eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Katowice › Świadczenie usługi cateringu na konferencji wojewódzkiej Forum Sołtysów Województwa Śląskiego

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-07-25

Katowice: Świadczenie usługi cateringu na konferencji wojewódzkiej Forum Sołtysów Województwa Śląskiego
Numer ogłoszenia: 294212 - 2013; data zamieszczenia: 25.07.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 229146 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Województwo Śląskie, ul. Ligonia 46, 40-037 Katowice, woj. śląskie, tel. 32 2078562, faks 32 2078578.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringu na konferencji wojewódzkiej Forum Sołtysów Województwa Śląskiego.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringu na konferencji wojewódzkiej Forum Sołtysów Województwa Śląskiego. 1. Przez świadczenie usługi cateringu Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podania posiłków zgodnie z menu zawartym w siwz. 2. Świadczenie usługi cateringu będzie miało miejsce w dniu 21 listopada 2013r. w kuluarach Sali Sejmu Śląskiego w Katowicach przy ul. Jagiellońskiej 25 w przerwie odbywającej się konferencji wojewódzkiej Forum Sołtysów Województwa Śląskiego, zaplanowanej na godz. 10.00 dla 380 uczestników. 3. Wynajęcie miejsca świadczenia usług i pokrycie kosztów z tym związanych leży po stronie Zamawiającego. 4. Ilość asortymentu objętego usługą cateringu wskazaną w SIWZ stanowi maksymalny poziom zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości asortymentu objętego usługą, do ilości nie mniejszej niż 70% wartości umowy, a Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Rozliczanie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu zamówienia. Ceny jednostkowe zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. Za zgodą Wykonawcy Zamawiający może zmniejszyć ilość asortymentu objętego usługą cateringu o więcej niż 30% wartości umowy, a wówczas Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. 5. Wykonawca zobowiązany jest w ramach zamówienia do: 1) przygotowania, dowozu i podania posiłków w dniu wskazanym przez Zamawiającego, do miejsca, w których będzie się odbywała konferencja, 2) świadczenia usługi cateringu, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, wyłącznie przy użyciu produktów świeżych, 3) przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136 poz. 914 z późn.zm.), 4) przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, z zastosowaniem obrusów materiałowych, będących własnością Wykonawcy, 5) świadczenia usługi cateringu przy użyciu naczyń jednorazowych (kubki na napoje gorące do kawy i herbaty, kubki na napoje zimne, mieszadełka, serwetki papierowe) dostarczonych przez Wykonawcę, 6) estetycznego podawania posiłków, 7) dostarczenia posiłków na miejsca wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 30 minut przed przerwą konferencji tj. o godz. 9.30, 8) zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 minut po zakończeniu konferencji, 9) Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli jakości posiłków przez wytypowanych pracowników Zamawiającego. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi, Zamawiający niezwłoczne poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia, jednak nie później niż w ciągu 30 minut..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.40.00.00 - Usługi podawania napojów 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MAMA F.H.U s.c. Ł. Zarychta, M. Marcela, Józefa Jainty 10 lok. 4, 41-902 Bytom, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2422,66 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2350,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2350,00 / Oferta z najwyższą ceną: 11790,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.