Ogłoszenie z dnia 2024-11-25
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00605324/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-11-20
- 2025/BZP 00043692/01 - Wynik z dnia 2025-01-17
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Sukcesywny zakup wraz z dostawą żywności dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku z podziałem na 11 części.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Miejski Dom Pomocy Społecznej
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 278228934
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Żużlowa 25
1.4.2.) Miejscowość: Rybnik
1.4.3.) Kod pocztowy: 44-200
1.4.4.) Województwo: śląskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL227 - Rybnicki
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: zamowienia@mdps.rybnik.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.mdps.rybnik.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ochrona socjalna
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00612385
2.2.) Data ogłoszenia: 2024-11-25
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00605324
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 3) Przed zmianą:
Zakup wraz z dostawą różnych produktów spożywczych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku;
Tabela nr 3
L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość
1. Aromat do ciasta migdałowy 10ml szt. 5
2. Bazylia 50g Skład: bazylia bez konserwantów szt. 40
3. Biszkopty 120g . szt. 500
4. Biszkopty z owocową galaretką oblane czekoladą 147g .
5. Brzoskwinia w puszcze 850ml- połówki brzoskwiń w lekkim syropie szt. 180
6. Budyń b/c 40g waniliowy . szt. 502
7. Budyń z cukrem 60g waniliowy. szt. 900
8. Chrzan pasteryzowany na bazie kwasku cytrynowego - słoik 175g szt. 150
9. Ciastka maślane bez dodatku cukru 125g . szt. 800
10. Cukier wanilinowy 32g szt. 218
11. Curry 20g bez konserwantów szt. 40
12. Cynamon mielony 20g Skład: mielony cynamon bio szt. 30
13. Czekolada bez cukru 100g . szt. 482
14. Czekolada pełnomleczna twarda 100g . szt. 902
15. Czosnek mielony 20g szt. 10
16. Deser dla dzieci 125g, bez dodatku cukru, bezglutenowy, z witaminą C. Zawartość w 100g produktu min: białko 0,40g, węglowodany 15,2g, tłuszcze 0,2g szt. 600
17. Dżem b/c - słodzony fruktozą (minimum 45g owoców /100g dżemu) słoiki 240g- szt. 900
18. Dżem niskosłodzony różne smaki 280g (co najmniej na 40g owoców/100g dżemu, 35g cukru/100g produktu). szt. 650
19. Fasolka szparagowa konserwowa 900ml szt. 36
20. Galaretka owocowa w proszku 90g różne smaki szt. 650
21. Gałka muszkatołowa mielona szt. 10
22. Gorczyca 25g szt. 10
23. Goździki 10g szt. 4
24. Groszek konserwowy 400g szt. 200
25. Herbata czarna ekspresowa. okrągłe torebki 1,5g 100szt w opakowaniu op. 540
26. Herbata owocowa ekspresowa o smaku malinowym, torebki 2g 20szt
w opakowaniu (skład: owoc malinowy min.0,5%, kwiat hibiskusa, jabłko, owoc dzikiej róży, aromaty owocu bzu czarnego) op. 120
27. Imbir mielony 15g szt. 10
28. Kakao ciemne 200g . Skład : kakao odtłuszczone 100% szt. 51
29. Kawa naturalna mielona op. 400-500g - 100% ziaren kawy arabiki kg 100
30. Kawa rozpuszczalna naturalna słoik 200g ( 100% kawy naturalnej arabiki) szt. 10
31. Kawa zbożowa 250g . Skład: żyto, jęczmień, cykoria, burak cukrowy - prażony szt. 110
32. Kawa zbożowa rozpuszczalna 150g . Skład: zboża min.72% (jęczmień, żyto, cykoria, burak cukrowy prażony) szt. 110
33. Ketchup łagodny 480g. Skład: pomidory (198g na 100g ketchupu) , cukier, ocet, sól, skrobia modyfikowana, aromat naturalny, bez konserwantów szt. 100
34. Kisiel b/c 40g Skład: skrobia ziemniaczana, truskawki liofilizowane 4,1%, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne barwnik,
bez sztucznych barwników szt. 400
35. Kisiel z cukrem 77g Skład: cukier, skrobia ziemniaczana, truskawki liofilizowane 4,1%, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne barwnik, bez sztucznych barwników szt. 750
36. Kminek mielony 20g, bez konserwantów szt. 40
37. Kokos wiórki 200g szt. 2
38. Kompot agrestowy 0,9l szt. 20
39. Koncentrat barszczu z buraków ćwikłowych 330ml(Skład: woda, zagęszczony sok z buraków ćwikłowych min 14%, cukier, sól, ocet spirytusowy, kwas cytrynowy, regulator kwasowości, przeciwutleniacz kwas askorbinowy, przyprawy aromatyczne) szt. 200
40. Koncentrat pomidorowy 900g (min 30% z świeżych pomidorów, bez dodatków) szt. 150
41. Kruchy wafelek z kremem kakaowym 50g - oblany czekoladą min.49,7% (min.30,7% czekolada, zawartość masy kakaowej min 43%) szt. 1000
42. Kukurydza konserwowa 390- 400g szt. 24
43. Kwasek cytrynowy 50g szt. 120
44. Liść laurowy 7g szt. 30
45. Lubczyk 30g, bez konserwantów szt. 50
46. Magi w płynie 1litr opakowanie szklane Skład: woda, sól, cukier, ocet spirytusowy, ekstrakt lubczyku, ekstrakt drożdżowy, aromaty bez wzmacniacza smaku (glutaminian monosodowy) szt. 190
47. Majeranek 10g, bez konserwantów szt. 220
48. Majonez – słoik 835ml . Skład : olej roślinny min 80%, woda, musztarda, gorczyca cukier, sól, jajko kurze 4,3%, stabilizatory guma guar, guma ksantenowa szt. 95
49. Mak- luz kg 8
50. Migdały płatki - luz kg 6
51. Migdały płatki 100g op 2
52. Miód wielokwiatowy naturalny pochodzący z krajów członkowskich UE – słoik 1kg szt. 45
53. Morele suszone- luz kg 7
54. Musztarda stołowa 210g . Skład : gorczyca, ocet, woda, sól, cukier, kwasek cytrynowy, przyprawy naturalne, kurkuma szt. 400
55. Ocet spirytusowy min. 10% 0,5l szt. 130
56. Ogórki konserwowe 870g. skład: ogórek, ocet spirytusowy 10%, cukier, gorczyca, sól, przyprawy naturalne szt. 70
57. Olej rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno 1l szt. 611
58. Olej rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno 0,5l szt. 50
59. Orzechy włoskie łuskane -luz kg 6
60. Orzechy włoskie łuskane op 100g szt. 2
61. Owoce prażone słoik 900g . Skład: min jabłko 70%, brzoskwinia min 15%, cukier, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca, kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, aromat szt. 45
62. Owoce suszone (jabłka ) - luz kg 10
63. Papryka konserwowa 900g . skład: papryka czerwona, cukier, ocet spirytusowy 10%, sól, gorczyca szt. 72
64. Papryka słodka mielona 20g, bez konserwantów szt. 180
65. Papryka wędzona słodka mielona 50g, bez konserwantów szt. 60
66. Pasztet drobiowy 50g. Skład: mięso z kurcząt min 38,4% tłuszcz roślinny, wątroba z kurcząt, sól, mleko w proszku, białko sojowe, kasza manna, przyprawy, bez konserwantów i glutaminianu sodu szt. 600
67. Pasztet drobiowy 90g. Skład: surowce drobiowe co najmniej 34%,woda, tłuszcz wieprzowy 13%, mąka pszenna, białko sojowe, sól, przyprawy, regulator kwasowości, emulgatory szt. 1400
68. Pieczarki marynowane 900ml . skład: pieczarka, ocet spirytusowy, sól, szt. 32
69. Pieprz czarny mielony 20g szt. 450
70. Pierniczki nadziewane w czekoladzie 150g (nadzienie co najmniej 29%, czekolada min.17%) szt. 140
71. Podgrzybek suszony 40g, kraj pochodzenia Polska op 30
72. Powidła śliwkowe węgierkowe 300g (min160g owoców /100g wyrobu , cukier 54g/100g) szt. 550
73. Proszek do pieczenia 36g szt. 175
74. Przyprawa do bigosu 20g, bez konserwantów. Skład :mieszanka przypraw : papryka słodka, majeranek, cebula, cukier, gorczyca, kurkuma, jałowiec, pieprz czarny mielony, chili, liść laurowy, ziele angielskie, czosnek, kolendra, kminek, sól szt. 15
75. Przyprawa do drobiu 20g, bez konserwantów
Skład: mieszanka przypraw: papryka słodka, papryka ostra, chili, czosnek, imbir, pieprz czarny mielony, majeranek szt. 90
76. Przyprawa do piernika 20g, bez konserwantów. Skład: mieszanka przypraw, gałka muszkatołowa, cynamon, imbir szt. 5
77. Przyprawa warzywna 1kg, bez konserwantów.
Skład : mieszanka warzyw suszonych : marchew 15%, Pasternak, kapusta biała, pietruszka, cebula, seler, papryka słodka, cukier, sól kg 50
78. Rodzynki sułtańskie -luz kg 10
79. Seler paski cięty w octowej zalewie 900ml szt. 12
80. Siemię lniane mielone 500g szt. 130
81. Śliwka suszona kalifornijska - luz kg 20
82. Śliwka w kompocie 900g szt. 30
83. Słodzik niskokaloryczny w pudrze 150g. Skład: erytrytol 99,5%. Zawartość w 100g produktu min: węglowodany 99,50%, tłuszcz 0%, białko 0% szt. 20
84. Soda oczyszczona 70g szt. 2
85. Sok owocowo- warzywny przecierowy 300-330ml . Skład: przecier warzywny i soki min 55%,woda cukier, kwasek cytrynowy, wzbogacony witaminą C szt. 1250
86. Sok wieloowocowy 1L, o obniżonej wartości energetycznej light wyprodukowany z zagęszczonego soku owocowego pasteryzowanego min 40%, bez środków konserwujących, bez dodatku cukru . Zawartość w 100ml soku min: białko 0,40g, węglowodany 10g, tłuszcz 0,3g szt. 60
87. Sos do pieczeni ciemny 30g . Skład: co najmniej 2,7% warzywa suszone, skrobia ziemniaczana i modyfikowana, mąka pszenna, aromaty, tłuszcze roślin utwardzonych, przyprawy, koncentrat pomidorowy suszony, mąka ryżowa szt. 80
88. Sos do spagetti 40g (min.40% suszonych pomidorów, co najmniej 9% koncentratu pomidorowego) szt. 100
89. Sos sałatkowy 0,9g różne smaki szt. 300
90. Suchary b/c 225g . Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, serwatka w proszku, emulgator – lecytyna sojowa, mąka sojowa, przeciw utleniacz kwas askorbinowy. Zawartość w 100g produktu min: białko 1,3g, węglowodany7,5g, tłuszcze 0,7g szt. 700
91. Syrop wysoko słodzony 430ml. Skład: syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, zagęszczony sok malinowy min 0,32%, koncentraty: czarna porzeczka, marchew, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik karmel, aromat) . Zawartość w 100ml syropu min: białko 0,1g, węglowodany 84g, tłuszcz 0,1g szt. 80
92. Wafle - różne smaki 80g . Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, cukier, serwatka w proszku, mleko w proszku, skrobia, olej roślinny, sól, aromat smakowy, emulgatory, substancje spulchniające szt. 950
93. Wafle bez dodatku cukru słodzone fruktozą 110g. Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku substancje słodzące maltitol, chrupki kukurydziane, skrobia ziemniaczana, lecytyna sojowa, sól, aromaty. Zawartość w 100g produktu min: białko 9,7g, węglowodany 48g, tłuszcze 28g szt. 600
94. Woda mineralna niegazowana 1,5 L szt. 50
95. Zaprawa cytrynowa 1L . Skład: sok cytrynowy min. 40% z soku zagęszczonego kwasku cytrynowego, aromat naturalny, woda szt. 70
96. Żelatyna 50g szt. 60
97. Ziele angielskie 15g szt. 30
98. Zioła prowansalskie 10g, bez konserwantów. Skład : mieszanka przypraw : bazylia, oregano, cząber, majeranek, tymianek, pietruszka nać, rozmaryn, szałwia, mięta szt. 40
Po zmianie:
Zakup wraz z dostawą różnych produktów spożywczych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku;
Tabela nr 3
L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość
1. Aromat do ciasta migdałowy 10ml szt. 5
2. Bazylia 50g Skład: bazylia bez konserwantów szt. 40
3. Biszkopty 120g . szt. 500
4. Biszkopty z owocową galaretką oblane czekoladą 147g .
5. Brzoskwinia w puszcze 850ml- połówki brzoskwiń w lekkim syropie szt. 180
6. Budyń b/c 40g waniliowy . szt. 502
7. Budyń z cukrem 60g waniliowy. szt. 900
8. Chrzan pasteryzowany na bazie kwasku cytrynowego - słoik 175g szt. 150
9. Ciastka maślane bez dodatku cukru 125g . szt. 800
10. Cukier wanilinowy 32g szt. 218
11. Curry 20g bez konserwantów szt. 40
12. Cynamon mielony 20g Skład: mielony cynamon bio szt. 30
13. Czekolada bez cukru 100g . szt. 482
14. Czekolada pełnomleczna twarda 100g . szt. 902
15. Czosnek mielony 20g szt. 10
16. Deser dla dzieci 125g, bez dodatku cukru, bezglutenowy, z witaminą C. Zawartość w 100g produktu min: białko 0,40g, węglowodany 10,4g, tłuszcze 0,2g szt. 600
17. Dżem b/c - słodzony fruktozą (minimum 45g owoców /100g dżemu) słoiki 240g- szt. 900
18. Dżem niskosłodzony różne smaki 280g (co najmniej na 40g owoców/100g dżemu, 35g cukru/100g produktu). szt. 650
19. Fasolka szparagowa konserwowa 900ml szt. 36
20. Galaretka owocowa w proszku 90g różne smaki szt. 650
21. Gałka muszkatołowa mielona szt. 10
22. Gorczyca 25g szt. 10
23. Goździki 10g szt. 4
24. Groszek konserwowy 400g szt. 200
25. Herbata czarna ekspresowa. okrągłe torebki 1,5g 100szt w opakowaniu op. 540
26. Herbata owocowa ekspresowa o smaku malinowym, torebki 2g 20szt
w opakowaniu (skład: owoc malinowy min.0,5%, kwiat hibiskusa, jabłko, owoc dzikiej róży, aromaty owocu bzu czarnego) op. 120
27. Imbir mielony 15g szt. 10
28. Kakao ciemne 200g . Skład : kakao odtłuszczone 100% szt. 51
29. Kawa naturalna mielona op. 400-500g - 100% ziaren kawy arabiki kg 100
30. Kawa rozpuszczalna naturalna słoik 200g ( 100% kawy naturalnej arabiki) szt. 10
31. Kawa zbożowa 250g . Skład: żyto, jęczmień, cykoria, burak cukrowy - prażony szt. 110
32. Kawa zbożowa rozpuszczalna 150g . Skład: zboża min.72% (jęczmień, żyto, cykoria, burak cukrowy prażony) szt. 110
33. Ketchup łagodny 480g. Skład: pomidory (198g na 100g ketchupu) , cukier, ocet, sól, skrobia modyfikowana, aromat naturalny, bez konserwantów szt. 100
34. Kisiel b/c 40g Skład: skrobia ziemniaczana, truskawki liofilizowane 4,1%, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne barwnik,
bez sztucznych barwników szt. 400
35. Kisiel z cukrem 77g Skład: cukier, skrobia ziemniaczana, truskawki liofilizowane 4,1%, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne barwnik, bez sztucznych barwników szt. 750
36. Kminek mielony 20g, bez konserwantów szt. 40
37. Kokos wiórki 200g szt. 2
38. Kompot agrestowy 0,9l szt. 20
39. Koncentrat barszczu z buraków ćwikłowych 330ml(Skład: woda, zagęszczony sok z buraków ćwikłowych min 14%, cukier, sól, ocet spirytusowy, kwas cytrynowy, regulator kwasowości, przeciwutleniacz kwas askorbinowy, przyprawy aromatyczne) szt. 200
40. Koncentrat pomidorowy 900g (min 30% z świeżych pomidorów, bez dodatków) szt. 150
41. Kruchy wafelek z kremem kakaowym 50g - oblany czekoladą min.49,7% (min.30,7% czekolada, zawartość masy kakaowej min 43%) szt. 1000
42. Kukurydza konserwowa 390- 400g szt. 24
43. Kwasek cytrynowy 50g szt. 120
44. Liść laurowy 7g szt. 30
45. Lubczyk 30g, bez konserwantów szt. 50
46. Magi w płynie 1litr opakowanie szklane Skład: woda, sól, cukier, ocet spirytusowy, ekstrakt lubczyku, ekstrakt drożdżowy, aromaty bez wzmacniacza smaku (glutaminian monosodowy) szt. 190
47. Majeranek 10g, bez konserwantów szt. 220
48. Majonez – słoik 835ml . Skład : olej roślinny min 80%, woda, musztarda, gorczyca cukier, sól, jajko kurze 4,3%, stabilizatory guma guar, guma ksantenowa szt. 95
49. Mak- luz kg 8
50. Migdały płatki - luz kg 6
51. Migdały płatki 100g op 2
52. Miód wielokwiatowy naturalny pochodzący z krajów członkowskich UE – słoik 1kg szt. 45
53. Morele suszone- luz kg 7
54. Musztarda stołowa 210g . Skład : gorczyca, ocet, woda, sól, cukier, kwasek cytrynowy, przyprawy naturalne, kurkuma szt. 400
55. Ocet spirytusowy min. 10% 0,5l szt. 130
56. Ogórki konserwowe 870g. skład: ogórek, ocet spirytusowy 10%, cukier, gorczyca, sól, przyprawy naturalne szt. 70
57. Olej rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno 1l szt. 611
58. Olej rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno 0,5l szt. 50
59. Orzechy włoskie łuskane -luz kg 6
60. Orzechy włoskie łuskane op 100g szt. 2
61. Owoce prażone słoik 900g . Skład: min jabłko 70%, brzoskwinia min 15%, cukier, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca, kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, aromat szt. 45
62. Owoce suszone (jabłka ) - luz kg 10
63. Papryka konserwowa 900g . skład: papryka czerwona, cukier, ocet spirytusowy 10%, sól, gorczyca szt. 72
64. Papryka słodka mielona 20g, bez konserwantów szt. 180
65. Papryka wędzona słodka mielona 50g, bez konserwantów szt. 60
66. Pasztet drobiowy 50g. Skład: mięso z kurcząt min 38,4% tłuszcz roślinny, wątroba z kurcząt, sól, mleko w proszku, białko sojowe, kasza manna, przyprawy, bez konserwantów i glutaminianu sodu szt. 600
67. Pasztet drobiowy 90g. Skład: surowce drobiowe co najmniej 34%,woda, tłuszcz wieprzowy 13%, mąka pszenna, białko sojowe, sól, przyprawy, regulator kwasowości, emulgatory szt. 1400
68. Pieczarki marynowane 900ml . skład: pieczarka, ocet spirytusowy, sól, szt. 32
69. Pieprz czarny mielony 20g szt. 450
70. Pierniczki nadziewane w czekoladzie 150g (nadzienie co najmniej 29%, czekolada min.17%) szt. 140
71. Podgrzybek suszony 40g, kraj pochodzenia Polska op 30
72. Powidła śliwkowe węgierkowe 300g (min160g owoców /100g wyrobu , cukier 54g/100g) szt. 550
73. Proszek do pieczenia 36g szt. 175
74. Przyprawa do bigosu 20g, bez konserwantów. Skład :mieszanka przypraw : papryka słodka, majeranek, cebula, cukier, gorczyca, kurkuma, jałowiec, pieprz czarny mielony, chili, liść laurowy, ziele angielskie, czosnek, kolendra, kminek, sól szt. 15
75. Przyprawa do drobiu 20g, bez konserwantów
Skład: mieszanka przypraw: papryka słodka, papryka ostra, chili, czosnek, imbir, pieprz czarny mielony, majeranek szt. 90
76. Przyprawa do piernika 20g, bez konserwantów. Skład: mieszanka przypraw, gałka muszkatołowa, cynamon, imbir szt. 5
77. Przyprawa warzywna 1kg, bez konserwantów.
Skład : mieszanka warzyw suszonych : marchew 15%, Pasternak, kapusta biała, pietruszka, cebula, seler, papryka słodka, cukier, sól kg 50
78. Rodzynki sułtańskie -luz kg 10
79. Seler paski cięty w octowej zalewie 900ml szt. 12
80. Siemię lniane mielone 500g szt. 130
81. Śliwka suszona kalifornijska - luz kg 20
82. Śliwka w kompocie 900g szt. 30
83. Słodzik niskokaloryczny w pudrze 150g. Skład: erytrytol 99,5%. Zawartość w 100g produktu min: węglowodany 99,50%, tłuszcz 0%, białko 0% szt. 20
84. Soda oczyszczona 70g szt. 2
85. Sok owocowo- warzywny przecierowy 300-330ml . Skład: przecier warzywny i soki min 55%,woda cukier, kwasek cytrynowy, wzbogacony witaminą C szt. 1250
86. Sok wieloowocowy 1L, o obniżonej wartości energetycznej light wyprodukowany z zagęszczonego soku owocowego pasteryzowanego min 40%, bez środków konserwujących, bez dodatku cukru . Zawartość w 100ml soku min: białko 0,40g, węglowodany 10g, tłuszcz 0,3g szt. 60
87. Sos do pieczeni ciemny 30g . Skład: co najmniej 2,7% warzywa suszone, skrobia ziemniaczana i modyfikowana, mąka pszenna, aromaty, tłuszcze roślin utwardzonych, przyprawy, koncentrat pomidorowy suszony, mąka ryżowa szt. 80
88. Sos do spagetti 40g (min.40% suszonych pomidorów, co najmniej 9% koncentratu pomidorowego) szt. 100
89. Sos sałatkowy 0,9g różne smaki szt. 300
90. Suchary b/c 225g . Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, serwatka w proszku, emulgator – lecytyna sojowa, mąka sojowa, przeciw utleniacz kwas askorbinowy. Zawartość w 100g produktu min: białko 1,3g, węglowodany7,5g, tłuszcze 0,7g szt. 700
91. Syrop wysoko słodzony 430ml. Skład: syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, zagęszczony sok malinowy min 0,32%, koncentraty: czarna porzeczka, marchew, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik karmel, aromat) . Zawartość w 100ml syropu min: białko 0,1g, węglowodany 84g, tłuszcz 0,1g szt. 80
92. Wafle - różne smaki 80g . Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, cukier, serwatka w proszku, mleko w proszku, skrobia, olej roślinny, sól, aromat smakowy, emulgatory, substancje spulchniające szt. 950
93. Wafle bez dodatku cukru słodzone fruktozą 110g. Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny utwardzony, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku substancje słodzące maltitol, chrupki kukurydziane, skrobia ziemniaczana, lecytyna sojowa, sól, aromaty. Zawartość w 100g produktu min: białko 9,7g, węglowodany 48g, tłuszcze 28g szt. 600
94. Woda mineralna niegazowana 1,5 L szt. 50
95. Zaprawa cytrynowa 1L . Skład: sok cytrynowy min. 40% z soku zagęszczonego kwasku cytrynowego, aromat naturalny, woda szt. 70
96. Żelatyna 50g szt. 60
97. Ziele angielskie 15g szt. 30
98. Zioła prowansalskie 10g, bez konserwantów. Skład : mieszanka przypraw : bazylia, oregano, cząber, majeranek, tymianek, pietruszka nać, rozmaryn, szałwia, mięta szt. 40
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 4) Przed zmianą:
Zakup wraz z dostawą artykułów sypkich dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku; CPV 15600000-4.
Tabela nr 4
L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość
1. Cukier 1000g kg 2046
2. Cukier puder 400g szt. 17
3. Kasza gryczana 1000g kg 70
4. Kasza gryczna niepalona 1000g kg 20
5. Kasza jaglana 1000g kg 70
6. Kasza Kus-kus 250-500g kg 130
7. Kasza manna 1000g kg 550
8. Kasza mazurska 1000g kg 200
9. Kaszka ryżowa 230g Skład: mleko modyfikowane48%, (odmineralizowana serwatka w proszku)odtłuszczone mleko w proszku, oleje roślinne palmowy, rzepakowy, kokosowy, słonecznikowy, lecytyna sojowa, mąka ryżowa 40%, cukier, owoce 3,8%, witaminy i sł. mineralne C, E, tiamina, B1, B6, biotyna, wapń, żelazo, jod, moltadekstryna, aromat naturalny szt. 400
10. Mąka na żurek 1000g kg 12
11. Mąka pszenna typ 500 wrocławska 1000g kg 650
12. Mąka ziemniaczana 1000g kg 71
13. Makaron - muszla 500g . Skład: mąka durum (semolina), woda . Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 200
14. Makaron - świdry 500g . Skład: mąka durum (semolina), woda źródlana, witamina A . Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 200
15. Makaron 500g - łazanki . Skład: mąka durum (semolina), woda źródlana, witamina A. Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 55
16. Makaron -nitka 500g. Skład: mąka durum (semolina),woda. Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 170
17. Płatki kukurydziane 500g. Skład : min grys kukurydziany 87%, cukier, ekstrakt słodowy, sól kg 80
18. Płatki owsiane 500g kg 66
19. Płatki ryżowe błyskawiczne 200-500g . Zawartość w 100g produktu min: białko 6,7g, węglowodany 76,5g, tłuszcz 0,7g kg 250
20. Ryż 1000g kg 300
21. Ryż paraboliczny 1000g kg 40
22. Sól jodowana 1000g kg 370
23. Zacierka makaronowa 250g . Skład: mąka pszenna makaronowa, 2 jajka/1kg mąki, woda. Kurkuma. Zawartość w 100g produktu min : białko 11,7g, węglowodany 81,1g, tłuszcz 1,4g szt. 600
Po zmianie:
Zakup wraz z dostawą artykułów sypkich dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku; CPV 15600000-4.
Tabela nr 4
L.p. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość
1. Cukier 1000g kg 2046
2. Cukier puder 400g szt. 17
3. Kasza gryczana 1000g kg 70
4. Kasza gryczna niepalona 1000g kg 20
5. Kasza jaglana 1000g kg 70
6. Kasza Kus-kus 250-500g kg 130
7. Kasza manna 1000g kg 550
8. Kasza mazurska 1000g kg 200
9. Kaszka ryżowa 230g Skład: mleko modyfikowane 22%, (odmineralizowana serwatka w proszku)odtłuszczone mleko w proszku, oleje roślinne, rzepakowy, kokosowy, słonecznikowy, lecytyna sojowa, mąka ryżowa 40%, cukier, owoce , witaminy i sł. mineralne C, E, tiamina, B1, B6, biotyna, wapń, żelazo, jod, moltadekstryna, aromat naturalny szt. 400
10. Mąka na żurek 1000g kg 12
11. Mąka pszenna typ 500 wrocławska 1000g kg 650
12. Mąka ziemniaczana 1000g kg 71
13. Makaron - muszla 500g . Skład: mąka durum (semolina), woda . Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 200
14. Makaron - świdry 500g . Skład: mąka durum (semolina), woda źródlana, witamina A . Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 200
15. Makaron 500g - łazanki . Skład: mąka durum (semolina), woda źródlana, witamina A. Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 55
16. Makaron -nitka 500g. Skład: mąka durum (semolina),woda. Zawartość w 100g makaronu min: białko 10,2g, węglowodany 72,8g, tłuszcz 1,3g kg 170
17. Płatki kukurydziane 500g. Skład : min grys kukurydziany 87%, cukier, ekstrakt słodowy, sól kg 80
18. Płatki owsiane 500g kg 66
19. Płatki ryżowe błyskawiczne 200-500g . Zawartość w 100g produktu min: białko 6,7g, węglowodany 76,5g, tłuszcz 0,7g kg 250
20. Ryż 1000g kg 300
21. Ryż paraboliczny 1000g kg 40
22. Sól jodowana 1000g kg 370
23. Zacierka makaronowa 250g . Skład: mąka pszenna makaronowa, 2 jajka/1kg mąki, woda. Kurkuma. Zawartość w 100g produktu min : białko 11,7g, węglowodany 81,1g, tłuszcz 1,4g szt. 600
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA VIII - PROCEDURA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2024-11-29 09:00
Po zmianie:
2024-12-02 09:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2024-11-29 10:00
Po zmianie:
2024-12-02 10:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.4. Termin związania ofertą Przed zmianą:
2024-12-28
Po zmianie:
2024-12-31
INNE PRZETARGI Z RYBNIKA
- Modernizacja toru zasilania Centrum Przetwarzania Danych CPD1 w Rybniku wraz z zaprojektowaniem i wykonaniem instalacji rozdzielnicy 0,4kV.
- Dostawy mrożonych ryb,ryb wędzonych i przetworów rybnych
- Prace remontowo-budowlane w salach do praktycznej nauki zawodu w ZSEU w Rybniku z podziałem na dwa zadania: zad. 1: Prace (...) w pionie A zad. 2: Prace (...) w pionie D
- Wykonanie oznakowania poziomego dróg, ścieżek rowerowych na terenie miasta Rybnika.
- Świadczenie usługi odbioru, wywozu i unieszkodliwienia odpadów ulegających biodegradacji, gruzu zmieszanego, odpadów wielkogabarytowych, zużytych bębnów i tonerów oraz tekstyliów...
- Zabezpieczenie ppoż. w budynku Starostwa Powiatowego w Rybniku
więcej: przetargi w Rybniku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy mrożonych ryb,ryb wędzonych i przetworów rybnych
- Dostawy produktów spożywczych
- Dostawa narybku węgorza europejskiego, siei, troci jeziorowej, pstrąga potokowego oraz lina w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Żłobka Miejskiego w Dąbrowie Górniczej (2 części)
- Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych (produktów spożywczych) dla Miejskiego Przedszkola nr 35 w Rudzie Śląskiej przy ulicy Zamenhofa 3
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Publicznego nr 1 z Oddziałami Integracyjnymi w Ożarowie Mazowieckim
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.