eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi MogilnoUsługa gotowania i dowożenia gorących posiłków dla podopiecznych Miejsko- Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej do lokalu położonego w Mogilnie przy ul. Rynek 10

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-12-16

Mogilno: Usługa gotowania i dowożenia gorących posiłków dla podopiecznych Miejsko- Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej do lokalu położonego w Mogilnie przy ul. Rynek 10
Numer ogłoszenia: 429330 - 2011; data zamieszczenia: 16.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 379642 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Mogilnie, ul. Rynek 10, 88-300 Mogilno, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 52 3159315, faks 52 315 93 16.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa gotowania i dowożenia gorących posiłków dla podopiecznych Miejsko- Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej do lokalu położonego w Mogilnie przy ul. Rynek 10.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa: a)gotowania (przygotowywania) i dowożenia gorących posiłków dla podopiecznych Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej do lokalu położonego w Mogilnie przy ul. Rynek 10 (Jadłodajnia MGOPS), b) posiłek należy dostarczyć własnym transportem przez 5 dni w tygodniu do Jadłodajni MGOPS w godzinach między 11.30 a 12.00 zgodnie z podanym poniżej harmonogramem: - od poniedziałku do piątku: zupa z wkładką + pieczywo (chleb), - w piątek lub w dzień poprzedzający dzień świąteczny należy dodatkowo dostarczyć suchy prowiant na jeden lub dwa dni (tj. sobota i niedziela lub inne dni świąteczne) np. pieczywo + wędlina, pieczywo + pasztet, pieczywo + ser topiony. c) gorący posiłek jednodaniowy musi składać się z: - zupa minimum 0, 40 litra, - wkładka mięsna minimum 100 gram, - pieczywo- 150 gram( chleb). Każdy posiłek musi zawierać co najmniej 25 % kalorii z tłuszczu, nie więcej jednak niż 35 %, oraz co najmniej 15 % kalorii z białka. Posiłek powinien w swoim składzie zawierać warzywa, nasiona roślin strączkowych i ziemniaki lub makaron. Temperatura dostarczanych gorących posiłków winna wynosić 70 stopni Celsjusza. Suchy prowiant na każdy dzień (sobota, niedziela lub inny dzień świąteczny) musi składać się z : - pieczywo (chleb) - minimum 150 gram, - wędlina: kiełbasa miękka np. parówkowa, mielonka, mortadela minimum 100 gram lub kiełbasa twarda np. piwna, żywiecka minimum 50 gram lub ser topiony minimum 100 gram lub - pasztet minimum 70 gram. Na każdy wolny dzień asortyment dodatku do pieczywa musi być inny np. pieczywo + kiełbasa, pieczywo + ser topiony, pieczywo + pasztet. Suchy prowiant podczas transportu musi być odpowiednio zabezpieczony przed zepsuciem oraz musi być zapakowany w woreczek foliowy przeznaczony do celów spożywczych. Suchy prowiant musi być również dostarczony Zamawiającemu w specjalnie do tego przeznaczonych pojemnikach chroniących przed zepsuciem, zwrot pojemników nastąpi dnia następnego. d) ilość szacunkowa zamawianych posiłków (porcji) : 75 porcji dziennie e) podana cena jednostkowa posiłku (zupa + pieczywo lub suchy prowiant) musi mieć wkalkulowaną cenę za dowóz posiłku własnym transportem do Jadłodajni przy MGOPS w Mogilnie..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: IMPEL CATERING Sp.zo.o. ul. Ślężna 118 53 -111 Wrocław

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • IMPEL CATERING Sp.zo.o., ul. Ślężna 118, 53-111 Wrocław, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 78791,67 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 85095,00

  • Oferta z najniższą ceną: 85095,00 / Oferta z najwyższą ceną: 98721,18

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.