Ogłoszenie z dnia 2019-05-07
Ogłoszenie nr 510087279-N-2019 z dnia 07-05-2019 r.
Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej "Sanatorium" im. Jana Pawła II w Górnie: Dostawa artykułów spożywczych dla Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej "Sanatorium" im. Jana Pawła II w Górnie
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 515507-N-2019
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 540034221-N-2019
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej "Sanatorium" im. Jana Pawła II w Górnie, Krajowy numer identyfikacyjny 29174700000000,
ul. Rzeszowska
5,
36-051
Górno, woj.
podkarpackie, państwo
Polska, tel.
17 772 88 95, e-mail
dobosz@sanatorium-gorno.itl.pl, faks
17 772 89 68.
Adres strony internetowej (url): http://gorno.eu
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych dla Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej "Sanatorium" im. Jana Pawła II w Górnie
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):ST/DZP/2/2019
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zamówienie składa się z następujących części: a) Część nr 1 - artykuły spożywcze. Na zadanie składa się dostawa następujących produktów: Aromat do ciasta, Biszkopty, Brzoskwinia w syropie, Bułka tarta , Chrzan tarty, Cukier kryształ, Cukier puder, Cukier waniliowy, Cynamon mielony, Czekolada mleczna b/cukru, Czosnek granul., Drożdże, Dżem, Dżem b/cukru, Fasola Jaś, Galaretka wiśniowa, Groch łuszczony, Groszek konserwowy, Grzyby suszone, Herbata granulowana, Kakao, Kasza gryczana, Kasza jaglana, Kasza jęczmienna, Kasza kukurydziana, Kasza manna, Kawa zbożowa, Ketchup łagodny, Kisiel, Kminek, Kompot wiśniowy, Kompot z czarnej porzeczki, Koncentrat buraczany, Koncentrat pomidorowy, Konserwa gulasz angielski, Koper suszony, Krakersy, Krem czekoladowy, Kukurydza konserwowa, Kwasek cytrynowy, Liść laurowy, Majeranek paczkowany, Majonez na bazie składników naturalnych, Makaron, Makrela w oleju, Margaryna, Marmolada twarda, Mąka pszenna, Mąka ziemniaczana, Mąka żytnia, Miód naturalny, Miód pszczeli wielokwiatowy, Mleko skondensowane słodzone, Mleko w proszku pełne - min 26% tłuszczu, Musztarda stołowa, Ocet, Ogórki konserwowe, Olej uniwersalny, Oregano, Papryka konserwowa, Papryka mielona paczkowana, Paprykarz, Pasztet z drobiu, Pieprz mielony, Płatki jęczmienne błyskawiczne, Płatki kukurydziane, Płatki owsiane, Proszek do pieczenia, Przyprawa do piernika, Przyprawa maga, Przyprawa sypka, Rodzynki, Rosół z kury, Ryż, Sałatka wielowarzywna, Ser topiony, Ser żółty, Soda oczyszczona, Sos grzybowy, Sos koperkowo-ziołowy, Sól spożywcza, Syrop owocowy wysokosłodzony, Śledź marynowany w oleju, Śledź w pomidorach, Wafle b/cukru, Wafle tortowe, Woda mineralna gazowana, Ziele angielskie, Zioła prowansalskie, Imbir, Gałka muszkatołowa, Zupa grzybowa, Żelatyna bez dodatków, Pieczarka konserwowa, Wiórka kokosowe, Wafle kukurydziane bezglutenowe. b) Część nr 2 - Jaja L w ilości 37 500 szt.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV: 15800000-6, 03142500-3
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: artykuły spożywcze |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
25/04/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
106500
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Unima Sp. z o.o. Hurtownia Artykułów Spożywczych
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
108443.43
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część nr 2 - Jaja L |
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
10/04/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
15000
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Podkarpackie Gospodarstwa Drobiarskie OVO-RES Sp. z o.o.
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
12993.75
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI GÓRNO
- "Zakup i dostawa sprzętu do ochrony ludności cywilnej" - powt.
- Dostawa wodomierzy wraz z asortymentem na potrzeby ZUK Górno
więcej: przetargi GÓRNO »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 1 "Kosmatek" w Koninie w 2026r.
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 1 W SIECHNICACH
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Publicznego Nr 2 "Akademia Krasnoludków w Jaworze" na rok 2026
- Dostawa artykułów spożywczych 2025/2026
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych z podziałem na części dla Domu Pomocy Społecznej w Sobowie na rok 2026"
- Sukcesywne dostawy środków spożywczych do Przedszkola Miejskiego Nr 13 w Olsztynie
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





