eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Międzyrzecz › Dostawa artykułów spożywczych, pieczywa i wyrobów cukierniczych, jaj oraz mrożonek

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-12-03

Międzyrzecz: Dostawa artykułów spożywczych, pieczywa i wyrobów cukierniczych, jaj oraz mrożonek
Numer ogłoszenia: 346503 - 2010; data zamieszczenia: 03.12.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej , ul. Konstytucji 3 Maja 35, 66-300 Międzyrzecz, woj. lubuskie, tel. 095 7428298.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych, pieczywa i wyrobów cukierniczych, jaj oraz mrożonek.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia jest/ są: Sukcesywna dostawa dla potrzeb Szpitala Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzeczu artykułów spożywczych w następującym asortymencie i ilościach ( rocznie ) Pakiet nr 1 1. Budyń bez cukru - różne smaki -50 kg 2. Bułka tarta -300 kg 3. Sok Bobo - Fruit ( bez cukru ) -100 L 4. Cukier -1700 kg 5 Cukier waniliowy -5 kg 6. Chrzan -15 kg 7. Buljon drobiowy -100 kg 8. Cukier puder -3 kg 9. Czosnek mielony -20 kg 10 Fasolka konserwowa -20 kg 11. Fasola sucha -20 kg 12. Groszek zielony konserwowy -30 kg 13. Groch suchy - łuskany -30 kg 14. Herbata z mięty -1 kg 15. Kisiel bez cukru - różne smaki -150 kg 16 Kakao bez cukru -20 kg 17. Kukurydza konserwowa -60 kg 18.Kasza jęczmienna - drobna -400 kg 19. Kawa zbożowa -360 kg 20. Kleik ryżowy 0p.a 180 g -400 op. 21. Kwasek cytrynowy -20 kg 22.Kasza manna -400 kg 23. Ryż -700 kg 24.Kasza manna błyskawiczna -50 kg 25.Kasza manna z owocami -3 kg 26.Ketchup - 10 kg 27.Krem czekoladowy -30 kg 28.Liść laurowy -3 kg 29.Makaron - różne gatunki -1200 kg 30.Margaryna zwykła -90 kg 31.Margaryna roślinna zwykła ( kubek ) a 500 g -800 kg 32.Miód naturalny -30 kg 33.Mąka pszenna -1400 kg 34.Majeranek -12 kg 35.Sól jodowana spożywcza -700 kg 36.Sok pomidorowy a 300 ml -36 L 37.Musztarda ( saperska lub stołowa ) -15 kg 38. Ocet 10% - 80 L 39. Pieprz mielony naturalny -20 kg 40. Pieprz ziołowy -10 kg 41. Papryka mielona ( ostra i słodka ) -13 kg 42. Ziele angielskie -5 kg 43. Marmolada, wieloowocowa -360 kg 44. Ciasta kruche - bez czekolady -200 kg 45. Pierniki z lukrem -20 kg 46. Koncentrat pomidorowy -300 kg 47. Pieczywo chrupkie ( ryżowe ) -5 kg 48. Mąka kukurydziana -2 kg 49. Olej -400 L 50. Magi - przyprawa w płynie -200 L 51. Przyprawa uniwersalna do zup, drobiu mięsa (typu Degusta lub Jarzynka ) -150 kg 52. Syropy owocowe -350 L 53. Herbata zwykła granulowana -96 kg 54. Mąka ziemniaczana - 40 kg 55. Galaretki owocowe -5 kg 56. Paprykarz -200 kg 57.Paluszki solone -80 kg 58.Paluszki sezamowe -20 kg 59.Płatki owsiane -200 kg 60.Aromaty do ciast -30 szt. 61.Proszek do pieczenia -30 szt. 62.Rodzynki -2 kg 63.Orzechy włoskie -1 kg 64.Migdały - 1 kg 65.Wiórki kokosowe -1 kg 66.Sos pieczeniowy ciemny -20 kg 67. Sos pomidorowy -20 kg 68.Sos grzybowy 15 kg 69. Sos myśliwski - 15 kg 70. Sos boloński - 20 kg 71. Bebiko 1 op. A 350 g - 200 op 72 Bebiko 2 - 350- 73. Nan 1 - 300 op 74. Nan 2 - 300 op 75.Kakao rozpuszczalne z cukrem - 2 kg 76 Herbata typu Lipton pakowana po 50 saszetek 2 kg 77.. Kawa rozpuszczalna - 2 kg 78. Kawa naturalna mielona 2 kg 79. Śmietanka do kawy 10 szt a 10 g 200 80. Cynamon - 2 kg 81. Płatki kukurydziane - 10 op. 82. Fasola konserwowa czerwona op. A 400 g - 10 kg 83.Makaron bezglutenowy - 5 op 84. Pieczywo kukurydziane op. A 100 g - 10 85. Obiady - BOBO 190 gr - 3 palety a 18 szt. 86. Desery BOBO a 190 g - 3 palety a 18 szt. 87. Ogórki konserwowe 0,9l - 200 kg 88.Majonez 700 g - 10 szt. 89. Czekolada 100 g - Pakiet nr 2 Sukcesywna dostawa dla potrzeb Szpitala Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzeczu pieczywa i wypieków cukierniczych w następującym asortymencie i ilościach ( rocznie ) 1. Chleb mieszany -krojony 1 kg - 7300 kg 2. Chleb pszenny-krojony 1 kg - 1500 kg 3.Chleb razowy -krojony 1 kg . - 1300 kg 4. Bułki wrocławskie (0,50 g) - 38000 szt. 5. Drożdżówki ( 0,50 g ) - 2300 szt. 6. Ciasto drożdżowe z owocem - 50 kg 7. Rogala maślane 0,05 kg - 2400 szt. 8. Sernik 10 kg 9. Piernik 10 kg Pakiet nr 3 Sukcesywna dostawa dla potrzeb Szpitala Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzeczu jaj w ilościach ( rocznie ) Jaja świeże klasy M - 30000 szt. Pakiet nr 4 Sukcesywna dostawa dla potrzeb Szpitala Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzeczu mrożonek (filety rybne, płaty śledziowe w zalewie,warzywa i owoce) Kalafior mrożony - luzem - 400 kg Szpinak mrożony luzem - 500 kg Mieszanka warzywna luzem - 500 kg Filety rybne,mintaj - 150 kg Filety rybne makrela - 100 kg Kostka rybna z panierką - 400 kg Kostka rybna bez panierki - 600 kg Paluszki rybne - 15 kg Płaty śledziowe solone - 100 kg Marchew mrożona-kostka luzem - 500 kg Mieszanka kompotowa luzem - 300 kg Włoszczyzna luzem - 150kg Brokuły - 200 kg Szparaga biała kawałki - 15 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.32.10.00-4, 15.83.10.00-2, 15.83.00.00-5, 15.33.14.64-7, 15.85.11.00-9, 15.43.10.00-8, 15.22.10.00-3, 15.22.00.00-6, 15.81.00.00-9, 03.14.25.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie wymagane

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki w art. 22 ust.1 i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych i niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, dotyczące: Ř posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania; Ř posiadania wiedzy i doświadczenia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Ř dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych Ř znajdowania się w sytuacji ekonomicznej i finansowej pozwalającej na wykonanie zamówienia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest wykazać, że brak jest podstaw do jego wykluczenia z powodu niespełnienia warunków, o których mowa w art. 24 ust 1 ustawy.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki w art. 22 ust.1 i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych i niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, dotyczące: Ř posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania; Ř posiadania wiedzy i doświadczenia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Ř dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych Ř znajdowania się w sytuacji ekonomicznej i finansowej pozwalającej na wykonanie zamówienia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest wykazać, że brak jest podstaw do jego wykluczenia z powodu niespełnienia warunków, o których mowa w art. 24 ust 1 ustawy.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki w art. 22 ust.1 i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych i niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, dotyczące: Ř posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania; Ř posiadania wiedzy i doświadczenia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Ř dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych Ř znajdowania się w sytuacji ekonomicznej i finansowej pozwalającej na wykonanie zamówienia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest wykazać, że brak jest podstaw do jego wykluczenia z powodu niespełnienia warunków, o których mowa w art. 24 ust 1 ustawy.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki w art. 22 ust.1 i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych i niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, dotyczące: Ř posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania; Ř posiadania wiedzy i doświadczenia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Ř dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych Ř znajdowania się w sytuacji ekonomicznej i finansowej pozwalającej na wykonanie zamówienia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest wykazać, że brak jest podstaw do jego wykluczenia z powodu niespełnienia warunków, o których mowa w art. 24 ust 1 ustawy.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki w art. 22 ust.1 i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych i niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, dotyczące: Ř posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania; Ř posiadania wiedzy i doświadczenia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Ř dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych Ř znajdowania się w sytuacji ekonomicznej i finansowej pozwalającej na wykonanie zamówienia. Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie złożonego oświadczenia z art. 22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest wykazać, że brak jest podstaw do jego wykluczenia z powodu niespełnienia warunków, o których mowa w art. 24 ust 1 ustawy.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Dla wykazania, że brak jest postaw do wykluczenia, Wykonawca zobowiązany jest udokumentować to, przedkładając: 1) oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy PZP; 2) nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych opisanych w ppkt. 1.1 do 1.4 3) Aktualnego odpisu z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenia w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy 4) Zaświadczenia właściwego urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału ZUS lub KRUS potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie społeczne lub zdrowotne lub zaświadczenia, że uzyskał zgodę na zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności, lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji organu podatkowego, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Dokumenty te muszą złożyć wszyscy wykonawcy wspólnie ubiegający się o przyznanie zamówienia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.miedzyrzecz.spzoz.bip.net.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Międzyrzeczu ul. Konstytucji 3 Maja 35 66 - 300 Międzyrzecz Pokój Zamówień Publicznych.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.01.2011 godzina 09:00, miejsce: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Międzyrzeczu ul. Konstytucji 3 Maja 35 66 - 300 Międzyrzecz Sekretariat Szpitala.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dostyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Budyń bez cukru - różne smaki -50 kg 2. Bułka tarta -300 kg 3. Sok Bobo - Fruit ( bez cukru ) -100 L 4. Cukier -1700 kg 5 Cukier waniliowy -5 kg 6. Chrzan -15 kg 7. Buljon drobiowy -100 kg 8. Cukier puder -3 kg 9. Czosnek mielony -20 kg 10 Fasolka konserwowa -20 kg 11. Fasola sucha -20 kg 12. Groszek zielony konserwowy -30 kg 13. Groch suchy - łuskany -30 kg 14. Herbata z mięty -1 kg 15. Kisiel bez cukru - różne smaki -150 kg 16 Kakao bez cukru -20 kg 17. Kukurydza konserwowa -60 kg 18.Kasza jęczmienna - drobna -400 kg 19. Kawa zbożowa -360 kg 20. Kleik ryżowy 0p.a 180 g -400 op. 21. Kwasek cytrynowy -20 kg 22.Kasza manna -400 kg 23. Ryż -700 kg 24.Kasza manna błyskawiczna -50 kg 25.Kasza manna z owocami -3 kg 26.Ketchup - 10 kg 27.Krem czekoladowy -30 kg 28.Liść laurowy -3 kg 29.Makaron - różne gatunki -1200 kg 30.Margaryna zwykła -90 kg 31.Margaryna roślinna zwykła ( kubek ) a 500 g -800 kg 32.Miód naturalny -30 kg 33.Mąka pszenna -1400 kg 34.Majeranek -12 kg 35.Sól jodowana spożywcza -700 kg 36.Sok pomidorowy a 300 ml -36 L 37.Musztarda ( saperska lub stołowa ) -15 kg 38. Ocet 10% - 80 L 39. Pieprz mielony naturalny -20 kg 40. Pieprz ziołowy -10 kg 41. Papryka mielona ( ostra i słodka ) -13 kg 42. Ziele angielskie -5 kg 43. Marmolada, wieloowocowa -360 kg 44. Ciasta kruche - bez czekolady -200 kg 45. Pierniki z lukrem -20 kg 46. Koncentrat pomidorowy -300 kg 47. Pieczywo chrupkie ( ryżowe ) -5 kg 48. Mąka kukurydziana -2 kg 49. Olej -400 L 50. Magi - przyprawa w płynie -200 L 51. Przyprawa uniwersalna do zup, drobiu mięsa (typu Degusta lub Jarzynka ) -150 kg 52. Syropy owocowe -350 L 53. Herbata zwykła granulowana -96 kg 54. Mąka ziemniaczana - 40 kg 55. Galaretki owocowe -5 kg 56. Paprykarz -200 kg 57.Paluszki solone -80 kg 58.Paluszki sezamowe -20 kg 59.Płatki owsiane -200 kg 60.Aromaty do ciast -30 szt. 61.Proszek do pieczenia -30 szt. 62.Rodzynki -2 kg 63.Orzechy włoskie -1 kg 64.Migdały - 1 kg 65.Wiórki kokosowe -1 kg 66.Sos pieczeniowy ciemny -20 kg 67. Sos pomidorowy -20 kg 68.Sos grzybowy 15 kg 69. Sos myśliwski - 15 kg 70. Sos boloński - 20 kg 71. Bebiko 1 op. A 350 g - 200 op 72 Bebiko 2 - 350- 73. Nan 1 - 300 op 74. Nan 2 - 300 op 75.Kakao rozpuszczalne z cukrem - 2 kg 76 Herbata typu Lipton pakowana po 50 saszetek 2 kg 77.. Kawa rozpuszczalna - 2 kg 78. Kawa naturalna mielona 2 kg 79. Śmietanka do kawy 10 szt a 10 g 200 80. Cynamon - 2 kg 81. Płatki kukurydziane - 10 op. 82. Fasola konserwowa czerwona op. A 400 g - 10 kg 83.Makaron bezglutenowy - 5 op 84. Pieczywo kukurydziane op. A 100 g - 10 85. Obiady - BOBO 190 gr - 3 palety a 18 szt. 86. Desery BOBO a 190 g - 3 palety a 18 szt. 87. Ogórki konserwowe 0,9l - 200 kg 88.Majonez 700 g - 10 szt. 89. Czekolada 100 g - 30 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.32.10.00-4, 15.83.10.00-2, 15.83.00.00-5, 15.33.14.64-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet 2.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chleb mieszany -krojony 1 kg - 7300 kg 2. Chleb pszenny-krojony 1 kg - 1500 kg 3.Chleb razowy -krojony 1 kg . - 1300 kg 4. Bułki wrocławskie (0,50 g) - 38000 szt. 5. Drożdżówki ( 0,50 g ) - 2300 szt. 6. Ciasto drożdżowe z owocem - 50 kg 7. Rogala maślane 0,05 kg - 2400 szt. 8. Sernik 10 kg 9. Piernik 10 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet 3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja świeże klasy M - 30000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet 4.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kalafior mrożony - luzem - 400 kg Szpinak mrożony luzem - 500 kg Mieszanka warzywna luzem - 500 kg Filety rybne,mintaj - 150 kg Filety rybne makrela - 100 kg Kostka rybna z panierką - 400 kg Kostka rybna bez panierki - 600 kg Paluszki rybne - 15 kg Płaty śledziowe solone - 100 kg Marchew mrożona-kostka luzem - 500 kg Mieszanka kompotowa luzem - 300 kg Włoszczyzna luzem - 150kg Brokuły - 200 kg Szparaga biała kawałki - 15 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.21.00-3, 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.