To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-06-19
Kutno: Sukcesywna dostawa miesa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej przy ul. Krzywoustego 11 w Kutnie
Numer ogłoszenia: 209276 - 2012; data zamieszczenia: 19.06.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 170908 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, ul. Bolesława Krzywoustego 11, 99-300 Kutno, woj. łódzkie, tel. 24 253 64 32, faks 24 253 64 32.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Samorządu Terytorialnego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa miesa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej przy ul. Krzywoustego 11 w Kutnie.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna (w miarę zgłaszanych potrzeb) 12 miesięczna dostawa mięsa i wędlin - do magazynu żywnościowego Domu Pomocy Społecznej w Kutnie.. Załącznik nr 1, Wykaz produktów będących przedmiotem zamówienia część 1. Szacunkowa ilość zamawianych przez Zamawiającego towarów w okresie obowiązywania umowy zawartej z wybranym Wykonawcą w wyniku rozstrzygnięcia niniejszego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego wynosi około: 1) Łopatka wieprzowa bez kości - ok. 250 kg; wyrób spełniający następujące parametry: mięso wieprzowe, elementy świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-86/A-82002; 2) Karczek wieprzowy bez kości - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: mięso wieprzowe, elementy świeże;- wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-86/A-82002; 3) Schab wieprzowy bez kości - ok. 180 kg; wyrób spełniający następujące parametry: mięso wieprzowe, elementy świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-86/A-82002; 4) Mięso wieprzowe od szynki surowej- ok. 50 kg; wyrób spełniający następujące parametry: mięso wieprzowe, elementy świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-86/A-82002; 5) Żeberka wieprzowe paski - ok. 150 kg; wyrób spełniający następujące parametry: mięso wieprzowe, elementy świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-86/A-82002; 6)Brzuch bez żeber- ok. 60 kg; wyrób spełniający następujące parametry: mięso wieprzowe, elementy świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-86/A-82002; 7) Mięso mielone - ok. 400 kg ; wyrób spełniający następujące parametry: produkt mięsny, nie poddany obróbce termicznej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82009:1997; 8) Nogi wieprzowe - ok. 80 kg; wyrób spełniający następujące parametry: elementy świeże ; wymogi dla tego produktu określa polska norma PN-A-82001/A2:1996; 9) Golonki- ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: mięso wieprzowe, elementy świeże, środkowa część kończyny przedniej; wymogi dla tego produktu określa polska norma PN-A-82001/A2:1996; 10) Podgardle - ok. 50 kg; wyrób spełniający następujące parametry: elementy świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-85/A-85800; 11) Słonina b/s - ok. 160 kg; wyrób spełniający następujące parametry: słonina w płatach świeża; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-85/A-85800; 12) Antrykot - ok. 250 kg; wyrób spełniający następujące parametry: mięso wołowe; elementy świeże wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-88/A-82003; 13) Wołowina bez kości kl. I - ok. 50 kg; wyrób spełniający następujące parametry: mięso wołowe, produkt średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-88/A-82003; 14) Ozory wołowe - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: podroby świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-86/A-82004; 15) Kości schabowo - karkowe - ok. 350 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kości wieprzowe; świeże, nie mrożone, dostarczane luzem w pojemnikach wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-86/A-82002 16) Kości wędzone - ok. 50 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kości wieprzowe; produkt wędzony, świeży, nie mrożony , dostarczany luzem w pojemnikach, wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-86/A-82002; 17) Kiełbasa krakowska - ok.150 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wędlina wędzona parzona, grubo rozdrobniona, w osłonce białkowej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 18) Kiełbasa szynkowa - ok.120 kg; wyrób spełniający następujące parametry: mięso wieprzowe, wędlina drobno rozdrobniona parzona, w osłonce białkowej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 19) Kiełbasa tatrzańska - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wyrób wędzony, parzony z mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniony, w osłonce białkowej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 20) Kiełbasa zielonogórska - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wędlina grubo rozdrobniona, produkt z mięsa wieprzowego; wyroby dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 21) Kiełbasa mortadela - ok. 50 kg; wyrób spełniający następujące parametry: produkt z mięsa wieprzowego i wołowego oraz surowców tłuszczowych, rozdrobnionych do masy homogennej, wędlina drobno rozdrobniona , wędzona i parzona, w osłonce poliamidowej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 22) Szynka tyrolska - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wyrób wieprzowy blokowy, parzony, średnio rozdrobniony, produkt z grupy mielonek-mielonka drobiowo-wieprzowa w bezbarwnej osłonce termokurczliwej, prasowana na kształt prostopadłościanu; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 23) Kiełbasa biała surowa - ok. 120 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kiełbasa z surowego mięsa wieprzowo-wołowego, średniorozdrobniona, z dodatkiem przypraw naturalnych, o tradycyjnym smaku z wyraźnie wyczuwalnym czosnkiem i majerankiem, w osłonce naturalnej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 24) Kiełbasa zwyczajna - ok.150 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kiełbasa średnio rozdrobniona, wieprzowa, parzona oraz wędzona, w osłonce naturalnej, powierzchnia wędliny o brązowym zabarwieniu; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 25) Kiełbasa podwawelska - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa, peklowana, parzona oraz wędzona do barwy brązowej, w osłonce naturalnej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 26) Kiełbasa wiejska - ok. 120 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kiełbasa średnio rozdrobniona, wieprzowa, parzona oraz wędzona, w naturalnej osłonce, produkt o barwie ciemnożółtej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 27) Kiełbasa chłopska - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kiełbasa z mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, parzona oraz wędzona, w osłonce naturalnej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 28) Kiełbasa parówkowa - ok.200 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kiełbasa wieprzowo-wołowa, drobno rozdrobniona, homogenizowana, peklowana, wędzona na słomkowy kolor, w osłonce naturalnej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 29) Boczek wędzony bez żeber - ok.100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wędzonka wieprzowa z boczku bez skóry, bez żeber, wędzona oraz parzona, barwa ciemnozłota, smak i zapach charakterystyczny dla tego asortymentu; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 30) Baleron - ok.80 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wyrób wieprzowy, parzony, wędzony; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82032:2005; 31) Szynka wiejska - ok.100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wędzonka wieprzowa z okrywą tłuszczową, wędzona oraz parzona, wiązana sznurkiem, barwa produktu złocista; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007;; 32) Ogonówka - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wędzonka wieprzowa z mięśnia szynki (dolna zrazowa), produkt peklowany, wędzony, parzony, receptura oparta o naturalne przyprawy; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 33) Wędzonka krotoszyńska - ok. 60 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wędzonka wieprzowa z mięśnia z łopatki ze skórą i tłuszczykiem, produkt parzony i wędzony; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 34) Polędwica sopocka - ok. 70 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wędzonka z peklowanej polędwicy wieprzowej, produkt parzony i wędzony; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 35) Pasztetowa firmowa - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wędlina podrobowa parzona, homogenizowana, w osłonce, otrzymana z mięs wieprzowych z dodatkiem podrobów poddana odpowiedniej obróbce termicznej, konsystencja smarowna dość luźna, smak i zapach wyrobów podrobowych; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 36) Kaszanka - ok. 150 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wędlina podrobowa, wieprzowa, krwista, parzona, w osłonkach naturalnych z dodatkiem kaszy jęczmiennej, przypraw i cebuli, na przekroju widoczne kawałki podrobów ; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 37) Czarne (potocznie krwiste) - ok.150 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wędlina podrobowa, krwista, w osłonkach naturalnych z dodatkiem tłuszczu, krwi, bułki i przypraw; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 38) Salceson włoski - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wędlina podrobowa, salceson niekrwisty, z masek głów wieprzowych z udziałem przypraw, poddawany procesowi parzenia, wyrób w osłonce sztucznej - worek w kształcie żołądka wieprzowego, barwa worka jasno-żółta z nadrukiem; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82007; 39) Gulasz angielski 300g - ok. 150 szt.; wyrób spełnia następujące parametry: konserwa mielonka wieprzowa, sterylizowana; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82022:1998; 40) Szynka gospodarza 110g - ok. 150 szt. wyrób spełnia następujące parametry: konserwa szynka mielonka wieprzowa, sterylizowana; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82022:1998; 41) Konserwa turystyczna 300g - ok. 150 szt. wyrób spełnia następujące parametry: konserwa mielonka wysokowydajna, sterylizowana; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82022:1998; 42) Pasztet mięsny 300g - ok. 150 szt. wyrób spełnia następujące parametry: konserwa wieprzowa; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-82022:1998; Załącznik nr 2, Wykaz produktów będących przedmiotem zamówienia część 2. Szacunkowa ilość zamawianych przez Zamawiającego towarów w okresie obowiązywania umowy zawartej z wybranym Wykonawcą w wyniku rozstrzygnięcia niniejszego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego wynosi około 1) Filet z piersi kurcząt świeży - ok. 180 kg; wyrób spełniający następujące parametry: filet z piersi kurczaka - elementy świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524; 2) Kurczak świeży - ok. 500 kg; wyrób spełniający następujące parametry: mięso z kurczaka w pierwszym gatunku, tuszka, nie mrożony, dostarczany luzem w pojemnikach;- wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86520; 3) Ćwiartka z kurcząt świeża - ok. 200 kg; wyrób spełniający następujące parametry: ćwiartka z kurczaka ze skórą i kością, świeża w pierwszym gatunku, nie mrożona, dostarczane luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524:1994; 4) Noga z kurcząt świeża - ok. 150 kg; wyrób spełniający następujące parametry: cała noga z kurczaka świeża w pierwszym gatunku, nie mrożona, dostarczana luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524; 5) Skrzydełka z kurcząt świeże - ok. 150 kg wyrób spełniający następujące parametry: skrzydełko z kurczaka świeże w pierwszym gatunku, nie mrożone, dostarczane luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-865224 6) Porcja rosołowa z kurcząt świeża - ok.350 kg ; wyrób spełniający następujące parametry: porcja rosołowa z kurczaka świeża, nie mrożona, dostarczana luzem w pojemnikach; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86524; 7) Wątroba z kurcząt świeża - ok. 200 kg; wyrób spełniający następujące parametry: podroby - wątroby z kurczaka świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma PN-A-86523; 8) Żołądki z kurcząt świeże - ok. 250 kg; wyrób spełniający następujące parametry: podroby - żołądki z kurczaka świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86523; 9) Serca z kurcząt świeże - ok. 50 kg; wyrób spełniający następujące parametry: podroby - serca z kurczaka świeże; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86523; 10) Parówki drobiowe - ok. 150 kg; wyrób spełniający następujące parametry: kiełbasa drobiowa, homogenizowana, drobno rozdrobniona, parzona, cienkie-paluszek, w osłonie sztucznej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526:1995/Az2:2000; 11) Szynka drobiowa - ok.150 kg; za produkt odpowiadający następującym cechom technicznym i/ lub użytkowo-funkcjonalnym: wyrób blokowy z kurcząt , średnio rozdrobniony, parzony; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 12) Baleron drobiowy - ok. 100 kg; wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/ lub użytkowo-funkcjonalnym: wyrób blokowy z kurcząt , grubo rozdrobniony, parzony ; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 13) Polędwica drobiowa - ok. 100 kg; wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/ lub użytkowo-funkcjonalnym: wyrób blokowy, grubo rozdrobniony, parzony; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 14) Salceson drobiowy- ok.100 kg; wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/lub użytkowo-funkcjonalnym: wędlina podrobowa, produkowany wyłącznie z mięsa drobiowego, parzony, w osłonkach poliamidowych; wymogi dla tego produktu określa polska norma:PN-A-86523; 15) Pasztetowa drobiowa - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry : produkt parzony drobiowy z dodatkiem podrobów poddany obróbce termicznej, wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 16) Kurczak faszerowany - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wyrób garmażeryjny, opiekany, farsz mięsny owinięty w płat z fileta; wyroby dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 17) Pieczeń drobiowa lub produkt równoważny - ok. 100 kg; za produkt równoważny uważa się wyrób odpowiadający następującym cechom technicznym i/ lub użytkowo-funkcjonalnym : pieczeń drobiowa, średnio rozdrobniona; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 18 ) Pasztet drobiowy z kurcząt - ok.100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wyrób podrobowy, blokowy, parzony; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 19) Szynka mielonka drobiowa - ok. 100 kg; wyrób spełniający następujące parametry: wyrób drobiowy parzony drobno rozdrobniony, z mięsa drobiowego i tłuszczu w osłonce sztucznej; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 20) Kiełbasa cienka biała drobiowa - ok. 100 kg ; wyrób spełniający następujące parametry: wyrób ze średnio rozdrobnionych mięs drobiowych, parzona, w naturalnej osłonce, o wyrazistym charakterze uzyskanym dzięki naturalnym przyprawom ; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 21) Kiełbaski cienkie drobiowe - ok. 50 kg ; wyrób spełniający następujące parametry: wędzony i parzony w osłonce naturalnej otrzymany ze średnio rozdrobnionych mięs drobiowych; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526; 22) Pasztet drobiowy 135 g - ok. 200 szt.; wyrób spełniający następujące parametry: wyrób drobiowy; wymogi dla tego produktu określa polska norma: PN-A-86526.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.11.20.00 - Drób 15.11.21.00 - Świeży drób 15.11.21.30 - Kurczęta 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.13.13.10 - Pasztety .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Mięso, wędliny i podroby wieprzowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.06.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO WITMAS Stanisław Witkowski, Dąbrówka Wielka , ul. Dąbrowska 36, 95-100 Zgierz, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 47683,27 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 48522,60
Oferta z najniższą ceną: 48522,60 / Oferta z najwyższą ceną: 56631,75
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Mięso drobiowe i produkty drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.06.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO WITMAS Stanisław Witkowski, Dąbrówka Wielka , ul. Dąbrowska 36, 95-100 Zgierz, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 23035,93 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 23598,75
Oferta z najniższą ceną: 23598,75 / Oferta z najwyższą ceną: 29321,25
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KUTNA
- Remont dróg o nawierzchniach bitumicznych w ramach zadania inwestycyjnego "Modernizacja dróg powiatowych"
- Wymiana pokrycia dachowego w budynku mieszkalnym wielorodzinnym w Kutnie przy ul. Bema 1.
- ENDOPROTEZA STAWU BIODROWEGO ORAZ CEMENT KOSTNY
- Przebudowa ulicy Kolumba (droga nr 102600E) oraz ulicy Obrońców Warszawy (droga nr 102650E) oraz budowa ulicy Komuny Paryskiej w Kutnie wraz z infrastrukturą
- REMONT BIOREAKTORA OB.204 WRAZ Z KOMORĄ POMIAROWĄ OB.201 I ZAGĘSZCZACZEM OSADU OB.203 NA TERENIE GRUPOWEJ OCZYSZCZALNI ŚCIEKÓW SP. Z O.O. W KUTNIE
- Budowa kanalizacji do odprowadzania wód popłucznych z SUW w miejscowości Strzegocin gm. Kutno
więcej: przetargi w Kutnie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy żywności do Górskiego Ośrodka Szkolno-Wypoczynkowego "Pod Durbaszką" w Jaworkach - Szczawnicy w 2025 r., filii Młodzieżowego Domu Kultury "Dom Harcerza" w Krakowie
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
- "Dostawa mięsa i wyrobów drobiowych na potrzeby Kuchni COZL" (znak postępowania: COZL/DZP/AS/3412/TP- 56/25)
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bursy Szkolnej Zespołu Placówek Oświatowych w Słupsku od 1 września 2025 r. do 31 sierpnia 2026 r. roku
- 2025/Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Kujawsko-Pomorskiego Centrum Kształcenia Zawodowego w Bydgoszczy
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki internatu od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.