To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2020-09-25
Og³oszenie nr 510185951-N-2020 z dnia 25-09-2020 r.
Powiatowe Centrum Edukacji Zawodowej im. Zygmunta Pu³awskiego: DOSTAWA ARTYKU£ÓW ¯YWNO¦CIOWYCH DLA STO£ÓWKI INTERNATU SZKOLNEGO W ¦WIDNIKU, UL.
HOTELOWA 6, POWIATOWEGO CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ W ¦WIDNIKU (2020 /
2021)
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia:
obowi±zkowe
Og³oszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:
tak
Numer og³oszenia: 567723-N-2020
Og³oszenie o zmianie og³oszenia zosta³o zamieszczone w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Powiatowe Centrum Edukacji Zawodowej im. Zygmunta Pu³awskiego, Krajowy numer identyfikacyjny 37262000000000,
ul. ul. Szkolna
1,
21-045
¦widnik, woj.
lubelskie, pañstwo
Polska, tel.
817 512 671, e-mail
info@pcez.pl, faks
817 591 153.
Adres strony internetowej (url): http://portal.pcez.pl/
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO:
Administracja samorz±dowa
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego:
DOSTAWA ARTYKU£ÓW ¯YWNO¦CIOWYCH DLA STO£ÓWKI INTERNATU SZKOLNEGO W ¦WIDNIKU, UL. HOTELOWA 6, POWIATOWEGO CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ W ¦WIDNIKU (2020 / 2021)
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych dla sto³ówki Internatu szkolnego Powiatowego Centrum Edukacji Zawodowej w ¦widniku (rok szkolny 2020/2021). Miejscem dostawy jest magazyn sto³ówki Internatu przy ul. Hotelowej 6, 21-040 ¦widnik. 2. Przedmiot zamówienia podzielony zosta³ na nastêpuj±ce czê¶ci (zwane równie¿ pakietami): Czê¶æ I Pieczywo (CPV: 15810000- 9), Czê¶æ II Artyku³y spo¿ywcze (CPV: 15000000-8), Czê¶æ III Miêso wieprzowe i produkty miêsnowêdliniarskie (CPV: 15100000-9), Czê¶æ IV Drób i produkty drobiowe (¶wie¿e) (CPV: 15112000-6), Czê¶æ V Warzywa i owoce (CPV: 15330000-0, 01131321-0), Czê¶æ VI Ziemniaki (CPV: 01112100-6), Czê¶æ VII Produkty mleczarskie (CPV: 15500000-3), Czê¶æ VIII Ryby i przetwory rybne oraz mro¿onki warzywne i owocowe (CPV: 15221000-3, 15331170-9, 15300000-1), Czê¶æ IX Jaja (CPV: 01242000-5). 3. Szczegó³owy opis dotycz±cy przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ i za³±cznikach do SIWZ. 4. Nazwy w³asne podane w kosztorysach ofertowych, które stanowi± za³±czniki do SIWZ nale¿y rozumieæ jako preferowanego typu. Wykonawca mo¿e zaproponowaæ produkty o innej nazwie, jednak musz± one spe³niaæ wymogi tej samej lub wy¿szej jako¶ci. Nazwa takiego produktu musi znale¼æ siê w ofercie. Poszczególne dostawy bêd± realizowane sukcesywnie w okresie obowi±zywania umowy, po zamówieniu z³o¿onym telefonicznie lub pisemnie przez upowa¿nionego przez Zamawiaj±cego intendenta transportem i na koszt Wykonawcy. 5. Oferowane produkty ¿ywno¶ciowe musz± spe³niaæ parametry jako¶ciowe okre¶lone dla danego asortymentu przez PN, spe³niaæ wymogi sanitarno - epidemiologiczne i zasady systemu HACCP oraz posiadaæ oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin wa¿no¶ci zapewniaj±cy jego bezpieczne spo¿ycie. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo ¿±dania dla zaoferowanego asortymentu przed³o¿enia pisemnego potwierdzenia dopuszczaj±cego dany produkt do obrotu i spo¿ycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jako¶ci artyku³ów spo¿ywczych. 6. Dostawy artyku³ów ¿ywno¶ciowych musz± byæ realizowane zgodnie z zasadami GHP: - posiadaæ ¶wiadectwa jako¶ci przy dostawach miêsa, przetworów miêsnych, jaj, nabia³u, artyku³ów spo¿ywczych, pieczywa, ryb, owoców, warzyw, mro¿onek, - dostarczony asortyment dotycz±cy miêsa i wyrobów wêdliniarskich powinien posiadaæ handlowy dokument identyfikacyjny, - w przypadku mro¿onek warzywnych i ryb powinny byæ jednolite odmianowo, w stanie dojrza³o¶ci konsumpcyjnej, czyste, sypkie, nie oblodzone, bez trwa³ych zlepieñców, bez uszkodzeñ mechanicznych, o równych wymiarach, ró¿e lub owoce nie uszkodzone o barwie typowej dla danego gatunku i odmiany (z wyj±tkiem mieszanek). W opakowaniu zewnêtrznym - karton + opakowanie wewnêtrzne folia, trwale i prawid³owo oznakowane w jêzyku polskim, czyste, nie uszkodzone, temperatura surowca w momencie przyjêcia min - 18 ºC , brak oznak rozmro¿enia, brak oznak i obecno¶ci ple¶ni, brak zanieczyszczeñ. 7. Dostarczana ¿ywno¶æ musi byæ oznakowana widocznym, czytelnym i nieusuwalnym kodem identyfikacyjnym oraz terminem przydatno¶ci do spo¿ycia, nie krótszym ni¿ 14 dni, umo¿liwiaj±cym identyfikacjê artyku³u spo¿ywczego z danej partii produkcyjnej. Etykieta na opakowaniu powinna zawieraæ co najmniej nastêpuj±ce informacje: nazwê produktu, nazwê i adres producenta, znak weterynaryjny, masê netto, datê wa¿no¶ci. Opakowania wielokrotnego u¿ytku powinny posiadaæ atest kompetencyjny jednostki resortu zdrowia. 8. Termin przydatno¶ci do spo¿ycia od chwili dostarczenia produktu do magazynu Zamawiaj±cego nie mo¿e byæ krótszy ni¿ ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatno¶æ do spo¿ycia okre¶lon± na opakowaniu produktu. 9. Przedmiot zamówienia musi byæ dostarczony odpowiednim ¶rodkiem transportu spe³niaj±cym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantuj±cych bezpieczny transport i magazynowanie. 10. Wykonawca przekazuje ¿ywno¶æ osobie upowa¿nionej do odbioru i kontroli ilo¶ciowej oraz jako¶ciowej w godzinach od 6.00 do 14.00, z tym zastrze¿eniem, i¿ dostawy artyku³ów mleczarskich odbywaæ siê musz± trzy razy w tygodniu w godzinach od 6.00 do 7.00, a produktów miêsno-wêdliniarskich dwa razy w tygodniu w godz. 6.00- 12.00. Ilo¶ci dostaw s± podyktowane ograniczon± ilo¶ci± posiadanych lodówek. Osob± upowa¿nion± do kontroli jako¶ciowej dostarczonego towaru jest intendentka sto³ówki lub osoba przez ni± upowa¿niona. 11. Nie dopuszcza siê pozostawiania ¿ywno¶ci przez Wykonawcê osobom nieupowa¿nionym. 12. Wykonawca dostarczy artyku³y w wyznaczonym przez Zamawiaj±cego dniu jednak nie pó¼niej ni¿ po 24 godzinach po otrzymaniu zamówienia (kolejnego dnia roboczego). Zamówienia bêd± sk³adane telefonicznie przez zamawiaj±cego w godz. od 8.00 do 12.00. 13. W przypadku otrzymania ¿ywno¶ci o niew³a¶ciwej jako¶ci zdrowotnej czy handlowej Zamawiaj±cy odmówi przyjêcia i zg³osi niezw³ocznie reklamacjê osobi¶cie lub telefonicznie w dniu dostawy. 14. Wykonawca zobowi±zuje siê odebraæ lub wymieniæ ¿ywno¶æ nie spe³niaj±c± wymagañ jako¶ciowych na woln± od wad do 12 godzin od dnia i godziny jego zg³oszenia i na w³asny koszt. 15. Dostarczane artyku³y musz± posiadaæ pierwsz± klasê jako¶ci (ze wzglêdu na charakter i w³a¶ciwo¶ci produktu) i w³a¶ciwy okres przydatno¶ci do spo¿ycia, w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z ¿ywno¶ci±, które powinny zabezpieczaæ produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeñ, ple¶ni i uszkodzeñ mechanicznych. 16. Dostarczane artyku³y musz± spe³niaæ wymagania wymienione w obowi±zuj±cych przepisach prawa dotycz±cego ¿ywno¶ci w szczególno¶ci: - ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia (Dz. U. z 2018r., poz. 1541 ze zm.), - ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jako¶ci handlowej artyku³ów rolnospo¿ywczych. (Dz. U. z 2018 r., poz. 2164 ze zm.), - Rozporz±dzenia (WE) Nr 178/2002 parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 roku, ustalaj±ce ogólne zasady i wymagania prawa ¿ywno¶ciowego, powo³uj±ce Europejski Urz±d ds. bezpieczeñstwa ¿ywno¶ci oraz ustanawiaj±ce procedury w zakresie bezpieczeñstwa ¿ywno¶ci. - Rozporz±dzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r w sprawie higieny ¶rodków spo¿ywczych, - Rozporz±dzenia (WE) Nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 pa¼dziernika 2000r. w sprawie materia³ów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z ¿ywno¶ci± oraz uchylaj±ce Dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG, - Rozporz±dzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów ¶rodków spo¿ywczych (Dz. U. z 2015 r., poz. 29). 17. Dowóz artyku³ów ¿ywno¶ciowych odbywaæ siê bêdzie transportem wykonawcy, na jego koszt i ryzyko do siedziby (magazynu) zamawiaj±cego. Wykonawca dokona równie¿ roz³adunku zamówionego towaru do magazynu Zamawiaj±cego. 18. Ilo¶ci towarów podane w opisie przedmiotu zamówienia maj± charakter szacunkowy, a ilo¶ci zamawianych produktów zale¿eæ bêd± od faktycznych potrzeb zamawiaj±cego w okresie obowi±zywania umowy. 19. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo do zmniejszenia lub zwiêkszenia ilo¶ci artyku³ów ¿ywno¶ciowych okre¶lonych w szczegó³owym opisie przedmiotu zamówienia. Z tego tytu³u wykonawcy nie bêd± przys³ugiwa³y ¿adne roszczenia wobec zamawiaj±cego
II.4) Informacja o czê¶ciach zamówienia:Zamówienie by³o podzielone na czê¶ci:
tak
II.5) G³ówny Kod CPV: 15810000-9
Dodatkowe kody CPV: 15000000-8, 15100000-9, 15112000-6, 15330000-0, 01131321-0, 01112100-6, 15500000-3, 15221000-3, 15331170-9, 15300000-1, 15300000-1, 01242000-5
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Og³oszenie dotyczy zakoñczenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
CZÊ¦Æ NR: 1 NAZWA: Pieczywo (CPV: 15810000-9) |
|
|
Postêpowanie / czê¶æ zosta³o uniewa¿nione tak Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania: Zamawiaj±cy na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówieñ Publicznych (Dz. U. z 2019r. poz. 1843 ze zm.), uniewa¿ni³ postêpowanie w zakresie Pakietu I, poniewa¿ w terminie sk³adania ofert nie z³o¿ono ¿adnej oferty niepodlegaj±cej odrzuceniu |
|
|
CZÊ¦Æ NR: 2 NAZWA: Artyku³y spo¿ywcze (CPV: 15000000-8) |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
28/08/2020 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
20000.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: "KARO" Sp. z o.o.
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
19217.91
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
CZÊ¦Æ NR: 3 NAZWA: Miêso wieprzowe i produkty miêsno-wêdliniarskie (CPV: 15100000-9) |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
28/08/2020 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
24000.00
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Zak³ad Miêsny WAS¡G Sp. J.
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
22402.80
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
CZÊ¦Æ NR: 4 NAZWA: Drób i produkty drobiowe (¶wie¿e) (CPV: 15112000-6) |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
28/08/2020 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
14000.00
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: KABANOS Sp. J. Robert Kmiecicki, Zdzis³aw Czuba
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
11846.63
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
CZÊ¦Æ NR: 5 NAZWA: Warzywa i owoce (CPV: 15330000-0, 01131321-0) |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
28/08/2020 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
15500.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: WIGANT s.c. Marcin Ca³ka, Artur Dr±g
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
16382.10
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
CZÊ¦Æ NR: 6 NAZWA: Ziemniaki (CPV: 01112100-6) |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
28/08/2020 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
7000.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
tak
Nazwa wykonawcy: Tomik Tomasz Jaros³aw Duda
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
5985.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
CZÊ¦Æ NR: 7 NAZWA: Produkty mleczarskie (CPV: 15500000-3) |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
28/08/2020 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
19500.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Almax Dystrybucja Sp. z o.o.
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
17756.03
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
CZÊ¦Æ NR: 8 NAZWA: Ryby i przetwory rybne oraz mro¿onki warzywne i owocowe (CPV: 15221000-3, 15331170-9, 15300000-1) |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
28/08/2020 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
14900.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: REN Sp. z o.o.
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
15495.27
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
CZÊ¦Æ NR: 9 NAZWA: Jaja (CPV: 01242000-5) |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
28/08/2020 IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia
Warto¶æ bez VAT
3000.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Almax Dystrybucja Sp. z o.o.
tak Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy
2221.80
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OG£OSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RÊKI ALBO ZAPYTANIA O CENÊ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postêpowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Nale¿y podaæ uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyja¶niæ, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z ¦WIDNIKA
- ¦wiadczenie us³ugi ratownictwa wodnego w Kompleksie Sportowo-Rekreacyjnym Park Avia oraz na terenie krytej p³ywalni przy Szkole Podstawowej nr 5 w ¦widniku w 2026 roku
- Sukcesywne dostawy artyku³ów ¿ywno¶ciowych na potrzeby Zespo³u ¯³obków Miejskich w ¦widniku z podzia³em na 3 czê¶ci
- Dostawa sprzêtu informatycznego w ramach projektu pn. "Zwiêkszenie cyberbezpieczeñstwa Gminy Miejskiej ¦widnik"
- Pojazd ewakuacji medycznej
- Dostawa, monta¿, uruchomienie i demonta¿ kompletnego sztucznego lodowiska wraz z wyposa¿aniem w ¦widniku, przy ul. Fabrycznej 3
- Dostawa narzêdzi chirurgicznych do endoskopii i laparoskopii
wiêcej: przetargi w ¦widniku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych do Przedszkola nr 1 "Kosmatek" w Koninie w 2026r.
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH, NA RZECZ SZKO£Y PODSTAWOWEJ NR 1 W SIECHNICACH
- Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych dla Przedszkola Publicznego Nr 2 "Akademia Krasnoludków w Jaworze" na rok 2026
- Sukcesywna dostawa warzyw i owoców na potrzeby Domu Pomocy Spo³ecznej "SENIOR" w Ró¿ance w I po³owie 2026 r.
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych 2025/2026
- "Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych z podzia³em na czê¶ci dla Domu Pomocy Spo³ecznej w Sobowie na rok 2026"
wiêcej: »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.





