eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi RzeszówCatering podczas Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-12-12

Rzeszów: Catering podczas Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym.
Numer ogłoszenia: 326751 - 2011; data zamieszczenia: 12.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 315065 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza, ul. W. Pola 2, 35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 8651250, 8653636, 8653535, faks 17 8651075, 865383.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Catering podczas Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 12-13 i 14 grudnia 2011 r. (Rzeszów) - Konferencja Projektowa w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym, Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii: Działanie 1.1. Wsparcie badań naukowych dla budowy gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 1.1.2 Strategiczne programy badań naukowych i prac rozwojowych. Catering będzie zorganizowany w nowopowstałym budynku V Politechniki Rzeszowskiej (obok kina HELIOS) przy ul. Powstańców Warszawy 12 w Rzeszowie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego oraz uroczysta kolacja w dniu 13.12.2011 r. w klubie studenckim PLUS w Rzeszowie. 12.12.2011 r: śniadanie (dla ok. 30 osób) wędliny regionalne, ser edamski żółty, jajka, twarożek , sałatka z pomidorów i ogórków, chrzan, owoce różne, napoje gorące kawa herbata, napoje zimne soki woda, - 2 przerwy kawowe (dla ok. 200 osób) (kawa, herbata, soki owocowe, woda mineralna; drobne ciastka kruche, rogaliki drożdżowe, pączki mini, owoce), - 1 lunch (dla ok. 200 osób) (płyta serów garnirowana owocami, płyta wędlin regionalnych, ruloniki szynkowe z chrzanem, łosoś w cieście z żurawiną, zupa z grzybów leśnych z makaronem, krem pomidorowy prowansalski z groszkiem, zraziki myśliwskie z sosem kurkowym, ziemniaki opiekane, sałatka litewska, misy pierogów /ruskie, z grzybami, z kapustą/, sernik z brzoskwiniami, szarlotka, sok owocowy, woda mineralna, kawa, herbata), - uroczysta kolacja (dla ok. 200 osób) (półmiski zakąsek rybnych/tatary z łososia, pstrąg wędzony, półmiski mięs w galaretce /jajko z szynka, rolada drobiowa, filety grillowane/, półmiski mięs pieczonych /udziec z indyka, roladki wieprzowe/, półmiski ryb /sandacz, dorsz/, półmiski dodatków / kulki frytkowi, ziemniaki, ryż, surówka z marchwi/, jabłko w kremie waniliowym z bakaliami, woda mineralna, sok, kawa, herbata) Dodatki do dań z bufetu: przyprawy, sosy, cukier, mleczko, cytryna, lód, kosze pieczywa itp. 13.12.2011 r.: - śniadanie (dla ok. 30 osób)wędliny regionalne, ser edamski żółty, jajka, twarożek , sałatka z pomidorów i ogórków, chrzan, owoce różne, napoje gorące kawa herbata, napoje zimne soki woda, - 2 przerwy kawowe (pierwsza dla ok 200 osób, druga o godz. 17:00 dla 65 osób) (kawa, herbata, soki owocowe, woda mineralna; drobne ciastka, rogaliki drożdżowe, pączki mini, owoce), - 1 lunch (dla ok. 265 osób) (zrazy myśliwskie, ziemniaki opiekane, udka z kurczaka w miodzie, krem borowikowy z groszkiem ptysiowym, łosoś z sosem tatarskim, wędliny i mięsa pieczone, sałatka jarzynowa, sałatka brokułowa, sałatka chrzanowa, ciasta różne, napoje różne). - uroczysta kolacja zorganizowana w klubie studenckim PLUS w Rzeszowie o godz. 20:15 (dla ok. 65 osób) Schab ze śliwką Kalifornijską w galarecie, Krem borowikowy z grzankami Polędwiczki faszerowane pomidorem z oliwy, krokieciki ziemniaczane, bukiet warzyw Słodkości: szarlotka, pączki, sernik, Napoje: Kawa, herbata, soki. Zakąski: galaretki drobiowe, ryba po grecku, sałatka z ryżem, sałatka z grosem, śledź w oleju, sałatka warzywna, barszczyk czerwony, bigos Dodatki do dań z bufetu: przyprawy, sosy, cukier, mleczko, cytryna, lód, kosze pieczywa itp. 14.12.2011 r. 10:30 przerwa kawowa w bud. V dla ok. 65 osób (kawa, herbata, soki owocowe, woda mineralna; drobne ciastka, rogaliki drożdżowe, pączki mini, owoce), 12:15 obiad w bud. V dla ok. 65 osób (Żurek z wędzonką, filet z kurczaka, ziemniaki, zestaw surówek, ciasto (np. sernik szarlotka), woda mineralna, soki). Dodatki do dań z bufetu: przyprawy, sosy, cukier, mleczko, cytryna, lód, kosze pieczywa itp. W związku z tym że catering będzie zorganizowany w nowopowstałym obiekcie wszelkie uszkodzenia lub zabrudzenia spowodowane działaniem Wykonawcy będą musiały zostać doprowadzone do stanu zastanego przez Wykonawcę, w przeciwnym przypadku Zamawiający będzie miał prawo zlecić wykonanie naprawy szkód innemu podmiotowi a kosztami za te usługi obciążyć Wykonawcę. WYMAGANIA DODATKOWE: a) zapewnienie: pełna porcelanowa zastawa stołowa, sztućce, szkło, obrusy i dekoracja stołów, b) obsługa podczas całej konferencji: kucharze - 2 osoby, pomoce kuchenne - 2 osoby, kelnerzy - 4 osoby; przez cały okres konferencji; pon. 7.00 - 23.00, wt. 7.00 - 18.00 w bud. V, następnie na godz. 20:15 uroczysta kolacja w klubie PLUS do rozejścia się uczestników kolacji. Środa w bud. V przerwa kawowa na godz. 10:30 następnie obiad na godz. 12:15 do zakończenia obiadu. Zamawiający wymaga aby osoby obsługujące konferencje były ubrane w sposób elegancki. c) rozliczenie po konsumpcji zgodnie z wykorzystaniem (woda, sok). Cena obejmuje: menu, pełną obsługę, podatek VAT. wt. 16.00. Cena obejmuje: menu, pełną obsługę, podatek VAT.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym, Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii: Działanie 1.1. Wsparcie badań naukowych dla budowy gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 1.1.2 Strategiczne programy badań naukowych i prac rozwojowych. Nr umowy: POIG.0101.02-00-015/08 00.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Restauracja ZAMKOWA s.c. Helena ziemba, Wojciech Ziemba, ul. Zamkowa 1, Łańcut, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 35000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 21220,00

  • Oferta z najniższą ceną: 21220,00 / Oferta z najwyższą ceną: 51900,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.