To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2018-12-17
Ogłoszenie nr 500300920-N-2018 z dnia 17-12-2018 r.
Zakład Karny w Gębarzewie: PRZETARG NIEOGRANICZONY NA SUKCESYWNE DOSTAWY PRZETWORÓW MLECZARSKICH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIEw 2019 roku.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 649484-N-2018
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny w Gębarzewie, Krajowy numer identyfikacyjny 79113100000,
ul. Gębarzewo
-,
62-241
Żydowo, woj.
wielkopolskie, państwo
Polska, tel.
614 292 300, e-mail
dkw_gebarzewo@sw.gov.pl, faks
614 262 453.
Adres strony internetowej (url): www.uzp.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: jednostka organizacyjna więziennictwa
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRZETARG NIEOGRANICZONY NA SUKCESYWNE DOSTAWY PRZETWORÓW MLECZARSKICH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIEw 2019 roku.
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):D/kw.2232.5.2018
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy dla Zamawiającego do: 1.1 Zakładu Karnego w Gębarzewie, 62-241 Żydowo 1.2. Oddziału Zewnętrznego w Środzie Wlkp., ul. Garncarska 1, 63-000 Środa Wlkp., przetworów mleczarskich w następującej ilości i asortymencie: L p. Przedmiot zamówienia. Jednostka miary Szacunkowe ilości przedmiotu zamówienia * 1. 2. 3. 4. 1. Jogurt owocowy kg 2000 2. Jogurt naturalny kg 800 3. Maślanka naturalna l 100 4. Mleko w proszku pełne kg 2000 5. Twarożek ziarnisty kg 800 6. Ser żółty twardy kg 1500 7. Ser topiony kg 2400 8. Śmietana słodka 18% l 600 9. Twarożek homogenizowany smakowy kg 3800 10. Twaróg chudy kg 3800 11. Ser typu fromage kg 1600 12. Ser smażony kg 250 13. Ser kanapkowy kg 600 14. Kefir l 1000 *Podane w kolumnie nr 4 ilości dostaw są zbliżone ilościami do planowanych potrzeb jednostki. Służyć one będą wyłącznie do porównania ofert oraz do wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania. Oznacza to, że wielkości te nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia, w wyniku czego nie mogą stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia wielkości dostaw, jednocześnie Zamawiający zobowiązuje się i zastrzega, że wielkość zamówienia określoną w formularzu cenowym zrealizuje w minimum 60%. Dostawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia wyłącznie za faktycznie dostarczone ilości towaru. Wymagania klasyfikacyjne. 1) Jogurt owocowy Cechy dyskwalifikujące: ? niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia, ? wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy, ? rozwodnienie, ? opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone. Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe kubek o pojemności 100g-150g wykonany z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Znakowanie. Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? wykaz składników, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, Dostarczane partie jogurtu owocowego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju (dodatek smakowy) oraz terminu przydatności do spożycia. 2) Jogurt naturalny Wygląd zewnętrzny - skrzep rozbity, Barwa i konsystencja - charakterystyczna dla użytych dodatków, jednolita, gęsta Smak i zapach - czysty lekko kwaśny, Cechy dyskwalifikujące: ? niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia, ? wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy, ? rozwodnienie, ? opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone. Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe kubek o pojemności 100g-150g wykonany z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Znakowanie Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? wykaz składników, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, Dostarczane partie jogurtu naturalnego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju oraz terminu przydatności do spożycia. 3) Maślanka naturalna Cechy dyskwalifikujące: ? niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia, ? wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy, ? rozwodnienie. ? opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone. Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe o pojemności do 5l, winno być wykonane z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Znakowanie Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? wykaz składników, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, Dostarczane partie maślanki w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju oraz terminu przydatności do spożycia 4) Mleko w proszku pełne Zawartość tłuszczu nie mniej niż 25%. Wygląd: proszek sypki, jednolity, drobno rozpylony Barwa: biało kremowa, jednolita, Smak i zapach: typowy dla mleka pasteryzowanego, bez obcych smaków i zapachów, Cechy dyskwalifikujące: ? zanieczyszczenia mechaniczne, ? oznaki psucia, ? trwałe zbrylenia, zmiana koloru, obce zapachy i posmaki ? uszkodzenia mechaniczne opakowań, ich zanieczyszczenia, brak oznakowania. Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 60 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe o masie do 25 kg wykonane z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Znakowanie Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? wykaz składników, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, Dostarczane partie mleka w proszku w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, oraz terminu przydatności do spożycia. * Nie dopuszcza się wyrobów zastępczych np. zabielaczy do lodów. 5) Twarożek ziarnisty Cechy dyskwalifikujące: ? niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, ? wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki zapachy, ? rozwodnienie, ? opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone, Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe kubek o pojemności 200 g wykonany z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Znakowanie Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? wykaz składników, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, Dostarczane partie twarożku ziarnistego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju oraz terminu przydatności do spożycia. 6) Ser żółty twardy - ser podpuszczkowy dojrzewający wyrabiany z mleka pasteryzowanego o ustalonej zawartości tłuszczu, ser typu Gouda. Konsystencja: miąższ elastyczny, zwarty, jednolity w całej masie Barwa: w serach niebarwionych naturalna, w serach barwionych jasnożółta, jednolita w całej masie, Smak i zapach: delikatny, lekki posmak pasteryzacji, aromatyczny Cechy dyskwalifikujące: ? niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia, ? wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki zapachy, ? opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone, ? zanieczyszczenia mechaniczne, ? zdeformowane kształty Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 60 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe w kształcie bloku, wykonane z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Znakowanie Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, Dostarczane partie sera żółtego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju oraz terminu przydatności do spożycia. * Nie dopuszcza się wyrobów sero -podobnych. 7) Ser topiony - produkt powstały przy użyciu topników z serów podpuszczkowych dojrzewających jako podstawowego surowca oraz z innych produktów mleczarskich, z dodatkami pochodzenia roślinnego. Wygląd zewnętrzny - opakowanie bezpośrednie sera topionego powinno być nieuszkodzone; kształt poszczególnych jednostek opakunkowych regularny, powierzchnia gładka; Barwa i konsystencja - jednolita, bez ziarnistości, konsystencja smarowna Smak i zapach - charakterystyczny dla odpowiedniego sera naturalnego klasy I, z którego wyprodukowano ser lub dla danego rodzaju dodatku, ze swoistym posmakiem topienia Cechy dyskwalifikujące: ? niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia, ? wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy, ? opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone, ? smak jełki, piekący, mdły, gorzki Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 60 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe kostka o pojemności 100g wykonana z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Znakowanie Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? wykaz składników, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, Dostarczane partie sera topionego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju (dodatek smakowy) oraz terminu przydatności do spożycia. * Nie dopuszcza się wyrobów seropodobnych. 8) Śmietana słodka 18% Wygląd i barwa - płyn jednorodny, barwa jednolita od jasnokremowej do kremowej Konsystencja -płynna, gęstawa, jednolita w całej masie Zawartość tłuszczu -18% Cechy dyskwalifikujące: ? niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia, ? wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy, ? rozwodnienie, ? opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone. Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe- kubek o pojemności do 1 litra wykonany z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Znakowanie Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? wykaz składników, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, Dostarczane partie śmietany słodkiej w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju, oraz terminu przydatności do spożycia. 9) Twarożek homogenizowany smakowy Smak i zapach - czysty, łagodny, lekko kwaśny posmak pasteryzacji o wyraźnym smaku i zapachu użytych dodatków Konsystencja i struktura -jednolita, zwarta, widoczne cząstki użytych dodatków Barwa -charakterystyczna dla użytych dodatków, jednolita w całej masie Cechy dyskwalifikujące: 1. niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia, 2. wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy, 3. opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone. Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 30 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe kubek o pojemności 150g-200g wykonany z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Znakowanie Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? wykaz składników, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, Dostarczane partie twarożku homogenizowanego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju (dodatek smakowy) oraz terminu przydatności do spożycia. 10) Twaróg chudy - ser twarogowy chudy niedojrzewający zwany twarogiem, wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek zakwasu czystych kultur mleczarskich lub zakwasu czystych kultur mleczarskich i podpuszczki. Smak i zapach - czysty, łagodny, lekko kwaśny posmak pasteryzacji, Konsystencja i struktura - jednolita, zwarta, bez grudek Barwa -biała do lekko kremowej, jednolita w całej masie Cechy dyskwalifikujące: ? niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, ? wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy, ? rozwodnienie, ? opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone. Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe kostka o wadze do 200g w papierze pergaminowym lub opakowanie do 5 kg po uzgodnieniu z Zamawiającym. Znakowanie Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? wykaz składników, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, Dostarczane partie twarogu w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury oraz terminu przydatności do spożycia. 11) Ser typu fromage Smak i zapach - czysty, łagodny, lekko kwaśny posmak pasteryzacji o wyraźnym smaku i zapachu użytych dodatków Konsystencja i struktura -jednolita, zwarta, widoczne cząstki użytych dodatków Barwa -charakterystyczna dla użytych dodatków, jednolita w całej masie Cechy dyskwalifikujące: ? niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia, ? wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy, ? opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone. Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 30 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe kubek lub kostka o wadze 100g-200g wykonana z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Znakowanie Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? wykaz składników, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, Dostarczane partie sera typu fromage w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju (dodatek smakowy) oraz terminu przydatności do spożycia. 12) Ser smażony Wygląd - żółta zbita, klejąca, rozciągająca się konsystencja Barwa - żółtawa Konsystencja - jednolita Smak i zapach -charakterystyczny dla sera smażonego Cechy dyskwalifikujące: ? niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia, ? wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy, ? opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone. ? rozwodnienie Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 30 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe kostka o wadze do 200 g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej Znakowanie Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? wykaz składników, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, 13) Serek kanapkowy Smak i zapach - czysty, łagodny, lekko kwaśny posmak pasteryzacji o wyraźnym smaku i zapachu użytych dodatków Konsystencja i struktura -jednolita, zwarta, widoczne cząstki użytych dodatków Barwa -charakterystyczna dla użytych dodatków, jednolita w całej masie Cechy dyskwalifikujące: ? niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia, ? wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy, ? opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone. Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 30 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe kubek lub kostka o wadze 100g-200g wykonana z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Znakowanie Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? wykaz składników, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, Dostarczane partie serka kanapkowego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju (dodatek smakowy) oraz terminu przydatności do spożycia. 14) Kefir Cechy dyskwalifikujące: ? niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia, ? wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy, ? rozwodnienie. ? opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone. Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy. Opakowanie jednostkowe o pojemności do 0,4l , winno być wykonane z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Znakowanie Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje: ? nazwa produktu, ? wykaz składników, ? termin przydatności do spożycia, ? nazwę dostawcy - producenta, adres, ? zawartość netto, ? warunki przechowywania, ? oznaczenie partii produkcyjnej, ? zawartość tłuszczu, ? Dostarczane partie kefiru w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju oraz terminu przydatności do spożycia. Częstotliwość dostaw przetworów mleczarskich: ? Dostawy przetworów mleczarskich do magazynu żywnościowego zlokalizowanego na terenie: - Zakładu Karnego w Gębarzewie, 62-241 Żydowo; - Oddziału Zewnętrznego w Środzie Wlkp., ul. Garncarska 1, 63-000 Środka Wlkp.; realizowane będą jeden raz w tygodniu w dni robocze od poniedziałku do czwartku w godzinach od 08:00 do 12:00 w ilościach określonych przez wyznaczonego pracownika zamawiającego. ? Dostawy przetworów mleczarskich następować będą partiami, zgodnie ze sukcesywnie składanymi zamówieniami częściowymi, szczegółowe ilości oraz asortyment poszczególnych dostaw określi wyznaczony pracownik zamawiającego telefonicznie lub pisemnie (fax, e-mail) z 48 godzinnym wyprzedzeniem. ? Dostawy przetworów mleczarskich muszą być zrealizowane w ciągu 24 godzin od złożenia telefonicznego lub pisemnego zamówienia. ? Wymagana jest jednakowa data ważności dla całej partii dostarczanego asortymentu w ramach częściowych dostaw. Ponadto w/w towary muszą spełniać parametry jakościowe wynikające z Polskich Norm przenoszących europejskie normy zharmonizowane lub z Polskich Norm
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 15500000-3
Dodatkowe kody CPV: 15512000-0, 15551300-8, 15551500-0, 15511700-0, 15551310-1, 15542200-1, 15542200-1
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
14/12/2018 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
178926.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
187872.30
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI ŻYDOWO
więcej: przetargi ŻYDOWO »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2026 roku do Szkoły Podstawowej im. Komisji Edukacji Narodowej w Zaborzu"
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Jastrzębi
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 3 w Nowym Dworze Mazowieckim w 2026 roku
- "Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Publicznego nr 2 w Kątach Wrocławskich z możliwością składania ofert częściowych "
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznej Szkoły Podstawowej im. Batalionu "Zośka" w Celestynowie
- Dostawa artykułów spożywczych dla Bursy Międzyszkolnej przy Zespole Szkół nr 1 w Sokołowie Podlaskim
więcej: Produkty mleczarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





