To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2009-12-15
Nowogard: Dostawa mięsa i jego przetworów do Domu Pomocy Społecznej w Nowogardzie
Numer ogłoszenia: 429164 - 2009; data zamieszczenia: 15.12.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 386202 - 2009r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Nowogardzie, Smużyny 2 z filią w Nowogardzie przy ul. Piłsudskiego 9, Smużyny 2, 72-200 Nowogard, woj. zachodniopomorskie, tel. 0-91 39 20 825, faks 0-91 39 20 825.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Dom Pomocy Społecznej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i jego przetworów do Domu Pomocy Społecznej w Nowogardzie.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Dostawca zobowiązuje się dostarczyć artykuły w asortymencie, ilościach i cenach określonych w złożonej ofercie 2) Dostawca będzie dostarczał przedmiot umowy partiami po otrzymaniu zamówienia szczegółowego od Zamawiającego. Każda partia dostaw zostanie zrealizowana w terminie 3 dni od daty doręczeni zamówienia szczegółowego ( pisemnie lub faxem). Dostawca zobowiązuje się do bezzwłocznego potwierdzenia faxem otrzymanego zamówienia szczegółowego, a w przypadku niemożności realizacji dostawy w ww terminie do bezzwłocznego potwierdzenia faxem o takim stanie rzeczy. 3) Dostawca zabezpiecza i zapewnia transport artykułów do siedziby Zamawiającego na swój koszt i ryzyko. 4) Dokumentem potwierdzającym dostawę przedmiotu umowy jest dowód dostawy potwierdzony przez upoważnionego pracownika Zamawiającego. 5) Z chwilą wydania przedmiotu Umowy Zamawiającemu, przechodzi na niego ryzyko przypadkowej jego utraty lub uszkodzenia. 6) Dostawca gwarantuje ,iż dostarczony przedmiot umowy będzie nadawał się do spożycia przez okres : 3 doby ( mięso, wędliny podrobowe i kiełbasy nietrwałe ) 6 dób ( wędzonki ) od daty dostawy i nie będzie pozbawiony walorów smakowych i zapachowych. 7) Dostawy muszą być realizowane codziennie w dni robocze do godz. 930 8) Zamawiający informuje , że dopuszcza do stosowania inne nazwy tzw.Zamienniki. W przypadku stosowania innych nazw, oferent jest zobowiązany załączyć do Formularza oferty wykaz nazw artykułów wobec których Dostawca stosuje inne nazwy niż Zamawiający. Zastosowanie innych nazw wyrobów mięsnych nie zwalnia Dostawcę od dostawy artykułów takiej samej lub lepszej jakości. Zastosowane zmiany nazw obowiązywać będą przez cały okres trwania umowy . 9. W wyniku przedmiotowego postępowania zostanie zawarta umowa na okres do 31.01.2011 Strony przewidują, że umowa może ulec przedłużeniu o czas niezbędny ( nie dłuższy jednak niż 2 miesiące ) do czasu zakończenia postępowania przetargowego wszczętego przez Zamawiającego dotyczącego przedmiotu umowy w I kwartale 2011 r., 10. Strony dopuszczają możliwość realizacji przedmiotu zamówienia umowy w ilościach mieszczących się w przedziale +/-20 % w stosunku do złożonej oferty..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.13.00.00 - Produkty mięsne .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 148798.17 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO IZABELA I ZBIGNIEW GRABOWSCY SP. Z O.O.
- Zakład Prztwórstwa Mięsnego I. i Z Grabowscy, Ościęcin 32, 72-300 Gryfice, kraj/woj. zachodniopomorskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 148798.17
- Oferta z najniższą ceną: 148798.17 oferta z najwyższą ceną: 166162.00
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z NOWOGARDU
- "Przebudowa Placu Wolności w Nowogardzie wraz z instytucjami kultury i infrastrukturą turystyczną" w formule zaprojektuj i wybuduj
- Dowóz uczniów niepełnosprawnych z terenu gminy Nowogard do ośrodka w Radowie Wielkim, szkoły w Siedlicach oraz do placówek oświatowych na terenie gminy Goleniów
- Budowa hali sportowej o wymiarach pola gry 20x40 m przy SP nr 2 w Nowogardzie - zaprojektuj i wybuduj
- Remont instalacji ciepłej i zimnej wody użytkowej oraz centralnego ogrzewania w pawilonie F w Zakładzie Karnym w Nowogardzie
więcej: przetargi w Nowogardzie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych na potrzeby Bursy Szkolnej w Kędzierzynie-Koźlu w II półroczu 2025 roku
- Sukcesywna dostawa mięsa i produktów mięsnych oraz produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Machowinie w II półroczu 2025 roku
- Sukcesywne dostawy pieczywa
- Sukcesywne dostawy artykułów ogólnospożywczych dla Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury (lokalizacja Dębe)
- DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI PUBLICZNEGO PRZEDSZKOLA NR 4 W GRÓJCU 2025/2026
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zakładu Aktywności Zawodowej w Radziejowie
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.