eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi UnieścieDostawy mięsa wieprzowego i wołowego w elementach, wędlin wysokogatunkowych, suchych i podsuszanych oraz tłuszczy dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-12-01

Unieście: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego w elementach, wędlin wysokogatunkowych, suchych i podsuszanych oraz tłuszczy dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim.
Numer ogłoszenia: 341665 - 2008; data zamieszczenia: 01.12.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 278633 - 2008r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojskowy Dom Wypoczynkowy, ul. Suriana 24, Unieście, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3481921, faks 094 3481921.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Budżetowy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego w elementach, wędlin wysokogatunkowych, suchych i podsuszanych oraz tłuszczy dla potrzeb Wojskowego Domu Wypoczynkowego w Unieściu i Kompleksu Wypoczynkowego w Ustroniu Morskim..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 2.Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa wieprzowego i wołowego w elementach, wędlin wysokogatunkowych, suchych i podsuszanych oraz tłuszczy zgodnie z poniższym wykazem: Lp. Nazwa produktu Orientacyjna ilość 1. Baleron gotowany 150 kg 2. Baleron z indyka 450 kg 3. Boczek wędzony b/ż 730 kg 4. Kabanosy 360 kg 5. Karkówka wp. z/k 3500 kg 6. Kiełbasa jarmarczna 3150 kg 7. Schab z/k 4050 kg 8. Łopatka z/k 2000 kg 9. Żeberka wp. - paski 700 kg 10. Szynka surowa b/k, s, tł. 140 kg 11. Polędwica sopocka 870 kg 12. Szynka gotowana 980 kg 13. Szynkówka wp. 660 kg 14. Słonina 520 kg 15. Pierś wędzona z indyka 580 kg 16. Szynka konserwowa 580 kg 17. Wołowina b/k zrazowa 280 kg 18. Kiełbasa biała surowa 500 kg 19. Parówka gruba wp. 800 kg 20. Golonka surowa - peklowana 240 kg 21. Szynka prasowana 70 kg 22. Wątroba wp. 30 kg 23. Flaki wołowe krojone 40 kg 24. Kaszanka 70 kg 25. Boczek surowy b/ż, s 150 kg 26. Pasztetowa 400 kg 27. Smalec 850 kg 28. Karkówka wp. b/k 150 kg 29. Schab b/k 30 kg 30. Kiełbasa śląska 30 kg 31. Pasztet zapiekany 80 kg 32. Szynka z indyka 500 kg 33. Łopatka z przyprawami 220 kg 34. Łopatka b/k 270 kg 35. Kiełbasa szynkowa 100 kg 36. Mięso gulaszowe wp 370 kg 37. Kiełbasa krakowska sucha 160 kg 38. Nogi wp. 90 kg 39. Polędwica Babuni (lub równoważna) 350 kg 40. Wędzonka krotoszyńska (lub równoważna 200 kg 41. Szynka koperkowa z indyka (lub równoważna) 20 kg 42. Kiełbasa żywiecka 320 kg 43. Kiełbasa jałowcowa 50 kg 44. Szynka chlebowa (lub równoważna) 650 kg 45. Salceson 170 kg 46. Żołądki wołowe 50 kg 47. Przysmak szynkowy (lub równoważny) 80 kg 48. Frankfurterki (lub równoważne) 50 kg 49. Pieczeń z ziołami 20 kg 50. Mielonka tyrolska 10 kg 51. Ozorki wp. 15 kg 52. Salami parzona 160 kg 53. Szynka cynamonowa (lub równoważna) 100 kg 54. Kiełbasa krakowska parzona 500 kg 55. Kiełbasa myśliwska 160 kg 56. Szynka surowa wp. 20 kg 57. Polędwica drobiowa 450 kg 58. Ogonówka 30 kg 59. Metka 40 kg 60. Luncheon meat 70 kg 61. Kości wp. 90 kg 62. Pieczeń firmowa 560 kg 63. Pieczeń rzymska 60 kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.11.30 - Wędliny 15.41.20.00 - Tłuszcze .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 261325.22 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.11.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego, Izabela i Zbigniew Grabowscy Spółka jawna, Ościęcin 32, 72-300 Gryfice, kraj/woj. zachodniopomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 245108.55
  • Oferta z najniższą ceną: 245108.55 oferta z najwyższą ceną: 302472.65
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.