eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych).

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-06-16

Rzeszów: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych).
Numer ogłoszenia: 155787 - 2010; data zamieszczenia: 16.06.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 25546 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Rzeszowie, ul. Załęska 76, 35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 017 8580700, faks 0-17 8535420.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych)..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych). PAKIET I Przedmiot zamówienia: mięso wieprzowe, wołowe i wędliny. Produkty zwierzęce mięso i produkty mięsne - 15100000-9. KOD (CPV): 15100000-9, 15111000-9, 15113000-3, 15131100-6, 15131120-2, 15131310-1, 15131134-3, 15131130-5, 15131410-2. Lp. Asortyment, Jed. miary, Ilość, 1. Mięso wołowe gulaszowe II, kg 5 065; 2. Mięso wieprzowe gulaszowe II a (80% mięsa,20% tłuszczu), kg 9 467; 3. Karkówka wieprzowa bez kości, kg 2 024; 4. Polędwica sopocka, kg 700; 5. Salceson włoski, kg 2 822; 6. Pasztetowa wieprzowa, kg 2 806; 7. Pieczeń rzymska, kg 3 890; 8. Parówki wieprzowe cienkie, kg 3 321; 9. Kiełbasa toruńska, kg 1 140; 10. Kiełbasa parówkowa, kg 3 088; 11. Kiełbasa krakowska parzona, kg 1 294; 12. Kaszanka, kg 2 460; 13. Kiełbasa zwyczajna, kg 7 882; 14. Kiełbasa szynkowa, kg 902; 15. Luncheon meat prasowany (wędlina), kg 3 693; 16. Mortadela, kg 2 786; 17. Szynka gotowana wieprzowa, kg 795; 18. Mielonka wieprzowa prasowana, kg 3 483; 19. Golonka konserwowa prasowana, kg 1 248; PAKIET II Przedmiot zamówienia: mięso i wędliny drobiowe. Produkty zwierzęce mięso i produkty mięsne - 15100000-9. KOD (CPV): 15100000-9, 15112300-9, 15114000-0, 15112000-6, 15131135-0. Lp. Asortyment, Jed. miary, Ilość, 1. Wątroba z kurczaka, kg 2 020; 2. Żołądki z kurczaka , kg 950; 3. Ćwiartka z kurczaka (nogi), kg 5 830; 4. Filet z kurczaka, kg 1 420; 5. Parówki drobiowe cienkie, kg 2 110; 6. Szynka drobiowa, kg 770; 7. Polędwica drobiowa, kg 760; Oferty należało składać w odniesieniu do: jednej lub dwóch części..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.13.11.00-6, 15.13.11.20-2, 15.13.13.10-1, 15.13.11.34-3, 15.13.11.30-5, 15.13.14.10-2, 15.11.23.00-9, 15.11.40.00-0, 15.11.20.00-6, 15.13.11.35-0.

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.05.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO SZYNK - POL Mastej S. J., 39 - 200 Dębica, ul. Krakowska 92c, 39-200 Dębica, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 409649,94 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 409080,87

  • Oferta z najniższą ceną: 409080,87 / Oferta z najwyższą ceną: 490613,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawy mięsa i wędlin drobiowych.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.04.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁADY MIĘSNE, Wiesław Leśniak, 33 - 300 Nowy Sącz, ul. Axentowicza 20 a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 89525,39 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 92316,04

  • Oferta z najniższą ceną: 92316,04 / Oferta z najwyższą ceną: 92316,04

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.