eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Suwałki › Przeprowadzenie certyfikowanych szkoleń dla studentów kierunku Zarządzanie i inżynieria produkcji PWSZ w Suwałkach w ramach projektu Studia dualne w PWSZ w Suwałkach POWR.03.01.00-00-DU28/18



Ogłoszenie z dnia 2021-08-27


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Przeprowadzenie certyfikowanych szkoleń dla studentów kierunku Zarządzanie i inżynieria produkcji PWSZ w Suwałkach w ramach projektu Studia dualne w PWSZ w Suwałkach POWR.03.01.00-00-DU28/18

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA IM. PROF. EDWARDA F. SZCZEPANIKA W SUWAŁKACH

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 200026507

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Teofila Noniewicza 10

1.5.2.) Miejscowość: Suwałki

1.5.3.) Kod pocztowy: 16-400

1.5.4.) Województwo: podlaskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL843 - Suwalski

1.5.7.) Numer telefonu: 87 562 84 32

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@pwsz.suwalki.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.pwsz.suwalki.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://miniportal.uzp.gov.pl/ , https://bip.pwsz.suwalki.pl/zamowienia-publiczne/powyzej130tys/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Przeprowadzenie certyfikowanych szkoleń dla studentów kierunku Zarządzanie i inżynieria produkcji PWSZ w Suwałkach w ramach projektu Studia dualne w PWSZ w Suwałkach POWR.03.01.00-00-DU28/18

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-7a69118d-be02-11eb-911f-9ad5f74c2a25

2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00162173

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2021-08-27

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00012695/03/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.3.6 Przygotowanie i przeprowadzenie certyfikowanych szkoleń dla studentów, kadry zarządzającej, pracowników administracji oraz kadry dydaktycznej PWSZ w Suwałkach

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Tak

2.12.) Nazwa projektu lub programu:

Studia dualne w PWSZ w Suwałkach nr POWR.03.01.00-00-DU28/18

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00066397/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: KO-120.3730.05.2021

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.) Łączna wartość poszczególnych części zamówienia: 136019,64 PLN

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 67570,25 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia w zakresie części 1 jest przygotowanie i przeprowadzenie certyfikowanego szkolenia - Planowanie i organizacja produkcji
Szkoleniem objęta będzie grupa 15 osób (1 grupa – 15 osób) studenci III roku studiów stacjonarnych kierunku Zarządzanie i inżynieria produkcji PWSZ w Suwałkach. Zrealizowana zostanie 1 edycja szkolenia, w której udział weźmie 15 osób, w terminie maksymalnie 6 miesięcy od dnia podpisania umowy nie dłużej niż do 31.12.2021 r.

Zarys treści programowych:
- Planowanie – planowanie logistyczne operacji (SOP), planowanie zagregowane, planowanie operacyjne, taktyczne, strategiczne, planowanie zstępujące i wstępujące, strategie produkcyjne i rodzaje planów, analiza przepływów pieniężnych, wdrażanie SOP, szeregowanie zadań operacyjnych w produkcji i usługach.
- Zasady systemu ssącego w logistyce produkcji.
- Projektowanie pętli Kanban.
- Ustalenie wielkości zapasów.
- Butterfly - zasilanie stanowisk.

Efekty kształcenia:
- Zdobycie umiejętności rozwiązywania zagadnień częstych zmian planów produkcji oraz znajomość najnowszych metod radzenia sobie w takich wypadkach.
- Zdobycie wiedzy na temat metod optymalizacji harmonogramów oraz dynamicznego sterowania zleceniami produkcyjnymi w oparciu o niskie serie i zmienne zamówienia klientów.
- Zapoznanie się z nowoczesnymi metodami optymalnego (nisko kosztowego) zarządzania planem przepływu komponentów, materiałów i surowców w firmie produkcyjnej.

Informacje dodatkowe dotyczące organizacji i przeprowadzenia szkolenia
- Planowany harmonogram realizacji szkolenia
Szkolenie zrealizowane zostanie w okresie maksymalnie 6 miesięcy od dnia podpisania umowy nie dłużej niż do końca grudnia 2021 r. Szczegółowe terminy realizacji zostaną ustalone z wyłonionym wykonawcą.
- Zakłada się szkolenie w formule 3- dniowej po 8h dydaktycznych w ciągu dnia.
I grupa – 15 osób x 24h
- Miejsce realizacji: PWSZ w Suwałkach – sala wykładowa uczelni (wyposażona w rzutnik multimedialny, ekran, tablicę).
- Forma prowadzenia zajęć: wykłady połączone z ćwiczeniami
- Przyjmuje się, iż 1 godzina dydaktyczna = 45 minut. Do czasu zajęć nie wlicza się przerw.
- Wykonawca, zobowiązany jest do przygotowania programu szkolenia i przesłania do Zamawiającego, w celu zatwierdzenia go przez Zamawiającego.
- Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i przeprowadzenia egzaminu oraz wydania certyfikatu ze szkolenia Planowanie i organizacji produkcji.
- Wykonawca zobowiązany jest do przeprowadzenia ankiety ewaluacyjnej, po zrealizowaniu każdej grupy szkoleniowej, dotyczącej indywidualnej oceny szkolenia przez każdego z uczestników i przekazania tych ankiet Zamawiającemu. Komplet ankiet dla całej grupy zostanie przekazany Wykonawcy przed szkoleniem.
- Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia materiałów szkoleniowych dla uczestników – w formie papierowej. Minimalnie w formie prezentacji ze szkolenia.
- Wykonawca zobowiązany jest do zebrania podpisów uczestników szkolenia w wersji pisemnej listy obecności na każdy dzień szkolenia oraz dostarczenia listy do Zamawiającego.
- Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia w ramach kosztu szkolenia przerw kawowych oraz lunchu każdego dnia szkolenia.

4.5.3.) Główny kod CPV: 80500000-9 - Usługi szkoleniowe

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe

55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

80530000-8 - Usługi szkolenia zawodowego

4.5.5.) Wartość części: 22684,95 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia w zakresie części 2 jest przygotowanie i przeprowadzenie certyfikowanego szkolenia - Optymalizacja procesów metodą VSM
Szkoleniem objęta będzie grupa 15 osób (1 grupa – 15 osób) studenci III roku studiów stacjonarnych kierunku Zarządzanie i inżynieria produkcji PWSZ w Suwałkach. Zrealizowana zostanie 1 edycja szkolenia, w której udział weźmie 15 osób, w terminie maksymalnie 6 miesięcy od dnia podpisania umowy nie dłużej niż do 31.12.2021 r.

Zarys treści programowych:
- Lean Manufacturing.
- Wartość Dodana (VAA), Marnotrawstwo (NVAA).
- Parametry przepływu, jego wartości i czasy przejścia.
- Mapowanie procesów.
- Techniki pomiaru czasu przejścia i metody ich wyliczania.
- Rodzaje systemów produkcji.
- Przejście od Push do Pull.
- Metodologia przygotowania Mapy Stanu Obecnego MSO.
- Parametry oraz metody analizy bieżącej sytuacji na podstawie MSO.
- Analiza wartości przepływów.
- Typy strat związanych z przepływami.
- Techniki przyspieszania przepływów.
- Metodologia przygotowania Mapy Stanu Przyszłego.
- Plan wdrożenia zmian.

Efekty kształcenia:
- Zdobycie umiejętności analizy lead time produkcyjnego (czas od wejścia materiałów do wyjścia wyrobu gotowego) oraz jego optymalizacji.
- Doświadczenie w rozwiązywaniu kłopotów związanych ze spowolnieniami przepływu materiałów, nadmiernie gromadzonymi zapasami lub innymi ograniczeniami.
- Znajomość sposobów przyspieszania procesów produkcji oraz zwiększania ich elastyczności na zmiany zamówień.
- Zapoznanie z metodyką skrócenia czasu wytwarzania przy zachowaniu tej samej jakości.

Informacje dodatkowe dotyczące organizacji i przeprowadzenia szkolenia
- Planowany harmonogram realizacji szkolenia
Szkolenie zrealizowane zostanie w okresie maksymalnie 6 miesięcy od dnia podpisania umowy nie dłużej niż do końca grudnia 2021 r. Szczegółowe terminy realizacji zostaną ustalone z wyłonionym wykonawcą.
- Zakłada się szkolenie w formule 2- dniowej po 8h dydaktycznych w ciągu dnia.
I grupa – 15 osób x 16h
- Miejsce realizacji: PWSZ w Suwałkach – sala wykładowa uczelni (wyposażona w rzutnik multimedialny, ekran, tablicę).
- Forma prowadzenia zajęć: wykłady połączone z ćwiczeniami.
- Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i przeprowadzenia egzaminu oraz wydania certyfikatu z ze szkolenia Optymalizacja procesów metodą VSM.

- Przyjmuje się, iż 1 godzina dydaktyczna = 45 minut. Do czasu zajęć nie wlicza się przerw.
- Wykonawca, zobowiązany jest do przygotowania programu szkolenia i przesłania do Zamawiającego, w celu zatwierdzenia go przez Zamawiającego.
- Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i przeprowadzenia egzaminu oraz wydania certyfikatu ze szkolenia Planowanie i organizacji produkcji.
- Wykonawca zobowiązany jest do przeprowadzenia ankiety ewaluacyjnej, po zrealizowaniu każdej grupy szkoleniowej, dotyczącej indywidualnej oceny szkolenia przez każdego z uczestników i przekazania tych ankiet Zamawiającemu. Komplet ankiet dla całej grupy zostanie przekazany Wykonawcy przed szkoleniem.
- Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia materiałów szkoleniowych dla uczestników – w formie papierowej. Minimalnie w formie prezentacji ze szkolenia.
- Wykonawca zobowiązany jest do zebrania podpisów uczestników szkolenia w wersji pisemnej listy obecności na każdy dzień szkolenia oraz dostarczenia listy do Zamawiającego.
- Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia w ramach kosztu szkolenia przerw kawowych oraz lunchu każdego dnia szkolenia.

4.5.3.) Główny kod CPV: 80500000-9 - Usługi szkoleniowe

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe

55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

80530000-8 - Usługi szkolenia zawodowego

4.5.5.) Wartość części: 14166,60 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia w zakresie części 3 jest przygotowanie i przeprowadzenie certyfikowanego szkolenia - Ekspert ds. prawa żywnościowego
Szkoleniem objęta będzie grupa 15 osób (2 grupy – 7 i 8 osób) studenci IV roku studiów stacjonarnych kierunku Zarządzanie i inżynieria produkcji PWSZ w Suwałkach. Zrealizowane zostaną 2 edycje szkolenia, w której udział weźmie łącznie 15 osób, realizacja przez okres maks. 3 miesięcy, w okresie 01-03.2022.

Zarys treści programowych:
- Wprowadzenie do bezpieczeństwa żywności.
- Tworzenie prawa żywnościowego w Unii Europejskiej.
- Wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności – rozporządzenie 178/2002 ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, pakiet higieniczny: rozporządzenia 852/2004, 853/2004, 854/2004, mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności, chemiczne zanieczyszczenia żywności.
- Wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie materiałów do kontaktu z żywnością: rozporządzenie 1935/2004 w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, rozporządzenie 2023/2006 w zakresie dobrych praktyk produkcyjnych, rozporządzenie 10/2011 w sprawie materiałów i wyrobów z tworzyw sztucznych przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
- Wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie znakowania żywności: rozporządzenie 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, wymagania dotyczące jakości handlowej a nowe wymagania znakowania.
- Kompetencje urzędowej kontroli żywności.
- Warsztaty, ćwiczenia, interpretacje, analizy zapytań.

Efekty kształcenia:
- Zdobycie wiedzy na temat wymagań prawnych w Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności, w zakresie materiałów do kontaktu z żywnością tj.: materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, dobrych praktyk produkcyjnych, materiałów i wyrobów z tworzyw sztucznych przeznaczonych do kontaktu z żywnością; w zakresie znakowania żywności.

Informacje dodatkowe dotyczące organizacji i przeprowadzenia szkolenia
- Planowany harmonogram realizacji szkolenia
Szkolenie zrealizowane zostanie w okresie od stycznia do marca 2022 r. Szczegółowe terminy realizacji zostaną ustalone z wyłonionym wykonawcą.
- Szkolenie powinno być przeprowadzone w odległości do 300 km od Suwałk ( w jedną stronę). Zamawiający dopuszcza możliwość organizacji zajęć w odległości większej niż podana powyżej, jednakże w takim przypadku Wykonawca zabezpieczy we własnym zakresie, na własną odpowiedzialność i na własny koszt dojazd Uczestnika/czki szkolenia sprzed PWSZ w Suwałkach, a także zapewni powrót przed ten budynek oraz opiekę na czas podróży, jak również pokryje koszt dodatkowych noclegów uczestnika projektu.
- Zakłada się szkolenie w formule 3- dniowej po 8h dydaktycznych w ciągu dnia.
I grupa – 7-8 osób x 24h – 01-03.2022 r.
II grupa – 7-8 osób x 24h – 01-03.2022 r.
- Przyjmuje się, iż 1 godzina dydaktyczna = 45 minut. Do czasu zajęć nie wlicza się przerw.
- Wykonawca, zobowiązany jest do przygotowania programu szkolenia i przesłania do Zamawiającego, w celu zatwierdzenia go przez Zamawiającego.
- Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i przeprowadzenia egzaminu oraz wydania certyfikatu z Eksperta ds. prawa żywnościowego.
- Wykonawca zobowiązany jest do przeprowadzenia ankiety ewaluacyjnej, po zrealizowaniu każdej grupy szkoleniowej, dotyczącej indywidualnej oceny szkolenia przez każdego z uczestników i przekazania tych ankiet Zamawiającemu. Komplet ankiet dla całej grupy zostanie przekazany Wykonawcy przed szkoleniem.
- Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia materiałów szkoleniowych dla uczestników – w formie papierowej. Minimalnie w formie prezentacji ze szkolenia.
- Wykonawca zobowiązany jest do zebrania podpisów uczestników szkolenia w wersji pisemnej listy obecności na każdy dzień szkolenia oraz dostarczenia listy do Zamawiającego.
- Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia w ramach kosztu szkolenia przerw kawowych oraz lunchu każdego dnia szkolenia.
- W ramach noclegu Wykonawca zapewnia śniadanie Uczestnikom szkoleń.

4.5.3.) Główny kod CPV: 80500000-9 - Usługi szkoleniowe

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

55110000-4 - Hotelarskie usługi noclegowe

55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

80530000-8 - Usługi szkolenia zawodowego

4.5.5.) Wartość części: 30718,70 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 3

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 10464,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 15000,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 10464,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Brainstorm Group Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6342834148

7.3.3) Ulica: Feliksa Perla 10

7.3.4) Miejscowość: Dąbrowa Górnicza

7.3.5) Kod pocztowy: 41-300

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-08-05

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 10464,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2021-12-31

8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:

w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 2

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 8451,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 12000,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 8451,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Brainstorm Group Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6342834148

7.3.3) Ulica: Feliksa Perla 10

7.3.4) Miejscowość: Dąbrowa Górnicza

7.3.5) Kod pocztowy: 41-300

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-08-05

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 8451,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2021-12-31

8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:

w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 22500,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 22500,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 22500,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Med Farmacja Sp. z.o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 9472004576

7.3.3) Ulica: Brukowa 24

7.3.4) Miejscowość: Łódź

7.3.5) Kod pocztowy: 91-341

7.3.6.) Województwo: łódzkie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-08-05

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 22500,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2022-01-01 do 2022-03-31

8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:

w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.