Ogłoszenie z dnia 2023-05-10
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00076305/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-02-01
- 2023/BZP 00082835/01 - Modyfikacja z dnia 2023-02-06
- 2023/BZP 00092744/01 - Modyfikacja z dnia 2023-02-13
- 2023/BZP 00095094/01 - Modyfikacja z dnia 2023-02-14
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego w 2023 r.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 281385396
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Kwiatkowskiego 15
1.5.2.) Miejscowość: Elbląg
1.5.3.) Kod pocztowy: 82-300
1.5.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL621 - Elbląski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: 21wog@ron.mil.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://21wog.wp.mil.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://portal.smartpzp.pl/21wog1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
21 Wojskowy Oddział Gospodarczy
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Obrona
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego w 2023 r.2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-89396a47-a0a6-11ed-9236-36fed59ea7dd
2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00208238
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2023-05-10
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00076305
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: 21WOG-SZP.2712.2.2023
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 290367,74 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Zakup i dostawa - AUTOMATYCZNA KRAJALNICA ŻYWNOŚCI - ELEKTRYCZNAminimalna ilość zamówienia 3 szt; maksymalna ilość zamówienia 6 szt. Miejsce dostawy - Magazyn służby żywnościowej 82-300 Elbląg ul. Kwiatkowskiego 15.
Przeznaczenie:
Do krojenia sera, wędlin, mięsa i pieczywa przy przygotowywaniu posiłków
w obiektach żywienia zbiorowego.
Materiał konstrukcyjny:
1. Podstawa, stół przesuwny wykonane ze stali nierdzewnej lub podwyższonej jakości stopów oksydowanych aluminiowych.
2. Ostrze noża wykonane z utwardzanej stali chromowej nierdzewnej hartowanej o średnicy 280 – 370 mm.
3. Powierzchnie robocze wykonane z materiałów dopuszczonych do kontaktów
z żywnością (stal nierdzewna o dużej gładkości).
Wymagania techniczne i eksploatacyjne:
1. Zasilanie: prąd przemienny jednofazowy 230 V, 50 Hz.
2. Moc znamionowa napędu noża do 0,4 kW.
3. Moc znamionowa napędu stołu do 0,2 kW.
4. Automatyczny tryb krojenia,
5. Min. zakres regulacji grubości plastrów: 1 – 20 mm;
6. Minimalna wydajność – min. 30 plastrów na minutę.
7. Funkcja liczenia plastrów (elektroniczny licznik krojonych plastrów);
8. Funkcja programowania ilości plastrów (min. 900 plastrów);
9. Funkcja automatycznego wyłączania maszyny w przypadku braku materiału do cięcia lub po realizacji żądanej ilości plastrów.
10. Prędkość obrotowa noża min 250 obr/min.
11. Powierzchnia robocza stołu 350 x 250 mm (± 80 mm).
12. Części łatwe do montażu i bezpieczne w obsłudze.
13. Wyposażenie:
a) osłona przezroczysta z tworzywa,
b) ostrzarka noża zintegrowana z maszyną z wymiennymi kamieniami,
c) teflonowane noża oraz jego osłony (pokrywy noża).
Wymagania dodatkowe: w załączniku nr 1 do SWZ.
4.5.3.) Główny kod CPV: 42215100-7 - Maszyny do krojenia żywności
4.5.5.) Wartość części: 70922,30 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Zakup i dostawa - PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY, 20-PÓŁKOWYZ WYPOSAŻENIEM minimalna ilość zamówienia 2 szt; maksymalna ilość zamówienia 4 szt. Miejsce dostawy: Kuchnia i stołówka 11-200 Bartoszyce ul. Wojska Polskiego 4
Urządzenia podlegające zakupowi:
Piec konwekcyjno-parowy 20-półkowy z wyposażeniem przeznaczony do prowadzenia obróbki termicznej potraw w zakresie:
a) gotowanie w parze w temperaturze min. 30 – 120 oC;
b) pieczenie w temperaturze do min. 250 oC;
c) kombinacja pary i gorącego powietrza w temperaturze do min. 250 oC;
d) podgrzewanie i regeneracja potraw;
e) pieczenie z sondą.
Właściwości techniczne:
a) jednorazowy wsad 20 pojemników 1/1 GN;
b) moc całkowita 30 – 40 kW;
c) zasilanie: 3N~/380-415V/50-60 Hz;
Wymagania technologiczne pracy:
1. Wprowadzanie do pamięci min. 99 programów po min. 5 kroków każdy.
2. Wyposażony w funkcję: regulacji temperatury do min. 250 ºC i wilgotności 99%, funkcję ustawiania czasu pracy do min 8 godzin w trybie ręcznym i automatycznym (automatyczne wyłączenie po upłynięciu zaprogramowanego czasu pracy).
3. Wyłącznik czasowy z sygnałem dźwiękowym.
4. Elektroniczna diagnoza usterek – system serwisowo diagnostyczny umożliwiający wyświetlanie błędów na wyświetlaczu.
5. Program automatycznego mycia i czyszczenia komory pieca uzależniony od stopnia zabrudzenia pieca.
6. Oświetlenie komory pieca wykonane w technologii LED.
7. Cyfrowy wyświetlacz parametrów pracy min. czas, temperatura (możliwość wyświetlania w ºC), numer programu.
8. Menu w języku polskim.
9. Minimum 8 kategorii automatycznych programów przyrządzania potraw.
10. Możliwość podłączenia USB, wgrania i zgrania oprogramowania.
11. Podwójna lub potrójna szyba drzwi.
12. Dwufunkcyjny prysznic myjący komorę pieca.
13. Wielopunktowa sonda temperatury rdzenia pieczeni.
14. Konstrukcja pieca powinna gwarantować bezpieczną obsługę dla personelu, szczególnie pod względem zabezpieczenia przed poparzeniem się gorącą parą powstającą w procesach technologicznych przygotowywania potraw.
15. Kable zasilające i przyłączeniowe oraz przewody doprowadzające wodę o długości pozwalającej na bezpieczną eksploatację, ustalane indywidualnie w miejscu montażu.
16. Łącze do podłączenia komputera.
Wyposażenie dodatkowe:
1. Pojemniki GN z uchwytami chowanym lub bez uchwytów :
a) 1/1 GN 020 - 6 szt. (grubość min. 0,70 mm);
b) 1/1 GN 040 - 3 szt. (grubość min. 0,65 mm);
c) 1/1 GN 065 - 3 szt. (grubość min. 0,65 mm);
d) 1/1 GN 100 - 3 szt. (grubość min. 0,65 mm);
e) 1/1 GN 065 perforowany - 3 szt.;
f) 1/1 GN 100 perforowany - 3 szt. z uchwytami chowanymi;
2. Stelaż – wózek ruchomy poj. min. 20x1/1GN.
Wyposażenie dodatkowe pozostałe:
1. Zmiękczacz wody:
a) średni przepływ wody – min 15 l/min.;
b) ilość żywicy – min. 4,0 kg.;
c) skuteczność usuwania twardości wody – min. 15 stopni niemieckich;
d) ilość wody zużywanej do regeneracji – max. 10 % wody uzdatnionej;
e) tryb pracy – bezobsługowy, samoregenerujący w sposób ciągły;
f) zasilanie zmiękczacza prądem przemiennym jednofazowym 230 V, 50 Hz.
2. Filtr mechaniczny:
a) materiał wkładu – włókna polipropylenowe lub równorzędne;
b) skuteczność filtracji – pierwsza warstwa min. 75 µm;
c) druga warstwa min. 25 µm.;
d) przepływ przez filtr min. 25 l/min.;
e) zakres czyszczenia – redukcja zawiesiny i mętności wody, usuwanie związków: żelaza, manganu, zanieczyszczeń mechanicznych.
Wymagania dodatkowe w załączniku nr 1 do SWZ.
4.5.3.) Główny kod CPV: 42214100-0 - Piece kuchenne
4.5.5.) Wartość części: 122534,81 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Zakup i dostawa - ZMYWARKA TUNELOWA Z TRANSPORTEM KOSZOWYM DO MYCIA ZASTAWY STOŁOWEJ I TAC KONSUMENCKICHPrzeznaczenie:
Do mycia wstępnego, mycia zasadniczego i suszenia zastawy stołowej oraz tac w systemie ciągłym.
Wymagania konstrukcyjne:
1. Spełnienie wymagań dotyczących:
a) klasyfikacji zgodnie z normą PN-90/A-55655 Zmywarki i urządzenia pomocnicze w zakładach żywienia zbiorowego,
b) wykonania zgodnie z normą PN-91/A-55636 Zmywarki do naczyń elektryczne dla zakładów żywienia zbiorowego,
c) bezpieczeństwa użytkowania uzupełniającego zgodnie z normą PN-91/E-2562-03 zmywarki do naczyń elektryczne dla zakładów żywienia zbiorowego.
2. Urządzenie przystosowane do eksploatacji w warunkach wielogodzinnej pracy ciągłej, proces technologiczny ciągły (dotyczy wszystkich cykli pracy urządzenia związanych z myciem wstępnym, myciem zasadniczym, płukaniem i suszeniem).
3. Wykonane ze stali nierdzewnej kwasoodpornej min. AISI 304, OH18N9.
4. Komora robocza typu przelotowego oraz przystosowana do mycia zastawy stołowej i tac konsumenckich.
5. System koszowy dla naczyń porcelanowych mytych w koszach 500 x 500 mm
6. Konstrukcja spełniająca wymogi mycia zasadniczego w temperaturze 55 – 60 ˚C i płukania z wyparzaniem w temperaturze 80 – 85 ˚C.
7. Przystosowana do zasilania wodą o ciśnieniu minimalnym 2,0 – 2,5 bar (29 psi), ciśnieniu maksymalnym 9,0-10 bar(145 psi) zimną o temperaturze od 12 ˚C i ciepłą o temperaturze od 50 do 60 ˚C.
8. Część załadowcza tunelu minimum 440 mm wysokości.
9. Długość komory mycia wstępnego tunelu minimum 500 mm, wyposażona w ramiona myjących na dole komory i na górze komory mycia wstępnego, wykonane ze stali nierdzewnej OH18N9 lub ramion kasetowych z tworzywa sztucznego o powłoce antybakteryjnej oznaczone optycznie.
10. Komora mycia zasadniczego i płukania tunelu o długości minimum 1350mm wyposażona w minimum po 3 ramiona myjących na dole komory i 4 ramiona myjące na górze komory mycia wykonane ze stali nierdzewnej OH18N9 lub ramiona kasetowe z tworzywa sztucznego o powłoce antybakteryjnej oznaczone optycznie.
11. Komora suszenia umytych naczyń o długości 650-800 mm, o mocy grzałki suszenia minimum 3-6 kW (+/- 5%), z nadmuchem. Komora suszenia musi być oryginalna tzn. wyprodukowana przez tego samego producenta co zmywarka tunelowa.
12. Osłony wejścia do tunelu o zwiększonej izolacyjności,( tzn. fabryczne zabezpieczenia przeciw rozbryzgowi wody i nadmierną emisją pary na zewnątrz – kurtyny paskowe).
13. Panel sterowania, włącznik główny, wskaźniki temperatur oraz przełącznik prędkości transportu koszy zabezpieczony przed zalaniem -standard IPX-4 (PN-EN 60335- 2-58).
14. Kable zasilające i przyłączeniowe oraz przewody doprowadzające wodę o długości pozwalającej na bezpieczną eksploatację, ustalane indywidualnie w miejscu montażu.
Wymagania techniczne:
1. Napięcie zasilania - 400 V.
2. Moc maksymalna urządzenia do 39 kW.
3. Wydajność teoretyczna minimum 100 koszy na godzinę.
4. Minimum dwie prędkości transportu taśmy,
5. Zużycie wody do maksymalnie do 260 l. na godzinę.
6. Wymiary tunelowej maszyny do mycia naczyń:
a) długość maksymalnie do 2700 mm,
b) szerokość maksymalnie do 800 mm,
c) wysokość maksymalnie do 1900 mm,
d) wysokość komory tunelu myjącego minimalnie 440 mm.
Wymagania dotyczące eksploatacji:
1. Mgielna charakterystyka pracy dysz.
2. Osłony wejścia do tunelu (tzn. fabryczne zabezpieczenia przeciw rozbryzgowi wody
i nadmiernej emisji pary).
3. Sterowanie procesem mycia (panel sterujący ze wskaźnikami temperatury mycia
i płukania, prędkości posuwu koszy, wyłącznik). Elektroniczne sterowanie procesem mycia (elektroniczny panel sterujący ze wskaźnikami temperatury mycia i płukania, informują o usterkach technicznych oraz braku detergentu myjącego).
Panel posiada funkcje:
a. liczenia ilości umytych koszy,
b. odczytywania temperatur wody myjącej i płuczącej z alarmem dźwiękowym
o ich zbyt niskiej lub zbyt wysokiej temperaturze,
c. alarmowania o konieczności wymiany wody zbiornikowej w przypadku jej zabrudzenia przekraczającej dopuszczalne normy,
d. regulacji wielkości dozowania środka chemicznego w zależności
od zabrudzenia wody poprzez czujnik zabrudzenia wody.
4. System mycia uruchamiany automatycznie przy wejściu naczyń.
5. Filtry powierzchniowe w komorze mycia.
6. Wyjmowany osadnik zanieczyszczeń.
7. Bezspoinowy zbiornik komory mycia z zaokrąglonymi narożnikami.
8. Zaokrąglone krawędzie komory zapewniające pełną higienę i uniemożliwiające osadzanie się brudu.
9. Łatwy dostęp elementów wymagających czyszczenia.
10. Funkcja oszczędzania wody i energii (pompa płukania z wyparzaniem włączają się, gdy myty element trafia do strefy płukania).
11. Elektrozawór na doprowadzeniu wody do bojlera.
12. Wyposażenie w system filtracji wody zbiornikowej.
13. Pojemność zbiornika myjącego nie przekraczająca 100 litrów wody.
14. Kierunek pracy z prawej na lewo. (z lewej na prawo) w zależności od usytuowania maszyny w zmywalni.
15. Zabezpieczenie przed pracą na sucho.
16. Zabezpieczenie przed przegrzaniem.
17. Zabezpieczenie przed uszkodzeniem w wyniku
a) zaniku dopływu wody,
b) zaniku fazy,
c) przeciążenia napędu,
d) otwarcia komór roboczych w trakcie pracy,
e) przegrzanie bojlera.
18. Automatyczny system usuwania drobnych zabrudzeń w komorze mycia podczas pracy maszyny – filtracja zabrudzeń.
19. Zewnętrzna automatyczna stacja uzdatniania wody zmiękczająca wodę z sieci do maksimum 3˚ dH ( 3,75 clark – 0,5 mmol, 80-120 µS/cm) dopasowana do parametrów maszyny.
Wyposażenie dodatkowe w załączniku nr 1 do SWZ
4.5.3.) Główny kod CPV: 42959000-3 - Zmywarki do naczyń inne niż używane w gospodarstwie domowym
4.5.5.) Wartość części: 96910,63 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 9
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 7
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 8
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 4
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 40711,66 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 40711,66 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 40711,66 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: SWISSPOL LTD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8940007657
7.3.3) Ulica: Wilcza
7.3.4) Miejscowość: Wrocław
7.3.5) Kod pocztowy: 50-429
7.3.6.) Województwo: dolnośląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-04-05
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 40711,66 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 9
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 8
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 3
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 105418,11 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 237882,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 105418,11 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: SWISSPOL LTD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8940007657
7.3.3) Ulica: Wilcza
7.3.4) Miejscowość: Wrocław
7.3.5) Kod pocztowy: 50-429
7.3.6.) Województwo: dolnośląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-03-29
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 105418,11 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące
Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 6
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 4
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 184487,70 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 200966,15 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 184487,70 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: WILD BEAR RAFAŁ JANIKOWSKI
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5542964501
7.3.3) Ulica: Krzemowa, Złotniki
7.3.4) Miejscowość: Suchy Las
7.3.5) Kod pocztowy: 62-002
7.3.6.) Województwo: wielkopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-04-12
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 184487,70 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące
INNE PRZETARGI Z ELBLĄGA
- Dostawa marimby, wibrafonu, ksylofonu wraz z akcesoriami i fortepianu gabinetowego dla Zespołu Państwowych Szkół Muzycznych im. Kazimierza Wiłkomirskiego w Elblągu
- Budowa drogi leśnej wraz ze składnicą przyzrębową w Leśnictwie Zalesie
- Remont posadzek w budynku użytkowym Biblioteki Elbląskiej im. Cypriana Norwida, Filia nr 5 przy ul. Słonecznej 29-31 w Elblągu.
- Zorganizowanie i przeprowadzenie wsparcia w edukacji dla wychowanków pieczy zastępczej będących uczestnikami projektu "Moc Rodziny" współfinansowanego przez Unię Europejską
- ZP/13/2025-Dostawy odczynników do wykonywania badań z zakresu immunologii transfuzjologicznej wraz z dzierżawą sprzętu oraz z systemem manualnym stanowiącym back up
- Diagnozy i konsultacje specjalistyczne
więcej: przetargi w Elblągu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa mebli i wyposażenia w ramach zadania: "Zmiana sposobu użytkowania poprzez przebudowę części budynku dawnego gimnazjum oraz rozbudowę w celu utworzenia Klubu Dziecięcego"
- Rekreacyjne zagospodarowanie terenu przy świetlicy wiejskiej w Droszkowie oraz budowa placu zabaw w Przytoku
- Dostawa, montaż i 2 przeglądy roczne zmywarki z odzyskiem ciepła do dużych elementów (garnków)
więcej: Piece kuchenne »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.