eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sierpc › Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Nr 1 i Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Sierpcu w 2018 r.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-12-06

Ogłoszenie nr 500070761-N-2017 z dnia 06-12-2017 r.

Powiatowy Zespół Jednostek Budżetowych: Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Nr 1 i Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Sierpcu w 2018 r.

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 619100-N-2017

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 500064669-N-2017


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

tak

Informacje na temat podmiotu, któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:

Powiatowy Zespół Jednostek Budżetowych z dniem 1 lipca 2016 r. prowadzi obsługę finansowo-księgową szkół i placówek oświatowo-wychowawczych Powiatu Sierpeckiego.


I. 1) NAZWA I ADRES:

Powiatowy Zespół Jednostek Budżetowych, Krajowy numer identyfikacyjny 74411400000, ul. ul. Armii Krajowej 10, 09200 Sierpc, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 242 752 875, e-mail pzjbsierpc@wp.pl, faks 242 752 875.
Adres strony internetowej (url): www.pzjbsierpc.bip.org.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Administracja samorządowa

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Nr 1 i Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Sierpcu w 2018 r.

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

PZJB.4415.4.2017

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

1.Sukcesywne (w miarę pojawiających się potrzeb) dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych (z podziałem na dziewięć części) do siedziby Zamawiającego środkiem transportu zgodnym z wymaganiami ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. 2.Podział zamówienia na części: CZĘŚĆ 1 Mięso, wędliny i pasztety 15111000-9 15131100-6 15131310-1 CZĘŚĆ2Drób -15112000-6 CZĘŚĆ3Ryby mrożone i produkty mrożone 15221000-3 15896000-5 CZĘŚĆ4Ryby suszone lub solone, ryby w solance, ryby wędzone 15230000-9 CZĘŚĆ5Warzywa, owoce i ziemniaki 03212100-1, 15300000-1 CZĘŚĆ6Mleko i przetwory mleczne 15500000-3 CZĘŚĆ7Pieczywo i wyroby cukiernicze 15810000-9 CZĘŚĆ8Różne produkty spożywcze 15800000-6, 15610000-7 15411100-3 CZĘŚĆ9Jaja 03142500-3 3.Szacunkowe ilości oraz asortyment różnych artykułów żywnościowych przedstawiono w załącznikach nr 1 - 9 do SIWZ. Zamawiający zastrzega sobie prawo do odstąpienia od realizacji w poszczególnych częściach dostaw w każdej z pozycji asortymentowych. Zakres zamówienia może być zmniejszony odpowiednio do realnych potrzeb Zamawiającego, wówczas Wykonawcy nie przysługuje prawo do roszczeń finansowych z tego tytułu. Zwiększony odpowiednio do realnych potrzeb Zamawiającego nie przekraczających 10 % wartości zamówienia. 4.Wykonawca zobowiązuje się: dostarczać produkty zgodnie z treścią zawartą w SIWZ oraz załącznikami do SIWZ stosownie dla właściwej CZĘŚCI, dostarczać produkty, które są dopuszczone do sprzedaży, dostarczać artykuły nie wykazujące oznak nieświeżości lub zepsucia, świeże, zgodnie z Systemami Bezpieczeństwa Jakości Żywności i Polskimi Normami Żywieniowymi oraz okresem przydatności do spożycia dla danego produktu, w zależności od rodzaju asortymentu dostarczać go w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu, dostarczać produkty pierwszego gatunku, dostarczać produkty czyste, niezabrudzone, nieuszkodzone mechanicznie, spełniające wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach, posiadające właściwe atesty, certyfikaty oraz posiadające ważne terminy ważności do spożycia (produkty sypkie i przyprawy min. 3 miesiące), dostarczać asortyment własnym transportem, na swój koszt zgodnie z wymogami sanitarnymi i HACCP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych, realizować zamówienia do siedziby Zamawiającego środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu artykułów spożywczych, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej ich jakości, zagwarantować dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie z zasadami "dobrej praktyki higienicznej" (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu), dostarczać podany w tabeli asortyment pięć razy w tygodniu(od poniedziałku do piątku) w godzinach od 6:00 do godziny 8:00 lub w sytuacjach wyjątkowych w dniu realizacji, w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osobę upoważnioną, telefonicznie bądź pisemnie najpóźniej do godz. 14.00 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzach ofertowo - cenowych, wnosić przedmiot zamówienia do pomieszczeń wskazanych przez Zamawiającego, znajdujących się w jego siedzibie. Dostawa, rozładunek i wniesienie realizowane będą na koszt dostawcy wkalkulowany w cenę dostarczanych produktów. Podstawą zapłaty za dostarczony towar będzie faktura VAT wystawiona przez Wykonawcę 2 razy w miesiącu z terminem płatności 14 dni. Zamawiający, wskazując w opisie poszczególnych produktów określenie: typu (nazwy handlowe lub nazwy producentów), zgodnie z art. 29 ust. 3 oraz art. 30 ust. 4,dopuszcza zaoferowanie produktów równoważnych, z zachowaniem podanych w opisie wymagań minimalnych dla danego produktu. 5. Zamawiający wymaga, aby zamówienie było realizowane od 02 stycznia 2018r. do 31 grudnia 2018r. (z wyłączeniem okresu wakacyjnego, ferii oraz innych dni wolnych wynikających z organizacji roku szkolnego). Dostawca zobowiązuje się dostarczać Zamawiającemu towar w ilości odpowiadającej zamówieniu, o jakość wskazanej w SIWZ. Zamawiający zobowiązuje się niezwłocznie przy odbiorze zamówionej partii towaru sprawdzić jego ilość i stan. Jeżeli w wyniku sprawdzenia ilości i stanu Zamawiający wnosi zastrzeżenia, niezwłocznie zawiadamia o tym Dostawcę, a jeżeli wada została ujawniona w obecności przedstawiciela Dostawcy, umieszcza odpowiednią adnotację na fakturze. Jeżeli Wykonawca zamierza dokonać oględzin reklamowanej partii towaru, jest zobowiązany uczynić to niezwłocznie, jednak nie później niż w ciągu 1 godz. od otrzymania zawiadomienia o wykryciu wad. Jeżeli Wykonawca nie dokona oględzin w terminie, uważa się, że uznał reklamację Zamawiającego. W przypadku uznania reklamacji Wykonawca zobowiązuje się do natychmiastowej wymiany kwestionowanej ilości dostarczonej partii towaru na wolną od wad, w terminie nie dłuższym niż 1 godziny; w uzasadnionych przypadkach Zamawiający może zwiększyć ten czas do 24 godzin. Jeżeli Wykonawca nie uznał reklamacji albo w razie niezgodności stanowisk co do oceny jakości towaru, strony niezwłocznie sporządzają protokół i pobierają próbki towaru. Pobraną próbkę wadliwego towaru Zamawiający dostarczy w ciągu 1 godz. do Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Sierpcu, w celu wydania orzeczenia co do jakości dostarczonego towaru. Koszt badania próbek ponosi Wykonawca tylko wtedy, jeżeli ocena wskazała wadliwą jakość dostarczonego towaru.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15000000-8


Dodatkowe kody CPV: 03000000-1

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Mięso, wędliny i pasztety

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 44999.09
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Zakłady Mięsne Czachorowski, Tomasz Andrzej Czachorowski
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Mostowa 4
Kod pocztowy: 09-215
Miejscowość: Bożewo
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 38846.75
Oferta z najniższą ceną/kosztem 38357.02
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 47155.50
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

1. Punktacja w kryterium cena była ilorazem ceny najniższej i ceny oferowanej pomnożonej przez 60 pkt. 2. Punktacja w kryterium jakość była oceniana przez Zespół Degustacyjny w skali od 0 - 40 pkt, przy czym wartość punktowa,wynosiła: a. smak - 0-25 pkt., b. zapach-0-5 pkt., c. konsystencja -0-5 pkt.,d. wygląd-0-5 pkt 3. Na łączną punktację wyrobu oferty składa się:wartość punktowa kryterium ceny + wartość punktowa kryterium jakości.


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Drób

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 19029.74
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Olewnik Partner sp.z o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Dworcowa 18A
Kod pocztowy: 09-402
Miejscowość: Płock
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 16305.24
Oferta z najniższą ceną/kosztem 16305.24
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 21377.47
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

1. Punktacja w kryterium cena była ilorazem ceny najniższej i ceny oferowanej pomnożonej przez 60 pkt. 2. Punktacja w kryterium jakość była oceniana przez Zespół Degustacyjny w skali od 0 - 40 pkt, przy czym wartość punktowa, wynosiła: a. smak - 0-25 pkt., b. zapach-0-5 pkt., c. konsystencja -0-5 pkt.,d. wygląd-0-5 pkt 3. Na łączną punktację wyrobu oferty składa się: wartość punktowa kryterium ceny + wartość punktowa kryterium jakości.


CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: Ryby mrożone i produkty mrożone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 16034.19
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo Handlowe ŚNIEŻKA Jarosław Umiński
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Świętokrzyska 2a
Kod pocztowy: 09-200
Miejscowość: Sierpc
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 16835.90
Oferta z najniższą ceną/kosztem 16835.90
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 16835.90
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

1. Punktacja w kryterium cena była ilorazem ceny najniższej i ceny oferowanej pomnożonej przez 60 pkt. 2. Punktacja w kryterium jakość była oceniana przez Zespół Degustacyjny w skali od 0 - 40 pkt, przy czym wartość punktowa, wynosiła: a. smak - 0-25 pkt., b. zapach-0-5 pkt., c. konsystencja -0-5 pkt.,d. wygląd-0-5 pkt 3. Na łączną punktację wyrobu oferty składa się: wartość punktowa kryterium ceny + wartość punktowa kryterium jakości. 4. Kwota zabezpieczenia podniesiona do wartości kwoty umowy.


CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: Ryby suszone lub solone, ryby w solance, ryby wędzone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 1009.53
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Hurtownia Rolno- Spożywcza Wojciech Domżalski
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Staszica 87/3
Kod pocztowy: 09-200
Miejscowość: Sierpc
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 1186.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 1186.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 1186.50
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

1. Punktacja w kryterium cena była ilorazem ceny najniższej i ceny oferowanej pomnożonej przez 60 pkt. 2. Punktacja w kryterium jakość była oceniana przez Zespół Degustacyjny w skali od 0 - 40 pkt, przy czym wartość punktowa, wynosiła: a. smak - 0-25 pkt., b. zapach-0-5 pkt., c. konsystencja -0-5 pkt.,d. wygląd-0-5 pkt 3. Na łączną punktację wyrobu oferty składa się: wartość punktowa kryterium ceny + wartość punktowa kryterium jakości. 4. Kwota zabezpieczona podniesiona do wartości kwoty umownej.


CZĘŚĆ NR: 5

NAZWA: Warzywa, owoce i ziemniaki

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 37058.49
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Hutrownia Rolno-Spożywcza Wojciech Domżalski
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Staszica 87/3
Kod pocztowy: 09-200
Miejscowość: Sierpc
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 44585.25
Oferta z najniższą ceną/kosztem 44585.25
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 44585.25
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

1. Punktacja w kryterium cena była ilorazem ceny najniższej i ceny oferowanej pomnożonej przez 60 pkt. 2. Punktacja w kryterium jakość była oceniana przez Zespół Degustacyjny w skali od 0 - 40 pkt, przy czym wartość punktowa, wynosiła: a. smak - 0-25 pkt., b. zapach-0-5 pkt., c. konsystencja -0-5 pkt.,d. wygląd-0-5 pkt 3. Na łączną punktację wyrobu oferty składa się: wartość punktowa kryterium ceny + wartość punktowa kryterium jakości. 4. Kwota zabezpieczenia podniesiona do wartości kwoty umowy.


CZĘŚĆ NR: 6

NAZWA: Mleko i przetwory meczne

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Brak ofert.

CZĘŚĆ NR: 7

NAZWA: Pieczywo i wyroby cukiernicze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 10900.06
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Piekarnia, Ciastkarnia"Rodzinna" Barbara Malinowska i Synowie S.j.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Spółdzielcza 2
Kod pocztowy: 87-600
Miejscowość: Lipno
Kraj/woj.: kujawsko - pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 10960.46
Oferta z najniższą ceną/kosztem 10960.46
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 10960.46
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

1. Punktacja w kryterium cena była ilorazem ceny najniższej i ceny oferowanej pomnożonej przez 60 pkt. 2. Punktacja w kryterium jakość była oceniana przez Zespół Degustacyjny w skali od 0 - 40 pkt, przy czym wartość punktowa, wynosiła: a. smak - 0-25 pkt., b. zapach-0-5 pkt., c. konsystencja -0-5 pkt.,d. wygląd-0-5 pkt 3. Na łączną punktację wyrobu oferty składa się: wartość punktowa kryterium ceny + wartość punktowa kryterium jakości.


CZĘŚĆ NR: 8

NAZWA: Różne produkty spożywcze

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Brak ofert.

CZĘŚĆ NR: 9

NAZWA: Jaja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 2714.66
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Hurtownia Rolno- Spożywcza Wojciech Domżalski
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Staszica 87/3
Kod pocztowy: 09-200
Miejscowość: Sierpc
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 3865.05
Oferta z najniższą ceną/kosztem 3865.05
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 3865.05
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

1. Punktacja w kryterium cena była ilorazem ceny najniższej i ceny oferowanej pomnożonej przez 60 pkt. 2. Punktacja w kryterium jakość była oceniana przez Zespół Degustacyjny w skali od 0 - 40 pkt, przy czym wartość punktowa, wynosiła: a. smak - 0-25 pkt., b. zapach-0-5 pkt., c. konsystencja -0-5 pkt.,d. wygląd-0-5 pkt 3. Na łączną punktację wyrobu oferty składa się: wartość punktowa kryterium ceny + wartość punktowa kryterium jakości. 4. Kwota zabezpieczenia podniesiona do wartości kwoty umowy.


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.