eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Unieście › Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego w elementach, wędlin wysokogatunkowych, suchych i podsuszanych oraz tłuszczy dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-01-06

Unieście: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego w elementach, wędlin wysokogatunkowych, suchych i podsuszanych oraz tłuszczy dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim
Numer ogłoszenia: 4706 - 2010; data zamieszczenia: 06.01.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 390088 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojskowy Dom Wypoczynkowy, ul. Suriana 24, 76-032 Unieście, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3481921, faks 094 3481921.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: zakład budżetowy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego w elementach, wędlin wysokogatunkowych, suchych i podsuszanych oraz tłuszczy dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem są dostawy mięsa wieprzowego i wołowego w elementach, wędlin wysokogatunkowych, suchych i podsuszanych oraz tłuszczy wg wykazu: 1)baleron gotowany - 120kg; 2)boczek wędzony b/ż - 810kg; 3)kabanosy -630kg; 4)karkówka wp z/k - 3790kg; 5)kiełbasa jarmarczna -2890kg; 6)schab z/k - 4800kg; 7)łopatka z/k - 1370kg; 8)żeberka wp.-paski - 940kg; 9)szynka surowa b/k -230kg; 10)polędwica sopocka - 950kg; 11)szynka gotowana - 1050kg; 12)szynkówka wp - 100kg; 13)słonina - 460kg; 14)pierś wędzona z indyka - 770kg; 15)szynka konserwowa -860kg; 16)wołowina b/k zrazowa - 230kg; 17)kiełbasa biała surowa - 560kg; 18)parówka gruba wp. - 990kg; 19)golonka surowa-peklowana - 170kg; 20)szynka prasowana - 600kg; 21)flaki wołowe krojone - 80kg; 22)kaszanka - 500kg; 23)boczek surowy b/ż - 200kg; 24)pasztetowa - 280kg; 25)smalec - 1260kg; 26)karkówka wp.b/k - 90kg; 27)schab bk/ - 70kg; 28)kiełbasa śląska - 350kg; 29)pasztet zapiekany - 270kg; 30)szynka z indyka - 520kg; 31)łopatka z przyprawami - 750kg; 32)łopatka b/k - 870kg; 33)kiełbasa szynkowa - 820kg; 34)kiełbasa krakowska sucha - 300kg; 35)nogi wp. - 40kg; 36)polędwica Babuni lub równoważna - 615kg; 37)wędzonka krotoszyńska - 690kg; 38)szynka koperkowa z indyka lub równoważna - 125kg; 39)kiełbasa żywiecka - 580kg; 40)kiełbasa jałowcowa -45kg; 41)szynka chlebowa lub równoważna - 25kg; 42)salceson - 160kg; 43)przysmak szynkowy lub równoważny - 410kg; 44)frankfurterki lub równoważne - 70kg; 45)pieczeń z ziołami - 25kg; 46)mielonka tyrolska - 35kg; 47)salami parzona - 90kg; 48)szynka drobiowa - 120kg; 49)kiełbasa krakowska parzona - 720kg; 50)kiełbasa myśliwska - 140kg; 51)boczek pieczony - 15kg; 52)polędwica drobiowa - 460kg; 53)ogonówka - 25kg; 54)metka - 100kg; 55)luncheon meat - 75kg; 56)kości wp. - 210kg; 57)pieczeń firmowa - 180kg; 58)pieczeń rzymska - 600kg..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.11.30 - Wędliny 15.41.20.00 - Tłuszcze .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 304786.30 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.12.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Izabela i Zbigniew Grabowscy spółka jawna, Ościęcin 32, 72-300 Gryfice, kraj/woj. zachodniopomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 304786.30
  • Oferta z najniższą ceną: 304786.30 oferta z najwyższą ceną: 331704.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.