Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-05-04
Wrocław: Dostawa artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Wrocławskiej - Zadania 1-6.
Numer ogłoszenia: 107601 - 2010; data zamieszczenia: 04.05.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Wrocławska , ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27, 50-370 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. 071 3202182,3203145, faks 071 3202143.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.ac.pwr.wroc.pl/zampub
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Wrocławskiej - Zadania 1-6..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wraz z rozładunkiem wody mineralnej i różnych artykułów spożywczych do jednostek organizacyjnych Politechniki Wrocławskiej w miarę zgłaszanego przez Zamawiającego zapotrzebowania. Zamówienie z podziałem na 6 Zadań. Zadanie nr 1-Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów spożywczych dla potrzeb Biura Prasowego PWr Zadanie nr 2-Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych (garmażerki) do Klubu Pracowniczego A-1 PWr Zadanie nr 3-Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych o wydłużonym terminie przydatności do spożycia dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Wrocławskiej w Ustce Zadanie nr 4-Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych o wydłużonym terminie przydatności do spożycia dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Wrocławskiej w Szklarskiej Porębie Zadanie nr 5-Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych o wydłużonym terminie przydatności do spożycia dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Wrocławskiej w Karpaczu Zadanie nr 6-Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych dla Klubu Pracowniczego A-1 PWr.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.89.40.00-1, 15.82.00.00-2, 15.84.20.00-2, 15.98.00.00-1, 15.33.00.00-0, 15.98.10.00-8, 15.86.10.00-1, 15.86.31.00-6, 15.86.32.00-7, 15.86.41.00-3.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Działalność prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotowego zamówienia nie wymaga posiadania specjalnych uprawnień
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Formularz Oferty.Pełnomocnictwo dla osoby (osób) podpisującej (cych) ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu Wykonawcy składającego ofertę, gdy prawo do podpisania oferty nie wynika z innych dokumentów do niej załączonych.Formularze cenowe- wypełnione Załączniki 2/... dot. poszczególnych Zadań.
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przetargi.pwr.wroc.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: 1) z oficjalnej strony Zamawiającego 2) w siedzibie BZP (ul. Norwida 9/1, 50-370 Wrocław) 3) na pisemny wniosek Wykonawcy.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.05.2010 godzina 10:00, miejsce: w siedzibie BZP - ul. Norwida 9/1, 50-370 Wrocław.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Zamawiający nie przewiduje ustanowienia dynamicznego systemu zakupów Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów spożywczych dla potrzeb Biura Prasowego PWr..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z rozładunkiem różnych produktów spożywczych : kawy, herbaty, cukru w ilości i rodzajach określonych w Zestawieniu asortymentowo-ilościowym stanowiącymZałącznik Nr 2/1 do SIWZ. Szczegółowy zakres obowiązków wykonania przedmiotu zamówienia znajduje się w projekcie umowy stanowiącym Załącznik Nr 3-1 do SIWZ.Termin realizacji przedmiotu zamówienia - od zawarcia umowy przez okres 1 roku.Zaoferowane artykuły muszą być świeże, klasy I, spełniające wymagania Zamawiającego i odpowiadające aktualnym normom ilościowym i jakościowym, określonym w odpowiednich przepisach prawa.Artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia winny być dostarczone do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. do Biura Prasowego PWr we Wrocławiu przy ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27.Dostawa towaru będącego przedmiotem umowy realizowana będzie jednorazowo.Dostarczony przedmiot zamówienia pochodzić będzie z bieżącej produkcji, którego termin przydatności do spożycia jest nie krótszy niż 6 miesięcy licząc od daty jego dostarczenia oraz będzie spełniać wymagania zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa żywnościowego..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.86.10.00-1, 15.86.31.00-6, 15.86.32.00-7, 15.86.41.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych (garmażerki) do Klubu Pracowniczego A-1 PWr..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych- garmażerki- w ilości i rodzajach określonych w Zestawieniu asortymentowo-ilościowym stanowiącym Załącznik Nr 2-2 do SIWZ.Szczegółowy zakres obowiązków wykonania przedmiotu zamówienia znajduje się w projekcie umowy stanowiącym Załącznik Nr 3-2 do SIWZ. Termin realizacji przedmiotu zamówienia - od zawarcia umowy przez okres 1 roku. Artykuły żywnościowe będące przedmiotem zamówienia winny być dostarczane do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. do Klubu Pracowniczego A-1 we Wrocławiu przy ul.Wybrzeża Wyspiańskiego 27.Dostawy realizowane będą co najmniej 1-2 razy w tygodniu małych partiach, na podstawie zamówień częściowych, własnym środkiem transportu i na swój koszt i ryzyko z zachowaniem właściwego stanu sanitarno-higienicznego.Przedmiotem dostawy są wyłącznie artykuły świeże, klasy I, spełniające wymagania Zamawiającego i odpowiadające aktualnym normom ilościowym i jakościowym, określonym w odpowiednich przepisach prawa.Artykuły spożywcze dostarczane w opakowaniach muszą posiadać na tych opakowaniach oznaczenia określające rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę produkcji (lub datę przydatności do spożycia), nazwę i adres producenta..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.40.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych o wydłużonym terminie przydatności do spożycia dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Wrocławskiej w Ustce;.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych o wydłużonym terminie przydatności do spożycia dla Ośrodka Wypoczynkowego PWr w Ustce w ilości i rodzajach określonych w Zestawieniu asortymentowo-ilościowym stanowiącym Załącznik Nr 2-3 do SIWZ.Szczegółowy zakres obowiązków wykonania przedmiotu zamówienia znajduje się w projekcie umowy stanowiącym Załącznik Nr 3-3 do SIWZ. Termin realizacji przedmiotu zamówienia - od zawarcia umowy przez okres 1 roku. Zaoferowane artykuły muszą być świeże, klasy I, spełniające wymagania Zamawiającego i odpowiadające aktualnym normom ilościowym i jakościowym, określonym w odpowiednich przepisach prawa.Artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia winny być dostarczane do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. Ośrodka Wypoczynkowego PWr w Ustce przy ul. Kościuszki 14. Dostawy realizowane będą co najmniej 1-2 razy w miesiącu w małych partiach, na podstawie zamówień częściowych, własnym środkiem transportu i na swój koszt i ryzyko z zachowaniem właściwego stanu sanitarno-higienicznego.Przedmiotem dostawy są wyłącznie artykuły świeże, klasy I, spełniające wymagania Zamawiającego i odpowiadające aktualnym normom ilościowym i jakościowym, określonym w odpowiednich przepisach prawa.Artykuły spożywcze dostarczane w opakowaniach muszą posiadać na tych opakowaniach oznaczenia określające rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę produkcji (lub datę przydatności do spożycia), nazwę i adres producenta..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.82.00.00-2, 15.84.20.00-2, 15.98.00.00-1, 15.33.00.00-0, 15.98.10.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych o wydłużonym terminie przydatności do spożycia dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Wrocławskiej w Szklarskiej Porębie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych o wydłużonym terminie przydatności do spożycia dla Ośrodka Wypoczynkowego PWr w Szklarskiej Porębie w ilości i rodzajach określonych w Zestawieniu asortymentowo-ilościowym stanowiącym Załącznik Nr 2-4 do SIWZ.Szczegółowy zakres obowiązków wykonania przedmiotu zamówienia znajduje się w projekcie umowy stanowiącym Załącznik Nr 3-4 do SIWZ. Termin realizacji przedmiotu zamówienia - od zawarcia umowy przez okres 1 roku. Zaoferowane artykuły muszą być świeże, klasy I, spełniające wymagania Zamawiającego i odpowiadające aktualnym normom ilościowym i jakościowym, określonym w odpowiednich przepisach prawa.Artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia winny być dostarczane do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. Ośrodka Wypoczynkowego PWr w Szklarskiej Porębie przy ul. Muzealnej 2/5.Dostawy realizowane będą co najmniej 1-2 razy w miesiącu w małych partiach, na podstawie zamówień częściowych, własnym środkiem transportu i na swój koszt i ryzyko z zachowaniem właściwego stanu sanitarno-higienicznego. Przedmiotem dostawy są wyłącznie artykuły świeże, klasy I, spełniające wymagania Zamawiającego i odpowiadające aktualnym normom ilościowym i jakościowym, określonym w odpowiednich przepisach prawa.Artykuły spożywcze dostarczane w opakowaniach muszą posiadać na tych opakowaniach oznaczenia określające rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę produkcji (lub datę przydatności do spożycia), nazwę i adres producenta..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.82.00.00-2, 15.84.20.00-2, 15.98.00.00-1, 15.33.00.00-0, 15.98.10.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych o wydłużonym terminie przydatności do spożycia dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Wrocławskiej w Karpaczu.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych o wydłużonym terminie przydatności do spożycia dla Ośrodka Wypoczynkowego PWr w Karpaczu w ilości i rodzajach określonych wZestawieniu asortymentowo-ilościowym stanowiącym Załącznik Nr 2-5 do SIWZ. Szczegółowy zakres obowiązków wykonania przedmiotu zamówienia znajduje się w projekcie umowy stanowiącym Załącznik Nr 3-5 do SIWZ. Termin realizacji przedmiotu zamówienia - od zawarcia umowy przez okres 1 roku. Zaoferowane artykuły muszą być świeże, klasy I, spełniające wymagania Zamawiającego i odpowiadające aktualnym normom ilościowym i jakościowym, określonym w odpowiednich przepisach prawa.Artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia winny być dostarczane do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. Ośrodka Wypoczynkowego PWr w Karpaczu przy ul. Olimpijskiej 8. Dostawy realizowane będą co najmniej 1-2 razy w miesiącu w małych partiach, na podstawie zamówień częściowych, własnym środkiem transportu i na swój koszt i ryzyko z zachowaniem właściwego stanu sanitarno-higienicznego.Przedmiotem dostawy są wyłącznie artykuły świeże, klasy I, spełniające wymagania Zamawiającego i odpowiadające aktualnym normom ilościowym i jakościowym, określonym w odpowiednich przepisach prawa.Artykuły spożywcze dostarczane w opakowaniach muszą posiadać na tych opakowaniach oznaczenia określające rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę produkcji (lub datę przydatności do spożycia), nazwę i adres producenta..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.82.00.00-2, 15.84.20.00-2, 15.98.00.00-1, 15.33.00.00-0, 15.98.10.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych dla Klubu Pracowniczego A-1 PWr.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z rozładunkiem artykułów żywnościowych dla Klubu Pracowniczego A-1 PWr w ilości i rodzajach określonych w Zestawieniu asortymentowo-ilościowym stanowiącym Załącznik Nr 2-6 do SIWZ. Szczegółowy zakres obowiązków wykonania przedmiotu zamówienia znajduje się w projekcie umowy stanowiącym Załącznik Nr 3-6 do SIWZ.Termin realizacji przedmiotu zamówienia - od zawarcia umowy przez okres 1 roku.Zaoferowane artykuły muszą być świeże, klasy I, spełniające wymagania Zamawiającego i odpowiadające aktualnym normom ilościowym i jakościowym, określonym w odpowiednich przepisach prawa.Artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia winny być dostarczane do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. do Klubu Pracowniczego A-1 PWr we Wrocławiu przy ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27.Dostawy realizowane będą: różne artykuły spożywcze - 1 raz na kwartał, napoje bezalkoholowe - 1 raz w miesiącu na podstawie zamówień częściowych, własnym środkiem transportu i na swój koszt i ryzyko z zachowaniem właściwego stanu sanitarno- higienicznego.Przedmiotem dostawy są wyłącznie artykuły świeże, klasy I, spełniające wymagania Zamawiającego i odpowiadające aktualnym normom ilościowym i jakościowym, określonym w odpowiednich przepisach prawa.Artykuły spożywcze dostarczane w opakowaniach muszą posiadać na tych opakowaniach oznaczenia określające rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę produkcji (lub datę przydatności do spożycia), nazwę i adres producenta..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.98.10.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z WROCŁAWIA
- Świadczenie usług ochrony fizycznej obiektów, osób i mienia Dolnośląskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu.
- Sukcesywne dostawy warzyw i owoców mrożonych do Żłobków Wrocławskiego Zespołu Żłobków.
- Zagospodarowanie terenów zieleni objętych zarządem ZZK we Wrocławiu - 2 ZADANIA.
- Badania medycyny pracy dla pracowników Wrocławskiego Zespołu Żłobków.
- Remont dachu budynku mieszkalnego przy ul. Tęczowej 33 we Wrocławiu
- Usługi w zakresie przeglądów konserwacyjnych i serwis węzłów mieszkaniowych (logoterm) w budynkach zarządzanych przez ZZK
więcej: przetargi w Wrocławiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Glinojecku"
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych roku 2026 dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 10 w Gdańsku
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Placówek Oświatowych w Szczawinie Kościelnym na rok 2026
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Przedszkola Leśnego w Bolszewie, w okresie od 2 stycznia 2026 do 31 grudnia 2026, z podziałem na dziewięć części.
- Zakup i dostawa produktów żywnościowych do kuchni Przedszkola nr 424 im. Królowej Marysieńki w Warszawie w 2026 r.
- DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 8 W OŁAWIE W 2026 ROKU
więcej: Przetworzone owoce i warzywa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





