To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-03-03
Żywiec: Zakup i dostawa żywności do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu
Numer ogłoszenia: 71859 - 2011; data zamieszczenia: 03.03.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 35137 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Starostwo Powiatowe, ul. Krasińskiego 13, 34-300 Żywiec, woj. śląskie, tel. 033 8612424, faks 033 8614623.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa żywności do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa żywności do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu przy ul. Komisji Edukacji Narodowej 3. 2. Przedmiot zamówienia składa się z dwóch części i obejmuje: a) CZĘŚĆ I: Dostawa mięsa i wędlin Wspólny słownik zamówień: - 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - 15110000-2 - Mięso - 15131130-5 - Wędliny Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dotyczący części I określa wykaz mięs i wędlin stanowiący Załącznik Nr 4 do specyfikacji. b) CZĘŚĆ II: Dostawa produktów mleczarskich Wspólny słownik zamówień: - 15500000-3 - Produkty mleczarskie Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dotyczący części II określa wykaz produktów mleczarskich stanowiący Załącznik nr 5 do specyfikacji. 3. Ilości podane przez Zamawiającego w wykazach dotyczących części I oraz części II zamówienia stanowiących Załączniki Nr 4 i Nr 5 do Specyfikacji są wyłącznie szacunkowe i służą tylko do wyliczenia ceny ofert i porównania złożonych ofert. Ilość faktycznego zapotrzebowania na mięsa, wędliny i produkty mleczarskie będzie odbiegać od ilości wskazanych w wykazach. Wynagrodzenie Wykonawcy wynikać będzie z ilości faktycznie dostarczonych mięs, wędlin i produktów mleczarskich oraz zaoferowanych cen jednostkowych. Umowa zawarta z wyłonionym w drodze postępowania przetargowego wykonawcą rozliczana będzie na podstawie zaoferowanych w ofercie cen jednostkowych i faktycznie dostarczonych mięs, wędlin i produktów mleczarskich, w oparciu o składane przez Zamawiającego zapotrzebowanie. 4. Dostarczony towar powinien być dobrej jakości, odpowiadać przepisom sanitarnym i recepturom, powinien posiadać oznaczenia daty przydatności do spożycia oraz jego producenta. 5. Gramatura oferowanego produktu równoważnego nie może być niższa niż gramatura produktu wskazanego w wykazie. Zaoferowane produkty równoważne muszą posiadać te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, estetyka, konsystencja) oraz zawierać w swoim składzie te same surowce użyte do produkcji, co produkt określony przez Zamawiającego. 6. Towar powinien być dostarczany w każdy dzień roboczy i w soboty (sporadycznie). 7. Szczegółowy asortyment dostawy podawany będzie wykonawcy najpóźniej na dzień przed dostawą do godz. 15:00. 8. Towar dostarczany ma być do siedziby Zamawiającego własnym transportem Wykonawcy najpóźniej do godz. 08:00 w dniu dostawy..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.13.11.30 - Wędliny .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: CZĘŚĆ I: Dostawa mięsa i wędlin
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.03.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Błachut Bogusława Zakład Przetwórstwa Mięsnego "BŁACHUT"
jakie przetargi wygrała firma
Błachut Bogusława Zakład Przetwórstwa Mięsnego "BŁACHUT"
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego BŁACHUT, ul. Stolarska 11, 34-300 Żywiec, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 54877,05 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 57139,64
Oferta z najniższą ceną: 57139,64 / Oferta z najwyższą ceną: 57139,64
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z ŻYWCA
- "Przebudowa i rozbudowa drogi powiatowej nr 1425 S (...) w Jeleśni" - drugie postępowanie
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 3 im. Adama Mickiewicza w Żywcu
- Oczyszczanie dróg gminnych na terenie miasta Żywca
więcej: przetargi w Żywcu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywny zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych na potrzeby Publicznej Szkoły Podstawowej im. mjra Henryka Sucharskiego w Jelonkach"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Dorohusku
- Dostawa artykułów spożywczych dla Publicznej Szkoły Podstawowej w Siennicy
- Dostawa żywności do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Bukowicach 2025/2026
- Sukcesywny zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych na potrzeby Publicznej Szkoły Podstawowej im. Janusza Korczaka w Jasienicy
- "Dostawa artykułów żywnościowych w roku szkolnym 2025/2026 z podziałem na części dla Przedszkola Nr 2 w Ustrzykach Dolnych".
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.