To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-03-30
Warszawa: Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu
przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w
zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza
składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2
części.
Numer ogłoszenia: 32081 - 2016; data zamieszczenia: 30.03.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 23681 - 2016r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Wola m.st. Warszawy, ul. Gen. J. Bema 91, 01-233 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 571 50 30, faks 22 571 50 50.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub dwie części: CZĘŚĆ 1: przygotowanie i dostarczanie gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych dla osób uprawnionych wskazanych przez Zamawiającego. Miejscem dostarczania obiadów będą 2 działy Zamawiającego: Działu Oparcia Społecznego przy ul. Żytniej 75/77 - zwanym dalej DOS; Ośrodka Wsparcia dla Seniorów przy ul. Zawiszy 5 - zwanym dalej OWS. CZĘŚĆ 2: przygotowanie i dostarczanie gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych do mieszkań osób uprawnionych, wskazanych przez Zamawiającego, w granicach administracyjnych Dzielnicy Wola. Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać obiady własnym środkiem transportu, spełniającym wymagania sanitarne w tym zakresie, zgodnie z obowiązującymi przepisami. Obiady muszą być dostarczane w atestowanych naczyniach jednorazowych i opakowaniach zbiorczych gwarantujących odpowiednio wysoką temperaturę obiadu, bez konieczności jego podgrzewania. Wykonawca przekaże Zamawiającemu raz w tygodniu, najpóźniej w piątek, jadłospisy na następny tydzień. Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać gorące obiady przygotowane w dniu ich wydawania z pełnowartościowych produktów z uwzględnieniem świeżych warzyw sezonowych. Zestaw obiadowy musi składać się z potraw tradycyjnych: zupy i drugiego dania, z zachowaniem następujących zasad: 1. raz w tygodniu powinna być ryba, 2. raz w tygodniu powinno być danie bezmięsne, 3. w pozostałe dni tygodnia powinny być dania z mięsem, z wyłączeniem podrobów, z zastrzeżeniem pkt 6.4 i 6,5, 4. raz w tygodniu w ramach dania mięsnego może być danie z mięsa mielonego np. kotlet mielony lub danie półmięsne np. bigos. 5. raz na dwa tygodnie może być danie z podrobów. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczania obiadówraz na 10 dni. Waga gotowych potraw nie może być mniejsza niż: 1. zupa - min. 400 ml 2. ziemniaki, kasza, makaron, ryż - min. 250 g 3. danie mięsne, ryba itp. - min. 90 g bez kości, sosu i panierki, 4. surówka - min. 100 g 5. warzywa gotowane - min. 150 g 6. danie mięsno-warzywne, jarskie np. pierogi itp. - min. 250 g Wykonawca zobowiązany będzie zapewnić obiady dietetyczne w szczególności takie jak: lekkostrawne, cukrzycowe. Ich liczba jest zmienna, uzależniona od rzeczywistych potrzeb zgłaszanych na bieżąco przez osoby uprawnione do korzystania z obiadów, które ze względów zdrowotnych lub innych nie mogą jeść potraw tradycyjnych. Obiady dietetyczne winny być przygotowane zgodnie z zasadami żywienia właściwymi dla ww. diet. Wykonawca zobowiązany będzie realizować zamówienie zgodnie z przepisami określonymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2015r. poz. 594 tekst jednolity ze zmianami) i rozporządzeń wykonawczych wydanych na podstawie tej ustawy. Zamówienie będzie realizowane w okresie od 01.04 - 30.11.2016r. urozmaiconych, te same potrawy nie mogą powtarzać się częściej niż.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: przygotowanie i dostarczanie gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych dla osób uprawnionych wskazanych przez Zamawiającego. Miejscem dostarczania obiadów będą 2 działy Zamawiającego: Działu Oparcia Społecznego przy ul. Żytniej 75/77 - zwanym dalej DOS; Ośrodka Wsparcia dla Seniorów przy ul. Zawiszy 5 - zwanym dalej OWS
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.03.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "KTO RANO WSTAJE"
jakie przetargi wygrała firma
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "KTO RANO WSTAJE"
- Spółdzielnia Socjalna KTO RANO WSTAJE, ul. Żytnia 1A, 01-014 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 671409,36 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 58388,43
Oferta z najniższą ceną: 54720,00 / Oferta z najwyższą ceną: 79505,97
Waluta: PLN .
Część NR: 2
Nazwa: przygotowanie i dostarczanie gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych do mieszkań osób uprawnionych, wskazanych przez Zamawiającego, w granicach administracyjnych Dzielnicy Wola
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.03.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "KTO RANO WSTAJE"
jakie przetargi wygrała firma
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "KTO RANO WSTAJE"
- Spółdzielnia Socjalna KTO RANO WSTAJE, ul. Żytnia 1A, 01-014 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 671409,36 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 116628,34
Oferta z najniższą ceną: 105948,00 / Oferta z najwyższą ceną: 116628,34
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Wykonanie IV etapu remontu instalacji elektrycznej w budynku Szkoły Podstawowej nr 211 przy ul. Nowy Świat 21A w Warszawie (numer postępowania UD-IX-ZP-22-2024)
- Wykonanie druku Farmakopei Polskiej wydanie XIII 2023 w postaci 500 egzemplarzy trzytomowych książek, wraz z dostawą całego nakładu książek
- Dostawy pieczywa
- Wykonanie i dostawa odznak, legitymacji i pudełek do odznak "Honorowy Dawca krwi- Zasłużony dla Zdrowia Narodu" Części 1÷3; ZZP.ZP.411.88.2024
- Dostawa materiałów promocyjnych - zamówienie w podziale na 2 zadania.
- Dostawa części zamiennych potrzebnych do eksponatów w ramach inicjatywy SOWA
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach''
- "Usługa przygotowania i dostarczania posiłków dla podopiecznych Centrum Opiekuńczo - Mieszkalnego w Rumi".
- "Przygotowanie i wydawanie posiłków dla Szkolnego Schroniska Młodzieżowego w Łodzi - w obiekcie w Grotnikach przy ul. Ozorkowskiej 3 w okresie od dnia 24.06.2024 r. do dnia 17.08.2024 r."
- PODN.ZP.321.4.2024 Przygotowanie i dostarczenie posiłków w formie grilla dla 600 uczestników Festynu edukacyjnego
- Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 "Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych" w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
- Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu oraz Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym SPZZOZ w Przysusze (w systemie cateringowym)/2
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.