Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2005-06-23
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Warszawa: dostawa mięsa i przetworów mięsnych (wg specyfikacji) do Instytutu Kardiologii w ciągu 12 miesięcy
I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Instytut Kardiologii, do kontaktów: Małgorzata Korduszewska, ul. Alpejska 42, 04-628 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 8120440, fax 022 8126732. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: Centrum Naukowo-Badawcze Instytutu Kardiologii Dział Handlowy pok.327, Małgorzata Korduszewska, ul. Niemodlińska 33, 04-635 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. (022) 812 45 70, fax (022) 812 67 32. 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: Centrum Naukowo-Badawcze Instytutu Kardiologii, Dział Handlowy pok.327, Małgorzata Korduszewska, ul. Niemodlińska 33, 04-635 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. (022) 812 45 70, fax (022) 812 67 32. 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Centrum Naukowo-Badawcze Instytutu Kardiologii, Dział Handlowy pok.327, Małgorzata Korduszewska, ul. Niemodlińska 33, 04-635 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. (022) 812 45 70, fax (022) 812 67 32, e-mail: m.korduszewska@ikard.waw.pl, www.ikard.waw.pl.
II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i przetworów mięsnych (wg specyfikacji) do Instytutu Kardiologii w ciągu 12 miesięcy. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: dostawa mięsa wołowego i wieprzowego oraz ich przetworów; drobiu, mięsa drobiowego oraz przetworów drobiowych. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Instytut Kardiologii Dział Żywienia ul. Alpejska 42 Warszawa. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.11.21.30 - Kurczęta Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.21.30 - Kurczęta 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: Pakiet 1 - drób, mięso drobiowe oraz wędliny drobiowe Pakiet 2 - mięso wołowe, wieprzowe i ich przetwory. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12;
III.1) Wymagane wadium: łączna wartość 5000 PLN. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: Oświadczenie wykonawcy, że spełnia on warunki art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, których spełnienie nalezy potwierdzić załączając do oferty wymagane dokumenty określone w SIWZ. Pozostałe warunki określone w SIWZ.
IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 08.08.2005, cena - 40. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 08.08.2005 godzina 10:30. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 08.08.2005, godzina 11:00, Centrum Naukowo-Badawcze Instytutu Karddiologii ul.Niemodlińska 33 Warszawa pok.330.
VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 17.06.2005.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Pełnienie nadzoru autorskiego nad realizacją zadania pn. "Modernizacja wiaduktów drogowych nad ul. Paryską w Warszawie", w tym sporządzanie dodatkowych i/lub zamiennych opracowań projektowych.
- "Remont wału przeciwpowodziowego Nysy Łużyckiej m. Budoradz-Żytowań, etap I"
- Dostawa środków do higienicznego i chirurgicznego mycia i dezynfekcji rąk oraz pielęgnacji rąk
- Sprzedaż i dostawa do siedziby Zamawiającego materiałów eksploatacyjnych do urządzeń drukujących i kopiujących
- Dostawy artykułów spożywczych, wyrobów garmażeryjnych (dania gotowe), mrożonych warzyw i owoców, wykonywane sukcesywnie do 30.06.2026 r
- Zakup pierwszego wyposażenia remontowanego skrzydła północnego i wschodniego Arsenału Warszawskiego budynku PMA w Warszawie - urządzenia sieciowe i peryferia (maj 2025)
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa Artykułów Spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Jarosławiu od 01.07.2025 do 31.12.2025r.
- SPRZEDAŻ I SUKCESYWNA DOSTAWA ŚWIEŻEGO MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W CHRÓŚCINIE -WSI W OKRESIE OD 01.07.2025 DO 31.12.2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 5 z Oddziałami Sportowymi w Chorzowie, ul. Ryszki 55 - I/2025
- "Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin drobiowych oraz wieprzowych do Zakładu Karnego w Siedlcach"
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do III Liceum Ogólnokształcącego im. Stefana Batorego w Chorzowie, ul. Farna 5-7 - I/2025
- dostawa mięsa i wędlin
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.