eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Morąg › ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ NA ROK SZKOLNY 2017/2018

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-08-01

Ogłoszenie nr 500006617-N-2017 z dnia 01-08-2017 r.

Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta: ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ NA ROK SZKOLNY 2017/2018

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 543338-N-2017

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta, Krajowy numer identyfikacyjny 70759600000, ul. ul. Żeromskiego 26, 14300 Morąg, woj. warmińsko-mazurskie, państwo Polska, tel. 0-89 7574777, e-mail sp2morag.sekretariat@wp.pl, faks 0-89 7574777.
Adres strony internetowej (url):

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: SZKOŁA PODSTAWOWA

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ NA ROK SZKOLNY 2017/2018

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

PAKIET NR 1 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Jaja 65-70g 01242000-5 szt. 4 000,00 PAKIET NR 2 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Fasola łuskana 15331131-4 kg 65,00 2. Groch łuskany (połówki) 01121220-9 kg 60,00 3. Ziemniaki 01112100-6 kg 5 500,00 4. Buraki ćwikłowe 01121111-2 kg 300,00 5. Cebula 01121113-6 kg 270,00 6. Cebula czerwona 01121113-6 kg 10,00 7. Jabłka (deserowe) 01131321-0 kg 150,00 8. Kapusta biała 01121410-8 kg 100,00 9. Kapusta czerwona 01121410-8 kg 100,00 10. Kapusta młoda 01121410-8 szt. 180,00 11. Sałata lodowa 15331100-0 szt. 135,00 12. Kapusta pekińska 01121410-8 kg 230,00 13. Koper 15300000-0 szt. 90,00 14. Marchew 01121112-9 kg 1 000,00 15. Natka z pietruszki 15300000-0 szt. 120,00 16. Ogórki świeże 01121270-4 kg 400,00 17. Papryka świeża 01121230-2 kg 35,00 18. Pieczarki świeże 15331135-2 kg 135,00 19. Pietruszka (korzeń) 01121110-5 kg 200,00 20. Pomidory 01121240-5 kg 210,00 21. Por 01121110-5 kg 230,00 22. Seler korzeniowy 01121100-2 kg 200,00 23. Kapusta kiszona 15331142-4 kg 440,00 24. Ogórek kwaszony 15331000-7 kg 330,00 25. Banany 03220000-9 kg 240,00 26. Biała rzepa 15300000-0 kg 65,00 27. Czosnek 15331100-0 szt. 10,00 28. Mandarynki 15330000-0 kg 200,00 29. Pomarańcze 03220000-9 kg 110,00 30. Gruszka 03220000-9 kg 50,00 31. Nektarynki 03220000-9 kg 65,00 32. Cytryna 03220000-9 kg 45,00 33. Słonecznik łuskany 03111300-5 kg 1,00 PAKIET NR 3 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Szponder świeży 15111000-9 kg 100,00 2. Udziec wołowy świeży 15111100-0 kg 100,00 3. Boczek sur. świeży 15110000-2 kg 20,00 4. Golonka (tyl.) świeża 15113000-3 kg 10,00 5. Karkówka b/k świeża 15 111 390 kg 40,00 6. Kości schabowe - karkówkowe świeże 15114000-3 kg 400,00 7. Łopatka b/k świeża 15110000-2 kg 500,00 8. Pachwina świeża 15113000-3 kg 55,00 9. Schab sur. b/k świeży 15110000-2 kg 350,00 10. Szynka sur. b/k świeża 15 111 350 kg 150,00 11. Żeberka świeże 15110000-2 kg 180,00 12. Boczek wędzony świeży 15131133-6 kg 170,00 13. Kiełbasa biała sur. świeża 15130000-8 kg 50,00 14. Kiełbasa podwawelska świeża 15130000-8 kg 300,00 15. Kiełbasa śląska świeża 15130000-8 kg 50,00 16. Mortadela świeża 15130000-8 kg 80,00 17. Parówki drobiowe świeży 15130000-8 kg 35,00 PAKIET NR 4 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Filet miruna (mroż.) 15220000-6 kg 200,00 2. Filet rybny panierowany z serem (mroż.) 15220000-6 kg 200,00 3. Filet z tilapii (mroż.) 15220000-6 kg 200,00 PAKIET NR 5 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Fasolka szparagowa (mroż.) 15331170-9 kg 90,00 2. Kalafior (mroż.) 15331170-9 kg 60,00 3. Mieszanka warzywna 7-składnikowa (mroż.) 15331170-9 kg 100,00 4. Włoszczyzna krojona w paski (mroż.) 15331170-9 kg 20,00 5. Papryka mrożona 15331170-9 kg 20,00 6. Placki ziemniaczane (mroż.) 15330000-0 kg 300,00 7. Truskawki (mroż.) 15331170-9 kg 180,00 8. Mieszanka chińska (mroż.) 15331170-9 kg 10,00 9. Mieszanka królewska (mroż.) 15331170-9 kg 300,00 10. Brokuły (mroż.) 15331170-9 kg 40,00 11. Chrzan tarty 15330000-0 kg 10,00 12. Groszek konserwowy (po odcieku) 15331460-9 kg 5,00 13. Koncentrat pomidorowy 30% KNORR 15331425-2 kg 110,00 14. Kukurydza konserwowa (po odcieku) 15331460-9 kg 10,00 15. Marchew z groszkiem (po odcieku) 15331460-9 kg 25,00 16. Marchew (po odcieku) 15331460-9 kg 80,00 17. Ogórek konserwowy (po odcieku) 15331500-2 kg 220,00 18. Szczaw krojony (po odcieku) 15331000-7 kg 15,00 19. Ketchup łagodny 15871000-4 kg 2,00 20. Kasza gryczana 15613100-9 kg 140,00 21. Kasza jęczmienna (średnia) 15613100-9 kg 260,00 22. Mąka pszenna (typ 450) 15612100-2 kg 50,00 23. Makaron nitka KNORR 15851110-2 kg 135,00 24. Makaron świderek KNORR 15851110-2 kg 320,00 25. Makaron rurka KNORR 15851110-2 kg 70,00 26. Makaron gwiazdki KNORR 15851110-2 kg 15,00 27. Makaron łazanki KNORR 15851110-2 kg 30,00 28. Ryż długoziarnisty 15614100-6 kg 55,00 29. Ryż paraboliczny 15614100-6 kg 300,00 30. Syrop owocowy do sporządzania napojów HERBAPOL 15321000-1 l. 300,00 31. Liść laurowy 15872000-1 kg 1,00 32. Majeranek otarty 15872300-4 kg 1,00 33. Papryka ostra mielona 15321000-1 kg 1,00 34. Papryka słodka mielona 15871000-4 kg 2,00 35. Oregano 15871000-4 kg 1,00 36. Pieprz czarny (mielony) PRYMAT 15871000-4 kg 5,00 37. Pieprz ziołowy PRYMAT 15871000-4 kg 4,00 38. Pieprz cytrunowy 15871000-4 kg 1,00 39. Ziele angielskie 15872300-4 kg 1,00 40. Bazylia 15872000-1 kg 1,00 41. Cynamon 15871000-4 kg 1,00 42. Kwasek cytrynowy 15871000-4 kg 2,00 43. Czosnek granulowany 15871000-4 kg 2,00 44. Barszcz czerwony koncentrat KRAKUS 15891000-0 l. 10,00 45. Herbata owocowa (susz.) 15871000-4 kg 20,00 46. Miód pszczeli naturalny 15332200-6 kg 20,00 47. Tymianek 15871200-6 kg 1,00 48. Wiśnie w żelu (frużelina) 15871000-4 kg 20,00 49. Pomidory w puszcze bez skóry KNORR 15331000-7 kg 100,00 50. Zioła prowansalskie 15872000-1 kg 1,00 51. Zioła do surówek 15871000-4 kg 1,00 52. Cukier biały 15831000-4 kg 200,00 53. Cukier puder 15830000-5 kg 4,00 54. Delikat do drobiu KNORR 15871200-6 kg 10,00 55. Delikat do mięs KNORR 15871200-6 kg 10,00 56. Przyprawa do gulaszu PRYMAT 15871200-6 kg 2,00 57. Przyprawa do potraw chińskich PRYMAT 15871200-6 kg 1,00 58. Krokiety z kapustą i grzybami (mroż.) 15600000-4 kg 100,00 59. Olej rzepakowy 15411200-4 l. 300,00 60. Smalec 15411200-4 kg 40,00 61. Delikat do ryb KNORR 15871200-6 kg 5,00 62. Majonez kętrzyński 15871273-8 kg 15,00 63. Musztarda serbska 15871250-1 kg 2,00 64. Naleśniki z serem (mroż.) 15851000-8 kg 350,00 65. Ocet spirytusowy 10% 1581120-1 l. 10,00 66. Ocet winny 1581120-1 l. 5,00 67. Przyprawa uniwersalna (bez glutaminianu sodu) KUCHAREK 15872000-1 kg 30,00 68. Sos boloński 15332200-6 kg 15,00 69. Sos myśliwski KNORR 15891000-0 kg 1,00 70. Sos pieczeniowy ciemny (w proszku) KNORR 15891000-0 kg 5,00 71. Sól kamienna jodowana spożywcza 15872400-5 kg 200,00 72. Sól czosnkowa 15872400-5 kg 1,00 PAKIET NR 6 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Śmietana 30% 15512000-0 l. 200,00 2. Śmietana ukwaszana 18% 15512000-0 l. 280,00 3. Mleko 2% 15511210-8 l. 10,00 4. Jogurt naturalny 15512000-0 l. 5,00 5. Masło śmietankowe 15530000-2 kg 40,00 6. Ser żółty twardy 15544400-3 kg 20,00 7. Twaróg półtłusty 15542100-0 kg 80,00 PAKIET NR 7 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Bułka tarta 15821000-9 kg 100,00 2. Bułki zwykłe 15811400-0 szt. 800,00 3. Chleb świeży (krojony) 500g 15811100-7 szt. 4 000,00 PAKIET NR 8 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Knedle ze śliwką (garmaż.) 15851000-8 kg 65,00 2. Pyzy z mięsem (garmaż.) 15851000-8 kg 230,00 3. Pierogi z mięsem (garmaż.) 15851000-8 kg 350,00 4. Pierogi z kapustą i grzybami (garmaż.) 15851000-8 kg 250,00 5. Pierogi z twarogiem (garmaż.) 15851000-8 kg 170,00 6. Pierogi ruskie (garmaż.) 15851000-8 kg 250,00 7. Uszka z kapustą i grzybami (garmaż.) 15851000-8 kg 20,00 8. Kartacze (garmaż.) 15851000-8 kg 130,00 9. Kluski śląskie (garmaż.) 15851000-8 kg 60,00 10. Kopytka (garmaż.) 15851000-8 kg 380,00 PAKIET NR 9 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Filet z kurczaka świeży 15112210-1 kg 550,00 2. Szyje indycze bez skóry świeże 15112220-4 kg 30,00 3. Porcja rosołowa świeże 15112000-6 kg 320,00 4. Udziec z kurczaka świeży 15112210-1 kg 700,00 Kryteria wyboru ofert: zostanie wybrana oferta najkorzystniejsza cenowo spełniająca warunki zawarte w specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Termin realizacji zamówienia: zgodnie z zapotrzebowaniem zamawiającego przez okres 10 miesięcy od dnia podpisania umowy, nie dłuższy niż do dnia 30.06.2018r. Warunkiem udziału w postępowaniu przetargowym jest: " nie podleganie wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy o zamówieniach publicznych;" " złożenie oferty w formie pisemnej w terminie wyznaczonym przez zamawiającego;" " spełnienie wszystkich warunków zamieszczonych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia dotyczących danej części zamówienia;" złożenie w formie pisemnej oświadczeń i zobowiązań wymienionychw specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Specyfikacja istotnych warunków zamówienia zamieszczona jest na stronie internetowej pod adresem www.sp2morag.szkolnastrona.pl, jak również dostępna jest (do nabycia) w sekretariacie szkoły (koszt nabycia 10 zł za komplet). Termin składania ofert: do 28.07.2017r. do godz. 900 Miejsce składania ofert w formie pisemnej: Sekretariat Szkoły Podstawowej nr 2 w Morągu, ul. Żeromskiego 26 w godz. 8.00 - 14.00 Otwarcie ofert nastąpi w dniu 28.07.2017r. o godz. 1000 w gmachu szkoły. Zamawiający nie dopuszcza innej formy składania ofert niż oferty pisemne. Dodatkowe informacje dotyczące zamówienia można uzyskać osobiście w sekretariacie szkoły lub pod nr tel. 89 757 4777 w godz. 8.00-14.00 .................................... Morąg, 3.07.2017r. podpis zamawiajacego

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: JAJA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/08/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 1240
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: HURTOWNIA WITAMINA
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: UL. GGUNWALDZKA 2
Kod pocztowy: 82-300
Miejscowość: ELBLĄG
Kraj/woj.: warmińsko - mazurskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie


Nazwa wykonawcy: MASARNICTWO SINKO
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: UL. TRAUGUTTA 39
Kod pocztowy: 82-440
Miejscowość: DZIERZGOŃ
Kraj/woj.: pomorskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 1240
Oferta z najniższą ceną/kosztem 1240
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 1600
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: ARZYWA, OWOCE, KISZONKI, ZIEMNIAKI

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/08/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 18791.81
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 18791,81
Oferta z najniższą ceną/kosztem 18791,81
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 18791,81
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: MIĘSO I WĘDLIN Y

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/08/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 27697.86
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 27697,86
Oferta z najniższą ceną/kosztem 27697,86
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 33936,75
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: RYBY MROŻONE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/08/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 8369.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 8369,00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 8369,00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 11358,00
Waluta:

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 5

NAZWA: PRZETWORZONE OWOCE I WARZYWA, PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBII I PRODUKTÓW SKROBIOWYCH, OLEJE, TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE, RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZW

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/08/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 21536.39
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 21536,39
Oferta z najniższą ceną/kosztem 21536,39
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 21536,39
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 6

NAZWA: PRODUKTY MLECZARSKIE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/08/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 5104.35
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 5104,35
Oferta z najniższą ceną/kosztem 5104,35
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 5104,35
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 7

NAZWA: PIECZYWO

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/08/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 5165.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 5165,00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 5165,00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 5528,00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 8

NAZWA: PRODUKTY MĄCZNE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/08/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 16639.45
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 16639,45
Oferta z najniższą ceną/kosztem 16639,45
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 20085,95
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.