eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Osieczna › Dostawa wyposażenia do czytelni i kuchni przy sali widowiskowej w Osiecznej

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-10-06

Osieczna: Dostawa wyposażenia do czytelni i kuchni przy sali widowiskowej w Osiecznej
Numer ogłoszenia: 323444 - 2011; data zamieszczenia: 06.10.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 271758 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Urząd Gminy w Osiecznej, pl. 1000-lecia 1, 83-242 Osieczna, woj. pomorskie, tel. 0-58 5881468, faks 0-58 5881478.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa wyposażenia do czytelni i kuchni przy sali widowiskowej w Osiecznej.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyposażenia do czytelni i kuchni przy sali widowiskowej w Osiecznej. Lp. Nazwa urządzenia oraz minimalne parametry jakie powinien posiadać sprzęt będący przedmiotem zamówienia Ilość w szt. 1. Pomieszczeni e obróbki wstępnej 1 Stół ze zlewem dwukomorowym z szafką oraz otworem na odpadki wymiary: długość 1600 mm x głębokość 600 mm x wysokość 850 mm (wymiary minimalne) Uwaga: Tolerancja dla podanych wymiarów wynosi 50 mm dla długości i szerokości oraz do 10 mm dla wysokości konstrukcja: stół wykonany ze stali nierdzewnej (przeznaczony do wyposażenia zapleczy kuchennych w obiektach gastronomicznych) zlew dwukomorowy z szafką z drzwiami suwanymi (dwoje drzwi) tył blatu oraz boki wyposażone w rant zabezpieczający przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej otwór na baterię otwór wrzutowy na odpadki - po lewej stronie komory zlewu usytuowane z prawej strony nogi stołu wyposażone w stopki z zakresem regulacji celem prawidłowego wypoziomowania 1 2 Pojemnik na odpady z pokrywą pojemnik wykonany ze stali nierdzewnej, pojemność minimalna - 35 litrów wyposażony w układ jezdny okrągły 1 3 Stół roboczy, z szafką i półką wymiary: długość 1000 mm x szerokość 600 mm x wysokość 850 mm (wymiar minimalny) Uwaga 1: Tolerancja dla podanych wymiarów wynosi do 50 mm dla długości i szerokości oraz do 10 mm dla wysokości Uwaga 2: Szerokość blatu oraz wysokość stołu musi być taka sama jak dla stołu ze zlewem dwukomorowym i szafką oraz otworem na odpadki konstrukcja: stół wykonany ze stali nierdzewnej (przeznaczony do wyposażenia zapleczy kuchennych w obiektach gastronomicznych) tył blatu oraz boki wyposażone w rant zabezpieczający przed zsuwaniem się odpadów z części roboczej nogi stołu wyposażone w stopki z zakresem regulacji celem prawidłowego wypoziomowania 1 półka z możliwością regulacji dwoje drzwi suwanych 1 4 Szafka wisząca z drzwiami otwieranymi wymiary: długość 800 mm x szerokość 300 mm x wysokość 600 mm (wymiar minimalny) Uwaga: Tolerancja dla wymiaru wynosi do 50 mm parametry techniczne: szafka wykonana ze stali nierdzewnej (przeznaczona do przechowywania sprzętu kuchennego oraz produktów spożywczych) 2 drzwi otwierane uchwyty do zawieszenia na ścianie minimum jedna półka z regulacją wysokości 2 2. Pomieszczenie kuchni 1 Patelnia elektryczna patelnia gastronomiczna elektryczna przechylna (przeznaczona do obiektów gastronomicznych) moc min. 5,4 kW powierzchnia robocza 0,25 m2 (tolerancja +/_ 10%) zasilanie: 400 V przechył misy - ręczny płynna regulacja temperatury 1 2 Kuchnia gazowa z piekarnikiem gazowym LPG kuchnia czteropalnikowa z piekarnikiem gazowym (przeznaczona dla obiektów gastronomicznych) automatyczne odcięcie gazu urządzenie wyposażone w dysze do LPG minimalna moc palników 13 kW (łączna) minimalna moc piekarnika 3 kW zasilanie: gaz LPG - piekarnik i palniki 1 3 Stół odkładczy z blokiem 2 szuflad i półką wymiary: długość 1000 mm x szerokość 600 mm x wysokość 850 mm (wymiary minimalne) Uwaga 1: Tolerancja dla podanych wymiarów wynosi do 50 mm dla długości i szerokości oraz do 10 mm dla wysokości Uwaga 2: Szerokość blatu oraz wysokości stołu musi być taka sama jak stołu odkładczego nr 1 (patrz poz. 4.1) konstrukcja: stół wykonany ze stali nierdzewnej (przeznaczony do wyposażenia zapleczy kuchennych w obiektach gastronomicznych) wyposażony w dwie szuflady po lewej stronie półka odkładcza pod blatem tył blatu wyposażony w rant zabezpieczający przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej nogi stołu wyposażone w stopki z zakresem regulacji celem prawidłowego wypoziomowania 1 4 Taboret gazowy dwupalnikowy LPG taboret wykonany ze stali nierdzewnej (przeznaczony do obiektów gastronomicznych) taboret dwupalnikowy automatyczne odcięcie gazu w przypadku zgaśnięcia płomienia minimalna moc całkowita 9 kW zasilanie: gaz LPG 1 5 Szafa chłodnicza dwudrzwiowa wymiary: szerokość 1300 mm x głębokość 700 mm x wysokość 2000 mm (wymiary minimalne) parametry: szafa dwudrzwiowa pojemność minimalna 1200 litrów zasilanie - 230 V drzwi z zamkiem minimalna ilość półek - 6 1 6 Stół roboczy z szafką i drzwiami otwieranymi wymiary: długość 400 mm x szerokość 600 mm x wysokość 850 mm (wymiary minimalne Uwaga 1: Tolerancja dla podanych wymiarów wynosi do 50 mm dla długości i szerokości oraz do 10 mm dla wysokości Uwaga 2: Szerokość blatu oraz wysokość stołu musi być taka sama jak stołu odkładczego nr 1 (patrz poz. 4.1) konstrukcja: stół wykonany ze stali nierdzewnej (przeznaczony do wyposażenia zapleczy kuchennych w obiektach gastronomicznych) wyposażony w szafkę z półką drzwi otwierane prawe (zawiasy z prawej strony) półka regulowana tył blatu wyposażony w rant zabezpieczający przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej nogi stołu wyposażone w stopki z zakresem regulacji celem prawidłowego wypoziomowania 1 7 Szafa magazynowa na gary wymiary: długość 500 mm x szerokość 600 mm x wysokość 1800 mm (wymiary minimalne) Uwaga 1: Tolerancja dla wymiaru wynosi do 50 mm Uwaga 2: Wysokość i szerokość szafy taka sama jak dla szafy magazynowej na naczynia (patrz poz. 3.1) parametry techniczne: szafa wykonana ze stali nierdzewnej (szafa przeznaczona do przechowywania sprzętu kuchennego oraz produktów spożywczych) drzwi otwierane - jednoskrzydłowe, prawe minimum 3 półki na naczynia z regulacją wysokości nogi wyposażone w stopki z zakresem regulacji celem prawidłowego wypoziomowania 1 8 Szafka wisząca z drzwiami suwanymi wymiary: długość 1000 mm x głębokość 300 mm x wysokość 600 mm (wymiary minimalne) Uwaga 1: Tolerancja dla wymiaru wynosi do 50 mm Uwaga 2: Długość szafki musi być taka sama jak stołu odkładczego z blokiem dwóch szuflad i półką (patrz poz. 2.3) parametry techniczne: szafka wykonana ze stali nierdzewnej (przeznaczona do przechowywania sprzętu kuchennego i produktów spożywczych) dwoje drzwi suwanych uchwyty do powieszenia na ścianie minimum jedna półka z regulacją wysokości 1 3. Pomieszczenie wydawalni 1 Szafa magazynowa na naczynia wymiary: długość 1000 mm x szerokość 600 mm z wysokość 1800 mm (wymiary minimalne) Uwaga: Tolerancja dla wymiaru wynosi do 50 mm parametry techniczne: szafa wykonana ze stali nierdzewnej (przeznaczona do wyposażenia zapleczy kuchennych w obiektach gastronomicznych) szafa dwudzielna z drzwiami otwieranymi dwuskrzydłowymi min. 5 półek, czyli 6 przestrzeni na naczynia regulacja odległości półek nogi wyposażone w stopki z zakresem regulacji celem prawidłowego wypoziomowania 1 2 Szafa przelotowa wymiary: długość 1200 mm x szerokość 500 mm x wysokość 1800 mm (wymiary minimalne) Uwaga 1: Tolerancja dla wymiaru szerokości i wysokości wynosi do 50 mm, dla długości nie dopuszcza się odstępstwa od wymiarów Uwaga 2: Wysokość taka sama jak dla szafy magazynowej na naczynia (patrz poz. 3.1) parametry techniczne: szafa wykonana ze stali nierdzewnej (przeznaczona do wyposażenia w obiektach gastronomicznych do przechowywania sprzętu kuchennego oraz produktów spożywczych) drzwi otwierane dwuskrzydłowe, szafa dwudzielna min. 4 półki na naczynia regulacja odległości półek nogi wyposażone w stopki z zakresem regulacji celem prawidłowego wypoziomowania 1 3 Stół z szafką z drzwiami otwieranymi wymiary: długość 1000 mm x szerokość 600 mm x wysokość 850 mm (wymiar minimalny) Uwaga 1: Tolerancja dla podanych wymiarów wynosi do 50 mm dla długości i szerokości oraz do 10 mm dla wysokości Uwaga 2: Szerokość blatu oraz wielkość stołu musi być taka sama jak stołu odkładczego nr 1 (patrz poz. 4.1) parametry techniczne: stół wykonany ze stali nierdzewnej (przeznaczony do wyposażenia zapleczy kuchennych w obiektach gastronomicznych) tył blatu wyposażony w rant zabezpieczający przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej nogi stołu wyposażone w stopki z zakresem regulacji celem prawidłowego wypoziomowania w szafce drzwi otwierane dwuskrzydłowe 1 półka z regulacją wysokości 1 4. Pomieszczenie zmywalnia naczyń 1 Stół odkładczy nr 1 wymiary: długość 1200 mm x szerokość 600 mm x wysokość 850 mm (wymiar minimalny) Uwaga: Tolerancja dla podanych wymiarów wynosi do 50 mm dla długości i szerokości oraz do 10 mm dla wysokości konstrukcja: stół wykonany ze stali nierdzewnej (przeznaczony do wyposażenia zapleczy kuchennych w obiektach gastronomicznych) tył blatu wyposażony w rant zabezpieczający przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej nogi stołu wyposażone w stopki z zakresem regulacji celem prawidłowego wypoziomowania 1 2 Stół z szafą z drzwiami otwieranymi, ze zlewem i baterią zlewozmywakową z natryskiem długość 1000 mm x szerokość 600 mm x wysokość 850 mm (wymiary minimalne) Uwaga 1: Tolerancja dla podanych wymiarów wynosi do 50 mm dla długości i szerokości oraz do 10 mm dla wysokości Uwaga 2: Szerokość blatu oraz wysokość stołu musi być taka sama jak stołu odkładczego nr 1 (patrz poz. 4.1) konstrukcja: stół wykonany ze stali nierdzewnej (przeznaczony do wyposażenia zapleczy kuchennych w obiektach gastronomicznych) zlew jednokomorowy z szafką z dwojgiem drzwiami otwieranymi (lewe i prawe) tył i boki zlewu wyposażone w rant zabezpieczający przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej komora zlewu usytuowana z prawej strony zamontowana bateria zlewozmywakowa z natryskiem nogi stołu wyposażone w stopki z zakresem regulacji celem prawidłowego wypoziomowania 1 3 Zmywarka do naczyń wymiary: długość 550 mm x głębokość 600 mm x wysokość 800 mm (wymiary minimalne) Uwaga: Tolerancja dla wymiaru do 10 % parametry techniczne: zmywarka (przeznaczona do wyposażenia zapleczy kuchennych w obiektach gastronomicznych) zasilanie 400 V moc minimalna 4,5 W zużycie wody max 2,5 l/cykl zmywarka z funkcją wyparzania 1 4 Stół odkładczy nr 2 wymiary: długość 800 mm x szerokość 600 mm x wysokość 850 mm (wymiary minimalne) Uwaga 1: Tolerancja dla podanych wymiarów wynosi do 50 mm dla długości i szerokości oraz do 10 mm dla wysokości Uwaga 2: szerokość blatu oraz wysokości stołu musi być taka sama jak stołu odkładczego nr 1 (patrz poz. 4.1) konstrukcja: stół wykonany ze stali nierdzewnej (przeznaczony do wyposażenia zapleczy kuchennych w obiektach gastronomicznych) tył i boki blatu wyposażone w rant zabezpieczający przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej nogi stołu wyposażone w stopki z zakresem regulacji celem prawidłowego wypoziomowania 1 5 Regał magazynowy wymiary: wysokość 1800 mm x szerokość 600 mm x długość 900 mm (wymiary minimalne) Uwaga: Tolerancja dla podanych wymiarów wynosi do 50 mm konstrukcja: regał z 4 półkami wykonany ze stali nierdzewnej (przeznaczony do przechowywania produktów spożywczych oraz sprzętu kuchennego - w szczególności do ociekania umytych garnków, pojemników itp.) półki perforowane lub gretingowe nogi wyposażone w stopki z zakresem regulacji celem prawidłowego wypoziomowania 2 5. Pomieszczenie magazyn chłodniczy 1 Chłodziarko - zamrażarka wymiary: szerokość 600 mm x głębokość 600 mm x wysokość 1800 mm (wymiary minimalne) podstawowe parametry: klasa energooszczędności - min. A+ zamrażarka na dole napięcie 230 V drzwi zamocowane lewostronnie z możliwością zamiany kolor: srebrny/biały 1 6. Pomieszczenie socjalno-sanitarne 1 Szafa ubraniowa dwuosobowa wymiary: szerokość 800 mm x głębokość 490 mm x wysokość 1700 mm (wymiary minimalne) Uwaga: tolerancja dla podanych wymiarów wynosi dla szerokości i wysokości do 100 mm, dla głębokości do 30 mm konstrukcja: szafa ubraniowa dwuosobowa z przegrodą na czystą i brudną odzież wykonana z blachy stalowej zamki na klucz, drążki na wieszaki, górne półki, haczyki na ubrania otwory wentylacyjne kolor: popielaty/szary 2 7. Pomieszczenie czytelni 1 Stoliki do czytelni wymiary stołu: długość 1200 mm x szerokość 800 mm x wysokość 720 mm (wymiary minimalne) Uwaga: Tolerancja dla podanych wymiarów wynosi do 50 mm blat: wykonany z płyty wiórowej pokrytej melaminą; oklejony obrzeżem np. PCV w kolorze płyty; min. grubość blatu 18 mm stelaż: metalowy lakierowany, czteronożny kolory: blat: buk stelaż: aluminium/chrom Uwaga: kolor stelaża musi być taki sam jak kolor ramy krzeseł 3 2 Krzesła do czytelni wymiary: wysokość całkowita: min. 800 mm - max 900 mm szerokość całkowita: min. 500 mm - max 560 mm wysokość siedziska: min. 450 mm - max 480 mm oparcie i siedzisko: tapicerowane: materiał - tkanina stelaż: stelaż czteronożny metalowy, lakierowany elementy stelaża opierające się na podłodze wykończone nakładkami z tworzywa sztucznego możliwość ustawiania krzeseł w stos kolor: oparcie i siedzisko: szary stelaż: aluminium/chrom Uwaga: kolor stelaża krzeseł musi być taki sam jak kolor stelaża stolików 12 3 Regały na księgozbiór podręczny wymiary: szerokość 800 mm x głębokość 350 mm x wysokość 1800 mm (wymiary minimalne) Uwaga: Tolerancja dla podanych wymiarów wynosi do 50 mm konstrukcja: regał wykonany z płyty wiórowej melaminowej o grubości min. 25 mm (grubość taka sama jak w witrynie - patrz poz. 7.1) regał musi posiadać 5 półek, czyli 6 przestrzeni na książki ściana tylna wykonana z płyty lakierowanej kolor: wszystkie elementy regału: buk Uwaga: Kolor musi być zharmonizowany z kolorem stolików i taki sam jak witryny na czasopisma i wystawki 5 4 Witryna na czasopisma i wystawki szerokość 900 mm x głębokość 350 mm x wysokość 1800 mm (wymiary minimalne) Uwaga 1: Tolerancja dla podanych wymiarów wynosi do 50 mm Uwaga 2: Wysokość, głębokość i konstrukcja witryny musi być taka sama jak regału na księgozbiór podręczny, z uwagi na możliwość ustawienia mebli obok siebie konstrukcja: półki zamontowane pod kątem z końcową podporą ograniczającą przed zsunięciem się czasopism regał wykonany z płyty wiórowej melaminowej o grubości min. 25 mm (grubość taka sama jak przy regale na księgozbiór podręczny - patrz poz. 7.3) 5 półek, półki stałe, 5 przestrzeni na czasopisma ściana tylna wykonana z płyty lakierowanej kolor: wszystkie elementy witryny: buk Uwaga: kolor musi być taki sam jak w regałach na księgozbiór podręczny. 1 Opisane wyposażenie musi spełniać normy bezpieczeństwa oraz musi posiadać wymagane instrukcje w języku polskim, atesty, certyfikaty, deklaracje zgodności dopuszczające do stosowania, w polskiej wersji językowej. Wyposażenie nie stanowi elementu pod zabudowę, będzie wolnostojącym wyposażeniem poszczególnych pomieszcz.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00 - Elektryczny sprzęt gospodarstwa domowego 39.72.00.00 - Sprzęt gospodarstwa domowego inny niż elektryczny 39.15.00.00 - Różne meble i wyposażenie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zadanie realizowane w ramach operacji pn.: Budowa czytelni oraz kuchni wraz z wyposażeniem przy sali widowiskowej w Osiecznej współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rolnego w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.10.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 12.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • FORGASTRO Izabela Walczak, ul. Janosika 58, 92-014 Łódź, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 51100,84 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 49149,57

  • Oferta z najniższą ceną: 49149,57 / Oferta z najwyższą ceną: 69157,98

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.