eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Oleśnica › Postępowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 130 000 euro, na dostawę dla potrzeb Zakładu Karnego w Oleśnicy artykułów spożywczych różnych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-08-02

Oleśnica: Postępowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 130 000 euro, na dostawę dla potrzeb Zakładu Karnego w Oleśnicy artykułów spożywczych różnych
Numer ogłoszenia: 283686 - 2012; data zamieszczenia: 02.08.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 203018 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Oleśnicy, ul. Wały Jagiellońskie 1, 56-400 Oleśnica, woj. dolnośląskie, tel. 0-71 3980700, 3980705, faks 0-71 3980712.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Służba Więzienna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 130 000 euro, na dostawę dla potrzeb Zakładu Karnego w Oleśnicy artykułów spożywczych różnych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych różnych. 2.Wspólny Słownik Zamówień (grupa CPV); 031,151,152,153,154,155,156,158. 3. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na części: I część- Nabiał (CPV 15500000-3),ilość szacunkowa na rok: 1.Mleko w proszku odtłuszczone (opakowanie 0,5 - 25 kg.)CPV 15511700-0,ilość- 125 kg. 2.Ser twaróg półtłusty - kostki, zaw. tłuszczu 4,00 - 4,5 %,(opakowanie 0,20 - 1 kg), CPV 15542100-0,ilość- 1100 kg. 3.Ser topiony ,z zawartością tłuszczu minimum 40%,(opakowanie kostka 100 g,CPV 15543000-6), ilość 250 kg, 4. Śmietana ,Świeża z zawartością tłuszczu 12%,(opakowanie 200 - 400 ml) CPV 15512000-0, w ilości 1100 litrów. 5.Kefir ,Zawartość tłuszczu do 1,5%,(opakowanie do 200 ml,CPV 15551000-5) w ilości 140 litr, 6.Serek śmietankowy, naturalny (opakowanie kubek 100g,CPV 15551000-5),w ilości 30 kg, 7.Serek homogenizowany naturalny (opakowanie kubek 150g,CPV 15551000-5),w ilości 30 kg. II część- tłuszcze (CPV 15400000-2),ilość szacunkowa na rok: 1.Margaryna do smarowania pieczywa ,zaw. tłuszczu min 20% (opakowanie kubek do 0,5 kg,CPV 15431100-9), w ilości 1500 kg. 2.Margaryna do smarowania pieczywa zaw. tłuszczu 50-60 % (opakowanie kostka 200-250 g,CPV 15431100-9),w ilości 140 kg, 3.Olej roślinny jadalny (do smażenia i surówek) opakowanie butelki 0,9 - 3 l,CPV 15411200-4) w ilości 900 litr. III część- zupy,sosy,przyprawy,produkty sojowe ( CPV 15800000-6)ilość szacunkowa na rok: 1Bulion drobiowy w proszku- opak. do 10 kg ,ilość szacunkowa na rok 180 kg, 2.Zupa barszcz biały w proszku- opak- do 10 kg,ilość 50 kg, 3.Zupa pieczarkowa w proszku- opak- do 10 kg,ilość 60 kg, 4.Zupa grzybowa w proszku- opak- do 10 kg,ilość 60 kg, 5.Sos węgierski w proszku- opak- do 10 kg,ilość 40 kg, 6.Sos do spaghetti po bolońsku opak- do 10 kg,ilość 40 kg, 7.Sos grzybowy- opak- do 10 kg,ilość 30 kg, 8.Sos pomidorowy- opak- do 10 kg,ilość 30 kg, 9.Sos pieczeniowy opak- do 10 kg,ilość 30 kg, 10.Fix do gulaszu opak- do 10 kg,ilość 20 kg, 11.Herbata granulowana -opak. Do 5 kg,ilość 100 kg, 12.Kawa zbożowa - opakowanie do 10 kg,ilość 25 kg, 13.Sól spożywcza drobnoziarnista jodowana - opakowanie do 10 kg,ilość 300 kg, 14.Musztarda - opakowanie do 1 kg,ilość 300 kg, 15.Ocet spirytusowy 10% - butelki do 1 l,ilość 40 litr, 16.Majonez - opakowanie do 1 kg,ilość 100 kg, 17.Kwasek cytrynowy opakowanie do 2 kg,ilość 7 kg, 18.Czosnek mielony - opakowanie do 2 kg,ilość 40 kg, 19.Majeranek - opakowanie do 1 kg,ilość 5 kg, 20.Liść laurowy - opakowanie do 1 kg,ilość 1 kg, 21.Papryka ostra mielona - opakowanie do 1 kg , ilość 8 kg, 22.Pieprz prawdziwy mielony - opakowanie do 1 kg,ilość 15 kg, 23.Pieprz ziołowy- opakowanie do 1 kg,ilość 2 kg, 24.Ziele angielskie - opakowanie do 0,5 kg,ilość 0,50 kg, 25.Przyprawa do zup w płynie - opakowanie 1 litr,ilość 300 litr, 26.Cynamon mielony- opakowanie do 200 g, ilość 1 kg, 27.Kotlety z soi a la schabowe o gramaturze min 16 gr /szt.,opakowanie do 15 kg, ilość 80 kg, Dostawa w.w artykułów wg. potrzeb ,średnio raz w miesiącu lub raz na dwa miesiące.Termin przydatności do spożycia od dnia dostawy:min.3 miesiące IV część -artykuły zbożowe,skrobiowe i przemiału ziarna(CPV 15600000-4),Ilość szacunkowa na rok: 1Kasza jęczmienna opak. 1-1,5 kg,ilość 700 kg, 2.Kasza manna opak. 1-1,5 kg,ilość 80 kg, 3.Mąka pszenna typ 500 opak. 1- 1,5 kg,ilość 1500 kg , 4.Mąka ziemniaczana - opak 1-1,5 kg,ilość 100 kg, 5.Ryż biały łuskany opak 1- 25 kg ,ilość 800 kg. Dostawa w.w artykułów raz na dwa miesiące. Termin przydatności do spożycia od dnia dostawy:min.3 miesiące. V część- warzywa przetworzone ,strączkowe (CPV 15300000-1),Ilość szacunkowa na rok: 1.Dżem truskawkowy, opak od 1- 13 kg,ilość 500 kg, 2.Marmolada wieloowocowa twarda opak od 1-13 kg,ilość 650 kg, 3.Syrop owocowy zagęszczony opak do 3 litr,ilość 200 litr, 4.Koncentrat pomidorowy 30% ,opak. 0,9 - 4,5 kg ,ilość 500 kg, 5.Kukurydza konserwowa ,waga produktu netto w opakowaniu od 200 do 500g w I gatunku ilość 180 kg, 6.Groszek konserwowy ,waga produktu netto w opakowaniu od 200 do 500g w I gatunku,ilość 400 kg, 7.Sałatka szwedzka,waga produktu netto opak od 1- 4,25 kg,ilość 600 kg, 8.Fasola Jaś opak. 1- 25 kg,ilość 400 kg, 9.Groch łuszczony połówki,opak. 1- 25 kg,ilość 200 kg, 10.Chrzan tarty ,waga netto produktu w opakowaniu od 100 do 400g w I gatunku ilość 30 kg 11.Szczaw konserwowy, waga netto produktu w opakowaniu szklanym od 200g do 900g w I gatunku,ilość 60 kg, 12.Leczo pieczarkowe, waga produktu netto,opak.szklane do 4,25 kg,ilość 80 kg, Dostawa w.w artykułów raz w miesiącu. Termin przydatności do spożycia od dnia dostawy:min.3 miesiące. VI część- konserwy mięsne,rybne (CPV 15100000-9,15200000-0),Ilość szacunkowa na rok: 1.Konserwa mięsna 300 g, Konserwa sterylizowana, niezdeformowana, z wieczkiem łatwootwieralnym, właściwie oznakowana. Skład: minimum 40 % mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe ,ilość 500 kg, 2.Pasztety drobiowe 300 g Konserwa sterylizowana, niezdeformowana, z wieczkiem łatwootwieralnym, właściwie oznakowana. Skład; minimum 16 % mięso drobiowe, wątroba wieprzowa lub drobiowa minimum 10%, skórki drobiowe, tłuszcz wieprzowy. ilość 450 kg, 3.Pasztet drobiowy 100-130g opak alumin. Konserwa sterylizowana, niezdeformowana, z wieczkiem łatwootwieralnym, właściwie oznakowana. Skład: minimum 20% mięso drobiowe, wątroba wieprzowa lub drobiowa minimum 10 %, tłuszcz wieprzowy. ilość 200 kg, 4.Konserwa rybna w pomidor. 300g do 330g, Konserwa z samootwieraczem, właściwie oznakowana, niezdeformowana, ilość 400 kg, 5.Konserwa rybna w pomidor. 170 g, Konserwa z samootwieraczem, właściwie oznakowana, niezdeformowana,ilość 8 kg, 6.Paprykarz szczeciński 300 g do 330 g, Konserwa z samootwieraczem, właściwie oznakowana, niezdeformowana,ilość 600 kg, 7.Paprykarz szczeciński 130-140 g, Konserwa z samootwieraczem, właściwie oznakowana, niezdeformowana,ilość 10 kg, Dostawa w.w artykułów raz na 2 miesiące. Termin przydatności do spożycia od dnia dostawy:min.12 miesięcy. VII część- ryby (CPV 15200000-0),Ilość szacunkowa na rok: 1.Ryba mrożona tusza ( bez głowy mintaj,miruna,morszczuk), zawartość glazury do 10% ,ilość 400 kg, 2.Filet śledziowy ala matjas (opakowanie od 2 kg-4 kg),ilość 250 kg, 3.Burgery rybne panierowane , Burgery rybne mrożone panierowane .Burgery jednolite o wyrównanej wielkości, całe (1 szt. 55-100 [g] masy netto),ilość 200 kg, VIII część- kiszonki ( CPV 15300000-1),Ilość szacunkowa na rok: 1.Kapusta kiszona (opakowanie beczka do 120 kg),ilość 1800 kg, 2.Ogórki kiszone (opakowanie beczka do 80 kg ),ilość 1500 kg, IX część -jaja(CPV 0314000-4),Ilość szacunkowa na rok: 1.Jaja kurze- klasa świeżości A,kategoria wagowa M (od 53 do 63 g), jaja w wytłaczankach , pakowane w skrzynkach,kartonach po 360 szt, ilość 37000 szt, X część -cukier( CPV 15800000-6),Ilość szacunkowa na rok: 1.Cukier biały kryształ (opakowanie 1 kg lub luz),ilość 1000 kg, XI część -makaron ( CPV 15851100-9) Ilość szacunkowa na rok, 1.Makaron bezjajeczny gruby: świderki, kolanka,rurka ,łazanki,ilość 1200 kg, 2.Makaron bezjajeczny cienki: nitki ,cienka wstążka,ilość 250 kg. 4)Wykonawca może złożyć ofertę na wybrane przez siebie części zamówienia, o ile oferta obejmuje wszystkie produkty w danej części..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.00.00 - Produkty zwierzęce i podobne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.85.11.00 - Makaron niegotowany .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: nabiał

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ROLNICZO - PRACOWNICZA Spółdzielnia Mleczarska, ul.Częstochowska nr 26, 97-420 Szczerców, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 18206,67 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 16817,00

  • Oferta z najniższą ceną: 16817,00 / Oferta z najwyższą ceną: 19101,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: tłuszcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurtownia Wielobranżowa RAFPOL Rafał Sobczak, ul. Romańska 7, 62-800 Kalisz, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11222,67 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10022,00

  • Oferta z najniższą ceną: 10022,00 / Oferta z najwyższą ceną: 22551,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: zupy, sosy,przyprawy,produkty sojowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Kra-Bin Sp. z o.o, ul.Długosza 99, 42-100 Kłobuck, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6941,46 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 6861,01

  • Oferta z najniższą ceną: 6165,14 / Oferta z najwyższą ceną: 34934,80

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: artykuły zbożowe,skrobiowe i przemiału ziarna

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • UNIMA Sp.zo.o w Warszawie,Hurtownia art. Spożywczych, ul.Zdrojowa 4, 65-142 Zielona Góra, kraj/woj. lubuskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6285,07 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5694,00

  • Oferta z najniższą ceną: 5694,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8792,40

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: warzywa przetworzone, strączkowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa JARO Jarosław Lorke, Osiedlowa 39, 64-000 Kościan, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 13907,31 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11850,60

  • Oferta z najniższą ceną: 11850,60 / Oferta z najwyższą ceną: 32953,10

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: konserwy mięsne, rybne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KONSHURT Marek Kasprzyk, ul.Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 12719,09 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11653,68

  • Oferta z najniższą ceną: 11653,68 / Oferta z najwyższą ceną: 20280,30

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: ryby

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Trans-Mer Spółka jawna, AL.Bukowe 55, 95-002 Smardzew Glinniki, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6914,28 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 7250,00

  • Oferta z najniższą ceną: 7250,00 / Oferta z najwyższą ceną: 7600,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: kiszonki

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.P.H.U SAUERKRAUT Władysława Kotschmarów, ul.Łódzka 141, 62-800 Kalisz, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4500,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2997,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2997,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6864,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 9   

Nazwa: jaja kurze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • BART-MAR Gospodarstwo Specjalistyczne FERMA DROBIU Włodzimierz Bartkowiak, Sokołowice 108 a, 56-400 Oleśnica, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 12685,71 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11840,00

  • Oferta z najniższą ceną: 11840,00 / Oferta z najwyższą ceną: 18130,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 11   

Nazwa: makaron

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 11.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma handlowa JARO Jarosław Lorke, Osiedlowa 39 , Widziszewo, 64-000 Kościan, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3314,29 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2970,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2970,00 / Oferta z najwyższą ceną: 5785,50

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.