To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-01-07
Gliwice: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Gliwickiego Klubu Sportowego PIAST S.A. w Gliwicach
Numer ogłoszenia: 3353 - 2014; data zamieszczenia: 07.01.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 250407 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gliwicki Klub Sportowy "Piast" Spółka Akcyjna, ul. Okrzei 20, 44-100 Gliwice, woj. śląskie, tel. 32 335 31 15-16, faks 32 335 31 18.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Gliwickiego Klubu Sportowego PIAST S.A. w Gliwicach.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1)Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Gliwickiego Klubu Sportowego PIAST S.A. w Gliwicach ul. Okrzei 20. 2)Usługi cateringowe są serwowane dla tzw. VIP-ów, Super VIP-ów lub uczestników skyboksów, czyli dla tzw. bardzo ważnych osób, którzy wykupują wraz z biletami wstępu prawo do otrzymania obsługi najwyższej jakości. 3)W ramach świadczonych usług cateringowych Wykonawca będzie dostarczał catering sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem Zamawiającego co najmniej na 2 dni przed meczem Zamawiającego w ramach obsługi spotkań meczowych. 4)Usługa będzie realizowana po uzyskaniu akceptacji menu przez upoważnionego pracownika Zamawiającego. 5)Miejsce wykonywania zamówienia: siedziba Zamawiającego. 6)Planowana ilość spotkań meczowych w okresie trwania umowy - około 55. 7)Planowana ilość uczestników objętych usługą każdorazowo - około 350 osób. 8)Zamawiający zobowiązuje Wykonawców do dostarczenia: - stołów cateringowych w ilości i formie niezbędnej do organizacji spotkania, dostosowanych do sal VIP-ów, super Vip-ów i skyboxów, - stoły powinny być nakryte białymi obrusami (kolor do uzgodnienia po zapoznaniu się z estetyką podania - zastawą składającą się z porcelany gastronomicznej, z czystego białego szkła, bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnętrza Sal oraz zaakceptowana przez Zamawiającego). - draperii do bufetów, - nadzór kelnerski, porządkowanie stołów i zaplecza przy bufetach kucharze w strojach galowych - przygotowania, dowozu i rozstawienia cateringu w przygotowanym przez Zamawiającego miejscu. 9)Wymagania dotyczące obsługi: - 8 kelnerów/kelnerek posiadających minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (białe kurtki, białe koszule z długim rękawem, białe rękawiczki, czarne muchy, czarne spodnie, czarne pantofle), w przypadku kobiet (biała koszula z długim rękawem oraz czarna spódnica do kolan), -cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, dyskrecja, sprawność, uprzejmość, -wykluczone jest palenie papierosów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy. 10) Wykonawca zobowiązuję się, najpóźniej na godzinę przed rozpoczęciem spotkania do dostarczenia posiłków własnym środkiem transportu, na miejsce wskazane przez Zamawiającego ; czas trwania spotkania - do ostatniego Gościa). 11) Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie własnych stołów, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie Sal, po zakończeniu spotkania w ciągu 1 godziny. 12) Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia. 13) Posiłki muszą być urozmaicone, wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jaki i estetyki, bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy. Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stopni C). 8) Posiłki należy dostarczyć w termosach i szczelnych pojemnikach, własnym transportem Wykonawcy. Wykonawca odpowiada za właściwy stan dostarczonych posiłków. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej. 14) W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. W przypadku ich nie usunięcia Zamawiający ma prawo do dochodzenia odszkodowania zgodnie z zapisami w § 6 wzoru umowy. 15) Do obowiązków Wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne będą zbierane po zakończeniu uroczystości. 16) Przez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z podanym menu. 17) Pozostałe postanowienia zawarto we wzorze umowy.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- "Ambasador" Serwis Gastronomiczny Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Sp. z o.o. (lider konsorcjum) , Pl. Warszawski 5, 41-800 Zabrze, kraj/woj. śląskie.
- Manager-Pol Sabina Olchawa, Andrzej Kyrcz (członek konsorcjum), Pl. Warszawski 5, 41-800 Zabrze, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 770000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 810810,00
Oferta z najniższą ceną: 0,00 / Oferta z najwyższą ceną: 0,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z GLIWIC
- wykonanie remontu balkonów w budynku gminnym przy ul. Kochanowskiego 33c w Gliwicach.
- Dostawa prototypu mobilnego magazynu ciepła
- Dokumentacja projektowo-kosztorysowa przebudowy i adaptacji pomieszczeń dla potrzeb Laboratorium Technologii Wodorowych (LTW). Znak sprawy: DZPZ.283.59.2025.HP
- Przebudowa schodów pomiędzy ul. Gen. W. Sikorskiego i ul. P. Niedurnego- zaprojektuj i wybuduj
- Zawarcie umowy ramowej na wykonywanie robót awaryjnych w infrastrukturze kolejowej na linii nr 149 Zabrze Makoszowy - Leszczyny w km 1,800 do 8,000 oraz linii nr 172 Gierałtowice - KWK Budryk w km -0,091 do 1,500 związanych z usuwaniem szkód wywołanych eksploatacją górniczą Polskiej Grupy Górniczej S. A. Oddział KWK Sośnica
- Dostawy artykułów żywnościowych do Oddziałów Żłobków Miejskich w Gliwicach.
więcej: przetargi w Gliwicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Obsługa wizyt międzynarodowych oraz innych wydarzeń w zakresie usług gastronomicznych
- Usługi w zakresie organizacji, konferencji, konwentów, targów, szkoleń i innych wydarzeń dla Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej we Wrocławiu
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na rzecz Departamentu Sportu i Turystyki Urzędu Marszałkowskiego Województwa Wielkopolskiego w Poznaniu w 2025 roku z podziałem na części
- Usługi noclegowe, gastronomiczne i wynajmu sali
- Świadczenie usług związanych z organizacją konferencji.
- "Zorganizowanie dwudniowego spotkania sieciującego dla kadr mazowieckich podmiotów ekonomii społecznej (PES), w tym przedstawicieli (CIS), (WTZ) oraz (ZAZ)".
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.