eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Władysławowo › Dostawy sukcesywne mięsa do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-12-16

Władysławowo: Dostawy sukcesywne mięsa do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie..
Numer ogłoszenia: 366129 - 2008; data zamieszczenia: 16.12.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 317029 - 2008r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie, ul. Żeromskiego 52, Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Budżetowy Ministerstwa Spotru i Turystyki.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy sukcesywne mięsa do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie...

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Dostawy sukcesywne mięsa : Część I - mięso wołowe i wieprzowe: 1)Flaki wołowe -gotowane, krojone, pakowane próżniowo - 500kg ,2) Karkówka wieprzowa b/k- świeża-1200kg, 3)Kości wieprzowe schabowe świeże-1000kg, 4) Kości wołowe -świeże-200kg,5) Polędwica wieprzowa-świeża-1000kg, 6) Schab wieprzowy b/k - świeży-2000kg, 7)Szynka wieprzowa b/k i skóry świeża-2000kg, 8)Wołowina ext b/k -świeża-1500kg, 9) Wołowina gulaszowa - świeża-200kg, 10)Żeberka wieprzowe-paski świeże-500kg, 11) Słonina - świeża, bez skóry-170kg, 12)Golonka wieprzowa -tylnia-50kg, świeża,13) Schab wieprzowy b/k- świeży opakowanie VAC o wadze 2,00kg-200kg, 14)wołowina b/k rostbef-świeży opakowanie VAC o wadze 1,50 kg-380kg,15) Karkówka wieprzowa b/k -świeżą-opakowanie VAC o wadze 1,50 kg-195kg, 16) Szynka wieprzowa b/k- świeża opakowanie VAC o wadze 1,50 kg-195kg,17) cielęcina udziec b /k- świeży-200kg, 18)Wątroba wieprzowa -świeża-50kg, 19)Ozory wieprzowe-świeże-50kg ,Część II - mięso drobiowe- świeże: 20) Kaczki -mrożona-20kg ,21) Kurczaki -schłodzony-600kg, 22)Piersi z gęsi z kością- mrożona,-600kg, 23) Filet z piersi indyczej-schłodzony-1800kg, 24) filet z kurczaka -schłodzony-2300kg, 25)Serca drobiowe schłodzone-30kg, 26)Udziec kurczęcy -schłodzony-1200kg, 27)Wątróbka z kurcząt schłodzona-200kg, 28)Żołądki drobiowe-świeże-300kg, 29)Szkielety drobiowe-świeże-50kg, 30) Piersi z kurczaka -schłodzone-260kg, opakowanie VAC o wadze 2 kg, 31)Udziec i indyka z/k schłodzony-600kg. Dostarczane produkty muszą być wysokiej jakości, muszą spełniać wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach oraz posiadać ważne terminy przydatności do spożycia...

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.12.00 - Cielęcina 15.11.20.00 - Drób 15.11.21.10 - Gęsi 15.11.21.20 - Indyki 15.11.21.30 - Kurczęta 15.11.21.40 - Kaczki 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.40.00 - Podroby .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 223496.80 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso wołowe i wieprzowe

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MARKANDE CASH Sp.z o.o., ul. Gdańska 141, 84-200 Wejherowo, kraj/woj. pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 145376.41
  • Oferta z najniższą ceną: 145376.41 oferta z najwyższą ceną: 190110.63
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Mięso drobiowe

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MARKANDE CASH Sp z o.o., ul. Gdańska 141, 84-200 Wejherowo, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 78120.39
  • Oferta z najniższą ceną: 78120.39 oferta z najwyższą ceną: 107673.98
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.