eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ŻydowoPrzetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy przetworów mleczarskich do Zakładu Karnego w Gębarzewie w 2021 roku

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2020-12-03

Ogłoszenie nr 510531921-N-2020 z dnia 2020-12-03 r.
Zakład Karny w Gębarzewie:

Przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy przetworów mleczarskich do Zakładu Karnego w Gębarzewie w 2021 roku

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak
Numer ogłoszenia: 596644-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny w Gębarzewie, krajowy numer identyfikacyjny 79113100000000, Gębarzewo -, 62-241 Żydowo, woj. wielkopolskie, państwo Polska

telefon: 614 292 300
faks: 614 262 453
e-mail: dkw_gebarzewo@sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny - jednostka organizacyjna więziennictwa

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy przetworów mleczarskich do Zakładu Karnego w Gębarzewie w 2021 roku

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): D/kw.2232.5.2020

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy dla Zamawiającego do:
1.1 Zakładu Karnego w Gębarzewie, 62-241 Żydowo
1.2. Oddziału Zewnętrznego w Środzie Wlkp., ul. Garncarska 1, 63-000 Środa Wlkp.,
przetworów mleczarskich w następującej ilości i asortymencie:



L p. Przedmiot zamówienia. Jednostka miary Szacunkowe ilości przedmiotu zamówienia *
1. 2. 3. 4.
1. Jogurt owocowy kg 2200
2. Jogurt naturalny kg 700
3. Maślanka naturalna l 100
4. Mleko w proszku pełne kg 1200
5. Twarożek ziarnisty kg 1300
6. Ser żółty twardy kg 500
7. Ser topiony kg 1500
8. Śmietana słodka 18% l 500
9. Twarożek homogenizowany smakowy kg 4000
10. Twaróg chudy kg 4200
11. Ser typu fromage kg 2100
12. Ser kanapkowy kg 10
13. Kefir l 20


*Podane w kolumnie nr 4 ilości dostaw są zbliżone ilościami do planowanych potrzeb jednostki. Służyć one będą wyłącznie do porównania ofert oraz do wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania. Oznacza to, że wielkości te nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia, w wyniku czego nie mogą stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia wielkości dostaw, jednocześnie Zamawiający zobowiązuje się i zastrzega, że wielkość zamówienia określoną w formularzu cenowym zrealizuje w minimum 80%. Dostawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia wyłącznie za faktycznie dostarczone ilości towaru.



Wymagania klasyfikacyjne.

1) Jogurt owocowy

Cechy dyskwalifikujące:
 niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia,
 wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy,
 rozwodnienie,
 opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone.

Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy.
Opakowanie jednostkowe kubek o pojemności 100g-150g wykonany z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Znakowanie.
Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje:
 nazwa produktu,
 wykaz składników,
 termin przydatności do spożycia,
 nazwę dostawcy – producenta, adres,
 zawartość netto,
 warunki przechowywania,
 oznaczenie partii produkcyjnej,
 zawartość tłuszczu,
Dostarczane partie jogurtu owocowego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju (dodatek smakowy) oraz terminu przydatności do spożycia.

2) Jogurt naturalny

Wygląd zewnętrzny – skrzep rozbity,
Barwa i konsystencja – charakterystyczna dla użytych dodatków, jednolita, gęsta
Smak i zapach – czysty lekko kwaśny,

Cechy dyskwalifikujące:
 niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia,
 wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy,
 rozwodnienie,
 opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone.

Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy.
Opakowanie jednostkowe kubek o pojemności 100g-150g wykonany z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Znakowanie
Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje:
 nazwa produktu,
 wykaz składników,
 termin przydatności do spożycia,
 nazwę dostawcy – producenta, adres,
 zawartość netto,
 warunki przechowywania,
 oznaczenie partii produkcyjnej,
 zawartość tłuszczu,
Dostarczane partie jogurtu naturalnego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju oraz terminu przydatności do spożycia.

3) Maślanka naturalna

Cechy dyskwalifikujące:
 niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia,
 wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy,
 rozwodnienie.
 opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone.

Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy.
Opakowanie jednostkowe o pojemności do 5l, winno być wykonane z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Znakowanie
Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje:
 nazwa produktu,
 wykaz składników,
 termin przydatności do spożycia,
 nazwę dostawcy – producenta, adres,
 zawartość netto,
 warunki przechowywania,
 oznaczenie partii produkcyjnej,
 zawartość tłuszczu,
Dostarczane partie maślanki w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju oraz terminu przydatności do spożycia

4) Mleko w proszku pełne

Zawartość tłuszczu nie mniej niż 25%.
Wygląd: proszek sypki, jednolity, drobno rozpylony
Barwa: biało kremowa, jednolita,
Smak i zapach: typowy dla mleka pasteryzowanego, bez obcych smaków i zapachów,
Cechy dyskwalifikujące:
 zanieczyszczenia mechaniczne,
 oznaki psucia,
 trwałe zbrylenia, zmiana koloru, obce zapachy i posmaki
 uszkodzenia mechaniczne opakowań, ich zanieczyszczenia, brak oznakowania.
Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 60 dni od daty dostawy.
Opakowanie jednostkowe o masie do 25 kg wykonane z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Znakowanie
Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje:
 nazwa produktu,
 wykaz składników,
 termin przydatności do spożycia,
 nazwę dostawcy – producenta, adres,
 zawartość netto,
 warunki przechowywania,
 oznaczenie partii produkcyjnej,
 zawartość tłuszczu,
Dostarczane partie mleka w proszku w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, oraz terminu przydatności do spożycia.
* Nie dopuszcza się wyrobów zastępczych np. zabielaczy do lodów.

5) Twarożek ziarnisty

Cechy dyskwalifikujące:
 niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia,
 wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki zapachy,
 rozwodnienie,
 opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone,
Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy.
Opakowanie jednostkowe kubek o pojemności 200 g wykonany z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Znakowanie
Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje:
 nazwa produktu,
 wykaz składników,
 termin przydatności do spożycia,
 nazwę dostawcy – producenta, adres,
 zawartość netto,
 warunki przechowywania,
 oznaczenie partii produkcyjnej,
 zawartość tłuszczu,
Dostarczane partie twarożku ziarnistego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju oraz terminu przydatności do spożycia.

6) Ser żółty twardy – ser podpuszczkowy dojrzewający wyrabiany z mleka pasteryzowanego o ustalonej zawartości tłuszczu, ser typu Gouda.

Konsystencja: miąższ elastyczny, zwarty, jednolity w całej masie
Barwa: w serach niebarwionych naturalna, w serach barwionych jasnożółta, jednolita w całej masie,
Smak i zapach: delikatny, lekki posmak pasteryzacji, aromatyczny

Cechy dyskwalifikujące:
 niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia,
 wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki zapachy,
 opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone,
 zanieczyszczenia mechaniczne,
 zdeformowane kształty
Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 60 dni od daty dostawy.
Opakowanie jednostkowe w kształcie bloku, wykonane z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością.

Znakowanie
Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje:
 nazwa produktu,
 termin przydatności do spożycia,
 nazwę dostawcy – producenta, adres,
 zawartość netto,
 warunki przechowywania,
 oznaczenie partii produkcyjnej,
 zawartość tłuszczu,
Dostarczane partie sera żółtego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju oraz terminu przydatności do spożycia.

* Nie dopuszcza się wyrobów sero -podobnych.

7) Ser topiony – produkt powstały przy użyciu topników z serów podpuszczkowych dojrzewających jako podstawowego surowca oraz z innych produktów mleczarskich, z dodatkami pochodzenia roślinnego.

Wygląd zewnętrzny - opakowanie bezpośrednie sera topionego powinno być nieuszkodzone; kształt poszczególnych jednostek opakunkowych regularny, powierzchnia gładka;
Barwa i konsystencja – jednolita, bez ziarnistości, konsystencja smarowna
Smak i zapach – charakterystyczny dla odpowiedniego sera naturalnego klasy I, z którego wyprodukowano ser lub dla danego rodzaju dodatku, ze swoistym posmakiem topienia
Cechy dyskwalifikujące:
 niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia,
 wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy,
 opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone,
 smak jełki, piekący, mdły, gorzki

Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 60 dni od daty dostawy.
Opakowanie jednostkowe kostka o pojemności 100g wykonana z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Znakowanie
Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje:
 nazwa produktu,
 wykaz składników,
 termin przydatności do spożycia,
 nazwę dostawcy – producenta, adres,
 zawartość netto,
 warunki przechowywania,
 oznaczenie partii produkcyjnej,
 zawartość tłuszczu,
Dostarczane partie sera topionego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju (dodatek smakowy) oraz terminu przydatności do spożycia.
* Nie dopuszcza się wyrobów seropodobnych.

8) Śmietana słodka 18%

Wygląd i barwa – płyn jednorodny, barwa jednolita od jasnokremowej do kremowej
Konsystencja -płynna, gęstawa, jednolita w całej masie
Zawartość tłuszczu -18%
Cechy dyskwalifikujące:
 niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia,
 wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy,
 rozwodnienie,
 opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone.
Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy.
Opakowanie jednostkowe- kubek o pojemności do 1 litra wykonany z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Znakowanie
Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje:
 nazwa produktu,
 wykaz składników,
 termin przydatności do spożycia,
 nazwę dostawcy – producenta, adres,
 zawartość netto,
 warunki przechowywania,
 oznaczenie partii produkcyjnej,
 zawartość tłuszczu,
Dostarczane partie śmietany słodkiej w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju, oraz terminu przydatności do spożycia.

9) Twarożek homogenizowany smakowy

Smak i zapach – czysty, łagodny, lekko kwaśny posmak pasteryzacji o wyraźnym smaku i zapachu użytych dodatków
Konsystencja i struktura -jednolita, zwarta, widoczne cząstki użytych dodatków
Barwa -charakterystyczna dla użytych dodatków, jednolita w całej masie
Cechy dyskwalifikujące:
1. niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia,
2. wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy,
3. opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone.

Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 30 dni od daty dostawy.
Opakowanie jednostkowe kubek o pojemności 150g-200g wykonany z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Znakowanie
Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje:
 nazwa produktu,
 wykaz składników,
 termin przydatności do spożycia,
 nazwę dostawcy – producenta, adres,
 zawartość netto,
 warunki przechowywania,
 oznaczenie partii produkcyjnej,
 zawartość tłuszczu,
Dostarczane partie twarożku homogenizowanego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju (dodatek smakowy) oraz terminu przydatności do spożycia.

10) Twaróg chudy – ser twarogowy chudy niedojrzewający zwany twarogiem, wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek zakwasu czystych kultur mleczarskich lub zakwasu czystych kultur mleczarskich i podpuszczki.

Smak i zapach – czysty, łagodny, lekko kwaśny posmak pasteryzacji,
Konsystencja i struktura – jednolita, zwarta, bez grudek
Barwa -biała do lekko kremowej, jednolita w całej masie
Cechy dyskwalifikujące:
 niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia,
 wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy,
 rozwodnienie,
 opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone.

Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy.
Opakowanie jednostkowe kostka o wadze do 200g w papierze pergaminowym lub opakowanie do 5 kg po uzgodnieniu z Zamawiającym.
Znakowanie
Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje:
 nazwa produktu,
 wykaz składników,
 termin przydatności do spożycia,
 nazwę dostawcy – producenta, adres,
 zawartość netto,
 warunki przechowywania,
 oznaczenie partii produkcyjnej,
 zawartość tłuszczu,
Dostarczane partie twarogu w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury oraz terminu przydatności do spożycia.

11) Ser typu fromage

Smak i zapach – czysty, łagodny, lekko kwaśny posmak pasteryzacji o wyraźnym smaku i zapachu użytych dodatków
Konsystencja i struktura -jednolita, zwarta, widoczne cząstki użytych dodatków
Barwa -charakterystyczna dla użytych dodatków, jednolita w całej masie
Cechy dyskwalifikujące:
 niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia,
 wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy,
 opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone.

Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 30 dni od daty dostawy.
Opakowanie jednostkowe kubek lub kostka o wadze 80g-200g wykonana z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Znakowanie
Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje:
 nazwa produktu,
 wykaz składników,
 termin przydatności do spożycia,
 nazwę dostawcy – producenta, adres,
 zawartość netto,
 warunki przechowywania,
 oznaczenie partii produkcyjnej,
 zawartość tłuszczu,
Dostarczane partie sera typu fromage w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju (dodatek smakowy) oraz terminu przydatności do spożycia.



12) Serek kanapkowy

Smak i zapach – czysty, łagodny, lekko kwaśny posmak pasteryzacji o wyraźnym smaku i zapachu użytych dodatków
Konsystencja i struktura -jednolita, zwarta, widoczne cząstki użytych dodatków
Barwa -charakterystyczna dla użytych dodatków, jednolita w całej masie
Cechy dyskwalifikujące:
 niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia,
 wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy,
 opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone.

Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 30 dni od daty dostawy.
Opakowanie jednostkowe kubek lub kostka o wadze 100g-200g wykonana z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Znakowanie
Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje:
 nazwa produktu,
 wykaz składników,
 termin przydatności do spożycia,
 nazwę dostawcy – producenta, adres,
 zawartość netto,
 warunki przechowywania,
 oznaczenie partii produkcyjnej,
 zawartość tłuszczu,
Dostarczane partie serka kanapkowego w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju (dodatek smakowy) oraz terminu przydatności do spożycia.

13) Kefir

Cechy dyskwalifikujące:
 niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia,
 wystąpienie rozwarstwienia produktu, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, obce posmaki i zapachy,
 rozwodnienie.
 opakowania uszkodzone mechanicznie, nieoznakowane, zabrudzone.

Minimalny okres przydatności do spożycia wynosić będzie 14 dni od daty dostawy.
Opakowanie jednostkowe o pojemności do 0,4l , winno być wykonane z materiału przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Znakowanie
Na opakowaniu jednostkowym winny być podane następujące informacje:
 nazwa produktu,
 wykaz składników,
 termin przydatności do spożycia,
 nazwę dostawcy – producenta, adres,
 zawartość netto,
 warunki przechowywania,
 oznaczenie partii produkcyjnej,
 zawartość tłuszczu,

Dostarczane partie kefiru w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju oraz terminu przydatności do spożycia.


Częstotliwość dostaw przetworów mleczarskich:

 Dostawy przetworów mleczarskich do magazynu żywnościowego zlokalizowanego na terenie:
- Zakładu Karnego w Gębarzewie, 62-241 Żydowo;
- Oddziału Zewnętrznego w Środzie Wlkp., ul. Garncarska 1, 63-000 Środka Wlkp.;
realizowane będą jeden raz w tygodniu w dni robocze od poniedziałku do czwartku w godzinach od 08:00 do 12:00 w ilościach określonych przez wyznaczonego pracownika zamawiającego.
 Dostawy przetworów mleczarskich następować będą partiami, zgodnie ze sukcesywnie składanymi zamówieniami częściowymi, szczegółowe ilości oraz asortyment poszczególnych dostaw określi wyznaczony pracownik zamawiającego telefonicznie lub pisemnie (fax, e-mail) z 48 godzinnym wyprzedzeniem.
 Dostawy przetworów mleczarskich muszą być zrealizowane w ciągu 24 godzin od złożenia telefonicznego lub pisemnego zamówienia.
 Wymagana jest jednakowa data ważności dla całej partii dostarczanego asortymentu w ramach częściowych dostaw.

Ponadto w/w towary muszą spełniać parametry jakościowe wynikające z Polskich Norm przenoszących europejskie normy zharmonizowane lub z Polskich Norm.

II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Nie

II.5) Główny kod CPV: 15.50.00.00

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03/11/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 152866.00 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 1

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Spółdzielnia Mleczarska Mlekovita
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Ludowa 122
Kod pocztowy: 18-200
Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 160509.30

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 160509.30
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 160509.30
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie

Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.