eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Jasło › Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczychmięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw oraz ryb przetworzonych i konserwowych do Zakładu Karnego w Jaśle.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2018-02-20

Ogłoszenie nr 500037194-N-2018 z dnia 20-02-2018 r.

Zakład Karny w Jaśle: Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych: mięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw oraz ryb przetworzonych i konserwowych do Zakładu Karnego w Jaśle.

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 506105-N-2018

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Zakład Karny w Jaśle, Krajowy numer identyfikacyjny 127117800000, ul. Warzyce 467, 38200 Jasło, woj. podkarpackie, państwo Polska, tel. 13 44 35 860, e-mail dkw_jaslo@sw.gov.pl, faks 13 44 35 861.
Adres strony internetowej (url): www.sw.gov.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Pąństwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych: mięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw oraz ryb przetworzonych i konserwowych do Zakładu Karnego w Jaśle.

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

D/Kw.2232.2.2018.AM

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych: mięsa i wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych, konserw oraz ryb przetworzonych i konserwowych do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1, 2, 3, 4 do SIWZ (formularze cenowe).Zadanie nr I: Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych.Lp.Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15113000-3 Boczek surowy kg 5 2.15131130-5 Boczek wędzony kg 50 3. 15114000-0 Flaki wołowe gotowane kg 150 4.15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 250 5. 15131134-3 Kaszanka kg 900 6.15131130-5 Kiełbasa grillowa kg 200 7. 15131130-5 Kiełbasa grillowa białakg 600 8.15131130-5 Kiełbasa mortadela wieprzowa kg 700 9. 15131130-5Kiełbasa parówkowa kg 650 10. 15131130-5 Kiełbasa śląska kg 80 11.15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 1000 12 151311336-6 Kiełbasa kanapkowa kg 500 13. 151311336-6 Mielonka śniadaniowa kg 300 14. 151311336-6 Mielonka tyrolska kg 200 15. 151311336-6 Mielonka wieprzowa kg 150 16. 15131130-5 Lunch kg 1000 17. 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 500 18. 15131130-5 Parówki cienkie kg 100 19. 15131310-1 Pasztetowa kg 100 20. 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy kg 600 21.15131130-5 Pieczeń wiedeńska kg 200 22. 15110000-2 Podgardle surowe kg 350 23. 15111100-0Mięso gulaszowe wołowe kg 100 24. 15131130-5 Salceson kg 350 25. 15131130-5 Smaczek konserwowy kg 100 26. 15113000-3 Szynka surowa bez kości kg 600 27. 15114000-0 Wątroba wieprzowa kg 300 28. 15114000-0 Wątroba wołowa kg150 29. 15131620-7 Mięso mielone świeże kg 700 Zadanie nr II: Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15112000-6 Filet drobiowy kg 250 2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka kg 600 3. 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa kg 750 4. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa kg 1000 5. 15112100-7 Kurczak świeży kg 400 6. 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 600 7. 15131135-0 Parówki drobiowe kg 550 8. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa kg 450 9. 15131135-0 Pieczeń drobiowa kg 700 10. 15131135-0 Salceson drobiowy kg 350 11. 15131135-0 Serdelki drobiowe kg 150 12. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok kg 300 13. 15112300-9 Wątroba drobiowa kg 400 14. 15114000-0Żołądki drobiowe kg 350 15. 15112100-6 Filet z indyka kg 60 16.15112100-6 Udko z kurczaka -waga ok. 250g/szt. kg 700 17. 15131440-2 Polędwica drobiowa kg 200 Zadanie nr III: Dostawa konserw mięsnych. Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1.15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g kg 400 2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g kg 400 3. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g kg 400 4. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g kg 400 Zadanie nr IV: Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych. Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15200000-0 Paprykarz kg 500 2.15241200-1 Śledź w pomidorach kg 250 3.15200000-0 Sałatka z makreli kg 400 4.15240000-2 Szprot w oleju kg 150 5. 15240000-2 Szprot w pomidorach kg 150 6. 15221000-3 Tusza rybna mrożona kg 400 7. 15241200-1 Śledź marynowany kg 150 8. 15221000-3 Kostka rybna - waga 1 szt. 90-130 g kg 100

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15131130-5


Dodatkowe kody CPV: 15113000-3, 15131130-5, 15114000-0, 15131134-3, 15131133-6, 15131310-1, 15110000-2, 15111100-0, 15131620-7, 15112000-6, 15131500-0, 15131135-0, 15112100-7, 15112300-9, 15112100-6, 15131440-2, 15200000-0, 15241200-1, 15240000-2, 15221000-3

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i wyrobów mięsnych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/01/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 67070.90
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Axentowicza 20a Nowy Sącz
Kod pocztowy: 33-300
Miejscowość: Nowy Sącz
Kraj/woj.:

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 73143.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 73143.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 73997.70
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/01/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 46168.06
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Axentowicza 20a Nowy Sącz
Kod pocztowy: 33-300
Miejscowość: Nowy Sącz
Kraj/woj.: małopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 51066.75
Oferta z najniższą ceną/kosztem 51066.75
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 51066.75
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: Przetarg nieograniczony na dostawę konserw mięsnych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/01/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 7658.80
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Firma KONSHURT spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, spółka komandytowa
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Korfantego 26 Częstochowa
Kod pocztowy: 42-202
Miejscowość: Częstochowa
Kraj/woj.: śląskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 7081.20
Oferta z najniższą ceną/kosztem 7081.20
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 8072.40
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: Przetarg nieograniczony na dostawę ryb przetworzonych i konserwowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31/01/2018
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 15685.58
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Delfin Sp.j. Kędzior
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Hutnicza 7 Jasło
Kod pocztowy: 38-200
Miejscowość: Jasło
Kraj/woj.: podkarpackie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 15614.03
Oferta z najniższą ceną/kosztem 15614.03
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 16317.53
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.