eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pabianice › Dostawa mięsa i jego przetworów dla Domu Pomocy Społecznej w Pabianicach w terminie od 02.01.2015r do 31.12.2015r.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-01-02

Pabianice: Dostawa mięsa i jego przetworów dla Domu Pomocy Społecznej w Pabianicach w terminie od 02.01.2015r do 31.12.2015r.
Numer ogłoszenia: 290 - 2015; data zamieszczenia: 02.01.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 373156 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Pabianicach, ul. Wiejska 55/61, 95-200 Pabianice, woj. łódzkie, tel. 042 2137551, faks 042 2137640.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Pomoc społeczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i jego przetworów dla Domu Pomocy Społecznej w Pabianicach w terminie od 02.01.2015r do 31.12.2015r..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część: A 1. Baleron wędzony parzony (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 69%) --- kg 300 2. Bekon wędzony parzony (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 69%) --- kg 100 3. Boczek wędzony parzony, bez żeber (zawartość mięsa wieprzowego z tłuszczem nie mniej niż 79%) --- kg 250 4. Kaszanka cienka (skład: kasza gryczana, wątroba, krew, przyprawy) --- kg 250 5. Kiełbasa mortadela (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 38%) --- kg 300 6. Kiełbasa parówki cienkie (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 38%) --- kg 200 7. Kiełbasa parówki grube (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 38%) --- kg 350 8. Kiełbasa krakowska (średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 55%) --- kg 450 9. Kiełbasa szynkowa (grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 59%) --- kg 400 10. Kiełbasa typu szkolna lub równoważna (średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 55%) --- kg 350 11. Mielonka tyrolska (wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, mięsa wieprzowego nie mniej niż 66 %) --- kg 550 12. Kiełbasa typu złota lub równoważna /cienka/ (średnio rozdrobniona, drobiowo-wieprzowa, zawartość mięsa drobiowego nie mniej niż 38%, mięsa wieprzowego nie mniej niż 39%) --- kg 100 13. Kiełbasa śląska /cienka/ (średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, mięsa wieprzowego nie mniej niż 76%) --- kg 600 14. Kiełbasa biała surowa (średnio rozdrobniona, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 85%) --- kg 100 15. Łopatka pieczona (wyrób garmażeryjny, nie rozdrobniony, parzony,i opiekany, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 84%) --- kg 150 16. Ogonówka wędzona parzona (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 69%) --- kg 400 17. Pasztet wieprzowy typu wiejski lub równoważny (wyrób garmażeryjny, rozdrobniony, zawartość mięsa wieprz. nie mniej niż 3%, mięso drobiowe nie mniej niż 6%,wątroba,tłuszcz wieprzowy, tłuszcz drobiowy) --- kg 300 18. Przysmak typu śniadaniowy lub równoważny (wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 50%) --- kg 300 19. Pieczeń typu rzymska lub równoważna (wyrób garmażeryjny, z mięsa wieprz., rozdrobniony, parzony zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 80%) --- kg 200 20. Pieczeń o smaku indyka lub równoważna (wyrób garmażeryjny z mięsa wieprzowego, rozdrobniony, parzony, opiekany, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 63%) --- kg 250 21. Polędwica sopocka, wędzona, parzona (zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 65%) --- kg 200 22. Polędwica drobiowa (zawartość mięsa drobiowego nie mniej niż 43%, mięsa wieprzowego nie mniej niż 6 %) --- kg 360 23. Rolada z kurczaka (zawartość mięsa drobiowego z kurcząt nie mniej niż 67%) --- kg 180 24. Schab z kurczaka, wędzony, parzony (zawartość mięsa drobiowego z kurcząt nie mniej niż 89%) --- kg 100 25. Szynka konserwowa (grubo rozdrobniona, parzona zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 69%) --- kg 400 26. Szynka typu biała lub równoważna (nie wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 59%) --- kg 500 27. Szynka drobiowa (wędzona, parzona, zawartość mięsa drobiowego nie mniej niż 43%, mięsa wieprzowego nie mniej niż 6%) --- kg 360 28. Szynka chuda, gotowana (w siatce, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 65%) --- kg 300 29. Schab pieczony (wyrób garmażeryjny, nie rozdrobniony, parzony i opiekany, zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 84%) --- kg 40 30. Salceson czarny ozorowy zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 13%, ozory wp, serca wp, nerki wp) --- kg 50 31. Salceson biały zawartość mięsa wieprzowego nie mniej niż 50%, serca wieprzowe) --- kg 80 Część: B 1. Brzuch surowy bez skóry, bez żeber --- kg 100 2. Kości schabowo-karczkowe --- kg 2000 3. Łopatka bez kości --- kg 1800 4. Schab bez kości --- kg 400 5. Nogi wieprzowe krótkie --- kg 50 6. Słonina --- kg 350 7. Wołowina bez kości, zrazowa --- kg 200 8. Karczek bez kości --- kg 200 Część: C 1. Filet z kurczaka --- kg 600 2. Kurczak świeży --- kg 800 3. Udko z kurczaka --- kg 1300 4. Mięso drobiowe bez kości i bez skóry --- kg 900 5. Porcja rosołowa --- kg 1300..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa wędlin

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 104664,58 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 108276,30

  • Oferta z najniższą ceną: 108276,30 / Oferta z najwyższą ceną: 118592,25

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa mięsa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 40283,16 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 41217,00

  • Oferta z najniższą ceną: 41217,00 / Oferta z najwyższą ceną: 46636,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Dostawa mięsa drobiowego

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PPHU JACEKI Jacek Kraska, Szynkielew 54, 95-200 Pabianice, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 32900,12 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 35567,00

  • Oferta z najniższą ceną: 35567,00 / Oferta z najwyższą ceną: 41310,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.