eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi CiechocinekSukcesywna dostawa ryb świeżych, mrożonych,wędzonych i przetworów rybnych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2019-10-08

Ogłoszenie nr 510213324-N-2019 z dnia 08-10-2019 r.

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ: Sukcesywna dostawa ryb świeżych, mrożonych,wędzonych i przetworów rybnych

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 593818-N-2019

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ, Krajowy numer identyfikacyjny 91051403900000, ul. ul. Wojska Polskiego 5, 87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie, państwo Polska, tel. 542 837 200, e-mail j.zimny@22wszur.pl, faks 542 837 320.
Adres strony internetowej (url):

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Podmiot prawa publicznego

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Sukcesywna dostawa ryb świeżych, mrożonych,wędzonych i przetworów rybnych

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

14/2019

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb świeżych, mrożonych, wędzonych i przetworów rybnych klasy I wyszczególnionych poniżej: L.p. Nazwa towaru ilość kg rocznie 1 Filet śledziowy - matjas. Wygląd : filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla śledzia, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, kości, skrzepów krwi. Zapach charakterystyczny dla śledzia, smak swoisty, właściwy dla śledzia, nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Opakowanie - wiaderko plastikowe 2-4kg 1600 2 Rolmopsy śledziowe po kaszubsku , opakowanie - wiaderko plastikowe 3-5kg. Wygląd : filety całe zwinięte, bez obcych zanieczyszczeń, z przyprawami charakterystycznymi dla śledzia po kaszubsku , niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, własciwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 890 3 Dorsz Gadus filet b/s mrożony, SHP, rozmiar 16-32, płat mięsa dorsza atlantyckiego(Gadus morhua) o nieregularnej wielkości kształcie, oddzielony od pozostałych części anatomicznych ryby cięciem, wykonanym równolegle do kręgosłupa , bez skóry i wyrostków ościstych kręgosłupa, błona otrzewna i żebra usunięte, pokryty glazurą . Wygląd : filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla dorsza, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, ości, kości, skóry, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. . Zapach charakterystyczny dla dorsza, smak swoisty, własciwy dla dorsza, nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna dla dorsza, dopuszcza sie lekko miękką. Masa pojedynczego fileta , nie mniej niż 110g , zawartość glazury , nie więcej niż 5%. 3350 4 Śledzie marynowane MOSKALIKI , opakowanie- wiaderko plastikowe 3-5 kg. Wygląd : tuszki całe , bez obcych zanieczyszczeń, z przyprawami charakterysstycznej dla śledzia moskalika , niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 550 5 Filet z limandy(soli) mrozony B/S 300-500g, opakowanie 5kg. Płat mięsa bez skóry i wyrostków ościstych kręgosłupa, błona otrzewna i żebra usunięte, pokryty glazurą . Wygląd : filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla soli, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, ości, kości, skóry, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. Zapach charakterystyczny dla soli, smak swoisty, właściwy dla soli, nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna dla soli, dopuszcza się lekko miękką. Zawartość glazury , nie więcej niż 5%. 2000 6 Łosoś filet bez ości, ze skórą ;świeży ,vacuum 1,5 - 2 kg. Płat mięsa łososia o nieregularnej wielkości kształcie, oddzielony od pozostałych części anatomicznych ryby cięciem, wykonanym równolegle do kręgosłupa , bez wyrostków ościstych kręgosłupa, błona otrzewna i żebra usunięte. Wygląd : filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla łososia, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, ości, kości, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. Zapach charakterystyczny dla łososia, smak swoisty, właściwy dla łososia, nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna dla łososia, dopuszcza sie lekko miękką. Masa pojedynczego fileta , nie mniej niż 1000g . 50 7 Śledź bałtycki , tusza wędzona , opakowanie 2 kg. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy, nie dopuszcza się smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 150 8 Filet z z morszczuka , produkcja morska, SHP, rozmiar 300+ valastro. Płat mięsa morszczuka o nieregularnej wielkości kształcie, oddzielony od pozostałych części anatomicznych ryby cięciem, wykonanym równolegle do kręgosłupa , bez skóry i wyrostków ościstych kręgosłupa, błona otrzewna i żebra usunięte, pokryty glazurą . Wygląd : filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla morszczuka, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, ości, kości, skóry, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. Zapach charakterystyczny dla morszczuka, smak swoisty, właściwy dla morszczuka nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna dla morszczuka, dopuszcza sie lekko miękką. Masa pojedynczego fileta , nie mniej niż 110g , zawartość glazury , nie więcej niż 5%. 500 9 Karp tusza, świeży patroszony bez głowy . Wygląd : tusze całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla karpia, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Zapach charakterystyczny dla karpia, smak swoisty, właściwy dla karpia, nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 100 10 Sandacz filet mrożony . Płat mięsa o nieregularnej wielkości kształcie, oddzielony od pozostałych części anatomicznych ryby cięciem, wykonanym równolegle do kręgosłupa , ze skórą, bez wyrostków ościstych kręgosłupa, błona otrzewna i żebra usunięte, pokryty glazurą . Wygląd : filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla sandacza, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, ości, kości, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. . Zapach charakterystyczny dla sandacza, smak swoisty, właściwy dla sandacza, nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna dla sandacza, dopuszcza sie lekko miękką.Zawartość glazury , nie więcej niż 5%. 200 11 Halibut stek kalibrowany 180-200g mrożony J/CT. Wygląd :steki , bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla halibuta niedopuszczalna obecność pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna , dopuszcza sie lekko miękką.Zawartość glazury , nie więcej niż 5%. 250 12 Poledwica z tuńczyka mrożona. Wygląd : bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla tuńczyka, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, ości, kości, skóry, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. Zapach charakterystyczny dla tuńczyka, smak swoisty, własciwy dla , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna dla tuńczyka, dopuszcza sie lekko miękką. Masa pojedynczej porcji , nie mniej niż 1000g , zawartość glazury , nie więcej niż 5%. 60 13 Łosoś wędzony n/g , brzuszki, rozmiar 3+. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 150 14 Łosoś wędzony plastry 100g. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 150 15 Ryba wędzona - makrela, 400/600g. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 1000 16 Śledź w oleju, puszka 0,17 kg 785 17 Tuńczyk kons. w sosie własnym ( kawałki) , puszka 0,17 kg 320 18 Szprotki wędzone opakowanie do 2 kg. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 100 19 Kawior 0,05 kg 2

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

nie

II.5) Główny Kod CPV: 03000000-1


Dodatkowe kody CPV: 15200000-0, 03311000-2, 15222100-3, 15234000-7, 15240000-2

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30/09/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 295747.55
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: TRANS-MER Sp.j. A i S Kaczmarek
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Glinnik ul. Bukowa 51A
Kod pocztowy: 95-002
Miejscowość: Smardzew
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 246414.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 246414.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 282794.77
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.