To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-02-21
Gdańsk: Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, wędlin drobiowych i wieprzowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
Numer ogłoszenia: 74014 - 2013; data zamieszczenia: 21.02.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 30340 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka, ul. Siennicka 23, 80-758 Gdańsk, woj. , tel. 058 301-60-33 w. 301, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, wędlin drobiowych i wieprzowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część 1 - Mięso drobiowe : 1. Żołądki drobiowe świeże w ilości - 1400 kg 2. Serca drobiowe świeże w ilości - 1000 kg 3. Pierś z kurczaka świeża w ilości - 70 kg 4. Kurczak cały świeży w ilości - 2000 kg 5. Wątroba drobiowa świeża w ilości - 1000 kg Część 2 : Mięso wołowe i wieprzowe : 1. Mięso wołowe - gulaszowe świeże bez błon i tłuszczu w ilości - 500 kg 2. Wątroba wieprzowa świeża płaty w ilości - 1400 kg 3. Serca wieprzowe świeże w ilości - 1100 kg 4. Karkówka wieprzowa świeża w ilości - 200 kg 5. Łopatka wieprzowa świeża w ilości - 300 kg 6. Mięso wieprzowe gulaszowe świeże bez błon i tłuszczu w ilości - 800 kg 7. Schab wieprzowy świeży bez kości w ilości - 70 kg 8. Mięso mielone wołowo-wieprzowe świeże skład 50 % wołowiny i 50 % wieprzowiny w ilości - 3000 kg Część 3 - Wędliny wieprzowe : 1. Parówka cienka wieprzowa w ilości - 1500 kg 2. Kiełbasa parówkowa w ilości - 1500 kg 3. Mortadela wieprzowa w ilości - 2100 kg 4. Pasztetowa wieprzowa w ilości - 600 kg 5. Kaszanka jęczmienna w ilości - 2600 kg 6. Salceson czarny podrobowy w ilości - 1600 kg 7. Mielonka wieprzowa w ilości - 1600 kg 8. Przysmak śniadaniowy w ilości - 1400 kg 9. Kiełbasa kanapkowa w ilości - 1700 kg 10. Kiełbasa śląska w ilości - 700 kg 11. Kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości - 20 kg 12. Kiełbasa krakowska parzona w ilości - 40 kg 13. Kiełbasa toruńska w ilości - 700 kg 14. Kiełbasa golonkowa w ilości - 1500 kg 15. Kiełbasa biała parzona w ilości - 120 kg 16. Kiełbasa zwyczajna w ilości - 3300 kg 17. Kiełbasa podwawelska w ilości - 3100 kg 18. Metka cebulowa w ilości - 800 kg 19. Kiełbasa żywiecka w ilości - 10 kg Część 4 - Wędliny drobiowe : 1. Kiełbasa tyrolska drobiowa w ilości - 1000 kg 2. Kiełbasa śniadaniowa drobiowa w ilości - 1500 kg 3. Serdelka drobiowa w ilości - 1500 kg 4. Salceson drobiowy w ilości - 1500 kg 5. Pieczeń drobiowa w ilości - 1900 kg 6. Pasztetowa drobiowa w ilości - 1600 kg 7. Kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości - 1100 kg 8. Parówka cienka drobiowa w ilości - 1700 kg 9. Polędwica prasowana drobiowa w ilości - 90 kg 10. Pasztet drobiowy zapiekany w ilości - 1300 kg 11. Mortadela drobiowa w ilości - 1000 kg 12. Szynka drobiowa w ilości - 100 kg 13. Szynka mielona drobiowa w ilości - 600 kg 14. Mielonka drobiowa w ilości - 600 kg.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00 - Świeży drób 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.40.00 - Podroby 15.11.90.00 - Mięsa różne 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.15.00 - Produkty drobiowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Mięso drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.02.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- F.P.H.U. Dzióbek Justyna Cyman, Bukowina 64A, 84-312 Cewice, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 29016,67 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 28120,00
Oferta z najniższą ceną: 28120,00 / Oferta z najwyższą ceną: 31358,40
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Mięso wołowe i wieprzowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.02.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSA ANIOŁKOWSCY JUSTYNA STANKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
- Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska sp.j., ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 67960,48 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 50450,00
Oferta z najniższą ceną: 50450,00 / Oferta z najwyższą ceną: 86249,60
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Wędliny wieprzowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.02.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSA ANIOŁKOWSCY JUSTYNA STANKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
- Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska sp.j., ul.Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 153769,43 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 146052,50
Oferta z najniższą ceną: 146052,50 / Oferta z najwyższą ceną: 281618,40
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Wędliny drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.02.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne VIOLA Meyer sp. z o.o., Wyzwolenia 13A, 86-141 Lniano, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 109646,57 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 84112,60
Oferta z najniższą ceną: 84112,60 / Oferta z najwyższą ceną: 157141,30
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z GDAŃSKA
- Dostawa środków do dezynfekcji
- DOSTAWY PRODUKTÓW MLECZARSKICH I TŁUSZCZY ROŚLINNYCH DO SMAROWANIA PIECZYWA
- Dostawa przetworników na bazie siatek Bragga
- Dostawa siana i słomy do Gdańskiego Ogrodu Zoologicznego w latach 2024-2025
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW GOSPODARCZYCH DLA COPERNICUS PL SP. Z O.O.
- Dostawa komputerów przenośnych - laptopów wraz z niezbędnym oprogramowaniem dla jednostek oświatowych Gminy Miasta Gdańska
więcej: przetargi w Gdańsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy mięsa, wędlin oraz podrobów do COSSW w Kulach OZ Sulejów
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 19 w Chorzowie, ul. Karpacka 15 - I/2024
- DOSTAWA MIĘSA
- Dostawa artykułów drobiowych
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 13 w Chorzowie, ul. Styczyńskiego 32 - I/2024
- DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ ZESPOŁU SZKÓŁ SPORTOWYCH IM. POLSKICH OLIMPIJCZYKÓW W DĄBROWIE GÓRNICZEJ
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.