eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, wędlin drobiowych i wieprzowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-02-21

Gdańsk: Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, wędlin drobiowych i wieprzowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
Numer ogłoszenia: 74014 - 2013; data zamieszczenia: 21.02.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 30340 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka, ul. Siennicka 23, 80-758 Gdańsk, woj. , tel. 058 301-60-33 w. 301, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, wędlin drobiowych i wieprzowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część 1 - Mięso drobiowe : 1. Żołądki drobiowe świeże w ilości - 1400 kg 2. Serca drobiowe świeże w ilości - 1000 kg 3. Pierś z kurczaka świeża w ilości - 70 kg 4. Kurczak cały świeży w ilości - 2000 kg 5. Wątroba drobiowa świeża w ilości - 1000 kg Część 2 : Mięso wołowe i wieprzowe : 1. Mięso wołowe - gulaszowe świeże bez błon i tłuszczu w ilości - 500 kg 2. Wątroba wieprzowa świeża płaty w ilości - 1400 kg 3. Serca wieprzowe świeże w ilości - 1100 kg 4. Karkówka wieprzowa świeża w ilości - 200 kg 5. Łopatka wieprzowa świeża w ilości - 300 kg 6. Mięso wieprzowe gulaszowe świeże bez błon i tłuszczu w ilości - 800 kg 7. Schab wieprzowy świeży bez kości w ilości - 70 kg 8. Mięso mielone wołowo-wieprzowe świeże skład 50 % wołowiny i 50 % wieprzowiny w ilości - 3000 kg Część 3 - Wędliny wieprzowe : 1. Parówka cienka wieprzowa w ilości - 1500 kg 2. Kiełbasa parówkowa w ilości - 1500 kg 3. Mortadela wieprzowa w ilości - 2100 kg 4. Pasztetowa wieprzowa w ilości - 600 kg 5. Kaszanka jęczmienna w ilości - 2600 kg 6. Salceson czarny podrobowy w ilości - 1600 kg 7. Mielonka wieprzowa w ilości - 1600 kg 8. Przysmak śniadaniowy w ilości - 1400 kg 9. Kiełbasa kanapkowa w ilości - 1700 kg 10. Kiełbasa śląska w ilości - 700 kg 11. Kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości - 20 kg 12. Kiełbasa krakowska parzona w ilości - 40 kg 13. Kiełbasa toruńska w ilości - 700 kg 14. Kiełbasa golonkowa w ilości - 1500 kg 15. Kiełbasa biała parzona w ilości - 120 kg 16. Kiełbasa zwyczajna w ilości - 3300 kg 17. Kiełbasa podwawelska w ilości - 3100 kg 18. Metka cebulowa w ilości - 800 kg 19. Kiełbasa żywiecka w ilości - 10 kg Część 4 - Wędliny drobiowe : 1. Kiełbasa tyrolska drobiowa w ilości - 1000 kg 2. Kiełbasa śniadaniowa drobiowa w ilości - 1500 kg 3. Serdelka drobiowa w ilości - 1500 kg 4. Salceson drobiowy w ilości - 1500 kg 5. Pieczeń drobiowa w ilości - 1900 kg 6. Pasztetowa drobiowa w ilości - 1600 kg 7. Kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości - 1100 kg 8. Parówka cienka drobiowa w ilości - 1700 kg 9. Polędwica prasowana drobiowa w ilości - 90 kg 10. Pasztet drobiowy zapiekany w ilości - 1300 kg 11. Mortadela drobiowa w ilości - 1000 kg 12. Szynka drobiowa w ilości - 100 kg 13. Szynka mielona drobiowa w ilości - 600 kg 14. Mielonka drobiowa w ilości - 600 kg.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00 - Świeży drób 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.40.00 - Podroby 15.11.90.00 - Mięsa różne 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.15.00 - Produkty drobiowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.02.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • F.P.H.U. Dzióbek Justyna Cyman, Bukowina 64A, 84-312 Cewice, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 29016,67 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 28120,00

  • Oferta z najniższą ceną: 28120,00 / Oferta z najwyższą ceną: 31358,40

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Mięso wołowe i wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.02.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska sp.j., ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 67960,48 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 50450,00

  • Oferta z najniższą ceną: 50450,00 / Oferta z najwyższą ceną: 86249,60

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Wędliny wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.02.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska sp.j., ul.Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 153769,43 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 146052,50

  • Oferta z najniższą ceną: 146052,50 / Oferta z najwyższą ceną: 281618,40

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.02.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne VIOLA Meyer sp. z o.o., Wyzwolenia 13A, 86-141 Lniano, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 109646,57 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 84112,60

  • Oferta z najniższą ceną: 84112,60 / Oferta z najwyższą ceną: 157141,30

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.