eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SulechówDOSTAWA Żywności dla Centrum Usług Socjalnych Ośrodka Pomocy Społecznej w Sulechowie - MIĘSO

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-12-18

Sulechów: DOSTAWA Żywności dla Centrum Usług Socjalnych Ośrodka Pomocy Społecznej w Sulechowie - MIĘSO
Numer ogłoszenia: 253105 - 2007; data zamieszczenia: 18.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Jana Pawła II 52, 66-100 Sulechów, woj. lubuskie, tel. 0-68 4782244, fax 0-68 4782245.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://ops.bip.sulechow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA Żywności dla Centrum Usług Socjalnych Ośrodka Pomocy Społecznej w Sulechowie - MIĘSO.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa j.m. Ilość* ZADANIE A - mięso 1.Schab z kością Kg 800 2.Łopatka b/k Kg 2 200 3.Boczek surowy Kg 100 4.Żeberka wieprzowe Kg 300 5.Kiełbasa zwyczajna (waga po 100g) Kg 2 200 6.Kiełbasa mielonka Kg 400 7.Kiełbasa mortadela Kg 400 8.Kiełbasa śląska (waga po 100g) Kg 200 9.Kiełbasa żywiecka Kg 100 10.Wątrobianka Kg 400 11.Salceson Kg 400 12.Kaszanka Kg 400 13.Szynka wieprzowa gotowana Kg 70 14.Smalec kg 300 15.Przedżołądki wołowe (krojone) lub flaki wołowe krojone kg 600 16.Boczek wędzony Kg 100 17.Serdelki wieprzowe (waga po 100g) Kg 200 18.Wątroba wieprzowa Kg 150 19.Kiełbasa szynkowa Kg 10 20.Pieczeń rzymska lub pasztet pieczony Kg 200 ZADANIE B - drób 1.Porcja rosołowa Kg 1 000 2.Filet z kurczaka Kg 1 000 3.Udka z kurczaka (waga do 200 g) Kg 1 000 4.Kurczak świeży Kg 300 5.Wątróbka z kurczaka Kg 20

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Oryginalny kod CPV: 15.11.40.00 - Podroby Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.40.00 - Podroby Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi spełniać warunki zawarte w SIWZ oraz w art. 24 ust. 1 i 2 i art. 22 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu przez Wykonawców zastanie dokonana wg kryterium: spełnia / nie spełnia. Wykonawca nie spełniający warunków zostanie wykluczony z postępowania a jego oferta odrzucona.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie Wykonawcy w trybie art. 22 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://ops.bip.sulechow.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Centrum Usług Socjalnych OPS ul. Kruszyna 5, 66-100 Sulechów.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.01.2008 godzina 10:30, miejsce: Centrum Usług Socjalnych OPS ul. Kruszyna 5, 66-100 Sulechów pok. nr 7.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Schab z kością Kg 800 2.Łopatka b/k Kg 2 200 3.Boczek surowy Kg 100 4.Żeberka wieprzowe Kg 300 5.Kiełbasa zwyczajna (waga po 100g) Kg 2 200 6.Kiełbasa mielonka Kg 400 7.Kiełbasa mortadela Kg 400 8.Kiełbasa śląska (waga po 100g) Kg 200 9.Kiełbasa żywiecka Kg 100 10.Wątrobianka Kg 400 11.Salceson Kg 400 12.Kaszanka Kg 400 13.Szynka wieprzowa gotowana Kg 70 14.Smalec kg 300 15.Przedżołądki wołowe (krojone) lub flaki wołowe krojone kg 600 16.Boczek wędzony Kg 100 17.Serdelki wieprzowe (waga po 100g) Kg 200 18.Wątroba wieprzowa Kg 150 19.Kiełbasa szynkowa Kg 10 20.Pieczeń rzymska lub pasztet pieczony Kg 200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.30.00-3, 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Porcja rosołowa Kg 1 000 2.Filet z kurczaka Kg 1 000 3.Udka z kurczaka (waga do 200 g) Kg 1 000 4.Kurczak świeży Kg 300 5.Wątróbka z kurczaka Kg 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00-0, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.