eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ¦widnikDOSTAWA ARTYKU£ÓW ¯YWNO¦CIOWYCH DLA STO£ÓWKI INTERNATU SZKOLNEGO W ¦WIDNIKU, UL. HOTELOWA 6, POWIATOWEGO CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ W ¦WIDNIKU (2020 / 2021)

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2020-09-25

Og³oszenie nr 510185951-N-2020 z dnia 25-09-2020 r.

Powiatowe Centrum Edukacji Zawodowej im. Zygmunta Pu³awskiego: DOSTAWA ARTYKU£ÓW ¯YWNO¦CIOWYCH DLA STO£ÓWKI INTERNATU SZKOLNEGO W ¦WIDNIKU, UL. HOTELOWA 6, POWIATOWEGO CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ W ¦WIDNIKU (2020 / 2021)

OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia:

obowi±zkowe

Og³oszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:

tak
Numer og³oszenia: 567723-N-2020

Og³oszenie o zmianie og³oszenia zosta³o zamieszczone w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Powiatowe Centrum Edukacji Zawodowej im. Zygmunta Pu³awskiego, Krajowy numer identyfikacyjny 37262000000000, ul. ul. Szkolna 1, 21-045 ¦widnik, woj. lubelskie, pañstwo Polska, tel. 817 512 671, e-mail info@pcez.pl, faks 817 591 153.
Adres strony internetowej (url): http://portal.pcez.pl/

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO:

Administracja samorz±dowa

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego:

DOSTAWA ARTYKU£ÓW ¯YWNO¦CIOWYCH DLA STO£ÓWKI INTERNATU SZKOLNEGO W ¦WIDNIKU, UL. HOTELOWA 6, POWIATOWEGO CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ W ¦WIDNIKU (2020 / 2021)

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:

1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych dla sto³ówki Internatu szkolnego Powiatowego Centrum Edukacji Zawodowej w ¦widniku (rok szkolny 2020/2021). Miejscem dostawy jest magazyn sto³ówki Internatu przy ul. Hotelowej 6, 21-040 ¦widnik. 2. Przedmiot zamówienia podzielony zosta³ na nastêpuj±ce czê¶ci (zwane równie¿ pakietami): Czê¶æ I Pieczywo (CPV: 15810000- 9), Czê¶æ II Artyku³y spo¿ywcze (CPV: 15000000-8), Czê¶æ III Miêso wieprzowe i produkty miêsnowêdliniarskie (CPV: 15100000-9), Czê¶æ IV Drób i produkty drobiowe (¶wie¿e) (CPV: 15112000-6), Czê¶æ V Warzywa i owoce (CPV: 15330000-0, 01131321-0), Czê¶æ VI Ziemniaki (CPV: 01112100-6), Czê¶æ VII Produkty mleczarskie (CPV: 15500000-3), Czê¶æ VIII Ryby i przetwory rybne oraz mro¿onki warzywne i owocowe (CPV: 15221000-3, 15331170-9, 15300000-1), Czê¶æ IX Jaja (CPV: 01242000-5). 3. Szczegó³owy opis dotycz±cy przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ i za³±cznikach do SIWZ. 4. Nazwy w³asne podane w kosztorysach ofertowych, które stanowi± za³±czniki do SIWZ nale¿y rozumieæ jako preferowanego typu. Wykonawca mo¿e zaproponowaæ produkty o innej nazwie, jednak musz± one spe³niaæ wymogi tej samej lub wy¿szej jako¶ci. Nazwa takiego produktu musi znale¼æ siê w ofercie. Poszczególne dostawy bêd± realizowane sukcesywnie w okresie obowi±zywania umowy, po zamówieniu z³o¿onym telefonicznie lub pisemnie przez upowa¿nionego przez Zamawiaj±cego intendenta transportem i na koszt Wykonawcy. 5. Oferowane produkty ¿ywno¶ciowe musz± spe³niaæ parametry jako¶ciowe okre¶lone dla danego asortymentu przez PN, spe³niaæ wymogi sanitarno - epidemiologiczne i zasady systemu HACCP oraz posiadaæ oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin wa¿no¶ci zapewniaj±cy jego bezpieczne spo¿ycie. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo ¿±dania dla zaoferowanego asortymentu przed³o¿enia pisemnego potwierdzenia dopuszczaj±cego dany produkt do obrotu i spo¿ycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jako¶ci artyku³ów spo¿ywczych. 6. Dostawy artyku³ów ¿ywno¶ciowych musz± byæ realizowane zgodnie z zasadami GHP: - posiadaæ ¶wiadectwa jako¶ci przy dostawach miêsa, przetworów miêsnych, jaj, nabia³u, artyku³ów spo¿ywczych, pieczywa, ryb, owoców, warzyw, mro¿onek, - dostarczony asortyment dotycz±cy miêsa i wyrobów wêdliniarskich powinien posiadaæ handlowy dokument identyfikacyjny, - w przypadku mro¿onek warzywnych i ryb powinny byæ jednolite odmianowo, w stanie dojrza³o¶ci konsumpcyjnej, czyste, sypkie, nie oblodzone, bez trwa³ych zlepieñców, bez uszkodzeñ mechanicznych, o równych wymiarach, ró¿e lub owoce nie uszkodzone o barwie typowej dla danego gatunku i odmiany (z wyj±tkiem mieszanek). W opakowaniu zewnêtrznym - karton + opakowanie wewnêtrzne folia, trwale i prawid³owo oznakowane w jêzyku polskim, czyste, nie uszkodzone, temperatura surowca w momencie przyjêcia min - 18 ºC , brak oznak rozmro¿enia, brak oznak i obecno¶ci ple¶ni, brak zanieczyszczeñ. 7. Dostarczana ¿ywno¶æ musi byæ oznakowana widocznym, czytelnym i nieusuwalnym kodem identyfikacyjnym oraz terminem przydatno¶ci do spo¿ycia, nie krótszym ni¿ 14 dni, umo¿liwiaj±cym identyfikacjê artyku³u spo¿ywczego z danej partii produkcyjnej. Etykieta na opakowaniu powinna zawieraæ co najmniej nastêpuj±ce informacje: nazwê produktu, nazwê i adres producenta, znak weterynaryjny, masê netto, datê wa¿no¶ci. Opakowania wielokrotnego u¿ytku powinny posiadaæ atest kompetencyjny jednostki resortu zdrowia. 8. Termin przydatno¶ci do spo¿ycia od chwili dostarczenia produktu do magazynu Zamawiaj±cego nie mo¿e byæ krótszy ni¿ ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatno¶æ do spo¿ycia okre¶lon± na opakowaniu produktu. 9. Przedmiot zamówienia musi byæ dostarczony odpowiednim ¶rodkiem transportu spe³niaj±cym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantuj±cych bezpieczny transport i magazynowanie. 10. Wykonawca przekazuje ¿ywno¶æ osobie upowa¿nionej do odbioru i kontroli ilo¶ciowej oraz jako¶ciowej w godzinach od 6.00 do 14.00, z tym zastrze¿eniem, i¿ dostawy artyku³ów mleczarskich odbywaæ siê musz± trzy razy w tygodniu w godzinach od 6.00 do 7.00, a produktów miêsno-wêdliniarskich dwa razy w tygodniu w godz. 6.00- 12.00. Ilo¶ci dostaw s± podyktowane ograniczon± ilo¶ci± posiadanych lodówek. Osob± upowa¿nion± do kontroli jako¶ciowej dostarczonego towaru jest intendentka sto³ówki lub osoba przez ni± upowa¿niona. 11. Nie dopuszcza siê pozostawiania ¿ywno¶ci przez Wykonawcê osobom nieupowa¿nionym. 12. Wykonawca dostarczy artyku³y w wyznaczonym przez Zamawiaj±cego dniu jednak nie pó¼niej ni¿ po 24 godzinach po otrzymaniu zamówienia (kolejnego dnia roboczego). Zamówienia bêd± sk³adane telefonicznie przez zamawiaj±cego w godz. od 8.00 do 12.00. 13. W przypadku otrzymania ¿ywno¶ci o niew³a¶ciwej jako¶ci zdrowotnej czy handlowej Zamawiaj±cy odmówi przyjêcia i zg³osi niezw³ocznie reklamacjê osobi¶cie lub telefonicznie w dniu dostawy. 14. Wykonawca zobowi±zuje siê odebraæ lub wymieniæ ¿ywno¶æ nie spe³niaj±c± wymagañ jako¶ciowych na woln± od wad do 12 godzin od dnia i godziny jego zg³oszenia i na w³asny koszt. 15. Dostarczane artyku³y musz± posiadaæ pierwsz± klasê jako¶ci (ze wzglêdu na charakter i w³a¶ciwo¶ci produktu) i w³a¶ciwy okres przydatno¶ci do spo¿ycia, w opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z ¿ywno¶ci±, które powinny zabezpieczaæ produkt przed uszkodzeniem i zanieczyszczeniem, czyste bez obcych zapachów, zabrudzeñ, ple¶ni i uszkodzeñ mechanicznych. 16. Dostarczane artyku³y musz± spe³niaæ wymagania wymienione w obowi±zuj±cych przepisach prawa dotycz±cego ¿ywno¶ci w szczególno¶ci: - ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia (Dz. U. z 2018r., poz. 1541 ze zm.), - ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jako¶ci handlowej artyku³ów rolnospo¿ywczych. (Dz. U. z 2018 r., poz. 2164 ze zm.), - Rozporz±dzenia (WE) Nr 178/2002 parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 roku, ustalaj±ce ogólne zasady i wymagania prawa ¿ywno¶ciowego, powo³uj±ce Europejski Urz±d ds. bezpieczeñstwa ¿ywno¶ci oraz ustanawiaj±ce procedury w zakresie bezpieczeñstwa ¿ywno¶ci. - Rozporz±dzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r w sprawie higieny ¶rodków spo¿ywczych, - Rozporz±dzenia (WE) Nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 pa¼dziernika 2000r. w sprawie materia³ów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z ¿ywno¶ci± oraz uchylaj±ce Dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG, - Rozporz±dzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów ¶rodków spo¿ywczych (Dz. U. z 2015 r., poz. 29). 17. Dowóz artyku³ów ¿ywno¶ciowych odbywaæ siê bêdzie transportem wykonawcy, na jego koszt i ryzyko do siedziby (magazynu) zamawiaj±cego. Wykonawca dokona równie¿ roz³adunku zamówionego towaru do magazynu Zamawiaj±cego. 18. Ilo¶ci towarów podane w opisie przedmiotu zamówienia maj± charakter szacunkowy, a ilo¶ci zamawianych produktów zale¿eæ bêd± od faktycznych potrzeb zamawiaj±cego w okresie obowi±zywania umowy. 19. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo do zmniejszenia lub zwiêkszenia ilo¶ci artyku³ów ¿ywno¶ciowych okre¶lonych w szczegó³owym opisie przedmiotu zamówienia. Z tego tytu³u wykonawcy nie bêd± przys³ugiwa³y ¿adne roszczenia wobec zamawiaj±cego

II.4) Informacja o czê¶ciach zamówienia:
Zamówienie by³o podzielone na czê¶ci:

tak

II.5) G³ówny Kod CPV: 15810000-9


Dodatkowe kody CPV: 15000000-8, 15100000-9, 15112000-6, 15330000-0, 01131321-0, 01112100-6, 15500000-3, 15221000-3, 15331170-9, 15300000-1, 15300000-1, 01242000-5

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Og³oszenie dotyczy zakoñczenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZÊ¦Æ NR: 1

NAZWA: Pieczywo (CPV: 15810000-9)

Postêpowanie / czê¶æ zosta³o uniewa¿nione

tak

Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania:

Zamawiaj±cy na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 1) ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówieñ Publicznych (Dz. U. z 2019r. poz. 1843 ze zm.), uniewa¿ni³ postêpowanie w zakresie Pakietu I, poniewa¿ w terminie sk³adania ofert nie z³o¿ono ¿adnej oferty niepodlegaj±cej odrzuceniu

CZÊ¦Æ NR: 2

NAZWA: Artyku³y spo¿ywcze (CPV: 15000000-8)

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/08/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 20000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: "KARO" Sp. z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Kraczewicka 180
Kod pocztowy: 24-320
Miejscowo¶æ: Poniatowa
Kraj/woj.: lubelskie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 19217.91
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 19217.91
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 19574.66
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 3

NAZWA: Miêso wieprzowe i produkty miêsno-wêdliniarskie (CPV: 15100000-9)

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/08/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 24000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Zak³ad Miêsny WAS¡G Sp. J.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Hedwi¿yn 116
Kod pocztowy: 23-400
Miejscowo¶æ: Bi³goraj
Kraj/woj.: lubelskie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 22402.80
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 22402.80
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 24334.28
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 4

NAZWA: Drób i produkty drobiowe (¶wie¿e) (CPV: 15112000-6)

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/08/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 14000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: KABANOS Sp. J. Robert Kmiecicki, Zdzis³aw Czuba
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Czaplów, ul. Pod Borem 8
Kod pocztowy: 26-004
Miejscowo¶æ: Bieliny
Kraj/woj.: ¶wiêtokrzyskie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 11846.63
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 11846.63
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 12499.73
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 5

NAZWA: Warzywa i owoce (CPV: 15330000-0, 01131321-0)

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/08/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 15500.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: WIGANT s.c. Marcin Ca³ka, Artur Dr±g
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Niepodleg³o¶ci 20/53
Kod pocztowy: 20-246
Miejscowo¶æ: Lublin
Kraj/woj.: lubelskie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 16382.10
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 16382.10
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 16707.08
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 6

NAZWA: Ziemniaki (CPV: 01112100-6)

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/08/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 7000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

tak


Nazwa wykonawcy: Tomik Tomasz Jaros³aw Duda
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Elizówka 65
Kod pocztowy: 21-003
Miejscowo¶æ: Ciecierzyn
Kraj/woj.: lubelskie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 5985.00
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 5985.00
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 6930.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 7

NAZWA: Produkty mleczarskie (CPV: 15500000-3)

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/08/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 19500.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Almax Dystrybucja Sp. z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Panieñszczyzna
Kod pocztowy: 21-002
Miejscowo¶æ: Jastków
Kraj/woj.:

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 17756.03
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 17756.03
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 17756.03
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 8

NAZWA: Ryby i przetwory rybne oraz mro¿onki warzywne i owocowe (CPV: 15221000-3, 15331170-9, 15300000-1)

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/08/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 14900.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: REN Sp. z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Tartaczna 3
Kod pocztowy: 26-600
Miejscowo¶æ: Radom
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 15495.27
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 15495.27
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 15495.27
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 9

NAZWA: Jaja (CPV: 01242000-5)

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/08/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 3000.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Almax Dystrybucja Sp. z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Panieñszczyzna
Kod pocztowy: 21-002
Miejscowo¶æ: Jastków
Kraj/woj.: lubelskie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 2221.80
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 2221.80
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 2270.10
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OG£OSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RÊKI ALBO ZAPYTANIA O CENÊ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postêpowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Nale¿y podaæ uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyja¶niæ, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.