To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2020-09-15
Ogłoszenie nr 510177289-N-2020 z dnia 15-09-2020 r.
Zespół Szkół Techniczno-Zawodowych im. Macieja Rataja: SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ TECHNICZNO-ZAWODOWYCH IM. MACIEJA RATAJA W TOMASZOWIE LUBELSKIM UL. HALLERA 5, W ROKU SZKOLNYM 2020/2021
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 569709-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zespół Szkół Techniczno-Zawodowych im. Macieja Rataja, Krajowy numer identyfikacyjny 19851600000000,
ul. ul. Hallera
5,
22-600
Tomaszów Lubelski, woj.
lubelskie, państwo
Polska, tel.
846 650 505, e-mail
zsnr3tom@wp.pl , faks
846 650 505.
Adres strony internetowej (url): http://zs3tl.pl/
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ TECHNICZNO-ZAWODOWYCH IM. MACIEJA RATAJA W TOMASZOWIE LUBELSKIM UL. HALLERA 5, W ROKU SZKOLNYM 2020/2021
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):ZST-Z.26.1.2020
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Chleb zwykły krojony waga nie mniej jak 500g szt. 6 000 Chleb razowy mieszany waga nie mniej jak 500g szt. 250 Bułka zwykła waga nie mniej jak 50 g Szt. 15 000 Bułka tarta kg 50 Drożdżówka 100 g szt. 4500 Pierożki ( z kaszą , kapustą ) waga nie mniej niż 60 g szt. 800 Pączek waga nie mniej jak 60 g szt. 140 Makowiec 500 g szt. 20 Cebularz waga nie mniej niż 100 g Szt. 500 Rogale waga 100 gr. Szt. 1000 Mleko spożywcze zaw. 2% tł. w opak. 1 litr. litr 4000 Śmietana zaw. 18 % tł. litr 400 Masło ex .zawartość tł. 82,5% op. 0.200 g kg 200 Twaróg półtłusty kg 300 Ser topiony 100 g kg 200 Ser żółty półtłusty kg 500 Jogurt smakowy op. Nie mniej jak 125 ml szt. 4500 Serek smakowy op. nie mniej niz 135g. szt. 1500 Serek wiejski op. nie mniej jak 150 g. szt. 600 Mięso mielone wieprzowo kg 220 Mięso wieprzowe gulaszowe II kl. kg 400 Karkówka z kością kg 100 Schab wieprzowy z kością kg 280 Schab wieprzowy b/k kg 100 Wątroba wieprzowa kg 80 Żeberka wieprzowe (Paski) kg 70 Boczek wędzony parzony kg. 75 Kiełbasa krakowska kg 300 Mielonka wieprzowa Smaczek w galaretce kg 240 Kiełbasa zwyczajna kg 15 Kiełbasa wiejska kg. 200 Kiełbasa szynkowa kg 270 Kabanosy wieprzowe kg 130 Polędwica sopocka kg 60 Ogonówka kg 150 Parówki wieprzowe kg 150 Szynka wieprzowa kg 320 Flaki krojone odgotowane kg 25 Kabanosy wieprzowe Kg 60 Kości wieprzowe kg 40 Kiełbasa salami kg 20 Chrzan tarty w słoiku op. Nie mniej jak 160 g 40 Szt. Cukier biały kryształ- paczkowany op.1kg 500 Kg Cukier puder op.500g 10 Szt. Czekolada mleczna op. 100g typu WEDELL / lub równoważne 160 Szt. Delikat / przyprawa do drobiu op. 1 kg 9 Szt. Delikat/ przyprawa do mięs typu Knor Lub równoważny op. 1 kg 5 Szt. Delikat /przyprawa do ryb op. 1 kg. 1 Sz. Dżem truskawkowy , op. nie mniej jak 280 g 700 Szt. Dżem wiśniowy op. nie mniej jak 280g 300 Szt. Fasolka konserwowa biała op 400g 35 Szt. Fasolka konserwowa czerwona op. nie mniejsze jak 400g 20 Szt. Gałka muszkatołowa mielona 20 g 10 Szt. Groszek konserwowy op. nie mniej jak 400 g 90 Szt. Herbata granulowana 100 g 130 Szt. Kakao ciemne sypkie op. Nie mniej jak 100 g 60 Szt. Kasza gryczana op. 1000 g 80 Kg Kasza jęczmienna wiejska op.1000g 70 Kg Kawa inka op. nie mniejsze jak 150 g 40 Szt. Keczup PIKANTNY op. nie mniej jak 500 g 170 Szt. Koncentrat pomidorowy 30 % op. Nie mniej jak 200g 200 Szt. Konserwa turystyczna nie mniej jak op. 135g 150 Szt. Koper susz nać op. nie mniej jak 20 g 130 Szt. Kukurydza konserwowa słodka - op. nie mniejsze jak 400 g 100 Szt Kwasek cytrynowy op. Nie mniej jak 20g 80 Szt Liść laurowy torebka 15 g 10 Szt. Majeranek torebka op. 20g 90 Szt. Majonez dekoracyjny nie mniej jak 700 g Winiary lub równoważny 100 Szt. Makaron rosołowy jajeczny op. Nie mniej niż 250 g. 150 Szt. Makaron spaghetti Lubella lub równoważny op. Nie mniej niż 400 g 300 Szt. Makaron łazanki Lubella lub równoważny op. 400g 15 Szt. Makaron świderki op. Nie mniej jak 1000 g 140 Szt. Margaryna śniadaniowa z zaw. olejów roślinnych op. 500 g 800 Szt. Mąka pszenna luksusowa typ 550 300 Kg Mąka ziemniaczana op. 1000 g 30 Kg Musztarda delikatesowa op. nie mniej 180g 100 Szt. Ocet jabłkowy op.500ml. 5 Szt Ogórek konserwowy op. poj. 0.9 l 90 Szt. Olej jadalny rzepakowy op. 1 litr 400 Szt. Papryka konserwowa op. poj. 0,9 l 100 Szt. Papryka w proszku słodka mielona Op. nie mniej jak 20 g 160 Szt. Pasztet drobiowy nie mniej jak op.135g 700 Szt. Pieprz naturalny czarny mielony Op. nie mniej jak 20g 200 Szt. Pieprz ziołowy torebka op. 20 g 30 Szt. Pietruszka susz- natka op. nie mniej jak 20g 150 Szt. Płatki kukurydziane zwykłe op. nie mniej jak 500 g. 80 Szt. Przyprawa do potraw typu Vegeta lub równoważny op.200 g 130 Szt. Przyprawa do zup w płynie Winiary op. 1 l Firmy Winiar lub równoważny lub lepszy nie gorszy. 40 Szt. Rosołki drobiowe 120 g Firmy Winiary, lub równoważny 70 Szt. Ryż biały op. 1 kg 140 Kg Serek top. Krążek op. 200 g 160 Op. Serek top. plastry op. 150g 160 Op. Sos ogrodowy sałatkowy op. 900 g 5 Szt. Sól kamienna jodowana 40 kg Sól sodowo-potasowa op. 350 g 180 Szt. Ziele angielskie torebka 15g 15 Szt. Filet z ryby morszczuk mrożony SHP Kg 150 Filet śledziowy b/skóry w zalewie octowo-olejowej kg 50 Makrela wędzona Kg 70 Szprot w pomidorach op. 170 g. Szt. 340 Paprykarz op. 300 g Szt. 260 Filet drobiowy / świeży / kg 370 Porcje rosołowe /świeże kg 120 Udka z kurczaka świeże kg 480 Mieszanka mrożona wielowarzywna 7 składnikowa Op.2,5 kg Op. 40 Kalafior mrożony Op.2.50 kg op. 35 Szpinak mrożony - liść op.2.50 kg op. 20 Jabłka gat. I kg 2000 Botwina pęczek 20 Burak ćwikła kg. 250 Cebula biała kg. 260 Cytryna Kg. 5 Czosnek kg. 17 Fasola biała kg. 65 Groch łupany kg. 35 Kapusta biała kg. 400 Kapusta czerwona kg. 50 Kapusta kiszona kg. 130 Kapusta pekińska kg. 200 Kapusta włoska kg. 100 Marchewka kg. 200 Ogórek kiszony kg. 100 Ogórek świeży kg 150 Papryka świeża Kg 150 Pieczarka kg. 60 Pietruszka korzeń kg. 35 pomidor kg 200 por kg. 50 Sałata Szt. 30 seler korzeń kg. 30 Szczypior pęczek. 120 Mandarynka kg 15 Banany kg 50 Jaja kurze świeże kl. A M - średnie: od 53 g do 63 g szt. 5000 Pierogi ruskie domowe Kg. 150 Pierogi z kapustą i pieczarkami kg 30 Kopytka świeże kg 80 Ziemniaki jadalne późne op. worek nie mniej jak 30 kg Polska Norma - PN-R-74450:1975kg 5000
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV: 15810000-9, 15500000-3, 15100000-9, 15800000-6, 15200000-0, 15112000-6, 15331100-8, 15300000-1, 15894200-3, 03212100-1, 03212100-1
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/08/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
19618.10
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Firma Handlowo Produkcyjna OLIWIA S.c Andrzej Łopusiewicz, Joanna Łopusiewicz
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
20665.90
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Produkty Mleczarskie |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/08/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
35553.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Spółdzielnia Mleczarska MLEKOWITA
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
34927.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/08/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
43693.50
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Zakład Mięsny WASĄG Sp. J
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
45878.18
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Różne produkty spożywcze |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/08/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
21023.45
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: ALMAX - Dysstrybucja Sp. zo.o
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
21023.45
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Ryby przetworzone i konserwowe |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/08/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
6190.10
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Firma Handlowo Usługowa Delfin Sp. Jawna Michniak
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
6499.70
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Drób |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/08/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
6724.19
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Tomar HURTOWNIA Wędlin S.C Duszejko Tomasz
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
7060.40
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Mrożonki |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/08/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
1128.19
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Firma Handlowo-Usługowa DELFIN sp. jawna Michniak 22-600 Tomaszów Lubelski ul. Rolnicza 18
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
1184.60
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Owoce świeże |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/08/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
3904.76
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Gospodarstwo Ogrodnicze Michalina Nagnajewicz
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
4100.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: Warzywa |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/08/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
10266.67
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo Handlowe WOLAREX Wolanin Zbigniew
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
10780.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Jaja kurze |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/08/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
1950.00
Liczba otrzymanych ofert:
2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo Handlowe WOLAREX Wolanin Zbigniew
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
2050.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 11 NAZWA: Produkty Garmażeryjne |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Podstawa prawna : Zamawiający unieważnia postępowanie do części 11 na podstawie art. 93 ust.1 pkt. 1 , nie złożono żadnej oferty niepodlegającej odrzuceniu ani nie wpłynął żaden wniosek o dopuszczenie do udziału w postępowaniu od wykonawcy niepodlegający wykluczeniu, z zastrzeżeniem pkt.2 i 3. Uzasadnienie faktyczne : W prowadzonym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego w terminie składania ofert wyznaczonym przez Zamawiającego, do dnia 20.08.2020r. do godz. 11.00 nie wpłynęła żadna oferta. |
|
CZĘŚĆ NR: 12 NAZWA: Ziemniaki |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
31/08/2020 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
8571.43
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo handlowe WOLAREX Wolanin Zbigniew
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
9000.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z TOMASZOWA LUBELSKIEGO
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy mięsa i podrobów drobiowych, mięsa wieprzowego i wołowego, wędlin wieprzowych i wędlin drobiowych oraz ryb.
- "ZAKUP I SUKCESYWNA DOSTAWA PRODUKTÓW NA POTRZEBY KUCHNI PRZEDSZKOLA SAMORZĄDOWEGO I ODDZIAŁU ŻŁOBKOWEGO GMINY ZAMBRÓW"
- Dostawa mięsa i wędlin (ZP-64/2024)
- Dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola w Grębowie w roku szkolnym 2024/2025
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego nr 7 w Bełchatowie
- Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych w III i IV kwartale 2024 roku
więcej: Ziemniaki »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.