eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi W³odawadostawa miêsa i wêdlin



Og³oszenie z dnia 2025-06-13


Powi±zane og³oszenia:

Og³oszenie o wyniku postêpowania
Dostawy
dostawa miêsa i wêdlin

SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY

1.1.) Rola zamawiaj±cego

Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego

1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: Samodzielny Publiczny Zespó³ Opieki Zdrowotnej we W³odawie

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 110197664

1.5) Adres zamawiaj±cego

1.5.1.) Ulica: Pi³sudskiego 64

1.5.2.) Miejscowo¶æ: W³odawa

1.5.3.) Kod pocztowy: 22-200

1.5.4.) Województwo: lubelskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL811 - Bialski

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@spzoz.wlodawa.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.spzoz.wlodawa.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-1c5b74d3-04fb-46b9-8b04-b59c2a8857f6

1.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zak³ad opieki zdrowotnej

1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Og³oszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

dostawa miêsa i wêdlin

2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-1c5b74d3-04fb-46b9-8b04-b59c2a8857f6

2.5.) Numer og³oszenia: 2025/BZP 00277109

2.6.) Wersja og³oszenia: 01

2.7.) Data og³oszenia: 2025-06-13

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak

2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2025/BZP 00023703/04/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:

1.2.2 Artyku³y spozywcze (miêso, mro¿onki)

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer og³oszenia: 2025/BZP 00235061

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: ASZ.382.17.2025

4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie

4.3.) Warto¶æ zamówienia: 170480,00 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1 Karczek surowy bez ko¶ci 30 kg
2 Schab b/k 250 kg
3 Szynka wieprzowa b/k 1200 kg
4 Parówki z szynki, zawarto¶æ szynki co najmniej 70% 200 kg
5 Tyrolska z cebul± 80 kg
6 Kie³basa krakowska, zawarto¶æ miêsa wieprzowego co najmniej 70% 300 kg
7 Kie³basa szynkowa, zawarto¶æ miêsa wieprzowego co najmniej 70% 300 kg
8 Kie³basa ¶l±ska, bez MOM (miêsa oddzielonego mechanicznie), zawarto¶æ miêsa wieprzowego co najmniej 60% 20 kg
9 Kie³basa podwawelska, bez MOM (miêsa oddzielonego mechanicznie), zawarto¶æ miêsa wieprzowego co najmniej 70% 100 kg
10 Kie³basa bia³a, bez MOM (miêsa oddzielonego mechanicznie), zawarto¶æ miêsa wieprzowego co najmniej 60% 20 kg
11 Ogonówka wieprzowa lu¼no wêdzona. Szynka o nieregularnym owalnym kszta³cie. 350 kg
12 Schab pieczony po ch³opsku, zawarto¶æ miêsa wieprzowego co najmniej 90%, bez konserwantów i wzmacniaczy smaku 200 kg
13 Szynka gotowana wieprzowa, zawarto¶æ miêsa wieprzowego co najmniej 60% 350 kg
14 Szynka krucha; zawarto¶æ miêsa wieprzowoego co najmniej 90% bez konserwantów i wzmaczniaczy smaku 50 kg
15 Szynka wiejska; zawarto¶æ miêsa wieprzowoego co najmniej 90% bez konserwantów i wzmaczniaczy smaku 50 kg
16 Szynka z komina zawarto¶æ miêsa wieprzowoego co najmniej 90% bez konserwantów i wzmaczniaczy smaku 50 kg
17 Szynka pieczona; zawarto¶æ miêsa wieprzowoego co najmniej 90% bez konserwantów i wzmaczniaczy smaku 50 kg
18 Polêdwica z komina; zawarto¶æ miêsa wieprzowoego co najmniej 90% bez konserwantów i wzmaczniaczy smaku 50 kg
19 £opatka pieczona; zawarto¶æ miêsa wieprzowoego co najmniej 90% bez konserwantów i wzmaczniaczy smaku 50 kg
20 Polêdwica sopocka zawarto¶æ miêsa wieprzowoego co najmniej 70% 300 kg
21 Filet z kurczaka 250 kg
22 Kurczak surowy tuszka 1900 kg
23 Udka z kurczaka 700 kg
24 Porcje roso³owe 100 kg
25 Miêso indycze drobne, surowe, kl. A 200 kg
26 Miêso gulaszowe z kurczaka cena 500 kg
27 Wêdlina drobiowa z kurczaka, zawarto¶æ miêsa drobiowego co najmniej 60% 700 kg
28 Pasztet drobiowy pieczony, bez MOM (miêsa oddzielonego mechanicznie), zawarto¶æ miêsa wieprzowego co najmniej 60% 175 kg
29 Filet surowy z piersi indyka 200 kg

4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15000000-8 - ¯ywno¶æ, napoje, tytoñ i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15110000-2 - Miêso

15113000-3 - Wieprzowina

15130000-8 - Produkty miêsne

15131130-5 - Wêdliny

15112000-6 - Drób

15112100-7 - ¦wie¿y drób

15112120-3 - Indyki

15131135-0 - Wêdliny drobiowe

SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA

5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 173017,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 193257,75 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 173017,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie

7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: ¦redni przedsiêbiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: P.P.H.U. GRAMAR Sp. z o. o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5651373242

7.3.3) Ulica: ul. Przemys³owa 6

7.3.4) Miejscowo¶æ: W³odawa

7.3.5) Kod pocztowy: 22-200

7.3.6.) Województwo: lubelskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-06-10

8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 173017,50 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesi±ce

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.