eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-06-07

Warszawa: Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Numer ogłoszenia: 74283 - 2016; data zamieszczenia: 07.06.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Urząd Dozoru Technicznego , ul. Szczęśliwicka 34, 02-353 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 5722100, faks 022 5722388.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.udt.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa osoba prawna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne: a) świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń, spotkań dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - dot. część nr 1, 2, 3, 5, 6; b) świadczenie usług cateringowych wraz z wynajem sali szkoleniowej na potrzeby szkoleń, spotkań dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - dot. części nr 4; - zgodnie z wymogami zawartymi w opisie przedmiotu zamówienia - załącznik nr 3 do SIWZ oraz we wzorze umowy - załącznik nr 7 do SIWZ. 2. Przedmiot zamówienia jest podzielony: Wykonawca może złożyć oferty częściowe, tj. na jedną lub więcej części zamówienia, bądź na całość przedmiotu zamówienia. Każdą część zamówienia, należy traktować jako oddzielny przedmiot zamówienia, a wszelkie zapisy SIWZ dotyczące oferty należy rozumieć jako oferty częściowe..

II.1.5)

V przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających: a)zamówienie uzupełniające polega na powtórzeniu tego samego rodzaju zamówień, odpowiadających przedmiotowi zamówienia podstawowego (art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy Pzp); b)Zamawiający może ale nie musi udzielić zamówienia uzupełniającego: - do wysokości nie większej niż 20% wartości zamówienia podstawowego; - w okresie 3 lat od udzielania zamówienia podstawowego; c) w przypadku wystąpienia potrzeby, zamówienie uzupełniające zostanie udzielone w trybie zamówienia z wolnej ręki, na podstawie odrębnej umowy.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.32.00.00-9, 55.33.00.00-2, 70.22.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 24.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca wykonał, a w przypadku świadczeń okresowych/ciągłych również wykonuje, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej jedną usługę cateringową o wartości nie mniejszej niż: część nr 1 - 6 000,00 zł brutto część nr 2 - 6 000,00 zł brutto część nr 3 - 6 000,00 zł brutto część nr 4 - 6 000,00 zł brutto część nr 5 - 6 000,00 zł brutto część nr 6 - 20 000,00 zł brutto Przez usługę cateringową Zamawiający rozumie: Przygotowanie posiłków, ich dostarczenie (dowiezienie transportem), rozmieszczenie, serwowanie oraz usługi porządkowe po zakończeniu serwowania posiłków (dla części 4 - z dostarczeniem i/lub bez dostarczenia posiłków). Usługi wykonywane cyklicznie (wielokrotnie) dla jednego podmiotu w ciągu ostatnich trzech lat można sumować, aby wykazać łączną kwotę odpowiadającą kwocie dla danej części. W przypadku, gdy Wykonawca wykonał lub nadal wykonuje usługi, wartość zrealizowanych usług, na dzień składania ofert, nie może być mniejsza niż wartość brutto (dla każdej z części), tj.: - nie może być mniejsza niż 6 000,00 zł brutto - dot. części nr 1, 2, 3, 4, 5 - nie może być mniejsza niż 20 000,00 zł brutto - dot. części nr 6. W przypadku, gdy Wykonawca składa ofertę na więcej niż jedną część przedmiotu zamówienia, ww. warunek zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże usługi odpowiadające: - ilości części, na które Wykonawca składa ofertę oraz - wartości minimalnej warunku każdej z tych części tj. składając ofertę np. na część nr 1 i nr 3, Wykonawca musi wykazać się wykonaniem min. 2 usług, każda o wartości nie mniejszej niż 6 000,00 zł brutto. Zamawiający dopuszcza spełnienie warunku, np. na dwie części jednocześnie poprzez wykazanie się jedną usługą o łącznej wartości równej lub przekraczającej sumę kwot minimalnych (dla danych części). Zamawiający nie dopuszcza sumowania różnych usług (wykonywanych dla różnych podmiotów) w celu spełnienia warunku dla jednej z części.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;
  • określenie dostaw lub usług, których dotyczy obowiązek wskazania przez wykonawcę w wykazie lub złożenia poświadczeń, w tym informacja o dostawach lub usługach niewykonanych lub wykonanych nienależycie
    Wykonawca wykonał, a w przypadku świadczeń okresowych/ciągłych również wykonuje, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej jedną usługę cateringową o wartości nie mniejszej niż: część nr 1 - 6 000,00 zł brutto część nr 2 - 6 000,00 zł brutto część nr 3 - 6 000,00 zł brutto część nr 4 - 6 000,00 zł brutto część nr 5 - 6 000,00 zł brutto część nr 6 - 20 000,00 zł brutto Przez usługę cateringową Zamawiający rozumie: Przygotowanie posiłków, ich dostarczenie (dowiezienie transportem), rozmieszczenie, serwowanie oraz usługi porządkowe po zakończeniu serwowania posiłków (dla części 4 - z dostarczeniem i/lub bez dostarczenia posiłków). Usługi wykonywane cyklicznie (wielokrotnie) dla jednego podmiotu w ciągu ostatnich trzech lat można sumować, aby wykazać łączną kwotę odpowiadającą kwocie dla danej części. W przypadku, gdy Wykonawca wykonał lub nadal wykonuje usługi, wartość zrealizowanych usług, na dzień składania ofert, nie może być mniejsza niż wartość brutto (dla każdej z części), tj.: - nie może być mniejsza niż 6 000,00 zł brutto - dot. części nr 1, 2, 3, 4, 5 - nie może być mniejsza niż 20 000,00 zł brutto - dot. części nr 6. W przypadku, gdy Wykonawca składa ofertę na więcej niż jedną część przedmiotu zamówienia, ww. warunek zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże usługi odpowiadające: - ilości części, na które Wykonawca składa ofertę oraz - wartości minimalnej warunku każdej z tych części tj. składając ofertę np. na część nr 1 i nr 3, Wykonawca musi wykazać się wykonaniem min. 2 usług, każda o wartości nie mniejszej niż 6 000,00 zł brutto. Zamawiający dopuszcza spełnienie warunku, np. na dwie części jednocześnie poprzez wykazanie się jedną usługą o łącznej wartości równej lub przekraczającej sumę kwot minimalnych (dla danych części). Zamawiający nie dopuszcza sumowania różnych usług (wykonywanych dla różnych podmiotów) w celu spełnienia warunku dla jednej z części.;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

a) Formularz oferty (wypełniony i podpisany) - wzór Załącznik nr 1 do SIWZ; b) Formularz cenowy (wypełniony i podpisany) - odpowiednio dla danej części przedmiotu zamówienia - załącznik nr 2 do SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 90
  • 2 - Termin realizacji zlecenia - 10

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zgodnie z art. 144 ust. 1 ustawy, Zamawiający przewiduje możliwość dokonania zmian w umowie w następujących przypadkach: - zmiana powszechnie obowiązujących przepisów prawa mających wpływ na realizację zamówienia, - nastąpi zdarzenie siły wyższej, niezależne od stron umowy, uniemożliwiające wykonanie przedmiotu umowy zgodnie z SIWZ, - zmiany będące następstwem okoliczności leżących po stronie Zamawiającego (tj. np. zmiany wprowadzone w schemacie organizacyjnym lub w zakresie działalności Zamawiającego), co przyczyni się do: a) wprowadzenia koniecznych zmian w zakresie przedmiotu/sposobu realizacji zamówienia (zakres świadczonych usług, skład menu, ceny jednostkowe) b) rezygnacji przez Zamawiającego z realizacji części przedmiotu umowy. - zaoferowanie przez Wykonawcę innego miejsca świadczenia usług (tj. lokalu sali szkoleniowej), mieszczącego się na terenie właściwego miasta, zgodnie z wymogami SIWZ i załączników - dotyczy części nr 4 przedmiotu zamówienia. - wprowadzenie podwykonawcy - w takiej sytuacji umowa podlega aneksowaniu w zakresie zapisów odnoszących się do podwykonawstwa, zgodnie z poniższymi wymaganiami Zamawiającego: a) Zamawiający dopuszcza wykonanie prac przez Wykonawcę przy współudziale podwykonawcy. b) Wykonawca odpowiada przed Zamawiającym za wszelkie działania i zaniechania swoje i swojego podwykonawcy oraz ponosi pełną odpowiedzialność za swoich pracowników i pracowników podwykonawcy. c) Podwykonawcy muszą posiadać uprawnienie do wykonywania zleconej części prac. d) Wykonawca zapewni, aby wszystkie umowy z podwykonawcami zostały sporządzone na piśmie i na wezwanie Zamawiającego przekaże mu kopie każdej z tych umów. e) Wykonawca odpowiada za działania, zaniechania, zaniedbania i uchybienia każdego podwykonawcy tak, jakby to były działania, zaniechania, zaniedbania i uchybienia jego własnych pracowników lub przedstawicieli. f) Wykonawca zobowiązany jest pisemnie poinformować podwykonawców o warunkach niniejszej umowy. g) Nie zastosowanie się Wykonawcy do wymogów wynikających z postanowień umowy, upoważnia Zamawiającego do podjęcia wszelkich niezbędnych działań w celu wyegzekwowania od Wykonawcy i wszystkich podwykonawców ustaleń danej umowy, aż do odstąpienia od umowy z Wykonawcą z winy Wykonawcy włącznie. - rezygnacji z podwykonawcy (dotyczy Wykonawcy, który przy wykonywaniu zamówienia powierzył podwykonawcy realizacje części zamówienia) - w takiej sytuacji z umowy zostaną usunięte zapisy § 11 umowy - załącznik nr 7 do SIWZ. Uwaga: Jeżeli rezygnacja z podwykonawcy dotyczy podmiotu, na którego zasoby Wykonawca powoływał się, na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b Ustawy Pzp, w celu wykazania spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, Wykonawca jest obowiązany wykazać Zamawiającemu, iż proponowany inny podwykonawca lub Wykonawca samodzielnie spełnia je w stopniu nie mniejszym niż wymagany w trakcie postępowania o udzielenie zamówienia. Powyższe postanowienia stanowią katalog zmian, na które Zamawiający może wyrazić zgodę. Nie stanowią jednocześnie zobowiązania do wyrażenia takiej zgody. Zmiany umowy wymagają formy pisemnej pod rygorem nieważności, w postaci aneksu do umowy.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.udt.gov.pl, zakładka: O nas > Zamówienia publiczne i sprzedaż majątku> Zamówienia publiczne
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: www.udt.gov.pl - bezpłatnie lub odpłatnie w siedzibie Zamawiającego w Warszawie przy ul. Szcześliwickiej 34, cena: 0,50 zł za stronę formatu A4 + koszt przesyłki..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.06.2016 godzina 12:00, miejsce: Urząd Dozoru Technicznego, ul. Szczęśliwicka 34, 02-353 Warszawa, pokój nr 2 - KANCELARIA UDT.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: 1. Termin płatności - faktura będzie płatna przelewem w terminie 21 dni od daty otrzymania przez Zamawiającego prawidłowo wystawionej pod względem rachunkowym i formalnym faktury VAT wraz z kopią podpisanego protokołu odbioru. 2. Zamawiający wykluczy z postępowania o udzielenie zamówienia Wykonawców, którzy w okresie 3 lat przed wszczęciem postępowania, w sposób zawiniony poważnie naruszyli obowiązki zawodowe, w szczególności, gdy Wykonawcy w wyniku zamierzonego działania lub rażącego niedbalstwa nie wykonali lub nienależycie wykonali zamówienie, co zamawiający jest w stanie wykazać za pomocą dowolnych środków dowodowych. Zamawiający nie wykluczy z postępowania o udzielenie zamówienia Wykonawców, którzy udowodnią, że podjęli konkretne środki techniczne, organizacyjne i kadrowe, które mają zapobiec zawinionemu i poważnemu naruszaniu obowiązków zawodowych w przyszłości oraz naprawili szkody powstałe w wyniku naruszenia obowiązków zawodowych lub zobowiązali się do ich naprawienia..

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Usługa cateringowa na terenie miasta Dąbrowa Górnicza.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Zakres przedmiotu zamówienia - Usługa cateringowa: 1) przerwy kawowe 2) obiady 2. Główne miejsce świadczenia usług: Oddział UDT, W. Przybylaka 8, 41-300 Dąbrowa Górnicza Zamawiający zastrzega sobie prawo do wskazania innego miejsca świadczenia usług, mieszczącego się na terenie właściwego miasta, zgodnie z podziałem zamówienia na części..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.32.00.00-9, 55.33.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin realizacji zlecenia - 10

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Usługa cateringowa na terenie miasta Gorzów Wielkopolski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Zakres przedmiotu zamówienia - Usługa cateringowa: 1) przerwy kawowe 2) obiady 2. Główne miejsce świadczenia usług: Oddział UDT, ul. Kotsisa 3, 66-400 Gorzów Wielkopolski Zamawiający zastrzega sobie prawo do wskazania innego miejsca świadczenia usług, mieszczącego się na terenie właściwego miasta, zgodnie z podziałem zamówienia na części..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.32.00.00-9, 55.33.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin realizacji zlecenia - 10

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Usługa cateringowa na terenie miasta Piotrków Trybunalski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Zakres przedmiotu zamówienia - Usługa cateringowa: 1) przerwy kawowe 2) obiady 2. Główne miejsce świadczenia usług: Oddział UDT, ul. Wiosenna 3, 97-300 Piotrków Trybunalski Zamawiający zastrzega sobie prawo do wskazania innego miejsca świadczenia usług, mieszczącego się na terenie właściwego miasta, zgodnie z podziałem zamówienia na części..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.32.00.00-9, 55.33.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin realizacji zlecenia - 10

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Usługa cateringowa wraz z wynajmem sali szkoleniowej na terenie miasta Rzeszów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Zakres przedmiotu zamówienia - Usługa cateringowa: 1) przerwy kawowe 2) obiady 3) wynajem sali mieszczącej 20 osób w układzie szkolnym lub w podkowę, zamiennie sala mieszcząca 50 osób w układzie kinowym 2. Główne miejsce świadczenia usług: na terenie miasta Rzeszów Zamawiający zastrzega sobie prawo do wskazania innego miejsca świadczenia usług, mieszczącego się na terenie właściwego miasta, zgodnie z powyższym podziałem zamówienia na części, w tym, dla części 4 przedmiotu zamówienia, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zlecenia realizacji usług w siedzibie Oddziału UDT, tj. ul. Wita Stwosza 49, 35-113 Rzeszów.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.32.00.00-9, 55.33.00.00-2, 70.22.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin realizacji zlecenia - 10

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Usługa cateringowa na terenie miasta Szczecin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Zakres przedmiotu zamówienia - Usługa cateringowa: 1) przerwy kawowe 2) obiady 2. Główne miejsce świadczenia usług: Oddział UDT, ul. Wincentego Pola 2b, 71-342 Szczecin Zamawiający zastrzega sobie prawo do wskazania innego miejsca świadczenia usług, mieszczącego się na terenie właściwego miasta, zgodnie z podziałem zamówienia na części..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.32.00.00-9, 55.33.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. termin realizacji zlecenia - 10

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Usługa cateringowa na terenie miasta Warszawa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Zakres przedmiotu zamówienia - Usługa cateringowa: 1) przerwy kawowe 2) obiady 2. Główne miejsce świadczenia usług: Oddział UDT, ul. Radarowa 9, 02-137 Warszawa Zamawiający zastrzega sobie prawo do wskazania innego miejsca świadczenia usług, mieszczącego się na terenie właściwego miasta, zgodnie z podziałem zamówienia na części..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.32.00.00-9, 55.33.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 24.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin realizacji zlecenia - 10

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.