To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-12-17
Mogilno: usługa sukcesywnego gotowania i dowożenia gorących posiłków do lokalu mieszczącego się w Mogilnie, ul. Rynek 10 dla podopiecznych Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Mogilnie
Numer ogłoszenia: 524174 - 2013; data zamieszczenia: 17.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 468774 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Mogilnie, ul. Rynek 10, 88-300 Mogilno, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 52 3159315, faks 52 315 93 16.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: usługa sukcesywnego gotowania i dowożenia gorących posiłków do lokalu mieszczącego się w Mogilnie, ul. Rynek 10 dla podopiecznych Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Mogilnie.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1)Przedmiotem zamówienia jest usługa sukcesywnego gotowania i dowożenia gorących posiłków do lokalu mieszczącego się w Mogilnie, ul. Rynek 10 (Jadłodajnia MGOPS) dla podopiecznych Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Mogilnie w okresie od 01.01.2014 do 31.12.2014. 2)posiłek należy dostarczać własnym transportem przez 5 dni w tygodniu do Jadłodajni MGOPS w godzinach między 113° a 12°°, zgodnie z podanym poniżej harmonogramem: od poniedziałku do piątku: zupa z wkładką + pieczywo (chleb), w piątek lub w dzień poprzedzający dzień świąteczny należy dodatkowo dostarczyć suchy prowiant na jeden lub dwa dni (tj. sobota i niedziela lub inne dni świąteczne), np. pieczywo + wędlina, pieczywo + pasztet, pieczywo + ser topiony. 3)gorący posiłek jednodaniowy musi składać się z: zupa minimum 0, 40 litra, wkładka mięsna minimum 100 gram, pieczywo- 150 gram( chleb). Każdy posiłek musi zawierać co najmniej 25 % kalorii z tłuszczu, nie więcej jednak niż 35 %, oraz co najmniej 15 % kalorii z białka. Posiłek powinien w swoim składzie zawierać warzywa, nasiona roślin strączkowych i ziemniaki lub makaron. Temperatura dostarczanych gorących posiłków winna wynosić 70 stopni Celsjusza. Suchy prowiant na każdy dzień (sobota, niedziela lub inny dzień świąteczny) musi składać się z : pieczywo (chleb) - minimum 150 gram, wędlina: kiełbasa miękka np. parówkowa, mielonka, mortadela minimum 100 gram lub kiełbasa twarda np. piwna, żywiecka minimum 50 gram lub ser topiony minimum 100 gram lub - pasztet minimum 70 gram na każdy wolny dzień asortyment dodatku do pieczywa musi być inny np. pieczywo + kiełbasa, pieczywo + ser topiony, pieczywo + pasztet. Suchy prowiant podczas transportu musi być odpowiednio zabezpieczony przed zepsuciem oraz musi być zapakowany w woreczek foliowy przeznaczony do celów spożywczych. Suchy prowiant musi być również dostarczony Zamawiającemu w specjalnie do tego przeznaczonych pojemnikach, chroniących przed zepsuciem; zwrot pojemników nastąpi dnia następnego. 4)ilość szacunkowa zamawianych posiłków (porcji): 70 porcji dziennie 5)podana cena jednostkowa posiłku (zupa + pieczywo lub suchy prowiant) musi mieć wkalkulowaną cenę za dowóz posiłku własnym transportem do Jadłodajni przy MGOPS w Mogilnie..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: PPUH Oliwer ul. 4 Stycznia 34 D 88-190 Barcin
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PPUH Oliwer, ul. 4 Stycznia 34 D, 88-190 Barcin, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 74095,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 65152,50
Oferta z najniższą ceną: 65152,50 / Oferta z najwyższą ceną: 102097,80
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringowa na potrzeby szkoleń w ramach projektu: Utworzenie i wsparcie funkcjonowania Branżowego Centrum Umiejętności przy Zespole Szkół Centrum Kształcenia w Gołotczyźnie.
- Świadczenie kompleksowej całodziennej usługi żywienia pacjentów wraz z dzierżawą pomieszczeń kuchni i bufetu
- Usługa cateringu dla dzieci, które będą uczęszczać do trzech przedszkoli w 2026 roku w dzielnicy Ursus m. st. Warszawy
- Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie całodobowego żywienia mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Łodzi ul. Sierakowskiego 65 w 2026 roku"
- Przygotowanie i dostawę całodobowego wyżywienia dla wychowanków Placówki Opiekuńczo-Wychowawczej w Starachowicach
- "Świadczenie usługi cateringu na przygotowanie, dostarczanie i przekazywanie posiłków obiadowych dla wychowanków Domu Dziecka przy CAOPOW w Bogacicy na 2026 r."
więcej: Usługi gotowania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.