Ogłoszenie z dnia 2011-07-18
Szczecin: Przygotowanie i dostarczenie przez Wykonawcę poczęstunku dla 1 grupy z kategorii A w ramach projektu Szkolenie - Praktyka - Zatrudnienie - Rozwój IV edycja, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet I, Poddziałanie 1.3.3, zgodnie z umową nr UDA - POKL.01.03.03-00-058/11-00 z dnia 28 kwietnia 2011 r.
Numer ogłoszenia: 204764 - 2011; data zamieszczenia: 18.07.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ochotnicze Hufce Pracy Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda w Szczecinie, ul. Dworcowa 19, 70-206 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 8126946, faks 091 8127981 w. 36.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i dostarczenie przez Wykonawcę poczęstunku dla 1 grupy z kategorii A w ramach projektu Szkolenie - Praktyka - Zatrudnienie - Rozwój IV edycja, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet I, Poddziałanie 1.3.3, zgodnie z umową nr UDA - POKL.01.03.03-00-058/11-00 z dnia 28 kwietnia 2011 r..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przygotowanie i dostarczenie przez Wykonawcę poczęstunku dla 1 grupy z kategorii A w ramach projektu Szkolenie - Praktyka - Zatrudnienie - Rozwój IV edycja, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet I, Poddziałanie 1.3.3, zgodnie z umową nr UDA - POKL.01.03.03-00-058/11-00 z dnia 28 kwietnia 2011 r..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Szkolenie - Praktyka - Zatrudnienie - Rozwój IV edycja, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet I, Poddziałanie 1.3.3, zgodnie z umową nr UDA - POKL.01.03.03-00-058/11-00 z dnia 28 kwietnia 2011 r..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.07.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 1 IM. HENRYKA SIENKIEWICZA W KOŁOBRZEGU
jakie przetargi wygrała firma
ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 1 IM. HENRYKA SIENKIEWICZA W KOŁOBRZEGU
- Zespół szkół im. Henryka Sienkiewicza, ul. 1 Maja 47, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 121,95 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 150,00
Oferta z najniższą ceną: 150,00 / Oferta z najwyższą ceną: 150,00
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienie z wolnej ręki na podstawie art. 67 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Zamawiający dwa razy ogłosił postępowania w trybie PN, na które nie wpłynęły żadne oferty. Zgodnie z art 67 ust 1 pkt 4 zamawiający może udzielić zamówienia w trybie z wolnej ręki jeżeli:w prowadzonych kolejno postępowaniach o udzielenie zamówienia, z których co najmniej jedno prowadzone było w trybie przetargu nieograniczonego albo przetargu ograniczonego, nie wpłynał żaden wniosek o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, nie zostały złożone żadne oferty lub wszystkie oferty zostały odrzucone na podstawie art. 89 ust. 1 pkt 2 ze względu na ich niezgodność z opisem przedmiotu zamówienia, a pierwotne warunki zamówienia nie zostały w istotny sposób zmienione;
INNE PRZETARGI Z SZCZECINA
- Dostawa wyrobów stalowych, lin i osprzętu stalowego
- Wykonanie robót rozbiórkowych wraz z robotami towarzyszącymi budynku mieszkalnego przy ul. Nad Odrą 117 w Szczecinie
- Poprawa warunków bytowania kolonii nietoperzy w wybranych obiektach naziemnych na obszarze Natura 2000 Police - kanały PLH320015
- "Zakup, dostawa, uruchomienie sprzętu medycznego dla SP ZOZ MSWiA w Szczecinie w pakietach."
- DOSTAWĘ ODCZYNNIKÓW DO MORFOLOGII KRWI WRAZ Z DZIERŻAWĄ ANALIZATORA HEMATOLOGICZNEGO DO 109 SZPITALA WOJSKOWEGO Z PRZYCHODNIĄ SP ZOZ W SZCZECINIE
- Wykonanie murali w ramach zadania Szczecińskiego Budżetu Obywatelskiego pn. "Wirtualne Muzeum Pogoni Szczecin"
więcej: przetargi w Szczecinie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ZP-31/25 (uzupełniające) Żywienie pacjentów szpitala
- 95/BF/25/KK/EUAF_Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie cyklu szkoleń z technik OSINT w ramach projektu pn. "Utworzenie platformy do agregacji danych oraz przeszkolenie analityków CBŚP(...)
- Usługi restauracyjne dla potrzeb dzieci i młodzieży uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 33 im. Tradycji Herbu Wrocławia we Wrocławiu
- Świadczenie sukcesywnych usług cateringowych w ramach projektu: "Aktywnie i Razem w Annopolu"
- Świadczenie sukcesywnych usług cateringowych w ramach projektu: "Silna rodzina, siłą społeczeństwa"
- Świadczenie usług żywieniowych dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 16 im. Fryderyka Chopina w Lublinie
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.