eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BydgoszczSukcesywne dostawy owoców i warzyw, warzyw gotowanych, surówek, soków i przecierów oraz ziemniaków dla Zespołu Domów Pomocy Społecznej i Ośrodków Wsparcia w Bydgoszczy w 2026 roku



Ogłoszenie z dnia 2025-11-06


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywne dostawy owoców i warzyw, warzyw gotowanych, surówek, soków i przecierów oraz ziemniaków dla Zespołu Domów Pomocy Społecznej i Ośrodków Wsparcia w Bydgoszczy w 2026 roku

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Zespół Domów Pomocy Społecznej i Ośrodków Wsparcia

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 091338640

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Gałczyńskiego 2

1.5.2.) Miejscowość: Bydgoszcz

1.5.3.) Kod pocztowy: 85-322

1.5.4.) Województwo: kujawsko-pomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL613 - Bydgosko-toruński

1.5.7.) Numer telefonu: 52 372 91 51

1.5.8.) Numer faksu: nie dotyczy

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: biuro@zdpsiow.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.zdpsiow.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://platformazakupowa.pl/pn/bydgoszcz

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność


pomoc społeczna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywne dostawy owoców i warzyw, warzyw gotowanych, surówek, soków i przecierów oraz ziemniaków dla Zespołu Domów Pomocy Społecznej i Ośrodków Wsparcia w Bydgoszczy w 2026 roku

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-577a93b5-888c-4273-9438-4ba08473967a

2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00518873

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2025-11-06

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2025/BZP 00033475/03/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 Sukcesywne dostawy owoców, warzyw i ziemniaków dla ZDPSiOW w Bydgoszczy w 2026 r.

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00446562

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: ZP.271.56.2025

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 211555,72 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy owoców i warzyw – CZĘŚĆ nr 1 – w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 2 do SWZ.
3. Wymagania ogólne przedmiotu zamówienia:
1) przedmiot zamówienia musi pochodzić z bieżącej produkcji i spełniać wymagania ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448) oraz rozporządzeń wydanych na jej podstawie,
2) przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania, jakie powinny spełniać produkty pochodzenia zwierzęcego zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 872.),
3) przedmiot zamówienia musi spełniać wymogi jakościowe i higieniczno – sanitarne określone obowiązującymi normami, być wolny od wad, posiadać określony termin przydatności do spożycia i musi być właściwie etykietowany,
4) etykieta na opakowaniu jednostkowym powinna zawierać m.in.:
a. nazwę, logo, adres producenta;
b. opis składu (składników) i wartości odżywczej;
c. masę / pojemność opakowania jednostkowego i zbiorczego;
d. nr serii i datę produkcji;
e. okres przydatności do spożycia
f. sposób przechowywania.
5) przedmiot zamówienia musi pochodzić od producentów objętych stałym nadzorem Państwowego Inspektora Sanitarnego,
6) dostarczany towar musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego, w dniu dostawy mleko musi posiadać termin ważności nie krótszy niż 4 dni, a pozostały towar - w wartości 70 % terminu ważności określonego przez producenta oraz spełniać wymogi systemu HACCP,
7) dostarczony towar musi być I klasy w zakresie jakości, zgodny z Polskimi Normami przenoszącymi normy europejskie w oparciu o przepisy ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno – spożywczych (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 1980.),
8) na każde żądanie zamawiającego wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi oraz dokumenty potwierdzające, że producent w procesie produkcji i obrocie, a sprzedawca w obrocie w zakresie realizacji przedmiotu umowy ma wdrożony i stosuje zintegrowany system zarządzania HACCP,
9) wykonawca zobowiązuje się dostarczać towar środkiem transportu przystosowanym do przewozu przedmiotu umowy, zgodnie z obowiązującymi wymaganiami GMP/GHP oraz systemem HACCP,
10) użyty do transportu pojazd będzie uwzględniać właściwość towaru i zabezpieczać jego jakość przed ujemnymi wpływami warunków atmosferycznych i uszkodzeniami,
11) osoby wykonujące przedmiot umowy (kierowcy, pracownicy obsługi) muszą posiadać aktualne zaświadczenia lekarskie (sanitarno-epidemiologiczne), zezwalające na pracę w kontakcie z żywnością,
12) przedmiot umowy będzie dostarczany do zamawiającego w opakowaniach zabezpieczających jakość handlową i zdrowotną dostarczanych towarów i odpowiadających warunkom transportu, odbioru i przechowywania,
13) wymagania w zakresie opakowań: opakowania czyste, bez obcych zapachów, przeznaczone tylko do jednego (przedmiotowego) asortymentu, nie uszkodzone mechanicznie, elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd towaru,
14) oferowany przedmiot zamówienia w dniu sporządzenia oferty nie może być przewidziany przez producenta do wycofania z produkcji lub sprzedaży,
15) jeżeli w SWZ lub załącznikach do SWZ występuje wskazanie konkretnych nazw produktów/znaków towarowych, nie należy ich traktować jako wymagania odnoszące się do przedmiotu zamówienia, a wyłącznie jako wskazanie o charakterze informacyjnym/opisowym, wskazujące na skład, zastosowanie i przeznaczenie danego produktu bądź określające przez Zamawiającego standard i walory jakościowe,
16) Zamawiający informuje, że ilości podane w formularzach asortymentowo cenowych są ilościami szacunkowymi służącymi do porównania ofert,
17) Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany podanych w załącznikach nr 2 i nr 3 do SWZ ilości produktów, w zależności od swoich potrzeb, przy zachowaniu cen jednostkowych określonych w tych załącznikach (formularzach asortymentowo-cenowych). Zmiany w tym zakresie nie wymagają zmiany Umowy w formie pisemnej w postaci aneksu do Umowy,
18) w zależności od bieżących potrzeb, Zamawiającemu przysługuje prawo do zamówienia produktów w wartości mniejszej niż określona wartość umowy,
19) szczegółowy opis wymaganych produktów oraz szacunkowe ilości zostały opisane w formularzu asortymentowo - cenowym, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ

4.5.3.) Główny kod CPV: 03222000-3 - Owoce i orzechy

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03221000-6 - Warzywa

03222200-5 - Owoce cytrusowe

4.5.5.) Wartość części: 176212,76 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy warzyw gotowanych, surówek, soków i przecierów - CZĘŚĆ nr 2 - w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 3 do SWZ.
Wymagania ogólne przedmiotu zamówienia:
1) przedmiot zamówienia musi pochodzić z bieżącej produkcji i spełniać wymagania ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448) oraz rozporządzeń wydanych na jej podstawie,
2) przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania, jakie powinny spełniać produkty pochodzenia zwierzęcego zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 872.),
3) przedmiot zamówienia musi spełniać wymogi jakościowe i higieniczno – sanitarne określone obowiązującymi normami, być wolny od wad, posiadać określony termin przydatności do spożycia i musi być właściwie etykietowany,
4) etykieta na opakowaniu jednostkowym powinna zawierać m.in.:
a. nazwę, logo, adres producenta;
b. opis składu (składników) i wartości odżywczej;
c. masę / pojemność opakowania jednostkowego i zbiorczego;
d. nr serii i datę produkcji;
e. okres przydatności do spożycia
f. sposób przechowywania.
5) przedmiot zamówienia musi pochodzić od producentów objętych stałym nadzorem Państwowego Inspektora Sanitarnego,
6) dostarczany towar musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego, w dniu dostawy mleko musi posiadać termin ważności nie krótszy niż 4 dni, a pozostały towar - w wartości 70 % terminu ważności określonego przez producenta oraz spełniać wymogi systemu HACCP,
7) dostarczony towar musi być I klasy w zakresie jakości, zgodny z Polskimi Normami przenoszącymi normy europejskie w oparciu o przepisy ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno – spożywczych (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 1980.),
8) na każde żądanie zamawiającego wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi oraz dokumenty potwierdzające, że producent w procesie produkcji i obrocie, a sprzedawca w obrocie w zakresie realizacji przedmiotu umowy ma wdrożony i stosuje zintegrowany system zarządzania HACCP,
9) wykonawca zobowiązuje się dostarczać towar środkiem transportu przystosowanym do przewozu przedmiotu umowy, zgodnie z obowiązującymi wymaganiami GMP/GHP oraz systemem HACCP,
10) użyty do transportu pojazd będzie uwzględniać właściwość towaru i zabezpieczać jego jakość przed ujemnymi wpływami warunków atmosferycznych i uszkodzeniami,
11) osoby wykonujące przedmiot umowy (kierowcy, pracownicy obsługi) muszą posiadać aktualne zaświadczenia lekarskie (sanitarno-epidemiologiczne), zezwalające na pracę w kontakcie z żywnością,
12) przedmiot umowy będzie dostarczany do zamawiającego w opakowaniach zabezpieczających jakość handlową i zdrowotną dostarczanych towarów i odpowiadających warunkom transportu, odbioru i przechowywania,
13) wymagania w zakresie opakowań: opakowania czyste, bez obcych zapachów, przeznaczone tylko do jednego (przedmiotowego) asortymentu, nie uszkodzone mechanicznie, elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd towaru,
14) oferowany przedmiot zamówienia w dniu sporządzenia oferty nie może być przewidziany przez producenta do wycofania z produkcji lub sprzedaży,
15) jeżeli w SWZ lub załącznikach do SWZ występuje wskazanie konkretnych nazw produktów/znaków towarowych, nie należy ich traktować jako wymagania odnoszące się do przedmiotu zamówienia, a wyłącznie jako wskazanie o charakterze informacyjnym/opisowym, wskazujące na skład, zastosowanie i przeznaczenie danego produktu bądź określające przez Zamawiającego standard i walory jakościowe,
16) Zamawiający informuje, że ilości podane w formularzach asortymentowo cenowych są ilościami szacunkowymi służącymi do porównania ofert,
17) Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany podanych w załącznikach nr 2 i nr 3 do SWZ ilości produktów, w zależności od swoich potrzeb, przy zachowaniu cen jednostkowych określonych w tych załącznikach (formularzach asortymentowo-cenowych). Zmiany w tym zakresie nie wymagają zmiany Umowy w formie pisemnej w postaci aneksu do Umowy,
18) w zależności od bieżących potrzeb, Zamawiającemu przysługuje prawo do zamówienia produktów w wartości mniejszej niż określona wartość umowy,
19) szczegółowy opis wymaganych produktów oraz szacunkowe ilości zostały opisane w formularzu asortymentowo - cenowym, stanowiącym Załącznik nr 3 do SWZ.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15331000-7 - Warzywa przetworzone

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15320000-7 - Soki owocowe i warzywne

4.5.5.) Wartość części: 4102,52 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy ziemniaków - CZĘŚĆ nr 3 - w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 4 do SWZ.
Wymagania ogólne przedmiotu zamówienia:
1) przedmiot zamówienia musi pochodzić z bieżącej produkcji i spełniać wymagania ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448) oraz rozporządzeń wydanych na jej podstawie,
2) przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania, jakie powinny spełniać produkty pochodzenia zwierzęcego zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 872.),
3) przedmiot zamówienia musi spełniać wymogi jakościowe i higieniczno – sanitarne określone obowiązującymi normami, być wolny od wad, posiadać określony termin przydatności do spożycia i musi być właściwie etykietowany,
4) etykieta na opakowaniu jednostkowym powinna zawierać m.in.:
a. nazwę, logo, adres producenta;
b. opis składu (składników) i wartości odżywczej;
c. masę / pojemność opakowania jednostkowego i zbiorczego;
d. nr serii i datę produkcji;
e. okres przydatności do spożycia
f. sposób przechowywania.
5) przedmiot zamówienia musi pochodzić od producentów objętych stałym nadzorem Państwowego Inspektora Sanitarnego,
6) dostarczany towar musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego, w dniu dostawy mleko musi posiadać termin ważności nie krótszy niż 4 dni, a pozostały towar - w wartości 70 % terminu ważności określonego przez producenta oraz spełniać wymogi systemu HACCP,
7) dostarczony towar musi być I klasy w zakresie jakości, zgodny z Polskimi Normami przenoszącymi normy europejskie w oparciu o przepisy ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno – spożywczych (t.j. Dz. U. z 2023 r. poz. 1980.),
8) na każde żądanie zamawiającego wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi oraz dokumenty potwierdzające, że producent w procesie produkcji i obrocie, a sprzedawca w obrocie w zakresie realizacji przedmiotu umowy ma wdrożony i stosuje zintegrowany system zarządzania HACCP,
9) wykonawca zobowiązuje się dostarczać towar środkiem transportu przystosowanym do przewozu przedmiotu umowy, zgodnie z obowiązującymi wymaganiami GMP/GHP oraz systemem HACCP,
10) użyty do transportu pojazd będzie uwzględniać właściwość towaru i zabezpieczać jego jakość przed ujemnymi wpływami warunków atmosferycznych i uszkodzeniami,
11) osoby wykonujące przedmiot umowy (kierowcy, pracownicy obsługi) muszą posiadać aktualne zaświadczenia lekarskie (sanitarno-epidemiologiczne), zezwalające na pracę w kontakcie z żywnością,
12) przedmiot umowy będzie dostarczany do zamawiającego w opakowaniach zabezpieczających jakość handlową i zdrowotną dostarczanych towarów i odpowiadających warunkom transportu, odbioru i przechowywania,
13) wymagania w zakresie opakowań: opakowania czyste, bez obcych zapachów, przeznaczone tylko do jednego (przedmiotowego) asortymentu, nie uszkodzone mechanicznie, elementy powinny być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd towaru,
14) oferowany przedmiot zamówienia w dniu sporządzenia oferty nie może być przewidziany przez producenta do wycofania z produkcji lub sprzedaży,
15) jeżeli w SWZ lub załącznikach do SWZ występuje wskazanie konkretnych nazw produktów/znaków towarowych, nie należy ich traktować jako wymagania odnoszące się do przedmiotu zamówienia, a wyłącznie jako wskazanie o charakterze informacyjnym/opisowym, wskazujące na skład, zastosowanie i przeznaczenie danego produktu bądź określające przez Zamawiającego standard i walory jakościowe,
16) Zamawiający informuje, że ilości podane w formularzach asortymentowo cenowych są ilościami szacunkowymi służącymi do porównania ofert,
17) Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany podanych w załącznikach nr 2 i nr 3 do SWZ ilości produktów, w zależności od swoich potrzeb, przy zachowaniu cen jednostkowych określonych w tych załącznikach (formularzach asortymentowo-cenowych). Zmiany w tym zakresie nie wymagają zmiany Umowy w formie pisemnej w postaci aneksu do Umowy,
18) w zależności od bieżących potrzeb, Zamawiającemu przysługuje prawo do zamówienia produktów w wartości mniejszej niż określona wartość umowy,
19) szczegółowy opis wymaganych produktów oraz szacunkowe ilości zostały opisane w formularzu asortymentowo - cenowym, stanowiącym Załącznik nr 4 do SWZ.

4.5.3.) Główny kod CPV: 03212100-1 - Ziemniaki

4.5.5.) Wartość części: 31240,44 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 188873,23 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 276676,95 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 188873,23 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: NOWALIJKA Jarosław Gackowski

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 9670914830

7.3.3) Ulica: Bronikowskiego 27

7.3.4) Miejscowość: Bydgoszcz

7.3.5) Kod pocztowy: 85-426

7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-11-06

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 188873,23 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2026-01-02 do 2026-12-31

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

w postepowaniu nie złożono żadnej oferty

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 0

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 0

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 0

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 0

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 25751,25 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 40351,50 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 25751,25 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Hurt Detal Piotr Kopczyński

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5540171274

7.3.3) Ulica: Sportowa 31

7.3.4) Miejscowość: Koronowo

7.3.5) Kod pocztowy: 86-010

7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-11-06

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 25751,25 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2026-01-02 do 2026-12-31

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.