcy decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; 7) Wykonawca posiada:
− na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych dotyczących Wykonawcy;
− na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania danych osobowych, o ile ich zmiana nie skutkuje zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia
publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie narusza integralności protokołu oraz jego załączników;
− na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO;
− prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy Wykonawca uzna, że przetwarzanie jego danych osobowych narusza przepisy RODO;
3.16.) RODO (ograniczenia stosowania): 8) Wykonawcy nie przysługuje:
− w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
− prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
− na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania danych osobowych Wykonawcy jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.
W przypadku, gdy wykonanie obowiązków, o których mowa w art. 15 ust. 1-3 rozporządzenia 2016/679, wymagałoby niewspółmiernie dużego wysiłku, Zamawiający może żądać od osoby, której dane dotyczą, wskazania dodatkowych informacji mających na celu sprecyzowanie żądania, w szczególności podania nazwy lub daty postępowania o udzielenie zamówienia publicznego lub konkursu. Skorzystanie przez osobę, której dane dotyczą, z uprawnienia do sprostowania lub uzupełnienia danych osobowych, o którym mowa w art. 16 rozporządzenia 2016/679, nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego lub konkursu ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą.
Wystąpienie z żądaniem, o którym mowa w art. 18 ust. 1 rozporządzenia 2016/679, nie ogranicza przetwarzania danych osobowych do czasu zakończenia postępowania
o udzielenie zamówienia publicznego lub konkursu.
W przypadku danych osobowych zamieszczonych przez Zamawiającego w Biuletynie Zamówień Publicznych, prawa, o których mowa w art. 15 i art. 16 rozporządzenia 2016/679, są wykonywane w drodze żądania skierowanego do Zamawiającego.
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.
4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: PG-19/01-25
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak
4.1.9.) Liczba części: 9
4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części
4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie
4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:
Część 1
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pieczywo, świeże wyroby piekarskie
1. Bułka foremkowa 300g szt. 50
2. Bułka grahamka 100g szt. 700
3. Bułka hot-dog 80g Szt. 300
4. BUŁKA mała 50g szt. 250
5. BUŁKA TARTA 0,5kg szt. 40
6. BUŁKA WROCŁAWSKA krojona 300g szt. 1400
7. Cebularz 100g szt. 50
8. Chałka, waga ok. 260g. szt. 50
9. CHLEB krojony 0,5 kg szt. 250
10. CHLEB RAZOWY krojony 0,5 kg szt. 40
11. Drożdżówka 100g szt. 300
12. Obwarzanek pączkowy 100g szt. 50
13. Paluch czosnkowy 100g szt. 10
14. Paluch pączkowy 100g szt. 40
15. Pączek z nadzieniem owocowym min. 80g szt. 100
16. Rogal z nadzieniem owocowym 100g szt. 180
Zgodnie z opisem w formularzu cenowym
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-02 do 2026-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Cena
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 2
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Różne produkty spożywcze
1. Ananas plastry puszka z otwieraczem 565g 5 szt.
2. Barszcz biały w płynie 30 litr
3. Batonik z lekkim orzechowym nadzieniem w kruchym wafelku oblanym czekoladą, jedno opakowanie zawiera dwa batoniki, 43 g 200Szt.
4. Bazylia 10g 30 szt.
5. Brzoskwinie w syropie w puszce z otwieraczem 820g 10 szt.
6. Budyń czekoladowy 38g 20 szt.
7. Budyń śmietankowy 38g 80 szt.
8. Budyń waniliowy 38g 80 szt
9. Chrupki kukurydziane 100g 80 szt.
10. Chrzan 260g 5 szt.
11. Ciasteczka zbożowe bez cukru z morelą, jagodą, czekoladowe 300g 40Szt.
12. Ciastka biszkopty okrągłe 120g 100 Szt.
13. Ciastka kruche z marmoladą w kształcie np. rozetki, kwiatka, 1 kg 10 Szt.
14. Ciastka owsiane naturalne 1kg 8 Szt.
15. Ciastko biszkoptowe w kształcie misia z nadzieniem mlecznym, kakaowym lub owocowym 30g 500 Szt.
16. Ciasto francuskie prostokątne 375g 50 Szt.
17. Ciecierzyca konserwowa 400g 5 Szt.
18. Ciemny biszkopt z mlecznym nadzieniem 28g-29g 300 szt
19. Cukier 1kg. 250 kg
20. Cukier puder 500g 5 szt
21. Cukier wanilinowy 16g 40 szt.
22. Curry 20g 15 Szt.
23. Cynamon 20g 15 szt.
24. Czosnek granulowany 20g 110 Szt.
25. Drożdże świeże 100g 15 szt.
26. Dżem brzoskwiniowy 280g niskosłodzony 30 Szt.
27. Dżem morelowy 280g niskosłodzony 15 szt.
28. Dżem truskawkowy 280g niskosłodzony 60 szt.
29. Dżem wiśniowy 280g niskosłodzony 15 Szt.
30. Fasola czerwona w puszce 400 g 5 Szt.
31. Galaretka mleczna 60g różne smaki 50 Szt.
32. Galaretka różne smaki75g 100 szt.
33. Gałka muszkatołowa mielona 10g 5 Szt.
34. Gorzka czekolada80g 5 Szt.
35. Groch łuskany połówki 500g 5 Szt.
36. Groszek konserwowy 400g 10 szt.
37. Herbata owocowa 25 torebek 130 szt.
38. Herbata rumiankowa 30g 10 Szt.
39. Herbatniki 50g 1000 Szt.
40. Jabłka suszone 18g 150 Szt.
41. Kakao 200g 40 szt.
42. Kasza bulgur 1kg 40 kg
43. Kasza gryczana 1k g 50 szt.
44. Kasza jaglana 1kg 10 Szt.
45. Kasza jęczmienna 1kg 35 szt.
46. Kasza jęczmienna pęczak 1 kg 15 kg
47. Kasza kuskus 1kg 20 Szt.
48. Kasza manna 0,5 kg 20 Szt.
49. Kaszka kukurydziana 500g 10 Szt.
50. Kawa inka kartonik 150g 40 szt.
51. Ketchup łagodny 480 g 45 szt.
52. Kisiel różne smaki 38g 130 szt.
53. Koncentrat barszczu czerwonego 200 ml 10 szt.
54. Koncentrat pomidorowy 30% 1kg 20 szt.
55. Koperek suszony 10g 40 szt.
56. Kukurydza konserwowa 400g 20 szt.
57. Kurkuma 20g 8 Szt.
58. Kwasek cytrynowy 20g 40 szt.
59. Liść laurowy 10g 50 szt.
60. Liść lubczyku suszony 10g 5 Szt.
61. Majeranek 8g 70 szt.
62. Majonez 400 ml. 30 szt.
63. Makaron -zacierka 250g 20 Szt.
64. Makaron cyferki 250g 20 Szt.
65. Makaron gwiazdki 250g 20 Szt.
66. Makaron kokardki 400g 60 Szt.
67. Makaron kolanka 500g 20 szt
68. Makaron muszelka drobna 500g 50 Szt.
69. Makaron nitka cięta 500g 30 szt.
70. Makaron penne 400g 40 Szt.
71. Makaron spaghetti 500g 85 szt.
72. Makaron świderki 500g 230 szt.
73. Makaron tagiatelle gniazda wstęgi 400g 40 Szt.
74. Margaryna zwykła kostka 250g 10 szt.
75. Mąka pszenna tortowa 1kg 200 Szt.
76. Mąka ziemniaczana 1 kg 5 szt.
77. Mieszanka musli rózne smaki typu granola bez cukru 200g 20 Szt.
78. Miód pszczeli 1kg 20 szt
79. Miseczki waflowe do deserów 75g 100 Szt.
80. Mleko roślinne 1l 10 Szt.
81. Mus owocowo-zbożowy 100g 200 Szt.
82. Mus owocowy 100% z owoców 100 g 500 Szt.
83. Musztarda sarepska 210g 10 Szt.
84. Natka pietruszki 10g 40 szt.
85. Ocet jabłkowy 0,5l. 5 Szt.
86. Ocet spirytusowy1l 3 Szt.
87. Olej rzepakowy 1l 90 szt.
88. Oregano 10g 30 szt.
89. Paluszki serowe 80 g 50 Szt.
90. Pałki kukurydziane 50g 50 Szt.
91. Papryka mielona słodka 20g 50 szt.
92. Passata przecier pomidorowy 500g 10 Szt.
93. Pasztet drobiowy 195g ,bez glutaminianu 50 Szt.
94. Pesto bazyliowe zielone 180g 2 Szt.
95. Pieczywo chrupkie pszenne bez cukru typu podpłomyki 70g 50 Szt.
96. Pieprz biały mielony 15g 5 Szt.
97. Pieprz cytrynowy mielony20g 25 Szt.
98. Pieprz mielony naturalny 20g 50 szt.
99. Pieprz młotkowany z kolendrą 15g 30 szt
100. Pieprz ziołowy 20g 40 szt.
101. Płatki owsiane 500g 30 szt.
102. Płatki ryżowe 500g 20 szt
103. Płatki śniadaniowe cynamonowe 250g 40 Szt.
104. Płatki śniadaniowe kukurydziane 250g 80 szt.
105. Pomidory suszone przyprawa 15g 10 Szt.
106. Pomidory suszone w oleju z ziołami 270g 5 Szt.
107. Proszek do pieczenia 30g 15 szt.
108. Przyprawa do dań z makaronu 20g 5 szt
109. Przyprawa do dań z ziemniaków 25g 10 Szt.
110. Przyprawa do kurczaka 20g 60 szt.
111. Przyprawa do mięs( bez dodatku glutaminianu sodu) 200g 10 szt
112. Przyprawa do mięsa wieprzowego 20g 65 szt.
113. Przyprawa do rosołu 30g 10 Szt.
114. Przyprawa do ryb 20g 40 szt.
115. Przyprawa do zup w płynie 200g 25 szt
116. Przyprawa kebab-gyros 30g 10 Szt.
117. Przyprawa Rozmaryn 15g 10 Szt.
118. Przyprawa uniwersalna do zup, potraw i sosów bez glutaminianu sodu 0,5 kg 40 szt.
119. Rodzynki sułtańskie 100g 5 szt
120. Ryż 1 kg 120 Szt.
121. Seler konserwowy 290g 3 Szt.
122. Soczewica czerwona 500g 4 Szt.
123. Soda oczyszczona 80g 8 szt.
124.Sok 100% owocowo warzywny rożne smaki 300ml w plastikowej butelce bez dodatku cukru 800 Szt.
125. Sok malinowy naturalny 100% 250ml 15 Szt.
126. Sok w kartoniku ze słomką, różne smaki 200ml. 600 szt
127. Sos boloński, słodko kwaśny, spaghetti słoik 500g 40 szt.
128. Sos pieczeniowy ciemny w słoiczku 160g 5 Szt
129. Sos sałatkowy w proszku koperkowo-ziołowy, grecki 9g 60 szt.
130. Sos sojowy ciemny 500ml 2 Szt.
131. Sól sodowo potasowa o obniżonej zawartości sodu 30 kg
132. Spód do pizzy prostokątny w stylu włoskim 400g 10 Szt.
133. Suszone daktyle naturalne 250g 5 Szt.
134. Suszone morele naturalne 250g 5 Szt.
135. Suszone warzywa 250g 15 szt.
136. Suszony hibiskus naturalny 250g 15 Szt.
137. Szczaw konserwowy 230g 25 szt.
138. Tortellini z serem 250g 10 Szt.
139. Tortilla pszenna opakowanie 320g 10 Szt.
140. Tuńczyk w oleju słonecznikowym 170g 15 Szt.
141. Tymianek suszony 10g 10 Szt.
142.Wafelek kakaowy/waniliowy, różne smaki bez polewy 26g 400 Szt.
143.Wafelek mleczno – orzechowy, nadziewany, warstwa wafla z polewą kakaową 25g 500 Szt.
144.Wafelek przekładany kremem kakaowym w czekoladzie 36g 400 Szt.
145.Wafelek przekładany kremem kokosowym w polewie 36g 400 Szt.
146.Wafle kakaowe przekładane kremem kakaowym 2,5 kg 15 Szt.
147. Wafle ryżowe naturalne 130g 40 szt.
148. Wafle ryżowe w polewie jogurtowej 65g 70 Szt.
149. Wafle tortowe kwadratowe 180g 20 szt.
150. Ziele angielskie 15g 60 szt.
151. Zioła prowansalskie 10g 20 szt.
152. Żelatyna 20g 4 szt
153. Żurawina suszona 200g 5 Szt.
154. Żurek w płynie 8 litr
Zgodnie z opisem w formularzu cenowym
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-02 do 2026-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Cena
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 3
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Produkty mleczarskie
1 Jogurt naturalny 400g 250 Szt.
2 Jogurt owocowy 150g 700 Szt.
3 Jogurt pitny 250g różne smaki 350 Szt.
4 Jogurt składający się z dwóch kubeczków w jednym kulki w drugim jogurt 100g 250 Szt.
5 Jogurt składający się z dwóch kubeczków w jednym owoce w drugim jogurt 122g 250 Szt.
6 Jogurt typu greckiego 400g 15 Szt.
7 Jogurt typu islandzkiego z truskawkami, brzoskwiniami, jagodami, waniliowy, naturalny w kubeczku 150g 150 Szt.
8 Masło śmietankowe extra min. 82% tłuszczu 200g 420 Szt.
9 Mleko 1l. 2 % 2500 szt.
10 Mleko smakowe, różne smaki 200ml 900 Szt.
11 Ser mozzarella w zalewie 125g 20 Szt.
12 Ser typu feta (opakowanie kartonowe 270g) 15 szt.
13 Ser żółty gouda( w blokach) 5 kg.
14 Ser żółty salami(w blokach) 30 kg
15 Serek homogenizowany truskawkowy, waniliowy, naturalny 150g 800 Szt.
16 Serek kanapkowy 135g różne smaki 35 szt.
17 Serek topiony śmietankowy bloczek 100g 30 Szt.
18 Śmietana 18% 1kg 200 szt.
19 Śmietanka 30% 0,5l 50 szt.
20 Twaróg biały półtłusty 100 kg.
21 Twaróg śmietankowy w kostce 250g 10 Szt.
24 Zsiadłe mleko 350ml. 5 Szt.
Zgodnie z opisem w formularzu cenowym
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-02 do 2026-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Cena
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 4
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Mięso i produkty mięsne (wieprzowe)
1. Boczek wędzony 2,5 kg
2. Kiełbasa krakowska 15 kg
3. Kiełbasa mortadela 25 kg
4. Kiełbasa podwawelska 30 kg
5. Kiełbasa szynkowa 25 kg
6. Kiełbasa zwyczajna 30 kg
7. Kiełbasa żywiecka 25 kg
8. Łopatka wieprzowa b/k surowa 300 kg
9. Parówki z szynki pakowane próżniowo lub luzem 90 kg.
10. Polędwica sopocka 30 kg
11. Schab wieprzowy b/k surowy 50 kg
12. Słonina surowa bez skóry 15 kg
13. Smalec wieprzowy 6 kg
14. Szynka gotowana 30 kg
15. Szynka mozaikowa/wieprzowa 20 kg
16. Szynka wędzona 10 kg
17. Szynka wieprzowa b/k surowa 30 kg
18. Wędlina schab parzony 10 kg
Zgodnie z opisem w formularzu cenowym
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-02 do 2026-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Cena
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 5
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Mięso i produkty mięsne (drobiowe)
1. Filet z kurczaka surowy kg 300
2. Korpus z kurczaka surowy kg 100
3. Podudzie z kurczaka surowe kg 100
4. Polędwica drobiowa kg 15
5. Udziec z kurczaka surowy kg 10
6. Polędwica z fileta z indyka z zawartością ok 56% indyka kg 15
7. Tuszka kurczaka surowa kg 10
8. Filet z indyka surowy kg 30
Zgodnie z opisem w formularzu cenowym
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15112000-6 - Drób
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-01 do 2026-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Cena
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 6
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Warzywa i owoce
1. Arbuz 100 kg
2. Awokado 20 szt
3. Banan 400 kg
4. Borówki świeże 20 kg
5. Brokuł 40 kg
6. Brzoskwinie świeże 20 kg
7. Buraki ćwikłowe 50 kg
8. Cebula 50 kg
9. Cebula czerwona 5 kg
10. Cukinia 7 kg
11. Cytryna 30 kg
12. Czosnek główka 30 Szt.
13. Dynia piżmowa, hokkaido 15 kg
14. Fasola średnia Jaś 10 kg
15. Gruszki 100 kg
16. Jabłka 400 kg
17. Kalafior 30 kg.
18. Kapusta biała 70 kg
19. Kapusta czerwona 30 kg
20. Kapusta kwaszona 50 kg
21. Kapusta młoda 30 Szt.
22. Kapusta pekińska 50 kg
23. Kapusta włoska 20 kg
24. Kiełki warzywne różne ( Z rzodkiewki, rzeżuchy, słonecznika, brokułu,jarmużu, lucerny) 50 g 30 szt
25. Kiwi 80 kg
26. Koper świeży/pęczek 70 Szt.
27. Lubczyk pęczek 10 Szt.
28. Mandarynki 200 kg
29. Marchew 200 kg
30. Natka pietruszki/pęczek 70 szt
31. Nektarynka świeża 20 kg
32. Ogórek świeży 100 kg
33. Ogórki kwaszone 80 kg
34. Papryka świeża 50 kg
35. Pietruszka korzeń 50 kg
36. Pomarańcza 150 kg
37. Pomidor 100 kg
38. Por 40 szt.
39. Rabarbar 5 kg
40. Rukola świeża opakowanie 100g 15 Szt.
41. Rzodkiewka (pęczek) 40 szt.
42. Sałata lodowa 40 szt.
43. Sałata świeża zielona 60 Szt.
44. Seler korzeń 50 kg
45. Seler naciowy 10 szt
46. SZCZYPIOR/pęczek 20 Szt.
47. Szpinak świeży opakowanie 125g 20 Szt.
48. Śliwka duża 20 kg
49. Truskawki świeże 40 kg
50. Ziemniak młody 300 kg
51. Ziemniaki jadalne 1800 kg
Zgodnie z opisem w formularzu cenowym
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-02 do 2026-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Cena
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 7
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Mrożonki
1. Filet z miruny bez skóry kg 150
2. Filet z morszczuka bez skóry kg 10
3. Filet z ryby sola kg 130
4. Groszek zielony 450g szt. 15
5. Marchew z groszkiem kg 20
6. Mieszanka kompotowa kg 100
7. Mix fasolek – fasola żółta i zielona 450g szt. 15
8. Mrożone owoce 450g-malina,wiśnia,śliwka szt 40
9. Nuggetsy z kurczaka kg 80
10. Paluszki rybne w gotowej panierce kg 70
11. Szpinak rozdrobniony 450g szt. 20
12. Truskawki kg 70
13. Warzywa na patelnię kg 20
14. Warzywa na patelnię z przyprawą orientalną 450g szt. 10
Zgodnie z opisem w formularzu cenowym
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane
15331170-9 - Warzywa mrożone
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-02 do 2026-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Cena
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 8
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dania gotowe
1. Kluski leniwe z serem na słono kg 20
2. Kluski śląskie kg 70
3. Kopytka kg 80
4. Pierogi z kaszą i serem kg 70
5. Pierogi z mięsem kg 50
6. Pierogi z owocami kg 30
7. Pyzy z mięsem kg 50
Zgodnie z opisem w formularzu cenowym
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15894300-4 - Dania gotowe
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-02 do 2026-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Cena
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 9
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Jaja
1 Jaja świeże klasa M od 53g do 63 g szt. 1400
Zgodnie z opisem w formularzu cenowym
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
03142500-3 - Jaja
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-02 do 2026-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Cena
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW
5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie
5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie
5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak
SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA
6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie
6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie
6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie
6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie
6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:
10.1. Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. W takim przypadku, Wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowaniaich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego.
10.2. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia: oświadczenie, o którym mowa w pkt. 8.1 SWZ składa z ofertą każdy
z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie. Oświadczenie
to potwierdza brak podstaw wykluczenia w zakresie, w jakim każdy
z Wykonawców wykazuje brak podstaw wykluczenia w postępowaniu.
10.3. Jeżeli została wybrana oferta Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, Zamawiający może żądać przed zawarciem umowy w sprawie zamówienia publicznego kopii umowy regulującej współpracę tych Wykonawców.
6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie
SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY
7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie
7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak
7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:
1. Poza przypadkami zmiany umowy określonymi w art. 455 ust. 1 pkt 2 – 4 i ust. 2 ustawy pzp, Zamawiający przewiduje możliwość zmiany postanowień umowy w stosunku do treści oferty w przypadkach, gdy:1) konieczność wprowadzenia zmian będzie następstwem zmian wprowadzonych w umowach pomiędzy Zamawiającym a inną niż Wykonawca stroną,
2) w przypadku zmiany obowiązującej stawki podatku od towarów i usług oraz podatku akcyzowego - zmianie ulegnie wysokość wynagrodzenia Wykonawcy adekwatnie do wprowadzonej zmiany wysokości stawki VAT lub podatku akcyzowego. Zmiana wysokości wynagrodzenia Wykonawcy związana ze zmianą ustawowej stawki podatku od towarów i usług będzie dokonana w oparciu o dane dotyczące ceny ofertowej w rozbiciu na cenę netto i VAT, które wykonawca przedłoży zamawiającemu przed podpisaniem umowy.
2. Nie stanowi zmiany istotnej umowy w rozumieniu art. 454 ustawy Prawo zamówień publicznych:
1) Zmiana danych teleadresowych;
2) Zmiana danych związanych z obsługą administracyjno-organizacyjną Umowy.
3. Zamawiający przewiduje możliwość zmniejszenie zakresu rzeczowego zamówienia poprzez rezygnację z części zamówienia, z przyczyn, których nie dało się przewidzieć w chwili zawierania umowy lub uzasadnionych potrzebami Zamawiającego. W takim przypadku Wykonawcy nie przysługują żadne żądania odszkodowawcze.
7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie
SEKCJA VIII – PROCEDURA
8.1.) Termin składania ofert: 2025-12-09 11:00
8.2.) Miejsce składania ofert: Wykonawca składa ofertę za pomocą Platformy e-Zamówienia dostępnej pod adresem wskazanym w punkcie 1.1 SWZ.
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2025-12-09 11:30
8.4.) Termin związania ofertą: do 2026-01-08
SEKCJA IX – POZOSTAŁE INFORMACJE
Wykonawca podlega wykluczeniu także w oparciu o podstawy wykluczenia wskazane art. 7 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego (t. j. Dz. U. 2025 r., poz. 514)INNE PRZETARGI SIENNICA RÓŻANA
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Gminnego w Siennicy Różanej
- "Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej"
więcej: przetargi SIENNICA RÓŻANA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Glinojecku"
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych roku 2026 dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 10 w Gdańsku
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Placówek Oświatowych w Szczawinie Kościelnym na rok 2026
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Przedszkola Leśnego w Bolszewie, w okresie od 2 stycznia 2026 do 31 grudnia 2026, z podziałem na dziewięć części.
- Zakup i dostawa produktów żywnościowych do kuchni Przedszkola nr 424 im. Królowej Marysieńki w Warszawie w 2026 r.
- DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 8 W OŁAWIE W 2026 ROKU
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





