To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-01-25
Olsztyn: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby otwarcia zmodernizowanego obiektu Centrum Edukacyjno-Badawczego Mleczarstwa w ramach realizacji projektu finansowanego z Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013 pt. Rozbudowa, modernizacja i wyposażenie zespołu laboratoriów edukacyjno - badawczych technologii, jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Numer ogłoszenia: 21621 - 2012; data zamieszczenia: 25.01.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 299755 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5233420, faks (089) 5233278.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby otwarcia zmodernizowanego obiektu Centrum Edukacyjno-Badawczego Mleczarstwa w ramach realizacji projektu finansowanego z Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013 pt. Rozbudowa, modernizacja i wyposażenie zespołu laboratoriów edukacyjno - badawczych technologii, jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowej usługi cateringowej, tj. przygotowanie i dostarczenie poczęstunków dla uczestników otwarcia zmodernizowanego obiektu Centrum Edukacyjno-Badawczego Mleczarstwa w dniu 02 grudnia 2011 r. wraz z serwisem kelnerskim oraz zapewnienia zastawy szklanej oraz mebli w zakresie niezbędnym do realizacji zamówienia dla planowanej liczby uczestników - 80 osób. Usługa cateringowa musi być wykonana w dniu 02.12.2011 r. od godziny 11:30 do godziny 16:00. Miejsce świadczenia usługi: Hol na wysokim parterze w budynku Hali Technologicznej im. S. Poznańskiego, ul. Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn. 2.W skład usługi wchodzą następujące posiłki: a)ZIMNE PRZEKĄSKI -rolada drobiowa z pestkami dyni (80 porcji), -2 rodzaje świeżych surówek (po 40 porcji). b)BUFET GORĄCY (w podgrzewaczach): -zupa - żurek na białej kiełbasie z jajkiem i wędzonką (80 porcji), -polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu (40 porcji), -grillowany łosoś w sosie ze świeżej bazylii (40 porcji), -ziemniaki pieczone (80 porcji),-warzywa grillowane: kalafior, marchewka mini, brokuł, fasolka szparagowa - 150g - 100 porcji. c)SERWIS KAWOWY - ciągły w trakcie trwania uroczystości: -kawa, herbata wraz z dodatkami cukier , cytryna, mleko (nie śmietanka w proszku), -niegazowana woda mineralna z cytryną podawana w dzbankach (10 l.), -woda gazowana w butelkach 0,5 l (20 szt.), -soki owocowe (min. 2 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy - po 5 l.), -ciasta własnego wypieku (2 rodzaje: sernik, jabłecznik;100 g/os.), -świeże owoce sezonowe - 100 g/osobę, -wino musujące typu szampan, gronowe, białe, półsłodkie lub półwytrawne o pojemności min. 750 ml, zawartość alkoholu 10 - 12 % (11 butelek). Sposób wykonania zamówienia : 1.Godziny serwowania cateringu: 11.30-16.00. Istnieje możliwość nieznacznych przesunięć w programie spotkania, o czym Wykonawca będzie informowany na bieżąco. 2.Szacowana liczba uczestników około 80 osób. Ostateczną liczbę zaproszonych gości Zamawiający przekaże Wykonawcy na 4 dni przed terminem wykonania usługi. 3.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości poszczególnych dań, po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy, na nie mniej niż 3 dni przed zaplanowanym terminem świadczenia usługi. 4.Wykonawca przy przygotowaniu obiadu będzie stosował świeże produkty dostępne na rynku. 5.Świadczenie usług żywienia odbywać powinno się wg ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.). 6.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany terminu świadczenia usługi po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy na nie mniej niż 3 dni przed zaplanowanym terminem świadczenia usługi. 7.W zakres obowiązków Wykonawcy wchodzi kompleksowa usługa kelnerska w zakresie obsługi gości, tj. wydawanie posiłków, napojów, utrzymywanie czystości w miejscu cateringowym oraz dostarczenia 80 szt. kieliszków do wina. 8.Zamawiający w świadczeniu kompleksowej usługi cateringowej wyklucza użycia papierowej oraz plastikowej zastawy.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.11.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"ART BIS" S.C. BRONISŁAWA ALEKSIEJUK, SŁAWOMIR ALEKSIEJUK
jakie przetargi wygrała firma
"ART BIS" S.C. BRONISŁAWA ALEKSIEJUK, SŁAWOMIR ALEKSIEJUK
- ART BIS s. c. Bronisława Aleksiejuk, Sławomir Aleksiejuk, ul. Prawocheńskiego 4, 10-720 OLSZTYN, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2439,02 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2800,00
Oferta z najniższą ceną: 2800,00 / Oferta z najwyższą ceną: 5600,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z OLSZTYNA
- Najem długoterminowy dwóch fabrycznie nowych wózków widłowych
- Ekspertyza techniczna mostu (JNI 10060011) w km 33+074 drogi wojewódzkiej nr 511 Granica państwa - Górowo Iławeckie - Lidzbark Warmiński w msc. Lidzbark Warmiński.
- Dostawa oleju opałowego na potrzeby RDW Elbląg
- Dostawa środków higieny
- Dostawa aparatury laboratoryjnej i sprzętu medycznego na potrzeby jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie (176)
- Budowa budynku mieszkalnego wielorodzinnego (10 rodzinnego) wraz z niezbędną infrastrukturą towarzyszącą na działkach nr: 624/13, 624/15, 624/17, obręb Purda, gmina Purda
więcej: przetargi w Olsztynie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług hotelarskich/restauracyjnych/najem sal konferencyjnych/usługi cateringu na potrzeby organizacji spotkań i konferencji przez Wojewódzki Urząd Pracy w Toruniu.
- Organizacja wyjazdu szkoleniowego dla pracowników Powiatowego Urzędu Pracy w Siemianowicach Śląskich pn. "Cyberbezpieczeństwo w urzędzie"
- Świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej oraz wynajmu sali konferencyjnej w ramach organizowanej XII Konferencji Ekonomiczno-Leśnej "Współczesne wyzwania komunikacji społecznej w leśnictwie".
więcej: Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.