eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gliwiceprzygotowywanie i dostarczanie (od poniedziałku do piątku) śniadań i obiadów do Dziennego Domu Pomocy Społecznej w Gliwicach

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-06-20

Gliwice: przygotowywanie i dostarczanie (od poniedziałku do piątku) śniadań i obiadów do Dziennego Domu Pomocy Społecznej w Gliwicach
Numer ogłoszenia: 208076 - 2014; data zamieszczenia: 20.06.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 188334 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Górnych Wałów 9, 44-100 Gliwice, woj. śląskie, tel. 032 4010185, 4010405, faks 032 2308027.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przygotowywanie i dostarczanie (od poniedziałku do piątku) śniadań i obiadów do Dziennego Domu Pomocy Społecznej w Gliwicach.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Zestaw śniadaniowy: Gramatura poszczególnych składników śniadaniowych (jednej porcji): I. ZUPA MLECZNA: 300 ml - Kasza manna na mleku - Płatki owsiane na mleku - Makaron na mleku - Płatki kukurydziane na mleku - Musli na mleku - Kluski lane na mleku - Ryż na mleku - Budyń na mleku II. PIECZYWO MIESZANE: 150 g - Chleb zwykły krojony - Wek krojony - Chleb razowy ze słonecznikiem krojony III. BUŁKA MAŚLANA LUB ROGAL: 1 szt. IV. DODATKI DO PIECZYWA: - szynka 50 g - wędliny kanapkowe 50 g - pasty 100 g - serek topiony 50 g - ser żółty 50 g - serek homogenizowany 1 szt. - ser biały 80 g - jajko 2 szt. - pomidor 70 g - ogórek 70 g - parówki śląskie cienkie, salceson, kaszanka 100 g - kiełbasa śląska 80 g - pasztet 80 g - dżem 75 g - (itp.) V. MASŁO: 20 g VI. GORĄCY NAPÓJ: 250 ml - herbata z cytryną - kawa zbożowa - kakao 2. 3 x w tygodniu wędlina, szynka, kiełbasa lub kiełbaski cienkie na gorąco, pasztet itp. 2 x w tygodniu np. nabiał, jajko, dżem, pasta itp. Codziennie do śniadań dodatek w postaci pomidora, ogórka itp. Poszczególne zestawy śniadaniowe mogą powtórzyć się dopiero w następnym tygodniu. 3. Zestaw obiadowy: Gramatura poszczególnych składników obiadowych (jednej porcji): I. ZUPA: 400 ml + pieczywo do zupy II. DRUGIE DANIE: - ziemniaki 200 g - ryż 300 g - kasza 300 g - makaron 300 g - pyzy z mięsem 300 g + tłuszcz - krokiety 300 g - naleśniki (3 szt.) 300 g - pierogi 300 g + tłuszcz - kopytka 300 g - gołąbki 300 g + 100 ml sosu - mięso 120 g - udko pieczone z kurczaka 200 g - gulasz 120 g +100 ml sosu - bigos 300 g - ryba 125 g - jajka 2 szt. - placki 300 g - fasolka po bretońsku 300 g - łazanki z kapustą i mięsem 300 g - sos 100 ml III. MIZERIA-SURÓWKI 100 g IV. KOMPOT 200 ml 4. 3 x w tygodniu obiad mięsny 1 x w tygodniu obiad półmięsny - gołąbki, łazanki z kapustą i mięsem, kluski z mięsem itp. 1 x w tygodniu obiad bezmięsny (w piątek) - ryba, jajka, placki, pierogi, kopytka itp. Poszczególne zestawy obiadowe mogą powtórzyć się dopiero po 14 dniach kalendarzowych. 5. Posiłki będą dostarczane w odpowiednich pojemnikach (termosach) codziennie od poniedziałku do piątku w dni pracujące Dziennego Domu Pomocy Społecznej: Miejsce: ul. Kozielska 71 średnia ilość porcji: 30, w godz.: śniadanie 6:30 - 7:30; obiad 11:30 - 12:00; Miejsce: ul. Pszczyńska 100 średnia ilość porcji: 15, w godz.: śniadanie 7:00 - 7:30; obiad 11:30 - 12:30. 6. W przypadku wystąpienia nagłej potrzeby Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości zwiększającej bądź zmniejszającej maksymalnie do 8 porcji. 7. Sprzedawane posiłki muszą być pełnowartościowe, odpowiadające wszelkim normom odżywczym i energetycznym obowiązujących w punktach zbiorowego żywienia.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.06.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • CAFE BAR Jolanta Zapart, Jana Matejki 3, 40-077 Katowice, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 205917,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 226522,53

  • Oferta z najniższą ceną: 226522,53 / Oferta z najwyższą ceną: 1209195,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.