eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Błonie › Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach na I półrocze 2012 r.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-01-03

Błonie: Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach na I półrocze 2012 r.
Numer ogłoszenia: 2249 - 2012; data zamieszczenia: 03.01.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 399232 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Bramkach, ul. Północna 18, 05-870 Błonie, woj. mazowieckie, tel. 0-22 7256127, faks 0-22 7256066.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach na I półrocze 2012 r..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Zadanie 1: Dostawa artykułów spożywczych: Ananasy w puszce 565 g. szt. 30, Aromaty 9 ml. szt. 80, Bakalie (mieszanka) 200 g.szt. 20, Barszcz biały 66 g. szt. 120, Bazylia 10 g. szt. 50, Brzoskwinie 820 g. szt. 30, Budyń czekoladowy 63 g. szt. 300, Budyń śmietankowy 60 g. szt. 200, Chrzan 320 g. szt. 100, Cukier 1 kg. 1300, Cukier puder 0,4 kg. 30, Cukier waniliowy 32 g. szt. 120, Curry 20 g. szt. 30, Cynamon 20 g. szt. 30, Czosnek mielony 20 g. szt. 200, Dżem niskosłodzony 280 g. szt. 700, Fasola sucha 500 g. kg. 120, Fasola konserwowa 500 g. szt. 200, Fasola czerwona konserwowa 400 g. szt. 100, Galaretka owocowa z cukrem 79 g. szt. 400, Gałka muszkatołowa 20 g. szt. 25, Groszek konserwowy 400 g. szt. 200, Herbata granulowana 100 g. kg. 90, Kakao 100 g. szt. 100, Kasza jęczmienna 1 kg. 300, Kasza manna 1 kg. 100, Ketchup 500 g. łagodny min. 35 % wkładu pomidorów szt. 120, Kisiel z cukrem 77 g. szt. 300, Koktajl owoców w syropie 850 g. szt. 30, Koncentrat pomidorowy 900 g. szt. 150, Konserwa rybna w oleju 170 g. szt. 180, Konserwa rybna w pomidorach 170 g. szt. 180, Kukurydza konserwowa 400 g. szt. 150, Kwasek cytrynowy 50 g. szt. 50, Liście laurowe 6 g. szt. 200, Majeranek 10 g. szt. 200, Majonez 420 g. szt. 180, Mak 500 g. kg.10, Makaron nitki 500 g. kg. 80, Makaron krajanka gruba 5 kg.150 kg., Makaron świderki 5 kg. 300 kg., Marmolada 600 g. szt. 20, Mąka pszenna typ 480 1 kg. 300, Mąka ziemniaczana 1 kg. 30, Mieszanka owoców kandyzowanych 100 g. szt. 30, Miód 300 g. szt. 10, Musli 5 kg. 80 kg., Musztarda 200 g. szt. 120, Ocet 0,5 l (10 %) szt. 15, Ogórki konserwowe 900 g. szt. 100, Olej 1 l. 330, Oregano 10 g. szt. 50, Papryka konserwowa 850 g. szt. 150, Papryka mielona 20 g. szt. 50, Pasztet z drobiu 155 g. szt. 100, Pieprz naturalny mielony 20 g. szt. 400, Płatki owsiane 1 kg. 100, Płatki kukurydziane 5 kg. 100 kg., Płatki jęczmienne 5 kg. 100 kg., Proszek do pieczenia 36 g. szt. 120, Przyprawa do ryb 20 g. szt. 50, Przyprawa do drobiu 20 g. szt. 50, Przyprawa do kuchni włoskiej 20 g. szt. 50, Przyprawa gros 20 g. szt. 50, Rodzynki 200 g. szt. 50, Ryż 1 kg. 300, Sałatka szwedzka 850 g. szt. 150, Sól 1 kg. 350, Szczaw konserwowy 320 g. szt. 100, Śliwki suszone 100 g. 5 kg, Tymianek 10 g. szt. 25, Przyprawa uniwersalna do potraw 200 g. szt. 200, Wiórki kokosowe 200 g. szt. 20, Ziele angielskie 12 g. szt. 200, Zupa grzybowa 37 g. szt. 200, Zupa ogonowa 62 g. szt. 200, Zupa pieczarkowa 44 g. szt. 200, Żelatyna 50 g. szt. 60, Soda oczyszczona 8 g. szt. 30 Zadanie 2: Dostawa mięs i wędlin: Baleron odtłuszczony 145 kg, Baleron wędzony 95 kg, Boczek pieczony 15 kg, Boczek prasowany 80 kg, Boczek surowy b/k 60 kg, Boczek wędzony 20 kg, Golonka wieprzowa 30 kg, Kaszanka 145 kg, Kiełbasa biała 40 kg, Kiełbasa cytrynowa 95 kg, Kiełbasa dębicka 95 kg, Kiełbasa krakowska 80 kg, Kiełbasa parówkowa 155 kg, Kiełbasa podwawelska 125 kg, Kiełbasa szynkowa wieprzowa 145 kg, Kiełbasa zwyczajna 125 kg, Kiełbasa żywiecka 80 kg, Korpusy z kurczaka 120 kg, Kości wędzone 120 kg, Kurczaki całe 250 kg, Łopatka z kością 500 kg, Łopatka pieczona 80 kg, Mielonka wieprzowa 95 kg, Mięso mielone 500 kg, Mięso wołowe b/k 300 kg, Mięso wołowe z kością (antrykot) 150 kg, Mortadela 95 kg, Mortadela z warzywami 80 kg, Polędwica w warzywami 80 kg, Nogi wieprzowe 100 kg, Ogonówka 145 kg, Pałka z kurczaka 190 kg, Parówki cienkie 155 kg, Parówki drobiowe 210 kg, Pasztet drobiowy pieczony 140 kg, Pasztetowa kremowa 80 kg, Pasztetowa drobiowa 80 kg, Wątrobianka 80 kg, Pieczeń wieprzowa 80 kg, Piersi z indyka (filet) 30 kg, Piersi z kurczaka (filet) 240 kg, Polędwica sopocka 15 kg, Salceson włoski 100 kg, Schab karkowy z kością 120 kg, Schab pieczony 15 kg, Schab środkowy z kością 290 kg, Słonina 50 kg, Smalec 30 kg, Szynka gotowana 120 kg, Szynka wędzona 120 kg, Szynka drobiowa 120 kg, Baton drobiowy z kurczaka 50 kg, Polędwica drobiowa 120 kg, Szynka wieprzowa z kością 70 kg, Udziec kurczaka 50 kg, Wątroba wieprzowa 140 kg, Żebra paski 30 kg. Zadanie 4. Dostawa owoców i warzyw: Botwina 80 pęczków, Buraki czerwone 700 kg, Cebula 500 kg, Czosnek główki 150 główek, Jabłka 1500 kg, Kapusta biała 250 kg, Kapusta czerwona 150 kg, Kapusta kiszona 400 kg, Kapusta młoda 200 szt, Kapusta pekińska 240 kg, Koper 200 pęczków, Marchew 1700 kg, Natka 360 pęczków, Ogórki kiszone 600 kg, Ogórki świeże 100 kg, Papryka świeża 100 kg, Pieczarki 300 kg, Pietruszka 350 kg, Pomidory 600 kg, Por 230 kg, Rabarbar 70 kg, Rzodkiewka 350 pęczków, Sałata masłowa 400 szt, Sałata lodowa 50 szt, Seler 230 kg, Szczypior 400 pęczków, Truskawki 350 kg, Ziemniaki 8000 kg, Ziemniaki młode 2000 kg. Zadanie 5. Dostawa produktów mleczarskich: Jogurt naturalnt w kubku 150 g - 1100 szt, Masło roślinne w kostce 250 g - 4500 szt, Mleko 2% w folii 1 litr - 5000 litrów, Mleko 2% w kartonie 1 litr - 200 litrów, Ser biały półtłusty 400 kg, Ser biały chudy 50 kg, Ser topiony 100 g - 1200 szt, Ser żółty tłusty 140 kg, Śmietana 30 % 1 litr - 250 litrów. Zadanie 6. Dostawa pieczywa: Bułki paryskie 450 g - 9000 szt, Bułki kajzerki 50 g - 250 szt, Bułki słodkie 100 g - 100 szt, Bułki maślane 80 g - 1000 szt, Chleb pszenno - żytni 500 g - 7000 szt, Chleb razowy 500 g - 1800 szt. Zadanie 7. Dostawa jaj: Jaja klasa A 65 - 70 g - 21600 szt..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa artykułów spożywczych.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa Henryk Pryba, ul. Kopytowska 3 Święcice, 05-860 Płochocin, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 24635,05 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 32805,28

  • Oferta z najniższą ceną: 32805,28 / Oferta z najwyższą ceną: 32805,28

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa mięs i wędlin

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Witmas Stanisław Witkowski, ul. Dąbrowska 36, 95-100 Dąbrówka Wielka, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 64008,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 73273,96

  • Oferta z najniższą ceną: 73273,96 / Oferta z najwyższą ceną: 77965,65

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Dostawa owoców i warzyw

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • AGRAF Eljasiński Rafał, Wąsy Wieś 8, 05-083 Zaborów, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 42822,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 33235,35

  • Oferta z najniższą ceną: 33235,35 / Oferta z najwyższą ceną: 37193,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Dostawa produktów mleczarskich

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa Henryk Pryba, ul. Kopytowska 3 Święcice, 05-860 Płochocin, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28224,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 30737,81

  • Oferta z najniższą ceną: 30737,81 / Oferta z najwyższą ceną: 30737,81

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Dostawa pieczywa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Piekarnia BAJ S.C. Danuta Świerczyńska i Spółka, ul. Bajeczna 14 Bramki, 05-870 Błonie, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 24342,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 29749,62

  • Oferta z najniższą ceną: 29749,62 / Oferta z najwyższą ceną: 29749,62

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: Dostawa jaj

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Tomasz Przybylski Ferma Drobiu, ul. Południowa 9 B Żółwin, 05-807 Podkowa Leśna, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6480,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9072,00

  • Oferta z najniższą ceną: 9072,00 / Oferta z najwyższą ceną: 9936,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.