eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Morąg › Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do strłówki szkolnej w roku szkolnym 2017/2018

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2017-07-03



Ogłoszenie nr 543338-N-2017 z dnia 2017-07-03 r.

Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do strłówki szkolnej w roku szkolnym 2017/2018
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

Nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

Nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

Nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

Nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

Nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta, krajowy numer identyfikacyjny 70759600000, ul. ul. Żeromskiego  26 , 14300   Morąg, woj. warmińsko-mazurskie, państwo Polska, tel. 0-89 7574777, , e-mail sp2morag.sekretariat@wp.pl, , faks 0-89 7574777.
Adres strony internetowej (URL): www.sp2morag.szkolnastrona.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne www.sp2morag.szkolnastrona.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Jednostka oświatowa-szkoła.

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

Tak
www.sp2morag.szkolnastrona.pl


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Tak
www.sp2morag.szkolnastrona.pl


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

Tak
www.sp2morag.szkolnastrona.pl


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

Nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:
poczta, osobiście
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Adres:


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do strłówki szkolnej w roku szkolnym 2017/2018
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

Nie


II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części

Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: PAKIET NR 1 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Jaja 65-70g 01242000-5 szt. 4 000,00 PAKIET NR 2 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Fasola łuskana 15331131-4 kg 65,00 2. Groch łuskany (połówki) 01121220-9 kg 60,00 3. Ziemniaki 01112100-6 kg 5 500,00 4. Buraki ćwikłowe 01121111-2 kg 300,00 5. Cebula 01121113-6 kg 270,00 6. Cebula czerwona 01121113-6 kg 10,00 7. Jabłka (deserowe) 01131321-0 kg 150,00 8. Kapusta biała 01121410-8 kg 100,00 9. Kapusta czerwona 01121410-8 kg 100,00 10. Kapusta młoda 01121410-8 szt. 180,00 11. Sałata lodowa 15331100-0 szt. 135,00 12. Kapusta pekińska 01121410-8 kg 230,00 13. Koper 15300000-0 szt. 90,00 14. Marchew 01121112-9 kg 1 000,00 15. Natka z pietruszki 15300000-0 szt. 120,00 16. Ogórki świeże 01121270-4 kg 400,00 17. Papryka świeża 01121230-2 kg 35,00 18. Pieczarki świeże 15331135-2 kg 135,00 19. Pietruszka (korzeń) 01121110-5 kg 200,00 20. Pomidory 01121240-5 kg 210,00 21. Por 01121110-5 kg 230,00 22. Seler korzeniowy 01121100-2 kg 200,00 23. Kapusta kiszona 15331142-4 kg 440,00 24. Ogórek kwaszony 15331000-7 kg 330,00 25. Banany 03220000-9 kg 240,00 26. Biała rzepa 15300000-0 kg 65,00 27. Czosnek 15331100-0 szt. 10,00 28. Mandarynki 15330000-0 kg 200,00 29. Pomarańcze 03220000-9 kg 110,00 30. Gruszka 03220000-9 kg 50,00 31. Nektarynki 03220000-9 kg 65,00 32. Cytryna 03220000-9 kg 45,00 33. Słonecznik łuskany 03111300-5 kg 1,00 PAKIET NR 3 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Szponder świeży 15111000-9 kg 100,00 2. Udziec wołowy świeży 15111100-0 kg 100,00 3. Boczek sur. świeży 15110000-2 kg 20,00 4. Golonka (tyl.) świeża 15113000-3 kg 10,00 5. Karkówka b/k świeża 15 111 390 kg 40,00 6. Kości schabowe - karkówkowe świeże 15114000-3 kg 400,00 7. Łopatka b/k świeża 15110000-2 kg 500,00 8. Pachwina świeża 15113000-3 kg 55,00 9. Schab sur. b/k świeży 15110000-2 kg 350,00 10. Szynka sur. b/k świeża 15 111 350 kg 150,00 11. Żeberka świeże 15110000-2 kg 180,00 12. Boczek wędzony świeży 15131133-6 kg 170,00 13. Kiełbasa biała sur. świeża 15130000-8 kg 50,00 14. Kiełbasa podwawelska świeża 15130000-8 kg 300,00 15. Kiełbasa śląska świeża 15130000-8 kg 50,00 16. Mortadela świeża 15130000-8 kg 80,00 17. Parówki drobiowe świeży 15130000-8 kg 35,00 PAKIET NR 4 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Filet miruna (mroż.) 15220000-6 kg 200,00 2. Filet rybny panierowany z serem (mroż.) 15220000-6 kg 200,00 3. Filet z tilapii (mroż.) 15220000-6 kg 200,00 PAKIET NR 5 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Fasolka szparagowa (mroż.) 15331170-9 kg 90,00 2. Kalafior (mroż.) 15331170-9 kg 60,00 3. Mieszanka warzywna 7-składnikowa (mroż.) 15331170-9 kg 100,00 4. Włoszczyzna krojona w paski (mroż.) 15331170-9 kg 20,00 5. Papryka mrożona 15331170-9 kg 20,00 6. Placki ziemniaczane (mroż.) 15330000-0 kg 300,00 7. Truskawki (mroż.) 15331170-9 kg 180,00 8. Mieszanka chińska (mroż.) 15331170-9 kg 10,00 9. Mieszanka królewska (mroż.) 15331170-9 kg 300,00 10. Brokuły (mroż.) 15331170-9 kg 40,00 11. Chrzan tarty 15330000-0 kg 10,00 12. Groszek konserwowy (po odcieku) 15331460-9 kg 5,00 13. Koncentrat pomidorowy 30% KNORR 15331425-2 kg 110,00 14. Kukurydza konserwowa (po odcieku) 15331460-9 kg 10,00 15. Marchew z groszkiem (po odcieku) 15331460-9 kg 25,00 16. Marchew (po odcieku) 15331460-9 kg 80,00 17. Ogórek konserwowy (po odcieku) 15331500-2 kg 220,00 18. Szczaw krojony (po odcieku) 15331000-7 kg 15,00 19. Ketchup łagodny 15871000-4 kg 2,00 20. Kasza gryczana 15613100-9 kg 140,00 21. Kasza jęczmienna (średnia) 15613100-9 kg 260,00 22. Mąka pszenna (typ 450) 15612100-2 kg 50,00 23. Makaron nitka KNORR 15851110-2 kg 135,00 24. Makaron świderek KNORR 15851110-2 kg 320,00 25. Makaron rurka KNORR 15851110-2 kg 70,00 26. Makaron gwiazdki KNORR 15851110-2 kg 15,00 27. Makaron łazanki KNORR 15851110-2 kg 30,00 28. Ryż długoziarnisty 15614100-6 kg 55,00 29. Ryż paraboliczny 15614100-6 kg 300,00 30. Syrop owocowy do sporządzania napojów HERBAPOL 15321000-1 l. 300,00 31. Liść laurowy 15872000-1 kg 1,00 32. Majeranek otarty 15872300-4 kg 1,00 33. Papryka ostra mielona 15321000-1 kg 1,00 34. Papryka słodka mielona 15871000-4 kg 2,00 35. Oregano 15871000-4 kg 1,00 36. Pieprz czarny (mielony) PRYMAT 15871000-4 kg 5,00 37. Pieprz ziołowy PRYMAT 15871000-4 kg 4,00 38. Pieprz cytrunowy 15871000-4 kg 1,00 39. Ziele angielskie 15872300-4 kg 1,00 40. Bazylia 15872000-1 kg 1,00 41. Cynamon 15871000-4 kg 1,00 42. Kwasek cytrynowy 15871000-4 kg 2,00 43. Czosnek granulowany 15871000-4 kg 2,00 44. Barszcz czerwony koncentrat KRAKUS 15891000-0 l. 10,00 45. Herbata owocowa (susz.) 15871000-4 kg 20,00 46. Miód pszczeli naturalny 15332200-6 kg 20,00 47. Tymianek 15871200-6 kg 1,00 48. Wiśnie w żelu (frużelina) 15871000-4 kg 20,00 49. Pomidory w puszcze bez skóry KNORR 15331000-7 kg 100,00 50. Zioła prowansalskie 15872000-1 kg 1,00 51. Zioła do surówek 15871000-4 kg 1,00 52. Cukier biały 15831000-4 kg 200,00 53. Cukier puder 15830000-5 kg 4,00 54. Delikat do drobiu KNORR 15871200-6 kg 10,00 55. Delikat do mięs KNORR 15871200-6 kg 10,00 56. Przyprawa do gulaszu PRYMAT 15871200-6 kg 2,00 57. Przyprawa do potraw chińskich PRYMAT 15871200-6 kg 1,00 58. Krokiety z kapustą i grzybami (mroż.) 15600000-4 kg 100,00 59. Olej rzepakowy 15411200-4 l. 300,00 60. Smalec 15411200-4 kg 40,00 61. Delikat do ryb KNORR 15871200-6 kg 5,00 62. Majonez kętrzyński 15871273-8 kg 15,00 63. Musztarda serbska 15871250-1 kg 2,00 64. Naleśniki z serem (mroż.) 15851000-8 kg 350,00 65. Ocet spirytusowy 10% 1581120-1 l. 10,00 66. Ocet winny 1581120-1 l. 5,00 67. Przyprawa uniwersalna (bez glutaminianu sodu) KUCHAREK 15872000-1 kg 30,00 68. Sos boloński 15332200-6 kg 15,00 69. Sos myśliwski KNORR 15891000-0 kg 1,00 70. Sos pieczeniowy ciemny (w proszku) KNORR 15891000-0 kg 5,00 71. Sól kamienna jodowana spożywcza 15872400-5 kg 200,00 72. Sól czosnkowa 15872400-5 kg 1,00 PAKIET NR 6 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Śmietana 30% 15512000-0 l. 200,00 2. Śmietana ukwaszana 18% 15512000-0 l. 280,00 3. Mleko 2% 15511210-8 l. 10,00 4. Jogurt naturalny 15512000-0 l. 5,00 5. Masło śmietankowe 15530000-2 kg 40,00 6. Ser żółty twardy 15544400-3 kg 20,00 7. Twaróg półtłusty 15542100-0 kg 80,00 PAKIET NR 7 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Bułka tarta 15821000-9 kg 100,00 2. Bułki zwykłe 15811400-0 szt. 800,00 3. Chleb świeży (krojony) 500g 15811100-7 szt. 4 000,00 PAKIET NR 8 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Knedle ze śliwką (garmaż.) 15851000-8 kg 65,00 2. Pyzy z mięsem (garmaż.) 15851000-8 kg 230,00 3. Pierogi z mięsem (garmaż.) 15851000-8 kg 350,00 4. Pierogi z kapustą i grzybami (garmaż.) 15851000-8 kg 250,00 5. Pierogi z twarogiem (garmaż.) 15851000-8 kg 170,00 6. Pierogi ruskie (garmaż.) 15851000-8 kg 250,00 7. Uszka z kapustą i grzybami (garmaż.) 15851000-8 kg 20,00 8. Kartacze (garmaż.) 15851000-8 kg 130,00 9. Kluski śląskie (garmaż.) 15851000-8 kg 60,00 10. Kopytka (garmaż.) 15851000-8 kg 380,00 PAKIET NR 9 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Filet z kurczaka świeży 15112210-1 kg 550,00 2. Szyje indycze bez skóry świeże 15112220-4 kg 30,00 3. Porcja rosołowa świeże 15112000-6 kg 320,00 4. Udziec z kurczaka świeży 15112210-1 kg 700,00

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
03.00.00.00.1


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 126747,94
Waluta:

PLN
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Tak
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: PAKIET NR 1 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Jaja 65-70g 01242000-5 szt. 4 000,00 PAKIET NR 2 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Fasola łuskana 15331131-4 kg 65,00 2. Groch łuskany (połówki) 01121220-9 kg 60,00 3. Ziemniaki 01112100-6 kg 5 500,00 4. Buraki ćwikłowe 01121111-2 kg 300,00 5. Cebula 01121113-6 kg 270,00 6. Cebula czerwona 01121113-6 kg 10,00 7. Jabłka (deserowe) 01131321-0 kg 150,00 8. Kapusta biała 01121410-8 kg 100,00 9. Kapusta czerwona 01121410-8 kg 100,00 10. Kapusta młoda 01121410-8 szt. 180,00 11. Sałata lodowa 15331100-0 szt. 135,00 12. Kapusta pekińska 01121410-8 kg 230,00 13. Koper 15300000-0 szt. 90,00 14. Marchew 01121112-9 kg 1 000,00 15. Natka z pietruszki 15300000-0 szt. 120,00 16. Ogórki świeże 01121270-4 kg 400,00 17. Papryka świeża 01121230-2 kg 35,00 18. Pieczarki świeże 15331135-2 kg 135,00 19. Pietruszka (korzeń) 01121110-5 kg 200,00 20. Pomidory 01121240-5 kg 210,00 21. Por 01121110-5 kg 230,00 22. Seler korzeniowy 01121100-2 kg 200,00 23. Kapusta kiszona 15331142-4 kg 440,00 24. Ogórek kwaszony 15331000-7 kg 330,00 25. Banany 03220000-9 kg 240,00 26. Biała rzepa 15300000-0 kg 65,00 27. Czosnek 15331100-0 szt. 10,00 28. Mandarynki 15330000-0 kg 200,00 29. Pomarańcze 03220000-9 kg 110,00 30. Gruszka 03220000-9 kg 50,00 31. Nektarynki 03220000-9 kg 65,00 32. Cytryna 03220000-9 kg 45,00 33. Słonecznik łuskany 03111300-5 kg 1,00 PAKIET NR 3 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Szponder świeży 15111000-9 kg 100,00 2. Udziec wołowy świeży 15111100-0 kg 100,00 3. Boczek sur. świeży 15110000-2 kg 20,00 4. Golonka (tyl.) świeża 15113000-3 kg 10,00 5. Karkówka b/k świeża 15 111 390 kg 40,00 6. Kości schabowe - karkówkowe świeże 15114000-3 kg 400,00 7. Łopatka b/k świeża 15110000-2 kg 500,00 8. Pachwina świeża 15113000-3 kg 55,00 9. Schab sur. b/k świeży 15110000-2 kg 350,00 10. Szynka sur. b/k świeża 15 111 350 kg 150,00 11. Żeberka świeże 15110000-2 kg 180,00 12. Boczek wędzony świeży 15131133-6 kg 170,00 13. Kiełbasa biała sur. świeża 15130000-8 kg 50,00 14. Kiełbasa podwawelska świeża 15130000-8 kg 300,00 15. Kiełbasa śląska świeża 15130000-8 kg 50,00 16. Mortadela świeża 15130000-8 kg 80,00 17. Parówki drobiowe świeży 15130000-8 kg 35,00 PAKIET NR 4 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Filet miruna (mroż.) 15220000-6 kg 200,00 2. Filet rybny panierowany z serem (mroż.) 15220000-6 kg 200,00 3. Filet z tilapii (mroż.) 15220000-6 kg 200,00 PAKIET NR 5 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Fasolka szparagowa (mroż.) 15331170-9 kg 90,00 2. Kalafior (mroż.) 15331170-9 kg 60,00 3. Mieszanka warzywna 7-składnikowa (mroż.) 15331170-9 kg 100,00 4. Włoszczyzna krojona w paski (mroż.) 15331170-9 kg 20,00 5. Papryka mrożona 15331170-9 kg 20,00 6. Placki ziemniaczane (mroż.) 15330000-0 kg 300,00 7. Truskawki (mroż.) 15331170-9 kg 180,00 8. Mieszanka chińska (mroż.) 15331170-9 kg 10,00 9. Mieszanka królewska (mroż.) 15331170-9 kg 300,00 10. Brokuły (mroż.) 15331170-9 kg 40,00 11. Chrzan tarty 15330000-0 kg 10,00 12. Groszek konserwowy (po odcieku) 15331460-9 kg 5,00 13. Koncentrat pomidorowy 30% KNORR 15331425-2 kg 110,00 14. Kukurydza konserwowa (po odcieku) 15331460-9 kg 10,00 15. Marchew z groszkiem (po odcieku) 15331460-9 kg 25,00 16. Marchew (po odcieku) 15331460-9 kg 80,00 17. Ogórek konserwowy (po odcieku) 15331500-2 kg 220,00 18. Szczaw krojony (po odcieku) 15331000-7 kg 15,00 19. Ketchup łagodny 15871000-4 kg 2,00 20. Kasza gryczana 15613100-9 kg 140,00 21. Kasza jęczmienna (średnia) 15613100-9 kg 260,00 22. Mąka pszenna (typ 450) 15612100-2 kg 50,00 23. Makaron nitka KNORR 15851110-2 kg 135,00 24. Makaron świderek KNORR 15851110-2 kg 320,00 25. Makaron rurka KNORR 15851110-2 kg 70,00 26. Makaron gwiazdki KNORR 15851110-2 kg 15,00 27. Makaron łazanki KNORR 15851110-2 kg 30,00 28. Ryż długoziarnisty 15614100-6 kg 55,00 29. Ryż paraboliczny 15614100-6 kg 300,00 30. Syrop owocowy do sporządzania napojów HERBAPOL 15321000-1 l. 300,00 31. Liść laurowy 15872000-1 kg 1,00 32. Majeranek otarty 15872300-4 kg 1,00 33. Papryka ostra mielona 15321000-1 kg 1,00 34. Papryka słodka mielona 15871000-4 kg 2,00 35. Oregano 15871000-4 kg 1,00 36. Pieprz czarny (mielony) PRYMAT 15871000-4 kg 5,00 37. Pieprz ziołowy PRYMAT 15871000-4 kg 4,00 38. Pieprz cytrunowy 15871000-4 kg 1,00 39. Ziele angielskie 15872300-4 kg 1,00 40. Bazylia 15872000-1 kg 1,00 41. Cynamon 15871000-4 kg 1,00 42. Kwasek cytrynowy 15871000-4 kg 2,00 43. Czosnek granulowany 15871000-4 kg 2,00 44. Barszcz czerwony koncentrat KRAKUS 15891000-0 l. 10,00 45. Herbata owocowa (susz.) 15871000-4 kg 20,00 46. Miód pszczeli naturalny 15332200-6 kg 20,00 47. Tymianek 15871200-6 kg 1,00 48. Wiśnie w żelu (frużelina) 15871000-4 kg 20,00 49. Pomidory w puszcze bez skóry KNORR 15331000-7 kg 100,00 50. Zioła prowansalskie 15872000-1 kg 1,00 51. Zioła do surówek 15871000-4 kg 1,00 52. Cukier biały 15831000-4 kg 200,00 53. Cukier puder 15830000-5 kg 4,00 54. Delikat do drobiu KNORR 15871200-6 kg 10,00 55. Delikat do mięs KNORR 15871200-6 kg 10,00 56. Przyprawa do gulaszu PRYMAT 15871200-6 kg 2,00 57. Przyprawa do potraw chińskich PRYMAT 15871200-6 kg 1,00 58. Krokiety z kapustą i grzybami (mroż.) 15600000-4 kg 100,00 59. Olej rzepakowy 15411200-4 l. 300,00 60. Smalec 15411200-4 kg 40,00 61. Delikat do ryb KNORR 15871200-6 kg 5,00 62. Majonez kętrzyński 15871273-8 kg 15,00 63. Musztarda serbska 15871250-1 kg 2,00 64. Naleśniki z serem (mroż.) 15851000-8 kg 350,00 65. Ocet spirytusowy 10% 1581120-1 l. 10,00 66. Ocet winny 1581120-1 l. 5,00 67. Przyprawa uniwersalna (bez glutaminianu sodu) KUCHAREK 15872000-1 kg 30,00 68. Sos boloński 15332200-6 kg 15,00 69. Sos myśliwski KNORR 15891000-0 kg 1,00 70. Sos pieczeniowy ciemny (w proszku) KNORR 15891000-0 kg 5,00 71. Sól kamienna jodowana spożywcza 15872400-5 kg 200,00 72. Sól czosnkowa 15872400-5 kg 1,00 PAKIET NR 6 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Śmietana 30% 15512000-0 l. 200,00 2. Śmietana ukwaszana 18% 15512000-0 l. 280,00 3. Mleko 2% 15511210-8 l. 10,00 4. Jogurt naturalny 15512000-0 l. 5,00 5. Masło śmietankowe 15530000-2 kg 40,00 6. Ser żółty twardy 15544400-3 kg 20,00 7. Twaróg półtłusty 15542100-0 kg 80,00 PAKIET NR 7 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Bułka tarta 15821000-9 kg 100,00 2. Bułki zwykłe 15811400-0 szt. 800,00 3. Chleb świeży (krojony) 500g 15811100-7 szt. 4 000,00 PAKIET NR 8 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Knedle ze śliwką (garmaż.) 15851000-8 kg 65,00 2. Pyzy z mięsem (garmaż.) 15851000-8 kg 230,00 3. Pierogi z mięsem (garmaż.) 15851000-8 kg 350,00 4. Pierogi z kapustą i grzybami (garmaż.) 15851000-8 kg 250,00 5. Pierogi z twarogiem (garmaż.) 15851000-8 kg 170,00 6. Pierogi ruskie (garmaż.) 15851000-8 kg 250,00 7. Uszka z kapustą i grzybami (garmaż.) 15851000-8 kg 20,00 8. Kartacze (garmaż.) 15851000-8 kg 130,00 9. Kluski śląskie (garmaż.) 15851000-8 kg 60,00 10. Kopytka (garmaż.) 15851000-8 kg 380,00 PAKIET NR 9 L.p. Nazwa artykułu Kod PCV J.m. Ilość zamawiana 1. Filet z kurczaka świeży 15112210-1 kg 550,00 2. Szyje indycze bez skóry świeże 15112220-4 kg 30,00 3. Porcja rosołowa świeże 15112000-6 kg 320,00 4. Udziec z kurczaka świeży 15112210-1 kg 700,00
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  10   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2017-09-01   lub zakończenia: 2017-06-30
Okres w miesiącachOkres w dniachData rozpoczęciaData zakończenia
102017-09-01 2018-06-30

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

Warunkiem udziału w postępowaniu przetargowym jest: " nie podleganie wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy o zamówieniach publicznych;" " złożenie oferty w formie pisemnej w terminie wyznaczonym przez zamawiającego;" " spełnienie wszystkich warunków zamieszczonych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia dotyczących danej części zamówienia;" złożenie w formie pisemnej oświadczeń i zobowiązań wymienionychw specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Specyfikacja istotnych warunków zamówienia zamieszczona jest na stronie internetowej pod adresem www.sp2morag.szkolnastrona.pl, jak również dostępna jest (do nabycia) w sekretariacie szkoły (koszt nabycia 10 zł za komplet).

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

Nie
Informacja na temat wadium


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:


Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:

Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2017-07-28, godzina: ,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: 2018-06-30 okres w dniach: (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia:
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane
IV.6.6) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH







Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.