eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Elbląg › Zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego w 2023 r.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2023-02-06


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego w 2023 r.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 281385396

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Kwiatkowskiego 15

1.4.2.) Miejscowość: Elbląg

1.4.3.) Kod pocztowy: 82-300

1.4.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL621 - Elbląski

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: 21wog@ron.mil.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://21wog.wp.mil.pl

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający


21 Wojskowy Oddział Gospodarczy

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Obrona

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00082835

2.2.) Data ogłoszenia: 2023-02-06

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00076305

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 2)

Przed zmianą:
Zakup i dostawa - PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY, 20-PÓŁKOWY
Z WYPOSAŻENIEM minimalna ilość zamówienia 2 szt; maksymalna ilość zamówienia 4 szt. Miejsce dostawy: Kuchnia i stołówka 11-200 Bartoszyce ul. Wojska Polskiego 4
Urządzenia podlegające zakupowi:
Piec konwekcyjno-parowy 20-półkowy z wyposażeniem przeznaczony do prowadzenia obróbki termicznej potraw w zakresie:
a) gotowanie w parze w temperaturze min. 30 – 120 oC;
b) pieczenie w temperaturze do min. 250 oC;
c) kombinacja pary i gorącego powietrza w temperaturze do min. 250 oC;
d) podgrzewanie i regeneracja potraw;
e) pieczenie z sondą.
Właściwości techniczne:
a) jednorazowy wsad 20 pojemników 1/1 GN;
b) moc całkowita 30 – 40 kW;
c) zasilanie: 3N~/380-415V/50-60 Hz;
Wymagania technologiczne pracy:
1. Wprowadzanie do pamięci min. 99 programów po min. 5 kroków każdy.
2. Wyposażony w funkcję: regulacji temperatury do min. 250 ºC i wilgotności 99%, funkcję ustawiania czasu pracy do min 8 godzin w trybie ręcznym i automatycznym (automatyczne wyłączenie po upłynięciu zaprogramowanego czasu pracy).
3. Wyłącznik czasowy z sygnałem dźwiękowym.
4. Elektroniczna diagnoza usterek – system serwisowo diagnostyczny umożliwiający wyświetlanie błędów na wyświetlaczu.
5. Program automatycznego mycia i czyszczenia komory pieca uzależniony od stopnia zabrudzenia pieca.
6. Oświetlenie komory pieca wykonane w technologii LED.
7. Cyfrowy wyświetlacz parametrów pracy min. czas, temperatura (możliwość wyświetlania w ºC), numer programu.
8. Menu w języku polskim.
9. Minimum 8 kategorii automatycznych programów przyrządzania potraw.
10. Możliwość podłączenia USB, wgrania i zgrania oprogramowania.
11. Podwójna lub potrójna szyba drzwi.
12. Dwufunkcyjny prysznic myjący komorę pieca.
13. Wielopunktowa sonda temperatury rdzenia pieczeni.
14. Konstrukcja pieca powinna gwarantować bezpieczną obsługę dla personelu, szczególnie pod względem zabezpieczenia przed poparzeniem się gorącą parą powstającą w procesach technologicznych przygotowywania potraw.
15. Kable zasilające i przyłączeniowe oraz przewody doprowadzające wodę o długości pozwalającej na bezpieczną eksploatację, ustalane indywidualnie w miejscu montażu.
16. Łącze do podłączenia komputera.
Wyposażenie dodatkowe:
1. Pojemniki GN z uchwytami chowanym lub bez uchwytów :
a) 1/1 GN 020 - 6 szt. (grubość min. 0,70 mm);
b) 1/1 GN 040 - 3 szt. (grubość min. 0,65 mm);
c) 1/1 GN 065 - 3 szt. (grubość min. 0,65 mm);
d) 1/1 GN 100 - 3 szt. (grubość min. 0,65 mm);
e) 1/1 GN 065 perforowany - 3 szt.;
f) 1/1 GN 100 perforowany - 3 szt. z uchwytami chowanymi;
2. Stelaż – wózek ruchomy poj. min. 20x1/1GN.
Wyposażenie dodatkowe pozostałe:
1. Zmiękczacz wody:
a) średni przepływ wody – min 15 l/min.;
b) ilość żywicy – min. 4,0 kg.;
c) skuteczność usuwania twardości wody – min. 15 stopni niemieckich;
d) ilość wody zużywanej do regeneracji – max. 10 % wody uzdatnionej;
e) tryb pracy – bezobsługowy, samoregenerujący w sposób ciągły;
f) zasilanie zmiękczacza prądem przemiennym jednofazowym 230 V, 50 Hz.
2. Filtr mechaniczny:
a) materiał wkładu – włókna polipropylenowe lub równorzędne;
b) skuteczność filtracji – pierwsza warstwa min. 75 µm;
c) druga warstwa min. 25 µm.;
d) przepływ przez filtr min. 25 l/min.;
e) zakres czyszczenia – redukcja zawiesiny i mętności wody, usuwanie związków: żelaza, manganu, zanieczyszczeń mechanicznych.
3. Tabletki myjące – 2 opakowania.
4. Tabletki spłukujące rozpuszczające wapń – 2 opakowania.
Wymagania dodatkowe w załączniku nr 1 do SWZ.

Po zmianie:
Zakup i dostawa - PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY, 20-PÓŁKOWY
Z WYPOSAŻENIEM minimalna ilość zamówienia 2 szt; maksymalna ilość zamówienia 4 szt. Miejsce dostawy: Kuchnia i stołówka 11-200 Bartoszyce ul. Wojska Polskiego 4
Urządzenia podlegające zakupowi:
Piec konwekcyjno-parowy 20-półkowy z wyposażeniem przeznaczony do prowadzenia obróbki termicznej potraw w zakresie:
a) gotowanie w parze w temperaturze min. 30 – 120 oC;
b) pieczenie w temperaturze do min. 250 oC;
c) kombinacja pary i gorącego powietrza w temperaturze do min. 250 oC;
d) podgrzewanie i regeneracja potraw;
e) pieczenie z sondą.
Właściwości techniczne:
a) jednorazowy wsad 20 pojemników 1/1 GN;
b) moc całkowita 30 – 40 kW;
c) zasilanie: 3N~/380-415V/50-60 Hz;
Wymagania technologiczne pracy:
1. Wprowadzanie do pamięci min. 99 programów po min. 5 kroków każdy.
2. Wyposażony w funkcję: regulacji temperatury do min. 250 ºC i wilgotności 99%, funkcję ustawiania czasu pracy do min 8 godzin w trybie ręcznym i automatycznym (automatyczne wyłączenie po upłynięciu zaprogramowanego czasu pracy).
3. Wyłącznik czasowy z sygnałem dźwiękowym.
4. Elektroniczna diagnoza usterek – system serwisowo diagnostyczny umożliwiający wyświetlanie błędów na wyświetlaczu.
5. Program automatycznego mycia i czyszczenia komory pieca uzależniony od stopnia zabrudzenia pieca.
6. Oświetlenie komory pieca wykonane w technologii LED.
7. Cyfrowy wyświetlacz parametrów pracy min. czas, temperatura (możliwość wyświetlania w ºC), numer programu.
8. Menu w języku polskim.
9. Minimum 8 kategorii automatycznych programów przyrządzania potraw.
10. Możliwość podłączenia USB, wgrania i zgrania oprogramowania.
11. Podwójna lub potrójna szyba drzwi.
12. Dwufunkcyjny prysznic myjący komorę pieca.
13. Wielopunktowa sonda temperatury rdzenia pieczeni.
14. Konstrukcja pieca powinna gwarantować bezpieczną obsługę dla personelu, szczególnie pod względem zabezpieczenia przed poparzeniem się gorącą parą powstającą w procesach technologicznych przygotowywania potraw.
15. Kable zasilające i przyłączeniowe oraz przewody doprowadzające wodę o długości pozwalającej na bezpieczną eksploatację, ustalane indywidualnie w miejscu montażu.
16. Łącze do podłączenia komputera.
Wyposażenie dodatkowe:
1. Pojemniki GN z uchwytami chowanym lub bez uchwytów :
a) 1/1 GN 020 - 6 szt. (grubość min. 0,70 mm);
b) 1/1 GN 040 - 3 szt. (grubość min. 0,65 mm);
c) 1/1 GN 065 - 3 szt. (grubość min. 0,65 mm);
d) 1/1 GN 100 - 3 szt. (grubość min. 0,65 mm);
e) 1/1 GN 065 perforowany - 3 szt.;
f) 1/1 GN 100 perforowany - 3 szt. z uchwytami chowanymi;
2. Stelaż – wózek ruchomy poj. min. 20x1/1GN.
Wyposażenie dodatkowe pozostałe:
1. Zmiękczacz wody:
a) średni przepływ wody – min 15 l/min.;
b) ilość żywicy – min. 4,0 kg.;
c) skuteczność usuwania twardości wody – min. 15 stopni niemieckich;
d) ilość wody zużywanej do regeneracji – max. 10 % wody uzdatnionej;
e) tryb pracy – bezobsługowy, samoregenerujący w sposób ciągły;
f) zasilanie zmiękczacza prądem przemiennym jednofazowym 230 V, 50 Hz.
2. Filtr mechaniczny:
a) materiał wkładu – włókna polipropylenowe lub równorzędne;
b) skuteczność filtracji – pierwsza warstwa min. 75 µm;
c) druga warstwa min. 25 µm.;
d) przepływ przez filtr min. 25 l/min.;
e) zakres czyszczenia – redukcja zawiesiny i mętności wody, usuwanie związków: żelaza, manganu, zanieczyszczeń mechanicznych.
Wymagania dodatkowe w załączniku nr 1 do SWZ.

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA VIII - PROCEDURA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.1. Termin składania ofert

Przed zmianą:
2023-02-09 08:30

Po zmianie:
2023-02-16 08:30

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.3. Termin otwarcia ofert

Przed zmianą:
2023-02-09 09:00

Po zmianie:
2023-02-16 09:00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.4. Termin związania ofertą

Przed zmianą:
2023-03-10

Po zmianie:
2023-03-17

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.