To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2011-03-04
Kielce: PRZETARG NIEOGRANICZONY NA ¦WIADCZENIE US£UG CATERINGOWYCH
W RAMACH PROJEKTU ¦WIAT£O NADZIEI
Numer og³oszenia: 36102 - 2011; data zamieszczenia: 04.03.2011
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 49221 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: ¦wiêtokrzyskie Centrum Innowacji i Transferu Technologii sp. z o.o., ul. Zagnañska 84, 25-528 Kielce, woj. ¶wiêtokrzyskie, tel. 041 3432910, faks 041 3432912.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: Spó³ka z ograniczon± odpowiedzialno¶ci±.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: PRZETARG NIEOGRANICZONY NA ¦WIADCZENIE US£UG CATERINGOWYCH W RAMACH PROJEKTU ¦WIAT£O NADZIEI.
II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: ¦wiadczenie us³ug cateringowych w ramach Projektu ¦wiat³o Nadziei. Przedmiotem zamówienia s± us³ugi cateringowe polegaj±ce na przygotowywaniu i dostarczeniu posi³ków oraz bufetu kawowego (serwisu) dla uczestników szkoleñ realizowanych w ramach projektu ¦wiat³o Nadziei organizowanych przez Lidera Projektu - ¦wiêtokrzyskie Centrum Innowacji i Transferu Technologii Sp. z o. o. Zakres przedmiotu zamówienia (umowy): ¶wiadczenie powy¿szych us³ug cateringowych bêdzie odbywa³o siê sukcesywnie w okresie obowi±zywania umowy w ramach organizowanych przez Zamawiaj±cego szkoleñ. W ramach zamówienia Wykonawca zobowi±zany jest do: 1. przygotowania, dowozu i podawania posi³ków oraz przygotowania bufetu kawowego (serwisu) w miejscach wskazanych przez Zamawiaj±cego, 2. ¶wiadczenia us³ug cateringowych, wy³±cznie przy u¿yciu produktów spe³niaj±cych normy jako¶ci produktów spo¿ywczych, 3. przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artyku³ów spo¿ywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 z pó¼n. zmianami), 4. przygotowywania sto³u na bufet kawowy (serwis) najpó¼niej na 20 minut przed rozpoczêciem zajêæ, 5. dostarczania ciep³ego posi³ku porcjowanego na osoby, 6. ¶wiadczenia us³ug cateringowych na zastawie jednorazowej w jednorazowych pojemnikach z u¿yciem sztuæców jednorazowych, serwetek jednorazowych, jednorazowych obrusów papierowych lub materia³owych, 7. estetycznego podawania posi³ków, 8. zapewnienia pojemnika na resztki po spo¿ytym posi³ku i brudn± zastawê, 9. zebrania naczyñ oraz resztek pokonsumpcyjnych najpó¼niej 30 minut po zakoñczeniu posi³ku. Wykonawca okre¶li na 2 dni robocze przed rozpoczêciem ka¿dej edycji szkolenia propozycjê dok³adnego menu dziennego (zestawy obiadowe winny byæ dostarczane rotacyjnie, by unikn±æ powtarzalno¶ci, jak równie¿ Zamawiaj±cy zastrzega, aby w pi±tki ka¿dego tygodnia podawane by³y wy³±cznie zestawy bezmiêsne). Propozycja menu musi zostaæ zaakceptowana przez Zamawiaj±cego. Na 5 dni robocze przed pierwszym dniem realizacji przedmiotu zamówienia Zamawiaj±cy poda termin, miejsce i okres trwania szkolenia - podczas którego bêdzie realizowana us³uga cateringowa. Zamawiaj±cy nie wyra¿a zgody na dokonywanie zmian w posi³kach wchodz±cych w sk³ad danego zestawu. Zamawiaj±cy zastrzega sobie mo¿liwo¶æ dokonywania kontroli na miejscu szkolenia, w celu sprawdzenia prawid³owej realizacji w/w wymogów. Terminy realizacji przedmiotu zamówienia: Szkolenia bêd± realizowane sukcesywnie, planowany termin i liczba uczestników szkoleñ oraz liczba posi³ków, które musz± zostaæ dostarczone: ROK 2011: I kwarta³ 2011 r. - 3 grupy szkoleniowe, na szkolenia w trzech odrêbnych tematach, w tym: - 1 grupa szkoleniowa - 20 Uczestników, 15 dni szkoleniowych, ³±cznie 300 os/dni - 300 obiadów - 1 grupa szkoleniowa - 15 Uczestników, 6 dni, ³±cznie 90 os/dni - 90 obiadów - 1 grupa szkoleniowa, 15 osób, 10 dni, ³±cznie 150 os/dni - 150 obiadów. £±czna liczba os/dni 540 - 540 obiadów (3 grupy szkoleniowe). II kwarta³ 2011 r. - 5 grup szkoleniowych, na szkolenia w trzech odrêbnych tematach, w tym: - 2 grupy szkoleniowe po 20 Uczestników (³±cznie 40 Uczestników), 2 x 15 dni szkoleniowych, ³±cznie 600 os/dni - 600 obiadów - 2 grupy szkoleniowe po 15 Uczestników (³±cznie 30 Uczestników), 2 x 6 dni, ³±cznie 180 os/dni 180 obiadów - 1 grupa szkoleniowa - 15 osób, 10 dni, ³±cznie 150 os/dni - 150 obiadów £±czna liczba os/dni 930 - 930 obiadów (5 grup szkoleniowych). IV kwarta³ 2011 r. 4 grupy szkoleniowe, na szkolenia w trzech odrêbnych tematach, w tym: - 1 grupa szkoleniowa - 20 Uczestników, 15 dni szkoleniowych, ³±cznie 300 os/dni 300 obiadów - 2 grupy szkoleniowe po 15 Uczestników (³±cznie 30 Uczestników), 2 x 6 dni, ³±cznie 180 os/dni - 180 obiadów - 1 grupa szkoleniowa - 15 osób, 10 dni, ³±cznie 150 os/dni - 150 obiadów. £±czna liczba os/dni 630 - 630 obiadów (4 grupy szkoleniowe). ROK 2012 I kwarta³ 2012 r. 3 grupy szkoleniowe, na szkolenia w trzech odrêbnych tematach, w tym: - 1 grupa szkoleniowa - 20 Uczestników, 15 dni szkoleniowych, ³±cznie 300 os/dni - 300 obiadów - 1 grupa szkoleniowa - 15 Uczestników, 6 dni, ³±cznie 90 os/dni - 90 obiadów 1 grupa szkoleniowa - 15 osób, 10 dni, ³±cznie 150 os/dni - 150 obiadów. £±czna liczba os/dni 540 - 540 obiadów (3 grupy szkoleniowe) II kwarta³ 2012 r. 2 grupy szkoleniowe, na szkolenia w dwóch odrêbnych tematach, w tym: - 1 grupa szkoleniowa - 20 Uczestników, 15 dni szkoleniowych, ³±cznie 300 os/dni - 300 obiadów - 1 grupa szkoleniowa - 1 edycja, 15 Uczestników, 6 dni, ³±cznie 90 os/dni - 90 obiadów. £±czna liczba os/dni 390 os/dni - 390 obiadów (2 grupy szkoleniowe). Liczba os/dni w roku 2011 wynosi: 2 100 - 2100 obiadów. Liczba os/dni w roku 2012 wynosi: 930 - 930 obiadów. £±czna liczba zestawów obiadowych - 3 030. Wykonawca zobligowany jest równie¿ do zapewnienia bufetu kawowego (serwisu) dla uczestników szkoleñ. £±czna liczba osobodni, w które nale¿y zapewniæ bufet kawowy (serwis) - 3 030. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo do zmiany terminów szkoleñ, co jednocze¶nie zadecyduje o zmianie terminów dostarczenia posi³ków. O fakcie tym poinformuje Wykonawcê najpó¼niej na 7 dni roboczych przed rozpoczêciem szkolenia. Zamawiaj±cy zastrzega sobie mo¿liwo¶æ zorganizowania szkolenia dla trzech grup szkoleniowych w jednym dniu roboczym. Zamawiaj±cy zastrzega sobie mo¿liwo¶æ ewentualnego zorganizowania szkolenia równie¿ w sobotê i niedzielê, z wy³±czeniem przypadaj±cych w nie ¶wi±t pañstwowych i ¶wi±t religijnych ustanowionych jako dni ustawowo wolne od pracy zgodnie z ustaw± z dnia 18 stycznia 1951 r. o dniach wolnych od pracy (Dz.U. z 1951, nr 4, poz. 28, ze zm.). Zasady rozliczania: Ilo¶æ i wielko¶æ zamawianych us³ug wskazana w SIWZ stanowi maksymalny zakres i wielko¶æ zamówienia. Rozliczenie nast±pi na podstawie poszczególnego zlecenia Zamawiaj±cego dotycz±cego us³ugi cateringowej dotycz±cej oddzielnie ka¿dej edycji - na potwierdzenie nale¿ytego wykonania przedmiotu umowy spisany zostanie protokó³ zdawczo-odbiorczy, który stanowiæ bêdzie podstawê do rozliczenia finansowego z Wykonawc±. Ka¿dorazowe rozliczenie bêdzie dotyczyæ oddzielnie ka¿dej edycji szkolenia. Miejsce realizacji: Teren miasta Kielce. Termin realizacji szkolenia: Od I kwarta³u 2011 r. do 30.06.2012 r. Uwagi: Zamawiaj±cy zastrzega mo¿liwo¶æ zmiany i przesuniêæ terminów szkoleñ, co jest jednoznaczne ze zmian± terminów ¶wiadczenia us³ug cateringowych, z zastrze¿eniem, i¿ nie pó¼niej ni¿ na 2 dni przed wskazanym terminem rozpoczêcia szkolenia. Zamawiaj±cy zastrzega mo¿liwo¶æ przesuniêæ terminów szkoleñ równie¿ pomiêdzy poszczególnymi kwarta³ami.
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.32.10.00 - Us³ugi przygotowywania posi³ków 55.52.00.00 - Us³ugi dostarczania posi³ków 55.30.00.00 - Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie wspó³finansowane jest przez Uniê Europejsk± ze ¶rodków Europejskiego Funduszu Spo³ecznego, Programu Operacyjnego Kapita³ Ludzki, VI. Rynek pracy otwarty dla wszystkich, Dzia³anie 6.1 Poprawa dostêpu do zatrudnienia oraz wspieranie aktywno¶ci zawodowej w regionie, Poddzia³anie 6.1.1 Wsparcie osób pozostaj±cych bez zatrudnienia na regionalnym rynku pracy, w ramach projektu pn. ¦wiat³o Nadziei.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.03.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Przedsiêbiorstwo Wielobran¿owe REWAL Jaros³aw Bera, ul. Grochowa 12, 25-606 Kielce, kraj/woj. ¶wiêtokrzyskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 41056,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 36511,50
Oferta z najni¿sz± cen±: 36511,50 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 51510,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KIELC
- Us³uga cateringowa dla uczestników projektu "Dzi¶ Uczeñ - Jutro Student"
- ¦wiadczenie us³ug w zakresie prowadzenia indywidualnych zajêæ dydaktyczno-wyrównawczych dla 42 osób - dzieci i m³odzie¿y w wieku szkolnym
- Zakup i dostawa ³ó¿ek szpitalnych z regulacj± elektryczn± i wyposa¿eniem
- "Us³ugi pocztowe w obrocie krajowym i zagranicznym ¶wiadczone na potrzeby Wojewódzkiego S±du Administracyjnego w Kielcach w latach 2026-2027"
- ZAKUP I DOSTAWA MATERIA£ÓW PROMOCYJNYCH ORAZ MATERIA£ÓW WYSTAWIENNICZYCH W RAMACH PROGRAMU FUNDUSZE EUROPEJSKIE DLA ¦WIÊTOKRZYSKIEGO 2021-2027
- Dostawa skanerów A3 dla potrzeb Prokuratury Okrêgowej w Kielcach
wiêcej: przetargi w Kielcach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Us³uga przygotowania, dowozu i wniesienia do sali wy¿ywienia/cateringu dla uczestników szkolenia specjalistycznego .
- ¦wiadczenie us³ug hotelarskich i wy¿ywienia dla uczestników projektu "Jazzuj z nami" w okresie 27 - 30.11.2025 r.
- ¦wiadczenie us³ug cateringowych dla uczniów Szko³y Podstawowej nr 6 w Gdañsku w 2026 r.
- ¦wiadczenie us³ug restauracyjnych i cateringowych na potrzeby Wydzia³u Chemicznego Politechniki Gdañskiej
- Organizacja Spotkania Przed¶wi±tecznego na potrzeby Opolskiego Centrum Edukacji w Opolu wraz z us³ug± cateringow±
- ¦wiadczenie us³ug cateringowych polegaj±cych na zapewnieniu codziennej obs³ugi w zakresie ¿ywienia pacjentów Szpitala Wielospecjalistycznego w Jaworznie z uwzglêdnieniem diet i kaloryczno¶ci-powtórka
wiêcej: Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.





