eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WarszawaZakup usług polegających na zapewnieniu obsługi cateringowej konferencji pt. Priorytety Zrównoważonego Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014 - 2020 w świetle badań naukowych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-05-02

Warszawa: Zakup usług polegających na zapewnieniu obsługi cateringowej konferencji pt. Priorytety Zrównoważonego Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014 - 2020 w świetle badań naukowych
Numer ogłoszenia: 175270 - 2013; data zamieszczenia: 02.05.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 134900 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA, ul. Wspólna 30, 00-930 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 623 19 23, faks 22 623 19 09.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Fundacja.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup usług polegających na zapewnieniu obsługi cateringowej konferencji pt. Priorytety Zrównoważonego Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014 - 2020 w świetle badań naukowych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Wykonawca zapewni obsługę cateringową konferencji pt. Priorytety zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich 2014 - 2020 w świetle badań naukowych odbywającą się w Falentach w dniach 25 - 26 kwietnia 2013 r. W dniu 25 kwietnia 2013 r. 1) W godzinach od 10:30 do 18:00 poczęstunek dla maksymalnie 100 osób, w foyer przy Sali Kryształowej w Pawilonie Naukowym Instytutu Technologiczno - Przyrodniczego w Falentach, w tym co najmniej: kawa - bez ograniczeń, herbata gatunkowa - bez ograniczeń, dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, woda mineralna gazowana i niegazowana - po 300 ml na osobę, soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka - po 300 ml na osobę, ciasta: serniczki, babeczki z owocami, ciastka tortowe - po 4 szt. na osobę, ciastka: kruche, wafelki waniliowe i czekoladowe - po 4 szt. na osobę, owoce: winogrona, jabłka, mandarynki, banany - po 0,15 kg na osobę, tartinki z wędliną, z jajkiem, z pasztetem, z łososiem, z serem - po 4 na osobę, 2) o godzinie 15:00 obiad dla maksymalnie 100 osób, w Sali Kolumnowej w Pałacu w Falentach, w tym: rosół z kołdunami, polędwiczki wieprzowe z kluskami śląskimi, warzywa gotowane i zestaw surówek, deser: mus owocowy i/lub czekoladowy, woda mineralna niegazowana z cytryną - bez ograniczeń soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy - po 300 ml na osobę, opcjonalnie wykonawca zapewni rosół z makaronem oraz danie wegetariańskie: pierogi z dwoma różnymi nadzieniami - maksymalnie 20%.3) o godzinie 19:00 kolacja dla maksymalnie 100 osób w Sali Kolumnowej w Pałacu w Falentach, w tym: przystawki zimne: tatar z łososia, bukiet sałat: z grillowanym kurczakiem i z serem, przystawki gorące: żurek z jajkiem i osobno podana kiełbasa biała oraz pieczywo, udziec z indyka w sosie żurawinowym podany z fasolką i ziemniakami pure, woda mineralna niegazowana z cytryną - bez ograniczeń, soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy - po 300 ml na osobę, opcjonalnie wykonawca zapewni danie wegetariańskie: grillowane warzywa podane z ryżem - maksymalnie do 15%.w dniu 26 kwietnia 2013 r. 1) w godzinach od 8.30 do 14.00 poczęstunek dla maksymalnie 100 osób, w foyer przy Sali Kryształowej w Pawilonie Naukowym Instytutu Technologiczno - Przyrodniczego w Falentach, w tym : kawa - bez ograniczeń, herbata gatunkowa - bez ograniczeń, dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, woda mineralna gazowana i niegazowana - po 300 ml na osobę, soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka - po 300 ml na osobę, ciasta: serniczki, babeczki z owocami - po 4 na osobę, ciastka kruche: herbatniki, wafelki, waniliowe i czekoladowe - po 4 na osobę, owoce: winogrona, jabłka, mandarynki, banany - po 0,15 kg na osobę, tartinki z wędliną, z jajkiem, z pasztetem, z łososiem, z serem - po 4 na osobę, 2) o godzinie 14:30 obiad dla maksymalnie 100 osób, w Sali Kolumnowej w Pałacu w Falentach, w tym: zupa grzybowa, roladki z piersi kurczaka faszerowane szpinakiem i suszonymi pomidorami, dodatki: kasza kuskus, ziemniaki opiekane, sos pomidorowy, zestaw surówek, deser: lody waniliowe i sorbety z dodatkiem owoców - po 1 gałce na osobę. woda mineralna niegazowana z cytryną - bez ograniczeń soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy - po 300 ml na osobę, opcjonalnie wykonawca zapewni danie wegetariańskie: papryka nadziewana kaszą kuskus z warzywami - maksymalnie do 30%.Uwagi ogólne 1. Wszystkie posiłki podane będą przez obsługę zapewnioną przez Wykonawcę. 2. Poczęstunek w foyer przy Sali Kryształowej w Pawilonie Naukowym Instytutu Technologiczno - Przyrodniczego w Falentach zostanie podany ze zorganizowanego przez Wykonawcę bufetu. 3. Obiady i kolacja w Sali Kolumnowej w Pałacu w Falentach zostaną podane przy stołach pokrytych obrusami, standardowa zastawa stołowa - wielokrotnego użytku. Wykonawca zapewni liczbę miejsc siedzących odpowiadającą liczbie osób spożywających posiłek. Przewidywany czas na spożycie obiadu - 1 godzina, kolacji do 2 godzin. 4. Posiłki gorące zostaną podane w temperaturze odpowiedniej dla każdego rodzaju dania. 5. Ostateczna liczba osób zostanie ustalona w oparciu o imienne listy obecności przekazane Wykonawcy przez Zamawiającego do dnia 22.04.2013 r. Pozostałe warunki dotyczące realizacji przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy, stanowiący załącznik nr 6 do SIWZ.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Schemat III Pomocy Technicznej Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.04.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • GRANATOIL Graniszewscy Sp. J. Oddział Zagórze, ul. Przemysłowa 1, 07-407 Czerwin, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 24439,02 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9006,00

  • Oferta z najniższą ceną: 9006,00 / Oferta z najwyższą ceną: 29266,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.