eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przy Szkole Podstawowej Nr 29 im. Giuseppe Garibaldiego przy ul. Fabrycznej 19 w Warszawie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-11-30

Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przy Szkole Podstawowej Nr 29 im. Giuseppe Garibaldiego przy ul. Fabrycznej 19 w Warszawie
Numer ogłoszenia: 403916 - 2011; data zamieszczenia: 30.11.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa nr 29 , ul. Fabryczna 19, 00-446 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 0-22 6287992, faks 0-22 6287992.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp29.asi.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przy Szkole Podstawowej Nr 29 im. Giuseppe Garibaldiego przy ul. Fabrycznej 19 w Warszawie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przy Szkole Podstawowej Nr 29 im. Giuseppe Garibaldiego przy ul. Fabrycznej 19 w Warszawie: 1. mrożonek, 2. artykułów spożywczych, 3. mięsa, drobiu i wędlin, 4. nabiału i jaj, 5. warzyw i owoców, 6. ryb.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.89.60.00-5, 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 15.22.00.00-6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust 1 i 2 oraz spełniają warunki określone w art. 22 ustawy.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określa warunku w tym zakresie.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określa warunku w tym zakresie.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określa warunku w tym zakresie.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określa warunku w tym zakresie.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Formularz ofertowy - wg wzoru w załączniku nr 1 do SIWZ. 2. Formularz cenowy - wg wzoru w załączniku nr 2 do SIWZ. 3. Oświadczenie wykonawcy w trybie art. 22 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. 4. W celu potwierdzenia, iż oferowany przedmiot zamówienia jest zgodny z wymaganiami Zamawiającego, Wykonawca zobowiązany jest załączyć do oferty oświadczenie Wykonawcy, że posiada atesty na dostarczane produkty, a także oświadczenie, iż na każde żądanie Zamawiającego przedstawi dokumenty potwierdzające to oświadczenie - wg wzoru w załączniku nr 4 do SIWZ.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp29.asi.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa Nr 29 im. Giuseppe Garibaldiego, ul. Fabryczna 19, 00-446 Warszawa.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.12.2011 godzina 09:00, miejsce: Szkoła Podstawowa Nr 29 im. Giuseppe Garibaldiego, ul. Fabryczna 19, 00-446 Warszawa, sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa mrożonek do stołówki przy Szkole Podstawowej Nr 29 im. Giuseppe Garibaldiego przy ul. Fabrycznej w Warszawie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: brokuły kg 70, brukselka kg 70, czarna porzeczka kg 90, czerwona porzeczka kg 50, fasolka szparagowa zielona kg 30, fasolka szparagowa żółta kg 40, groszek zielony kg 30, jagoda kg 50, kalafior kg 120, malina kg 100, marchew /kostka/ kg 120, marchewka mini kg 80, marchewka z groszkiem kg 120, mieszanka kompotowa wieloowocowa kg 200, śliwka b/pestki kg 120, truskawki kg 400, warzywa do chińszczyzny kg 50, warzywa na patelnię kg 50, warzywa słupki kg 100, wiśnia b/ pestki kg 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa pozostałych artykułów spożywczych do stołówki przy Szkole Podstawowej Nr 29 im. Giuseppe Garibaldiego przy ul. Fabrycznej w Warszawie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ananas pusz. 200, barszcz biały op. 66g szt. 400, batoniki nadziewane szt. 900, batony czekoladowe szt. 600, batony musli 30g szt. 1000, bazylia 10g szt. 40, biszkopty 140g szt. 150, brzoskwinia 830g pusz. 200, budyń 60g szt. 800, bułka tarta kg 300, bułka wrocławska szt. 120, cebula prażona 150g szt. 30, chałka duża szt. 100, chleb krojony szt. 100, chleb razowy krojony szt. 120, chleb staropolski szt. 100, chleb tostowy szt. 50, chleb z ziarnem szt. 120, chrzan sł./260g 50, ciastka kruche z nadzieniem kg 40, ciastka/babeczki świeże kg 40, ciasto drożdżowe świeże szt. 40, ciasto makowiec kg 40, cukier kg 1100, cukier puder kg 20, cukier waniliowy szt. 300, cynamon szt. 50, czosnek granulowany szt. 130, czosnek w kostkach szt. 50, drożdżówka świeża szt. 1000, dżem szt./300g 100, fasola czerwona w puszce 400g szt. 40, galaretka 75g szt. 150, groszek konserwowy 400g szt. 100, herbata 100g szt. 200, herbata expres. 25 szt. szt. 100, herbata melisa 30g szt. 20, herbata miętowa expres. 30g szt. 50, herbata owocowa expres 30g szt. 50, jabłka prażone do szarlotki 820g 300, kajzerka szt. 5500, kakao 100g 40, kasza gryczana kg 150, kasza jęczmienna kg 150, kasza manna błyskawiczna 400g 50, kawa inka 150g szt. 40, ketchup 480g szt. 30, koktajl owocowy pusz. 425g szt. 80, koncentrat pomidorowy 970mg 100, koncentrat pomidorowy 200g szt. 80, kukurydza 400g 100, kwasek cytrynowy 20g szt. 150, liść laurowy 6g szt. 100, majeranek 8g szt. 300, majonez 270g szt. 30, majonez dekoracyjny 700g szt. 50, makaron extra kg 150, makaron kokardki kg 50, makaron łazanki kg 50, makaron muszelki kg 150, makaron nitki kg 150, makaron spaghetti kg 150, makaron świderki/rurki kg 150, mąka pszenna kg 200, mąka ziemniaczana kg 30, miód 250g szt. 60, napój kakaowy 500g szt. 20, nutella 350g szt. 80, ogórki konserwowe 900g szt. 90, olej l 500, oliwa z oliwek l 40, oliwki czarne 900g szt. 30, papryka ostra 20g szt. 80, papryka słodka 20g szt. 130, pączki mini kg 80, pączki świeże szt. 1000, pestki dyni łuskane 100g szt. 20, pestki słonecznika łuskane 100g szt. 20, pieprz biały mielony 20g szt. 50, pieprz czarny mielony 20g szt. 300, pieprz ziołowy mielony 20g szt. 100, płatki kukurydziane 500g szt. 50, płatki musli zbożowe 500g szt. 50, płatki zbożowe 350g szt. 50, pomidory w puszcze 400g szt. 50, proszek do pieczenia 20g szt. 20, przyprawa delikat do mięsa 600g szt. 5, przyprawa delikat do ryb 600g szt. 5, przyprawa do chińszczyzny 20g szt. 40, przyprawa do drobiu 20g szt. 100, przyprawa do duszenia 30g szt. 100, przyprawa do pieczeni 20g szt. 100, przyprawa do spaghetti 20g szt. 50, przyprawa maggi w płynie l 20, przyprawa Vegeta 200g szt. 30, przyprawa warzywko kg 50, rodzynki 100g szt. 80, rogalik z nadzieniem szt. 600, ryż kg 150, ryż paraboliczny kg 130, sernik świeży kg 50, sok owocowy 0,2 l szt. 2500, sok owocowy 1l szt. 200, sok pomidorowy zagęszczony 500g szt. 150, sos chiński 365g szt. 100, sos sałatkowy 9g szt. 300, sól kg 300, syrop owocowy 435ml szt. 250, szczaw 260g szt. 300, wafelki czekoladowe/śmietankowe kg 50, zacierki 250g szt. 200, ziele angielskie 20g szt. 100, zioła prowansalskie 10g szt. 50, żelatyna 50g szt. 20, żur w butelce 500ml szt. 50, żurek op. 50g szt. 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa mięsa, drobiu i wędlin do stołówki przy Szkole Podstawowej Nr 29 im. Giuseppe Garibaldiego przy ul. Fabrycznej 19 w Warszawie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso wieprzowe: schab karkowy b/k kg 380, łopatka kg 300, schab środkowy b/k kg 400, szynka b/k kg 950, mięso wołowe: łopatka b/k kg 120, mięso ekstra b/k kg 250, pręga kg 100, szponder kg 80, drób: filet z indyka kg 420, filet z kurczaka kg 380, udziec z kurczaka kg 550, korpusy kg 600, tłuszcze: słonina kg 50, cielęcina: udziec b/k kg 100, łopatka b/k kg 100, wędliny: baleron kg 20, biała kiełbasa kg 80, boczek wędzony kg 50, boczek wędzony parz. kg 50, kiełbasa krakowska kg 20, kiełbasa podwawelska kg 20, kiełbasa śląska kg 80, kiełbasa żywiecka kg 20, mielonka kg 20, parówki drobiowe kg 50, pasztet kg 20, pasztet drobiowy pusz./195g 100, polędwica sopocka kg 30, serdelki drobiowe kg 50, szynka konserwowa kg 20, szynka wędzona got. kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa nabiału i jaj do stołówki przy Szkole Podstawowej Nr 29 im. Giuseppe Garibaldiego przy ul. Fabrycznej 19 w Warszawie..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: desery smakowe szt. 1200, jaja L szt. 13000, jogurt naturalny 400g szt. 100, jogurt pitny 0,25l szt. 1200, jogurty owocowe 150g szt. 1200, masło 82% tł. 200g szt. 600, mleko 2% l 700, mleko 3% l 1000, mleko smakowe 0,2l szt. 1200, ser feta 270g szt. 30, ser żółty kg 80, serek wiejski 0,5kg szt. 100, serki smakowe 150g szt. 1000, serki topione 100g szt. 400, serki waniliowe 200g szt. 1000, śmietana 18% 400g szt. 600, śmietana 30% 400g szt. 800, twaróg tłusty kg 100, twaróg tłusty mielony kg 80.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa warzyw i owoców do stołówki przy Szkole Podstawowej Nr 29 im. Giuseppe Garibaldiego przy ul. Fabrycznej 19 w Warszawie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: arbuz kg 100, banany kg 800, borówki amerykańskie 250g szt. 20, brzoskwinie kg 450, cytryny kg 100, czereśnie kg 100, grejfruty kg 50, gruszki kg 900, jabłka kg 1200, kiwi kg 300, maliny op. 100, mandarynki kg 300, melony szt. 30, morele kg 50, nektarynka kg 150, pomarańcze kg 400, śliwki kg 300, śliwki deserowe kg 100, truskawki kg 150, winogrona kg 300, brukselka kg 60, buraki kg 800, cebula kg 300, cebula cukrowa kg 50, cebula czerwona kg 50, cebula dymka pęcz. 200, czosnek szt. 100, fasolka szparagowa kg 50, kalafior szt. 100, kapusta biała kg 500, kapusta czerwona kg 100, kapusta pekińska kg 180, kapusta włoska kg 150, koper pęcz. 500, marchew kg 1000, natka pęcz. 700, ogórki świeże kg 500, papryka kolorowa kg 300, pieczarki kg 250, pietruszka kg 400, pomidory kg 420, por kg 300, rzodkiewka pęcz. 1200, sałata gł. 800, sałata lodowa gł. 800, seler kg 300, szczypiorek pęcz. 500, ziemniaki kg 13000, kapusta kiszona kg 500, ogórki kwaszone kg 450, fasola biała średni. kg 100, groch łuskany kg 80.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa ryb do stołówki przy Szkole Podstawowej Nr 29 im. Giuseppe Garibaldiego przy ul. Fabrycznej 19 w Warszawie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filet z mintaja amer. kg 150, filet z miruny kg 150, filet z morszczuka kg 100, filet z soli kg 80, filet z tilapii kg 90, paluszki z fileta kg 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.